View Full Version : Hiszpania-W³ochy
Jaworzno
18-06-2008, 23:39
jw
fjodor1978
19-06-2008, 00:00
Powiem jedno...
Mam nadziejê, ¿e Hiszpanie dla dobra pi³ki wytn± wreszcie ten w³oski wrzód na dupie ¶wiatowego futbolu. Wybaczcie wszystkie makaronofile, ale naprawdê rzygaæ mi siê chce jak se przypomnê jak siê Toni wypierdoli³ w polu karnym z Francj±...
Tak¿e mam nadziejê, ¿e nie bêzie mi wiêej ni¿ jeden mecz dane ogl±daæ tego zasranego antyfutbolu, aktorstwa i szwindli i Hiszpanie nie dadz± dupy jak zwykle... Ju¿ sobie ostrzê zêby na pó³fina³ Holandia - Hiszpania...
ITALIA RAUS!!!!
a ja licze na spokojne zwyciestwo Itali i to co najmniej 2:0
a jeszcze jedno:)...licze tez ze jak jakis pilkarz hiszpanski sie wywroci w polu karnym wlochow i bedzie to udawane to licze ze tacy uzytkownicy tego forum jak kolega powyzej poprostu zwymiotuje z tej dawki antyfudbolu:)...bo narazie z tego co czytam to tylko jeden Toni sie wywrocil i udawal a w innych meczach tego nie bylo
Forza Italia!!!
100% poparcia dla Fiodora :zabki: ale pewnie jak zwykle W³osi wymêcz± jakim¶ cudem - udawany karny mo¿e, albo inny rykoszet :huh: i potem trafi± na Holandie i wygraj± w karnych :dead:
Ech, mam nadzieje ¿e historia nie lubi siê powtarzaæ. Viva ESPANA!
ech te makarony:)
za¶ weszli kuchennymi drzwiami, wiêc teraz powinno byc dla nich z górki, a hiszpania wiadomo jaka jest na turniejach ... Ale mocno wierzê, ¿e te oba mity padn± i hiszpanie rozprawi± sie z w³ochami, choc Ci drudzy naprawdê sie poprawili (brak catenachio :) ).
broda1981
19-06-2008, 06:25
Hisz[ania oczywiscie musi wygrac , bo tego co robi± makarony to sie ogl±dac nieda. Zreszt± mysle ¿e 1/2 finalu Holandia-Hiszpania to bedzie najciekawszy mecz turnieju decyduj±cy o tym kto zostanie mistrzem
W³osi graj± brzydko , s± aktorami .... ale wiadomo jak z nimi jest zawsze jakos im siê udaje .
fjodor1978
19-06-2008, 12:19
a ja licze na spokojne zwyciestwo Itali i to co najmniej 2:0
a jeszcze jedno:)...licze tez ze jak jakis pilkarz hiszpanski sie wywroci w polu karnym wlochow i bedzie to udawane to licze ze tacy uzytkownicy tego forum jak kolega powyzej poprostu zwymiotuje z tej dawki antyfudbolu:)...bo narazie z tego co czytam to tylko jeden Toni sie wywrocil i udawal a w innych meczach tego nie bylo
Forza Italia!!!
Oczywi¶cie. ¯eby nie by³o, jak by³ karny dla Rumunii, to nawet kibicowa³em Buffonowi, ¿eby obroni³, bo by³by totalny niesmak, brama nieuznana, karny z dupy... Mimo mojego stosunku do nich, awans do æwieræfina³u siê im nale¿a³, co nie zmienia mojego zdania na nt. wrzoda na dupie futbolu:)
Borg, nie piszê, ¿e w innych dru¿ynach tego nie ma, ale makarony odwalaj± takich szopek najwiêcej... Np. wczoraj (chyba) Pawluczenko by³ ci±gniêty za koszulkê a mimo to stara³ siê wyj¶æ sam na sam i strzeliæ bramkê, a nie obali³ siê jak panienka...
Fjodor ty chyba slepy jestes albo przewrazliwiony na punkcie W³ochów i potem takie posty piszesz.Daj se na wstrzymanie lepiej. Obejrzyj sobie powtórke akcji Toniego to zobaczysz faul i prawid³owy karny.
Jak W³osi przejda Hiszpanie to bedzie ³atwiej z kazdym meczem (teraz niegraja Pirlo i Gatuso) wiec srodek pola bedzie os³abiony.Dobre mecze gra Cassano wiec moze cos z tego bedzie. Pytanie tylko czy os³abiona i niepewna obrona powstrzyma Torresa i Vile. Oby powstrzymali i bedizemy miec piekny pó³final W³ochy- Rosja hehe
Wlosi siê rozkrêcaj± i mam nadzieje, ¿e wygraj± EUro, no i ¿e trafie z fina³em Niemcy - W³ochy na który przed Euro stawia³em. Nie za bardzo wiem gdzie ta brzydota w obecnej grze Italii??mo¿e jeszcze kto¶ powie ¿e catenacio graj±??We wszystkich meczach w grupie starali siê atakowaæ, z Holandi± to by³ b³±d bo gdyby zagrali jak tradycyjni W³osi wysz³i by na tym lepiej.My¶le, ¿e przejd± Hiszpanów i mam tak± nadzieje, przynajmniej rado¶æ w Katalonii bêdzie jak Espana wróci do dom:)
fjodor1978
22-06-2008, 00:32
Fjodor ty chyba slepy jestes albo przewrazliwiony na punkcie W³ochów i potem takie posty piszesz.Daj se na wstrzymanie lepiej. Obejrzyj sobie powtórke akcji Toniego to zobaczysz faul i prawid³owy karny.
Jasne, ¿e jestem przewra¿liwiony, po prostu chorobliwie i alergicznie ich nie cierpiê i nie zamierzam sie nawet z tym kryæ. Dzia³aj± na mnie jak Ruch (nawet kolor siê zgadza:)). Faktem jest, ¿e podczas gdy inny zawodnik stara siê wyj¶æ sam na sam mimo faulu, a makaron (no, mo¿e jeszcze Portugalczyk) w ka¿dej sytuacji siê wypierdala jak panienka. To jest fussball a nie ³y¿wiarstwo figurowe. Choæ trzeba przyznaæ, ¿e cattenacchio nie graj±, jesli chodzi o estetykê poczynili nawet postêpy - kiedy¶ ogl±da³em ich z wielkim obrzydzeniem, a teraz tylko z obrzydzeniem:)
VIVA ESPANA!!!
..
Wszyscy, nawet Kebaby, byle nie W³osi.... brrrrr.
PS. By³a taka bajka, o pasterzu, który dla jaj wo³a³ pomocy, ¿e niby wilk napad³ mu owce. Ludzie kilka razy siê dali zrobiæ w ciula, a kiedy faktycznie wilk go napad³, to nikt nie przylecia³, bo wszyscy my¶leli, ¿e za¶ se w cz³ona leci. Dedykujê j± wszystkim Kolegom, którzy siê dziwi±, ¿e wydawa³o mi siê, ¿e Toni nie by³ faulowany...
WYKOPMY AKTORSTWO I OSZUSTWO Z FUSSBALLU!!!
Kattowitz
22-06-2008, 09:47
Fjodor nie szyj gupot, w kazdym temacie napinasz sie na W³ochow, kazdy zna twoje zdanie , mozesz dac sobie juz spokoj, bo juz nudna i wkurwiajaca jest twoja monotonnosc, ja jestem za W³ochami ale nie jade bo druzynie przeciwnej, \\ps, Niemcy : W³ochy final euro 2008
Italia dzis pokaze jak sie gra tym barana z hiszpanii, W³osi to druzyna turniejowa i to dzis pokaze wiec nie ma co sie ³udzic bo i tak Italia wygra euro :D
Forza ITALIA ! ! ! !
Mnie zastanawia co innego, jak sobie bêd± radziæ W³osi bez Pirlo. Co do Hiszpanów wszystko rozegra siê w psychice, czysto pi³karsko dysponuj± lepszym zespo³em od "a³a a³a" w³oskich panienek :cham:
Gattuso chyba te¿ nie gra.
Mimo wszystko wiêcej szans dajê W³ochom, mimo i¿ Hiszpania ma trochê lepszy zespó³. W³ochy graj± nieco bardziej ofensywnie ni¿ zazwyczaj i to jest na plus.
Generalnie strasznie bojê siê, ¿eby nie by³o fina³u Niemcy - W³ochy, bo to by³by tragiczny fina³ kapitalnych ofensywnych mistrzostw. Optymalny scenariusz to taki, ¿e Ruskie pojad± W³ochów lub fina³ów w 1/2, a w finale rozjad± Niemców (bo powinni wygraæ z Turkami). Ale znaj±c szkopskie szczê¶cie, to Niemcy wygraj± Euro : /
Gatusso równie¿ nie gra. Mimo wszystko jestem jako¶ dziwnie spokojny o awans W³ochów:) Hiszpanie podobnie jak Oranje "wypompowali" siê w fazie grupowej.Forza Italia!
:lol2: Ale smuty pociska Boniek. Nie¼le popiæ musia³. Pos³uchajcie go :lol2:
"nic sie nie dzieje" , "Buffon chyba sie obrazi³" , "statystyki siê pomysli³y"
kurwa maæ co za zjeb z tego Boñka :dead: dupny ekspert zajebany... ry¿a kurwa :kurwa:
edit : skok w dal Boñka...opowie¶ci z dupy... chyba zaraz wy³±cze g³os... on wszystko wie najlepiej...ma wizjê... jest pojebany , down
i "Polscy kibice sa the besssst"
Kto cisnie? Jak to narazie wyglada, bo nie mam Polsatu i na Livescore siedze :hihi:
PS: Forza Italia
przewagê ma Hiszpania , wiêcej strza³ów na bramkê i s± grozniejsi... mecz nie najgorszy lecz Boñka ewidentnie zmeczy³ gdy¿ wed³ug niego to by³a senna po³owa.
Pierwsza po³owa ze wskazaniem na Hiszpanow ;) wiecej akcji,strza³ow ogolnie przy takiej grze w³ochow dogrywke mamy murowana ;)
Mozecie mi wyt³umaczyc co znaczy Filtrujace podanie ?:rotfl:
"nic sie nie dzieje" , "Buffon chyba sie obrazi³" , "statystyki siê pomysli³y"
kurwa maæ co za zjeb z tego Boñka :dead: dupny ekspert zajebany... ry¿a kurwa :kurwa:
edit : skok w dal Boñka...opowie¶ci z dupy... chyba zaraz wy³±cze g³os... on wszystko wie najlepiej...ma wizjê... jest pojebany , down
Tego chopa powa¿nie nie da siê s³uchaæ, on potrafi zochydziæ ka¿dy szpil:/ Zbigniew "to by³o widaæ wcze¶niej" Boniek kurwa. Ka¿dy komentator stara siê budowaæ napiêcie nawet tam, gdzie go nie ma, a ten ciulik wszystko wie, wszystko widzi zanim siê wydarzy chyba i przez swoj± durn± gadkê zwyczajnie zniechêca. Jak ja nie cierpiê takich wszystkowiedz±cych "ekspertów".
"pi³ka przesz³a obok s³upka 20cm"w tym momencie pu¶cili powtórke, a Boniek doda³ "aa jednak 27cm"hehe
co do meczu to jest to jeden z nudniejszych meczów na tych mistrzostwach
"ma³y wyprzedzi³ Pu¿ola :lol2: le¿e , le¿e i kwicze :lol:
Nie wiem co Wy chcecie od "komentatora" pana profesora Boñka .. ja tam jestem pod wra¿eniem jego sokolego wzroku - " 27 cm. obok s³upka" :lol2:
makarony udaj±, a ogólnie to taki mecz do spania : )
Chudy NFG
22-06-2008, 23:17
No i stalo sie makarony do domu !!!
a ja bêde kibicowa³ Tobie Zbigniew ty ry¿a ma³po ! Amen !
No to Niemcy mistrzem Europy!
no to teraz Sborna odwet za pora¿kê 1:4 w fazie grupowej :cham:
Marcin1964
22-06-2008, 23:21
Niestety szkoda,ale prawda jest taka ¿e poza meczem z Francja,
moja reprezentacja nic nie pokaza³a:(
Przynajmniej nie bedzie ju¿ pierdolenia Fiodora,
bo s³uchaæ i czytaæ tego gówna siê nie da! Aen!!!
MAKARONY WON!!! :jezor::jezor::jezor::jezor::jezor::jezor::jezor:
Sory, za nic nie wnosz±cy do tematu post, ale nie mog³em sie powstrzymaæ, tak sie ciesze, ¿e Ci pieprzeni symulanci i nic nie graj±cy makaroniarze wylecieli z turnieju :) Bóg jednak istnieje !!
Sytuacja Di Natale pokaza³a dzi¶ bardzo wiele odno¶nie w³oskiego stylu gry...
Viva Espana!!! Choæ jeden satysfakcjonuj±cy wynik na tym Ojro :zabki:
Ale pó³fina³ bêdzie ³adny, wydaje mi siê ¿e Rosja mo¿e wzi±æ rewan¿ :)
Yildiray
22-06-2008, 23:30
K... wam to sie zawsze nic nie podoba,przynajmniej posmiac sie idzie(Boniek)ja slyszalem u Borka w czasie przerwy w dogrywce iles tam strzalow oddali reprezentanci Polski,fajnie jest,grunt ze wesolo ta transmisja a nie jak w tvp.
fjodor1978
23-06-2008, 00:09
MAKARONY WON!!! :jezor::jezor::jezor::jezor::jezor::jezor::jezor:
Sory, za nic nie wnosz±cy do tematu post, ale nie mog³em sie powstrzymaæ, tak sie ciesze, ¿e Ci pieprzeni symulanci i nic nie graj±cy makaroniarze wylecieli z turnieju :) Bóg jednak istnieje !!
Amen.
Chcia³em co¶ napisaæ, ale mój przedmówca wyczerpa³ temat:)
Przynajmniej nie bedzie ju¿ pierdolenia Fjodora,
bo s³uchaæ i czytaæ tego gówna siê nie da! Aen!!!
Zauwa¿, ¿e co najmniej 3 u¿ytkowników ma zdanie w 100% zbie¿ne ze mn±, co wyrazi³o dobitnie w swoich postach, no ale musia³e¶ siê przyczepiæ do mojej osoby. Trudno.
A tak na marginesie, to mnie gra W³ochów bardziej przypad³a do gustu w meczu z Holandi± (i to nie jest kpina), gdzie masê okazji wybroni³ im van der Sar i z Rumunami, gdzie sêdzia im ukrad³ 3 pkt. Uwa¿am, ¿e grali wtedy lepiej i przede wszystkim ³adniej ni¿ z Francj±, gdzie ¿abojady ich nawet w 10 ci¶li. I powiem nawet, ¿e gra makaronów mi sie podoba³a. Ale w 2 kolejnych szpilach wszystko wróci³o do normy, fart i cwaniactwo. Niestety, gra w antyfussball okaza³a siê skuteczniejsza dla makaronów ni¿ gra w fussball.
Dla mnie ogl±danie z emocjami sie niestety w³a¶nie skoñczy³o, odpad³y zarówno moje ulubione druzyny (Czechy, Chorwacja, Holandia), jak i te.... mówi±c delikatnie mniej lubiane:P Mimo mojej sympatii do Niemców, chyba dobrze ¿yczê komu¶ z dwójki drugiego pó³fina³u... Grunt, ¿e nie ma fina³u Niemcy-W³ochy, bo bym siê chyba z moj± pozabija³ - Ona te¿ makaronofilka, a do Niemców ma taki stosunek jak ja do Italii:)))
Pzdr dla wszystkich
kurwa, zasn±³em ...;)))
BRAWO ESPANIA!!!
Tak to jest, jak sie znów gra zachowawczo, broni sie i czycha na b³±d rywala.
Super!!! Fajny pó³fina³ bêdzie:)
broda1981
23-06-2008, 06:54
Makarony pokaza³y to co zawsze czyli nic mi³ego dla oka , dobrze ze hiszpania awansowa³a.
Nareszcie tyle lat czekania. viva Espana!!!!!!!!!!!!
W³osi graj± tak brzydko, ¿e by³oby olbrzymi± niesprawiedliwo¶ci± je¿eliby awansowali.
Hiszpania - Rosja szykuje siê ¶wietny mecz, bo ani jedni ani drudzy nie zastosuj± okropnej taktyki W³ochów.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.