View Full Version : Ankieta - Ewolucja zachowań zdrowotnych wśród osób uprawiających sport amatorsko oraz
19Przemek64
09-04-2008, 10:07
Witam,
Chciałbym Was prosić GieKSiarze o wypełnienie anonimowej ankiety na temat zmian w Waszym zachowaniu(stylu życia), związanym z wykonywaniem regularnych ćwiczeń fizycznych.
Ankieta jest kierowana do osób uprawiających sport regularnie - amatorsko lub zawodowo oraz do studentów AWF-u. Badanie jest w pełni anonimowe i posłuży jedynie do celów statystycznych.
Ankieta jest stworzona przez studentów Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach i w ramach Studenckiego Towarzystwa Naukowego jej wyniki będą prezentowane na konferencji w Katowicach - Ligocie.
http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/9691/ewolucja-zachowan-zdrowotnych-wsrod-osob-uprawiajacych-sport-amatorsko.html
Ankietę mogą wypełniać osoby ,które rocznikowo mają przynajmniej 16 lat.
Ankieta nie trwa dłużej niż 5-10 minut.
W razie jakichkolwiek wątpliwości proszę pisać tutaj lub do mnie na PW.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Musisz poprawic pytania od 44 do 47. Kafeteria jest zle zrobiona. Powinny wykluczac sie odpowiedzi "tak" i "nie", a wykluczaja sie poszczegolne substancje...
Pozdro
już poprawione, możecie chopakowi w spokoju pomagać ;)
ja mam dalej to samo :huh: zeby to mialo sens to musi byc mozliwosc zaznaczenia wielu odpowiedzi "tak" i wielu "nie"
acha, no to Przemek musi się jeszcze pomęczyć, ja sprawdzałem jak to działa bez zaznaczania tych odpowiedzi w ogóle, bo tam treśc pytania jest też do zmiany :) wystarczą w sumie kropki przy tych które się zażywało i po problemie...
19Przemek64
09-04-2008, 14:24
Już poprawione
Dzięki za pomoc.
PS. Widzę Popkorn, że wpadliśmy na to samo w tym samym momencie :P
skonstruuj pytanie tak jak sa zbudowane pytania nr 13 i 18.
jesli ktos zaznaczy kwadrat, znaczy ze bral, jesli nie zaznaczy, znaczy ze nie bral... konstrukcja zdania biedna ale pewnie wiesz o co chodzi :hihi:
ps przed chwila wrocilem z seminarium...
dopracuj jeszcze to czego brakuje w kazdej ankiecie, jak studiuje to po co mam zaznaczac wyksztalcenie srednie, powinno byc albo "nie dotyczy" albo "jeszcze studiuje"
w pytaniu o mieso mogla by byc odpowiedz: "nie wiem" lub "rózne" bo nie wiem np co mam teraz na talerzu :)
19Przemek64
09-04-2008, 17:03
Mayek, chyba zbyt pobieżnie przeczytałeś te pytania :)
Wiem o co Ci chodzi ,ale nie ma takiego wykształcenia jak "jeszcze studiuje" i z racji obowiązku nauki nie ma takiego wykształcenia jak "nie dotyczy".
W pytaniu nr 6 znajduje się to o czym piszesz :
Status :
1) studiuję
2) studiuję i pracuję
3) pracuję
4) nie pracuję
Pozdrawiam
ale to w takim raize po zaznaczeniu jeszcze studiuje powinno znikac pole o wyksztalcenie bo wtedy ta ankieta nie jest miarodajna chyba ze z automatu pomijacie te kolejne pytanie to ok
19Przemek64
10-04-2008, 17:34
Osoba jeszcze studiująca nie jest tylko osobą ze wykształceniem średnim.
Osoba taka może tytułować się wykształceniem licencjackim (niepełne wyższe) lub wyższym magisterskim i aktualnie stara sie o tytuł doktora.
Odrzucając "z automatu" takie informacje ograniczamy sobie możliwość wyciągnięcia wniosków, przy porównaniu wykształcenia z podanymi odpowiedziami.
podbijam na prośbę autora.
19Przemek64
16-04-2008, 11:18
Do 20 kwietnia muszę zrobić jeszcze 10 ankiet, więc jeżeli ktoś nie wypełniał ankiety a uprawia regularnie jakikolwiek sport to zapraszam.
Podziękowania dla tych, którzy już wypełniali.
jak dla mnie ankieta calkiem spoko, nie umielem tylko znalesc odpowiedniego przedzialu w ilosci snu :P
Mam nadzieję, że zaprezentujesz wyniki, jestem ich bardzo ciekawy. Czy to jest praca na STN?
Pozdr
19Przemek64
17-04-2008, 20:52
dzwon to radzę się w końcu wyspać ;)
Runner - najpierw musimy zebrać to wszystko, obrobić statystycznie, wyciągnąć wnioski i potem wyniki wraz z opracowaniem będą prezentowane właśnie na STN-ie Zdrowia Publicznego w Ligocie 7-8 maja.
Na życzenie oczywiście mogę udostępnić prezentacje wraz z opracowaniem.
Pozdrawiam
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.