PDA

View Full Version : Holandia-Rosja

Jaworzno
18-06-2008, 23:38
jw

fjodor1978
19-06-2008, 00:08
Nio mam nadzieję, że Oranje staną an wysokości zadania, chociaż mnie Rosjanie zachwycili w szpilu ze Szwecją. I dobrze, bo tych ostatnich nie trawię po tym jak się skurwysyny Łotwie podłożyli 4 lata temu...
Ale na Oranje postawiłem kasę na mistrza i jestem przekonany, że nie będzie to szlam wyciepniety w błoto! jestem tylko ciekawy, czy na lewej flance zagra Sneijder, czy Robben... Taki ból głowy to poezja!!! I szczerze mówiąc, bardzo przypadła mi do gustu gra prawego obrońcy w meczu z Rumunią, niestety nie pamiętam nazwiska... coś na A... Appelbaum czy coś w ten deseń. Pięknie się włączał do ofensywy, może na niego postawić?
Z racji tego, że Ruscy też graja ładnie i ofensywnie, typuję.... 3-1 dla Oranje:)

GO! GO! ORANJE!

majk
19-06-2008, 08:55
wszyscy się podniecają Holandią, ale ja się nie zdzwie jak Ruscy ich rozpykają.
Po tym, co pokazali wczoraj ze Szwecją, oczekuję, że wreszcie Holendrzy trafią na godnego przeciwnika i wcale się nie zdzwię, jak pojadą do domu po tym meczu.

rosja
19-06-2008, 09:15
Rosja pokazała że jest w stanie zagrać futbol na europejskim poziomie jestem przekonany że będą w stanie nawizać równożędną walkę z Oranje. Rossija !

Krzyś
19-06-2008, 10:31
ja sie obawiam słabszego dnia holendrów, bo taki musi nastąpić, ale mysle, że to sie stanie podczas półfinału. Rosja ładnia zagrała, ale ta skutecznośc ... To wykorzystają oranje i wygrają.

ziomek
19-06-2008, 17:42
Holandia > Rosja

Gierdi
19-06-2008, 20:40
Jak Rosja Hiszpanów nie ograła to Holandie tym bardziej:)

Axel
19-06-2008, 23:17
Nie do końca, bo w końcu Rosjanie się rozkręcają :) a z Hiszpanią to był ich pierwszy mecz.
Jak Rosja wygra z Holandią, to Włosi nawet nie muszą wyłazić na boisko, bo nie mają po co :cham: (oczywiście w najczarniejszym scenariuszu, bo raczej ich nie przewiduję w półfinale)

KOYOT
20-06-2008, 09:55
Kluczem w tym meczu jest Arszawin i jego dyspozycja.Zapowiada się naprawdę ciekawy mecz:)

Jaworzno
20-06-2008, 10:07
Na Holandie teraz będzie taka masówka jak na Portugalie z Niemcami, a ja Wam mówie-Rosja ich klepnie, i tak będe to obstawiał

Sothis
21-06-2008, 15:13
W sumie wali mnie ten mecz, z jednej strony jakaś Oranjemania i podniecanie się drużyną która w grupie grała dobrze, z drugiej Rusy za którymi nie przepadam.ale dzisiaj wyjątkowo za Rusami będe, bo wkurza mnie ta podnieta Holandią.Jak Rusy dobrze zagrają w obronie to mogą tulipany odesłać do dom/

Grześ
21-06-2008, 18:58
mam nadzieję że poziomem meczu się nie rozczarujemy :)

GO HOLLAND GO !

Jaworzno
21-06-2008, 20:14
Go Rosja! Mam przeczucie ,że wygrają ten mecz i oby tak się stało

gorski1991
21-06-2008, 20:31
Kibicuje tym i ty a;e chciałbym zeby Rosja wygrała :):)

Grześ
21-06-2008, 20:46
ja napiszę tylko jedno na początek.. każdy słyszał... Jebać PZPN ! za Ledwonia !

Kapeć
21-06-2008, 21:40
ma Rosja kopyto z dystansu : ) Holandia jak do tej pory nie bryluje jak we wcześniejszych meczach, w drugiej połowie pewnie zaczną napierać coraz bardziej.
Uśmiech na twarzy pojawił się u mnie jak usłyszałem, że komentować ten szpil będzie mój bohater Roman Kołtoń :cham: jego cechy charakterystyczne: krótkowzroczność i chęć wbijania Beenhakkerowi przy każdej nadarzającej się okazji :lol2:

fjodor1978
21-06-2008, 22:08
Nie wygląda to dobrze...

GRAMY DO KOŃCA, ORANJE, GRAMY DO KOŃCA!!!!

Krzyś
21-06-2008, 22:21
szkoda, że akurat teraz dopadła niemoc oranje;/

Gierdi
21-06-2008, 22:23
1:1 no bo już zacząłem sie martwić:dead:

Krzyś
21-06-2008, 22:26
no i mamy emocje:)))
podoba mi sie to EURO!

Grześ
21-06-2008, 22:30
oby tylko Pomarańczowi zwycięzyli a będzie cuuuudownie :)

ziomek
21-06-2008, 22:58
Rooooooosjaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

CHOROSZ
21-06-2008, 23:01
dupaaaa....
grrrrrrrrr :/

Grześ
21-06-2008, 23:04
Holandia dno dna w dogrywce... w regulaminowym czasie nie wiele lepiej :/ niezrozumiałe dla mnie ustawienie przez Van Bastena oraz zmiany które przeprowadził...

zawsze tak jest kurwa że Holandia gra zajebiście... a zdarzy sie jeden słabszy mecz w tej drabince turniejowej i chuj - koniec.

PS: dla mnie Euro już sie skończyło :( szkoda... ale chylę czoła przed Rosjanami - brawo ! Teraz Wszyscy byle nie Niemcy

Krzyś
21-06-2008, 23:06
i taka Rosja jest w półfinale, ciekawe co na to nasze madre głowy ze szkolenia ....

POLSKA MYŚL SZKOLENIOWA, BUAHAHHAHHHHAAAAA, śmiech przez łzy;/

UCZCIE sie huje!!!

Kapeć
21-06-2008, 23:10
wygrał lepszy zespół : )

Rosja gra świetnie ... stracili gola, ale się nie załamali co więcej w dogrywce przyciśli :szok: masakrycznie łatwo wypracowują sobie sytuacje podbramkowe ... jeszcze młodość nie wykorzystuje wszystkiego, ale to jest kwestia czasu :zabki:

po cichu liczyłem na nich jeszcze przed Euro i do tej pory się nie zawiodłem, zobaczymy co będzie dalej :cham:

czyżby był rewanż z Hiszpanią ? (jutro się okaże)

blazej
21-06-2008, 23:16
zawsze tak jest kurwa że Holandia gra zajebiście... a zdarzy sie jeden słabszy mecz w tej drabince turniejowej i chuj - koniec.

No wyszukane to to nie bedize ale poprostu Holandia nie jest druzyna turniejowa:)

Jutro kolejni odpadaja mam nadzieje czyli graja jak nigdy odpadaja jak zawsze Hiszpanie:)

rosja
21-06-2008, 23:16
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooosssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shellu
21-06-2008, 23:17
Rosja - poezja futbolu. Szok.

Teraz to oni wyrastają na faworyta mistrzostw. Ale takim faworytem po dwóch pierwszych meczach była Holandia.

To jest turniej i równie dobrze Rosja może zagrać słabiutko w półfinale i odpaść. Mam nadzieję, że tak się nie stanie.

Łaku
21-06-2008, 23:26
Rosja wymiata...
Mogła spokojnie pyknąć jeszcze więcej goli:)

Jaworzno
21-06-2008, 23:30
A mnie cieszy ze skonczyla sie Orangemania

Shellu
21-06-2008, 23:37
Teraz będzie Rosjomania : ) A jak Rosja przegra w półfinale to będzie Makaronomania lub Iberomania. A jak wygra Turcja to będzie Kebabomania.

Wniosek? Mistrzostwa Europy stanowią urodzaj dla chorągiewek. I to nie bynajmniej tych z flagami narodowymi.

blazej
21-06-2008, 23:42
Szczerze Shellu mysle ze piszesz głupoty :)

Od dawna Holandia Włochy maja duzo kibiców w Polsce.Teraz sie to uaktywniło bo dobrze grali Holendrzy. Ale o innych maniach to niema nawet co myslec.Raczej przejawia sie zdziwienie i niejako podziw dla ich gry.

Shellu
21-06-2008, 23:48
Zobaczymy jak będzie z Rosją.

Fuhrer
22-06-2008, 00:22
Któryś już raz, gdy jakaś drużyna szaleje w fazie grupowej, to odpada w fazie pucharowej. Czułem, że z Holandią będzie niestety tak samo no i...stało się. Szkoda, bo od lat 70-tych kibicuję Holandii. Na pociechę można powiedzieć, że Rosja rozegrała naprawdę dobry mecz i wygrała zasłużenie.

fjodor1978
22-06-2008, 00:27
Teraz Wszyscy byle nie Niemcy

Teraz to wszyscy byle nie makarony!!!

W Hiszpanów nie wierzę, obym się mylił, już prędzej Rosja ich pyknie, jesli za bardzo nie pochleją jak Chorwaci...

Naprawdę czapki z głów przed Rosjanami, jestem pod wielkim wrażniem, mimo, że w calym turnieju kibicowałem Holandii...

I co? Jeśli (oby!) jakimś cudem jutro wygraliby Hiszpanie, grupa śmierci okaże się najsłabszą na całym Euro...

butcher
22-06-2008, 00:59
Oranje forever! kolejna porażka sprawia że poraz kolejny cora bardziej zasługują na jakies trofeum! OOOranje!
Teraz to już jeden huj to całe Euro, byle nie makarony - starczy im szczęścia!

Sir Bobby
22-06-2008, 01:28
Oranje forever! kolejna porażka sprawia że poraz kolejny cora bardziej zasługują na jakies trofeum!

:lol: co za brednie :lol: trofeum najwiekszych nieudacznikow chyba

RobertSK
22-06-2008, 01:33
kolejna porażka sprawia że poraz kolejny cora bardziej zasługują na jakies trofeum!

To My tez zasługujemy tak??Bo przeciez ciagle przegrywamy!Fajne myslenie:hihi:

Liczyłem na Holendrów ale..tak jak ktos tu wczesniej napisał gra Ruskich to poezja...

Zagrali fantastycznie i gwiazdy zachodnich klubów dzis były ogrywane jak dzieci!

Są super przygotowani do tego turnieju widac ze Holendrzy w koncówce meczu dosłownie chodzili po boisku a Rosjanie zadupiali jak by to była 10 minuta meczu!

Co tu duzo pisac z przeciętnej druzyny robi sie potęga...ciekaw jestem rozwoju tej tepry w nastepnych latach bo to są w wiekszosci jeszcze młodzi faceci...mają szanse cos osiągnąc i to nie tylko na tym turnieju...

Nic tylko pozazdroscic takich graczy!

pozdro

Sir_Bart
22-06-2008, 10:26
Rosja super!
a ja i tak jestem pewien ze final bedzie Niemcy-Włochy i makarony wygraja....

marcin GieKSa
22-06-2008, 11:13
jak dla mnie mistrzostwa sie skonczyly...ale trzeba przyznac Rosja absolutnie wygrala zasluzenie...grala naprawde genialnie...teraz oby nie wygraly tego niemiaszki....bo chyba sie zalamie..

Sothis
22-06-2008, 11:37
no i ja sie pytam kaj ta wielka Holandia??nie przepadam za Rusami ale na przekór oranjomanii byłem za nimi i ciesze się bardzo:) a finał i tak będzie Niemcy - Italia

Tomson
22-06-2008, 23:53
a finał i tak będzie Niemcy - Italia

A nie bedzie! :hihi::napinka:

Waldas
23-06-2008, 01:01
Jako bajtel zawsze kibicowałem Holandii i tak mi zostało do dziś (Polska się przewaznie nie kwalifikowała do Mistrzostw). Marco van Basten był jednym z moich idoli. Teraz też im kibicowałem i chciałem, aby Marco zdobył mistrza jako zawodnik jak i trener. Czułem jednak, że nie da sie wygrać wszystkich meczów na mistrzostwach, bo zawsze przyjdzie ten słabszy mecz. Dlatego odpadła Chorwacja teraz Holandia. Rosja w ćwierćfinale była zdecydowanie lepsza drużyną. Pomimo, że ich nie lubię, grali lepszą piłkę. Hiddink ładnie wszystko poukładał. Ciekawe co pokażą w półfinale.

Mecz Rosja-Holandia okiem Zimocha:

http://www.**********/zczuba/1,90957,5337330,Zlotousci_na_Euro___trzeci_cwiercf inal.html

"Wycierają tutaj źdźbła trawy piłkarze Rosji swoją ambicją" :lol2:

P.S. Czy w drużynie Rosji grał Roman Szewczyk? Takie silne strzały z dystansu przecież były jego specjalnością.

Axel
23-06-2008, 22:18
wydaje mi się, że jedną z przyczyn tak dobrej gry zespołu rosyjskiego jest kasa. Ona motywuje. Dobrze widać to po zwycięstwie Zenita i ogólnym poziomie ligi rosyjskiej, itd. itp.
A teraz wracając do meczu to naprawdę lepiej, że w półfinale zagrają Rosjanie, bo byli lepsi. Kibicowałem Holandii, ale nie żałuję. Gorszy mecz każdemu może się zdarzyć. Choć miałem przeczucie, że to tylko taka wysoka forma była w czasie rozgrywek grupowych, a szkoda. Teraz Rosja z Turcją w finale :) dwie wg was drużyny "nie z Europy"