View Full Version : Euro 2008
Euro tusz tusz i ciekawy jestem jak wy widzicie nasza Repre w Austri...
Moje typy to:
Z Chorwatami remisujemy 2:2
Z Helmutami 1:1
Z austria wygrywamy 2:0
Jako ze Chorwacja dostaje od Niemcow becki to wychodzimy z Grupy:lajkonik:
Mysle ze ten scenariusz jest calkiem prawdopodobny no ale moze to tylko moj optymistyczny "Matrix":hihi:
Co wy na to Panowie?
W razie niewypalu zawsze mozna kibicowac naszym 3 Slaskim Ziomalom ktorzy graja dla Helmutow ;-)...
Momo_Group
26-05-2008, 15:06
Wygrywamy wszystkie mecze. Może Niemcy nam nie podejdą, ale reszta dla nas.
Wariant Koniara jest optymistyczny, ale w miarę realny.
Wydaje mi się, że awans powinno nam dać jedno zwycięstwo, remis i porażka (odpowiednio z Austrią, Chorwacją i Niemcami albo Austrią, Niemcami i Chorwacją).
Oczywiście Austrii lekceważyć nie można, ale jeśli z nimi nie wygramy, to nie ma co liczyć na awans.
Mi sie marzy wygrana z Niemcami i to tak z 3:0 ...slodkie pierdolniecie :)
Z austria i Chorwacja bedzie remis i wychodzimy z grupy. Oprocz Polski kibicowal bede Chorwacji i Czechom. Normalnie bylaby to Anglia no ale...
Ps. Sa juz moze w jakis marketach flagi na antenki samochodowe w barwach polski co taksiarze maja albo inne podobne gagdety ? W nocnym na Burowcu rzekomo do 6 tyskich flaga gratis, ale flagi jakos nie maja:/
LechuBRN
26-05-2008, 17:00
sa w tyskich, jak kupisz 6pak w takim kartonie, to do tego jest falaga, mam jedną na zbyciu jeśli ktos chce ;)
Ja obstawiam wyniki
z Niemcami 2:1
z Chorwacją 1:2
z Austrią 2:0
gieksiarz.wnc
26-05-2008, 17:04
z Niymcami 0-2
z Chorwatami 1:2
z Austrią 2-1
i lipa jak zawsze
Mi sie marzy wygrana z Niemcami i to tak z 3:0 ...slodkie pierdolniecie :)
Z austria i Chorwacja bedzie remis i wychodzimy z grupy. Oprocz Polski kibicowal bede Chorwacji i Czechom. Normalnie bylaby to Anglia no ale...
Ps. Sa juz moze w jakis marketach flagi na antenki samochodowe w barwach polski co taksiarze maja albo inne podobne gagdety ? W nocnym na Burowcu rzekomo do 6 tyskich flaga gratis, ale flagi jakos nie maja:/
Gadałem z jednym taksiarzem o tą małą flagę i powiedział że to tylko ci taksiarze dostają w ramach reklamy, mają je mieć dopóki Polska nie przestanie grać na Euro i mówił też że ludzie chcieli od niego wykupić tą małą flagę :hihi:
sa w tyskich, jak kupisz 6pak w takim kartonie, to do tego jest falaga, mam jedną na zbyciu jeśli ktos chce ;)
Ale ty mówisz o tych dużych flagach, a jemu chodzi o taką mała żeby wywiesić na samochodzie..
Co się tyczy wyników Polski:
Polska - Niemcy 3:1 :hihi:
Polska - Chorwacja 1:1
Polska - Austria 2:1
Może i to są bardzo optymistyczne wyniki, ale jak będą grać te mecze jak z Portugalią to mają duże szanse wygrać wszystkie trzy mecze.. :)
kamilosgks
26-05-2008, 17:31
Polska - Niemcy 2:1
Polska - Chorwacja 0:0
Polska - Austria 1:0
Niestety wydaje mi sie ze te Mistrzostwa w plecy będą i to bardzo...
Polska - Niemcy 0:2
Polska - Chorwacja 0:1 / 1:2 (moze remis)
Polska - Austria 1:1
szczerbaty
26-05-2008, 18:04
Mi sie zdaje ze te MISTRZOSTWA nie beda dla POLSKI udane moje typy to:
Polska - Niemcy 1:3
Polska - Chorwacja 0:2
Polska - Austria 2:0
andrew1948
26-05-2008, 18:09
Polska-Niemcy 3-2 ( oby sie udalo ich rozpierdolić )
Polska-Chorwacja 1-1
Polska-Austria 2-0
RobertSK
26-05-2008, 19:13
Najpierw wygrajmy z macedonią:)
Na Euro mysle ze nie stracimy duzo bramek ale takze wielu nie strzelimy....wyniki bedą cos tak mysle po 1:0 i mam nadzieje ze dla nas:)
pozdro
Leo podał skład na Macedonię:
Tomasz Kuszczak - Paweł Golański, Mariusz Jop, Adam Kokoszka, Grzegorz Bronowicki - Tomasz Zahorski, Mariusz Lewandowski, Rafał Murawski, Radosław Majewski - Łukasz Garguła - Radosław Matusiak
Coś mi się zdaje, że ten mecz to ostatnia szansa dla Matusiaka...
Polska 2:0 Niemcy (2x Smolarek)
Polska 1:0 Chorwacja (Zurawski)
Polska 3:1 Austria (Krzynowek, Smolarek, Zurawski)
9ptk. i wychodzimy z 1 miejsca w grupie!
chopcy a wy te wyniki to podajecie wedlug waszego prawdziwego zdania czy wedlug Fantastyki?:lol2:
Obadejcie ostatnich kilka ME i MS w tyl kaj byli chorwaci a kaj zawsze dochodzili niemcy hm???
widza ze w chuj obiektywni jestescie ...Niemacie dupcyc co chcecie ino jak to widzicie realnie:cham:
CHUSARIA moze pojedzie ale niedupccie ze liczycie na wygrana z Niemcami bo to jest kurwa Jak Matrix i spiderman w jednym filmie:lol2:
ultrasavanti
26-05-2008, 20:15
Polska-Niemcy 2-1
Polska-Chorwacja 0-4
Polska-Austria 0-0
Niemcy - Polska 3:1
Austria - Polska 0:0
Polska - Chorwacja 0:4
oby się nie sprawdziły, ale wolę być mile zaskoczony, niż znowu się rozczarować.
Ja wiem, że to rezerwowi, że w czasie obozu, ale niektórzy to się powinni wstydzić, bo popełniają błędy jakich po roku bez treningu nie powinni popełniać. Kuszczakowi zalecam jednak trochę pokory, bo bramka jego.
Hmm to ja rowniez podam moje typy...
ciekawe czy latwo odpadniemy czy zawalczymy ostro o awans.
Ale daje typy
Polska-Niemcy 1-2
Polska-Austria 2-1
Polska-Chorwacja 0-2
Argumentowac mozna to tak...
Z Niemcami jeszcze nigdy po wojnie nie wygralismy poreszta znana jest gadka ze inni graja a Niemcy wygrywaja i to ich chroniczne szczescie (chocby 1-0 z nami w Dortmundzie w 90 min.fakt mogli nam nastukac ze 4-0).
Chorwaci maja naprawde dobra druzyne i podejrzewam ze jesli dobrze z nami zaczna to i dobrze skoncza.
Natomiast z Austria bedziemy mozliwe przegrywali ale efektem koncowym bedzie zwyciestwo gdyz Austriacy maja tragiczne koncowe fazy meczow.
Bedziemy mieli 3 pkt. zajmiemy 3 miejsce w grupie i znowu bedzie "Czego zabraklo aby osiagnac sukces".
Aczkolwiek chcialbym oczywscie zebysmy zagrali chociaz jedna faze dalej :)
Pozdrawiam
Słabiutko. Nie mamy zmienników. Matusiak miał kilka udanych zagrań, ale ogólnie to jest w katastrofalnej formie. Pierwszy do wywalenia - Saganowski.
Najlepiej w przekroju obu meczów zagrał Garguła.
po ostatnich wynikach mysle ze Polska wdupi 2 mecze a z Austria moze remis
wy robicie oceny i prognozy po tych sparringach?!:szok:
kaos azul
27-05-2008, 09:47
tradycyjnie powinno byc :
wtopa z dojczami,wtopa z Austria i zwyciestwo na koniec z walczaca jeszcze o cos Chorwacja ...:lol2:
jak bedzie zobaczymy - 12 czerwca na WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDENNNNNNNNNNNNNNNn :lajkonik: ,znaczy bez biletu na szpil ale co tam ,telebimow bedzie w ciul :zabki:
Polska 1:2 Niemcy
Chorwacja 1:1 Polska
Polska 2:0 Austria
andrew1948
27-05-2008, 12:38
jak bedzie zobaczymy - 12 kwietnia na WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDENNNNNNNNNNNNNNNn
chyba 12 czerwca:lol:
zobaczycie, ze wygramy z gerami, wygramy z gospodarzami a z Chorwacją remis. wydziemy my i Chorwacja, a gery nie przejdą dalej i będzie sensacja.
moze i zbyt opytmistyczne, ale sami zobaczycie :>
a jo kibicuja Chorwacji i Austrii
Zrobmy ten dział euro, bo się burdel robi.
Jedni o biletach, jedni typują, inni o noclegach.
RobertSK
27-05-2008, 18:40
Niech bedzie ten dział o Euro...jak sie mecze zaczną to dopiero bedzie zamieszanie:)Przyda sie na czas mistrzostw taki dział:)
pozdro
Polska - Niemcy 1-3
Polska - Austria 4-1
Polska - Chorwacja 3-2
:lajkonik:
No ba,robic!!! Nowy dzial rzecz jasna
michal_91
27-05-2008, 19:26
Polska - Niemcy 2:1
Polska - Austria 2:0
Polska - Chorwacja 1:1
mam nadzieje :zabki:, ze tak bedzie
a nowy dział by sie zdał
Polska - Niemcy 0-2
Polska Austria 1-0
Polska - Chorwacja 1-3
zgadzam się z przedmówcami, ciśnienie zaczyna rosnąć :)
broda1981
27-05-2008, 20:27
dostaniemy po dupie od kazdego jest nadzieja na remis z chorwacja( gospodarze nie przegrywaja na poczatku na turjniejach fifa/uefa a niemcy nas zjedzą nawet nie na przystawke)
Polska - Niemcy 1-1
Austria - Polska 0-2
Polska - Chorwacja 1-0
1.Niemcy
2.Polska
3Chorwacja
4Austria
zobaczycie z grupy napewno wyjdziemy, nie wiem czemu kazdy mysli ze z Niemcami napewno przegramy ja tam wole nic nie mowic zobaczymy 8 czerwca ok 23 jak bedzie
niezły ten spot zapowiadający mecz Niemcy Polska:lol2:
O co tyle larma, to ja nie rozumiem:huh:
Generalnie typowanie zwycięzcy Euro 2008 to strasznie trudne zadanie.
Nie wiem dlaczego, ale nie ma teraz reprezentacji, którą możnaby było wyróżnić. Różnica pomiędzy nimi jakoś zaciera się.
Mówi się, że poziom się wyrównuje i nie ma słabych drużyn. Śmieszy mnie to w odniesieniu do np. San Marino, ale jeśli chodzi o czołowe reprezentacje to jest to fakt.
Holandia, Francja, Włochy, Hiszpania, Portugalia, Anglia (joke) - ni chuja. Nie mam zielonego pojęcia kto wygra. A może znów niespodzianka a la Grecja.
Sądzę że z Niemcami będzie remis 1:1 , z resztą do przodu powinno być (ewentualnie jeszcze jeden ramis)
Jeśli nie wygramy euro to muszą to zrobić...Holandia :)
chopy fto i jak jedzie jakom trasom do wiednia,kiedy wyruszocie,my planujymy wyruszyc w sroda dziyn przed szpilym
byle z Niemcami nie był powtórki z MŚ :)
chopy fto i jak jedzie jakom trasom do wiednia,kiedy wyruszocie,my planujymy wyruszyc w sroda dziyn przed szpilym
my też w środe kolo 17 z tego co mi wiadomo. więcej na ten temat może napisać StOjU
Silesian
29-05-2008, 20:11
Dla odpowiedniej atmosfery przed szpilem z "Wiecznym wrogiem":)http://euro2008.wp.pl/kat,94278,wid,10002817,wiadomosc.html
Tak z innej beczki:
Kiedy i gdzie bedzie/bylo mozna dostac ta flage z Tyskiego "Polska 2008"?
Znowu z DZ?
Tak z innej beczki:
Kiedy i gdzie bedzie/bylo mozna dostac ta flage z Tyskiego "Polska 2008"?
Znowu z DZ?
nie wiem czy wszedzie tak jest ale u mnie w sklepach na Załężu flage dosstaje się gratis przy zakupie sześciopaku Tyskiego (puszka) :)
ale widziałem już takich desperatów którzy markerem czerwonym poprawiali fanę z poprzednich mistrzostw na teraz robiąc z szóstki ósemkę... :szok::cham:
pozdro
hehe luloki szpetne,..i chuja jebłek piwo i jeszcze słabszyk,dupca ida zalyngnońć
Jaworzno
31-05-2008, 23:47
Będzie na forum Liga Typerów?
Moze takie troche głupie pytanie
Moze ktoś podać dzielnice z adresami gdzie bedzie szpil lecioł na lufcie Polska-Niemcy ?
na pewno w Singrze na Brynowskiej lecą szpile na dużym ekranie.
znajomy ma do sprzedania bilet na mecz z Chorwacją, cena 800 zł. Jak by ktoś był chętny to pw
Moze by tak jeszcze do typera dorzucic bonusiki ;)
5pkt za zwyciezce turnieju i 5pkt za krola strzelcow ;)
Moze byc oddzielny watek ;)
http://i30.tinypic.com/w1rck5.jpg
http://i32.tinypic.com/adj790.jpg
Rozmiary S,L,M Cena 25zl
szmata czy dobra gatunkowo?
mam pytanie odnosnie telebimu w parku chorzowskim. na jednym forum przeczytalem ze impreza w parku zostala odwolana w zwiazku z trageia w kopalni. wiecie cos o tym bo nie potrafie nic znalesc na ten temat poza tym jednym komentarzem.
Dzis bylem i telebim stoi.
http://www.*********/sport/1,90858,5294647,Klubowi_dzialacze_pojechali_na_Eur o.html
zobaczcie sobie pule jastrzębia:dead:
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.