View Full Version : Zahorski i Pazdan. Zagrają? (Artykuł)
Witam. Zbieramy wypowiedzi śląskich forumowiczów n/t tych dwóch piłkarzy
Jak myślicie jaka będzie ich rola? Czy ktoś zagra? Jeśli tak to kiedy i w jakich okolicznościach?
Z góry dzięki!
Marcin
Wg mnie Zahorski jako zmiennik może pojawić sie na boisku ale raczej nie w meczu z Niemcami bo to zbyt ważny dla nas mecz a jakby nie było nie jest on za bardzo doświadczony jeśli chodzi o grę w reprezentacji.A co do Pazdana to myślę ze raczej ciężko będzie mu wystąpić w jakimś meczu. (Chodź przy podejściu Leo wszystko sie może wydarzyć).
Patyk TzN
07-06-2008, 14:41
Zachorski wejdzie 2 min przed koncem przy kozystnym wyniku:) zeby ukrasc kilka sekund;)
a tak na powaznie to wydaje mi sie ze duze wieksze szanse na wystep ma Sagan.
andrew1948
07-06-2008, 14:47
Zachorski
Kto???.:napinka:
a tak na serio niech wejdzie w meczu z Austria i jebnie ze 2 bramy:szpada:
jakby byli ze Ślonska lub szpilali w GieKSie to by mnie to interesowało jakkolwiek. Jedynie żałuje, że tyn ciul Boruc se nie stłukł pośladków, jak Kuszczak, nawet żeby reprezentacja miała wrócić do dom po trzech meczach, zresztą i tak wrócą :lol:
Czy ktoś zagra?
Ktoś zagra na pewno (oczywiście jeżeli niebo nie zawali się nam na głowę...).
Jeśli tak to kiedy i w jakich okolicznościach?
Jeżeli chodzi o naszą reprezentacje, to będą rozgrywane mecze grupowe, jak się zakwalifikowaliśmy do Euro to nikt nie może odmówić nam gry.
że tyn ciul Boruc
ciul to Ty jesteś
Śląscy kibice odstawili wieś
czerwiec 2006 Stadion Śląski
Jak dla mnie kawał ciula.
Wracając do tematu to większe szanse na gre na pewno ma Zahorski, może dać dobrą zmiane jeżeli zaprezentuje się tak jak w meczu z Serbami w Belgradzie gdzie pokazał, że ma potencjał. Pazdan wskoczy tylko wtedy kiedy wyleci ktoś z dwójki Lewandowski, Dudka (ogromny postep od czasu przejęcia kadry przez Leo), którzy na tą chwile są w reprezentacji pewniakami.
DarekJ1968
09-06-2008, 11:25
Jedyny Ślązak w reprezentacji Polski to Łukasz Piszczek (ur. w Czechowicach-Dziedzicach). Już zagrał i to całkiem przyzwoicie. Zahorski to Warmiak, Pazdan Krakus, więc co z tego, że grają w Górniku? Lepiej prezentuja się Ślązacy w innych reprezentacjach. Łukasz Podolski (ur. w Gliwicach) dwie bramki, Wacław Świerkosz (ur. w Trzyńcu) jedna, Mirosław Klose asysta. Dobrze zagrali też urodzeni w Ostrawie wychowankowie Banika, Marek Jankulowski, Libor Sionko i Tomasz Galasek. My Ślązacy możemy być dumni, wszyscy nasi grają dobrze, szkoda tylko, że nie w jednej reprezentacji Górnego Śląska.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.