View Full Version : Chorwacja-Turcja
Jaworzno
18-06-2008, 23:37
jw
fjodor1978
19-06-2008, 00:16
No cóż, choćby z racji tego, że fajniej jest mimo wszystko odpaść z silnej grupy, trza trzymać kciuki za HRVATSKĄ!!! Mnie szczerze mówiąc w szpilu z Niemcami zachwycili, a zwłaszcza boki obrony i ten niesamowity Ćorluka... Turcy? W przeciwieństwie do niektórych rasistów na forum, nie mam nic do nich, jestem z leksza na nich cięty po eliminacji Czechów, ale ci ostatni naprawdę chuja grali... (może dlatego, że Sverkosz ławę grzał:)))))) W tej połówce turnieju zdecydowanie kibicuję za Chorwatami, bracia Słowianie, łączcie się!!!
Mój typ: 2-1 dla Hrvatskiej
Mam nadzieje że Chorwaci odeślą kebabów do dom ! ale trzeba pamiętać że Turcja to niezwykle silna drużyna przedewszystkim psychicznie to co zrobili w meczu z Czechami było wręcz niesamowite . Tak czy inaczej Chorwacja !
Moim zdaniem najsłabszy ćwierćfinał to bedzie... i Kebaby moga go wygrac;/
dwa razy się nie wchodzi do tej samej rzeki - Turkom nie uda się kolejny raz strzelić goli w końcówce i przez to wygrać spotkania. Liczę na Chorwatów, którzy w półfinale zleją helmutów :lol:
Kibicuje Chorwatom i mam nadzieje, że po niezłej fazie grupowej nie dostaną zadyszki i przejdą nieobliczalnych Turków. Czy powtórzy się mecz z grupy B? zobaczymy.
Przed tym meczem zasadnicze pytanie to to, czy Turcy będą w stanie zneutralizować Modricia i Krancjara. Tu jest ich szansa. Zresztą w wywiadzie dla FAZ już Joachim Loew o tym mówił, że gdyby spotkał się z Chorwatami drugi raz, to inaczej taktycznie ustawiłby środek pola. (myślę, że zagrałby podobnie jak z Portugalią wczoraj). Druga sprawa to pytanie jak Simunić i Kovac będą sobie radzić z Nihatem Kahveci, który jak dla mnie jest jednym z najlepszych napastników świata, zarazem często niedocenianym.
pamietajmy ze kluczowe moze byc w jakiej formie jest 2 bramkarz Turcji
Jakoś o formę i umiejętności Recbera Rustu specjalnie bym się nie martwił...
Od dawna twierdzę, że jest lepszym tormanem niż Volkan Demirel.
Hrvatska zje dzisiaj kebab:)
jakos turkow nie lubie.. fakt dobry kebab robia ale to nei wszystko :lol:
20 euro na Chorwacje. Jak zagraja tak jak z Niemcami to o wynik sie nie boje
Salvator
20-06-2008, 11:28
kurs na awans Turcji 2.7 to az grzech go nie brac..
fjodor1978
20-06-2008, 21:45
Kosa albo inny sędzia, był faul na Turku w 1 połowie w polu karnym czy nie? Komentator twierdzi, ze ewidentny karny, a mnie się wydaje, że Turek skoczył Chorwatowi na bark, wypierdolił się i to wszystko... ale może jestem ślepy...
fjodor1978
20-06-2008, 22:37
HRVATSKA!!! Musi Być Dobrze!!!
i ze tak powiem h! ale mam nadzieje ze przynajmniej w dogrywce wygraja bo jak nie to sie szykuje wojna domowa w Niemcach :]
mecz jak mecz, ale doping :szok::szok::szok:
ten mecz jest jak zjeb z heroiny...
zasnąłem już 2 razy :szok:
dawać karne bo przynajmniej coś ciekawego będzie
kurwa ;/ 1:1 ehhh te Kebaby;/
dobrze dobrze... posłuchali mnie i proszę - 2 brameczki i jeszcze karniaki :)
jebać Turcję - jak przejdą to będą jedną z bardziej fartownych z ekip euro
pfffffff
:prasa:
45 euro kurwa i do tego awans kebabow grrrrrr!!!
Tuuuurcjaaaaaaaa
Tuuuurcjaaaaaaaaaa
Bravo ! :d
marcin GieKSa
20-06-2008, 23:33
zas nie przesadzajcie...Turcja poraz kolejny pokazala jaja , wiadomo mieli szczescie ale ponoc sprzyja ono lepszym...niestety ale Chorwaci zagrali slabiutko co mnie martwi...
ale najgorsza rzecza ze te jebane szwaby beda w finale...kurwa...oby Turcy to wygrali....
AAAle będzie wojna w półfinale! Szkoda Chorwacji, ale mogli wcześniej sobie zapewnic ten awans :/ nie chcieli zaryzykować (podonie jak Kebaby zresztą) i szczęście znowuż usmiechnęło się do Turcji...
Czekam na ten półfinał! Jak jeszcze Niemcy przegrają to chyba będzie tam jakaś rewolta :hihi:
tomekk_86
20-06-2008, 23:49
warto było siedzieć i męczyć się oglądając ten mecz tylko dla samej końcówki,a na wełnowcu koło jugola było niedawno słychać spiewy turków,no mają chłopaki powód do świętowania
Bartek84
20-06-2008, 23:51
pólfinał Niemcy 1 kontra Niemcy 2:hihi:
Turki są przejebani, zawsze w końcówce coś klepną;
w sumie z drugiej strony to tyle razy Europe chcieli zwojować i tylko jednego narodu sie bali, a na tych mistrzostwach ten naród nieźle dał dupy:dead:
Turcy są przejebani. Taka charakterna drużyna. Żeby tak kiedyś choć w 1% grała GieKSa.
Na trybunach też ciekawie i głośno.
Błąd aby Modrić strzelał pierwszy. Może jest gwiazdą, ale jednak za młody. Spalił się.
Kosa albo inny sędzia, był faul na Turku w 1 połowie w polu karnym czy nie? Komentator twierdzi, ze ewidentny karny, a mnie się wydaje, że Turek skoczył Chorwatowi na bark, wypierdolił się i to wszystko... ale może jestem ślepy...
Robiłem herbatę. NIe widziałem sytuacji...
fjodor1978
20-06-2008, 23:59
k..................!!!!!!!!!!!!!!
Szczerze mówiąc, wczoraj kibicowałem Niemcom tylko dlatego, że uważałem, że Chorwatom będzie z nimi łatwiej w pólfinale... to już w tej połówce chyba nie mam za kim kibicować:(
Mam nadzieję, że Holandia mnie tylko nie zawiedzie.
PS. Przed karnymi można już było w ciemno typować wynik, porównajcie sobie miny Chorwatów i Turków...
a propo półfinału
"Wywieś flagę - wspieraj naszych" w wersji niemieckiej :zabki:
http://img.wklej.org/images/136256389267268702.jpg
meczyk nudnawy, pod koniec dogrywki zrobilo sie ciekawie hehe
liczylem i trzymalem kciuki za Chorwacje ale Turcja znow pokazala ze walczy do konca ...
i stwierdzam ze przy odrobinie farta moga wygrac ten turniej
ps w meczu Niemcy Turcja obstawiam na tych drugich
pozdro :)
ku.... ale jestem wku...., jak ja nienawidzę turasów, wogóle co oni robią na Euro jak mają 3 % terytorium w Europie???????Chorwatów wielka szkoda:( takjak ktoś pisał przed karnymi było jasne kto wygra Chorwaci mieli miny jakby już przegrali mecz.W 1/2 zdecydowanie za Niemcami (tak jak w szpilu z Portugalami zreszta) i mam nadzieje, że zrobią porządek z turasami.aha całkotiwy bojkot budek z kebabami z mojej strony
Sir Bobby
21-06-2008, 19:10
final niemcy - wlochy coraz bardziej realny, jak tylko makarony wyszly z grupy to mowilem ze tak bedzie
ku.... ale jestem wku...., jak ja nienawidzę turasów, wogóle co oni robią na Euro jak mają 3 % terytorium w Europie???????Chorwatów wielka szkoda:( takjak ktoś pisał przed karnymi było jasne kto wygra Chorwaci mieli miny jakby już przegrali mecz.W 1/2 zdecydowanie za Niemcami (tak jak w szpilu z Portugalami zreszta) i mam nadzieje, że zrobią porządek z turasami.aha całkotiwy bojkot budek z kebabami z mojej strony
po pierwsze co z tego, że mają 3%. Rosja też nie ma za wiele, a jakoś nikt się nie rzuca. Tak mamy ukształtowany kontynent i tyle. Nie jesteśmy małą wyspą otoczoną przez ocean...
po drugie mi wcale chorwatów nie szkoda, a czemu? Bo chuja grali. Niby taka wielka drużyna po fazie grupowej, a teraz? Nic nie pokazali, bronili się i kilka kontr zrobili, które i tak nie wyszły. Zasłużony awans "kebabów". Mam nadzieję jeszcze, że dojadą helmutów, bo ich to w ogóle w finale nie widzę.
po drugie mi wcale chorwatów nie szkoda, a czemu? Bo chuja grali. Niby taka wielka drużyna po fazie grupowej, a teraz? Nic nie pokazali, bronili się i kilka kontr zrobili, które i tak nie wyszły.
za to Turcy grali świetnie :szok: :lol2:
Bronili się :szok: Inny mecz chyba oglądałeś :lol2:
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.