View Full Version : Holandia-Rosja
Jaworzno
18-06-2008, 23:38
jw
fjodor1978
19-06-2008, 00:08
Nio mam nadzieję, że Oranje staną an wysokości zadania, chociaż mnie Rosjanie zachwycili w szpilu ze Szwecją. I dobrze, bo tych ostatnich nie trawię po tym jak się skurwysyny Łotwie podłożyli 4 lata temu...
Ale na Oranje postawiłem kasę na mistrza i jestem przekonany, że nie będzie to szlam wyciepniety w błoto! jestem tylko ciekawy, czy na lewej flance zagra Sneijder, czy Robben... Taki ból głowy to poezja!!! I szczerze mówiąc, bardzo przypadła mi do gustu gra prawego obrońcy w meczu z Rumunią, niestety nie pamiętam nazwiska... coś na A... Appelbaum czy coś w ten deseń. Pięknie się włączał do ofensywy, może na niego postawić?
Z racji tego, że Ruscy też graja ładnie i ofensywnie, typuję.... 3-1 dla Oranje:)
GO! GO! ORANJE!
wszyscy się podniecają Holandią, ale ja się nie zdzwie jak Ruscy ich rozpykają.
Po tym, co pokazali wczoraj ze Szwecją, oczekuję, że wreszcie Holendrzy trafią na godnego przeciwnika i wcale się nie zdzwię, jak pojadą do domu po tym meczu.
Rosja pokazała że jest w stanie zagrać futbol na europejskim poziomie jestem przekonany że będą w stanie nawizać równożędną walkę z Oranje. Rossija !
ja sie obawiam słabszego dnia holendrów, bo taki musi nastąpić, ale mysle, że to sie stanie podczas półfinału. Rosja ładnia zagrała, ale ta skutecznośc ... To wykorzystają oranje i wygrają.
Jak Rosja Hiszpanów nie ograła to Holandie tym bardziej:)
Nie do końca, bo w końcu Rosjanie się rozkręcają :) a z Hiszpanią to był ich pierwszy mecz.
Jak Rosja wygra z Holandią, to Włosi nawet nie muszą wyłazić na boisko, bo nie mają po co :cham: (oczywiście w najczarniejszym scenariuszu, bo raczej ich nie przewiduję w półfinale)
Kluczem w tym meczu jest Arszawin i jego dyspozycja.Zapowiada się naprawdę ciekawy mecz:)
Jaworzno
20-06-2008, 10:07
Na Holandie teraz będzie taka masówka jak na Portugalie z Niemcami, a ja Wam mówie-Rosja ich klepnie, i tak będe to obstawiał
W sumie wali mnie ten mecz, z jednej strony jakaś Oranjemania i podniecanie się drużyną która w grupie grała dobrze, z drugiej Rusy za którymi nie przepadam.ale dzisiaj wyjątkowo za Rusami będe, bo wkurza mnie ta podnieta Holandią.Jak Rusy dobrze zagrają w obronie to mogą tulipany odesłać do dom/
mam nadzieję że poziomem meczu się nie rozczarujemy :)
GO HOLLAND GO !
Jaworzno
21-06-2008, 20:14
Go Rosja! Mam przeczucie ,że wygrają ten mecz i oby tak się stało
gorski1991
21-06-2008, 20:31
Kibicuje tym i ty a;e chciałbym zeby Rosja wygrała :):)
ja napiszę tylko jedno na początek.. każdy słyszał... Jebać PZPN ! za Ledwonia !
ma Rosja kopyto z dystansu : ) Holandia jak do tej pory nie bryluje jak we wcześniejszych meczach, w drugiej połowie pewnie zaczną napierać coraz bardziej.
Uśmiech na twarzy pojawił się u mnie jak usłyszałem, że komentować ten szpil będzie mój bohater Roman Kołtoń :cham: jego cechy charakterystyczne: krótkowzroczność i chęć wbijania Beenhakkerowi przy każdej nadarzającej się okazji :lol2:
fjodor1978
21-06-2008, 22:08
Nie wygląda to dobrze...
GRAMY DO KOŃCA, ORANJE, GRAMY DO KOŃCA!!!!
szkoda, że akurat teraz dopadła niemoc oranje;/
1:1 no bo już zacząłem sie martwić:dead:
no i mamy emocje:)))
podoba mi sie to EURO!
oby tylko Pomarańczowi zwycięzyli a będzie cuuuudownie :)
Rooooooosjaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!
dupaaaa....
grrrrrrrrr :/
Holandia dno dna w dogrywce... w regulaminowym czasie nie wiele lepiej :/ niezrozumiałe dla mnie ustawienie przez Van Bastena oraz zmiany które przeprowadził...
zawsze tak jest kurwa że Holandia gra zajebiście... a zdarzy sie jeden słabszy mecz w tej drabince turniejowej i chuj - koniec.
PS: dla mnie Euro już sie skończyło :( szkoda... ale chylę czoła przed Rosjanami - brawo ! Teraz Wszyscy byle nie Niemcy
i taka Rosja jest w półfinale, ciekawe co na to nasze madre głowy ze szkolenia ....
POLSKA MYŚL SZKOLENIOWA, BUAHAHHAHHHHAAAAA, śmiech przez łzy;/
UCZCIE sie huje!!!
wygrał lepszy zespół : )
Rosja gra świetnie ... stracili gola, ale się nie załamali co więcej w dogrywce przyciśli :szok: masakrycznie łatwo wypracowują sobie sytuacje podbramkowe ... jeszcze młodość nie wykorzystuje wszystkiego, ale to jest kwestia czasu :zabki:
po cichu liczyłem na nich jeszcze przed Euro i do tej pory się nie zawiodłem, zobaczymy co będzie dalej :cham:
czyżby był rewanż z Hiszpanią ? (jutro się okaże)
zawsze tak jest kurwa że Holandia gra zajebiście... a zdarzy sie jeden słabszy mecz w tej drabince turniejowej i chuj - koniec.
No wyszukane to to nie bedize ale poprostu Holandia nie jest druzyna turniejowa:)
Jutro kolejni odpadaja mam nadzieje czyli graja jak nigdy odpadaja jak zawsze Hiszpanie:)
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooosssss ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rosja - poezja futbolu. Szok.
Teraz to oni wyrastają na faworyta mistrzostw. Ale takim faworytem po dwóch pierwszych meczach była Holandia.
To jest turniej i równie dobrze Rosja może zagrać słabiutko w półfinale i odpaść. Mam nadzieję, że tak się nie stanie.
Rosja wymiata...
Mogła spokojnie pyknąć jeszcze więcej goli:)
Jaworzno
21-06-2008, 23:30
A mnie cieszy ze skonczyla sie Orangemania
Teraz będzie Rosjomania : ) A jak Rosja przegra w półfinale to będzie Makaronomania lub Iberomania. A jak wygra Turcja to będzie Kebabomania.
Wniosek? Mistrzostwa Europy stanowią urodzaj dla chorągiewek. I to nie bynajmniej tych z flagami narodowymi.
Szczerze Shellu mysle ze piszesz głupoty :)
Od dawna Holandia Włochy maja duzo kibiców w Polsce.Teraz sie to uaktywniło bo dobrze grali Holendrzy. Ale o innych maniach to niema nawet co myslec.Raczej przejawia sie zdziwienie i niejako podziw dla ich gry.
Zobaczymy jak będzie z Rosją.
Któryś już raz, gdy jakaś drużyna szaleje w fazie grupowej, to odpada w fazie pucharowej. Czułem, że z Holandią będzie niestety tak samo no i...stało się. Szkoda, bo od lat 70-tych kibicuję Holandii. Na pociechę można powiedzieć, że Rosja rozegrała naprawdę dobry mecz i wygrała zasłużenie.
fjodor1978
22-06-2008, 00:27
Teraz Wszyscy byle nie Niemcy
Teraz to wszyscy byle nie makarony!!!
W Hiszpanów nie wierzę, obym się mylił, już prędzej Rosja ich pyknie, jesli za bardzo nie pochleją jak Chorwaci...
Naprawdę czapki z głów przed Rosjanami, jestem pod wielkim wrażniem, mimo, że w calym turnieju kibicowałem Holandii...
I co? Jeśli (oby!) jakimś cudem jutro wygraliby Hiszpanie, grupa śmierci okaże się najsłabszą na całym Euro...
Oranje forever! kolejna porażka sprawia że poraz kolejny cora bardziej zasługują na jakies trofeum! OOOranje!
Teraz to już jeden huj to całe Euro, byle nie makarony - starczy im szczęścia!
Sir Bobby
22-06-2008, 01:28
Oranje forever! kolejna porażka sprawia że poraz kolejny cora bardziej zasługują na jakies trofeum!
:lol: co za brednie :lol: trofeum najwiekszych nieudacznikow chyba
RobertSK
22-06-2008, 01:33
kolejna porażka sprawia że poraz kolejny cora bardziej zasługują na jakies trofeum!
To My tez zasługujemy tak??Bo przeciez ciagle przegrywamy!Fajne myslenie:hihi:
Liczyłem na Holendrów ale..tak jak ktos tu wczesniej napisał gra Ruskich to poezja...
Zagrali fantastycznie i gwiazdy zachodnich klubów dzis były ogrywane jak dzieci!
Są super przygotowani do tego turnieju widac ze Holendrzy w koncówce meczu dosłownie chodzili po boisku a Rosjanie zadupiali jak by to była 10 minuta meczu!
Co tu duzo pisac z przeciętnej druzyny robi sie potęga...ciekaw jestem rozwoju tej tepry w nastepnych latach bo to są w wiekszosci jeszcze młodzi faceci...mają szanse cos osiągnąc i to nie tylko na tym turnieju...
Nic tylko pozazdroscic takich graczy!
pozdro
Sir_Bart
22-06-2008, 10:26
Rosja super!
a ja i tak jestem pewien ze final bedzie Niemcy-Włochy i makarony wygraja....
marcin GieKSa
22-06-2008, 11:13
jak dla mnie mistrzostwa sie skonczyly...ale trzeba przyznac Rosja absolutnie wygrala zasluzenie...grala naprawde genialnie...teraz oby nie wygraly tego niemiaszki....bo chyba sie zalamie..
no i ja sie pytam kaj ta wielka Holandia??nie przepadam za Rusami ale na przekór oranjomanii byłem za nimi i ciesze się bardzo:) a finał i tak będzie Niemcy - Italia
a finał i tak będzie Niemcy - Italia
A nie bedzie! :hihi::napinka:
Jako bajtel zawsze kibicowałem Holandii i tak mi zostało do dziś (Polska się przewaznie nie kwalifikowała do Mistrzostw). Marco van Basten był jednym z moich idoli. Teraz też im kibicowałem i chciałem, aby Marco zdobył mistrza jako zawodnik jak i trener. Czułem jednak, że nie da sie wygrać wszystkich meczów na mistrzostwach, bo zawsze przyjdzie ten słabszy mecz. Dlatego odpadła Chorwacja teraz Holandia. Rosja w ćwierćfinale była zdecydowanie lepsza drużyną. Pomimo, że ich nie lubię, grali lepszą piłkę. Hiddink ładnie wszystko poukładał. Ciekawe co pokażą w półfinale.
Mecz Rosja-Holandia okiem Zimocha:
http://www.**********/zczuba/1,90957,5337330,Zlotousci_na_Euro___trzeci_cwiercf inal.html
"Wycierają tutaj źdźbła trawy piłkarze Rosji swoją ambicją" :lol2:
P.S. Czy w drużynie Rosji grał Roman Szewczyk? Takie silne strzały z dystansu przecież były jego specjalnością.
wydaje mi się, że jedną z przyczyn tak dobrej gry zespołu rosyjskiego jest kasa. Ona motywuje. Dobrze widać to po zwycięstwie Zenita i ogólnym poziomie ligi rosyjskiej, itd. itp.
A teraz wracając do meczu to naprawdę lepiej, że w półfinale zagrają Rosjanie, bo byli lepsi. Kibicowałem Holandii, ale nie żałuję. Gorszy mecz każdemu może się zdarzyć. Choć miałem przeczucie, że to tylko taka wysoka forma była w czasie rozgrywek grupowych, a szkoda. Teraz Rosja z Turcją w finale :) dwie wg was drużyny "nie z Europy"
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.