View Full Version : Fifa 08
CZy gra ktos w fife 08 na kompie?? :D
Jesli tak to napiszcie swoje gg ja odpisze i zagramy :D
ahah wizde ze nikt nie gra w fife moje gg jak cos piszcie :) gg://4025493
rafalbombel
24-03-2008, 16:40
ma ktoś patch do Fify2008 z GieKSą ?jak coś to prosze o link
Miłosz1964
24-03-2008, 16:42
http://www.sendspace.pl/file/w2ce64Ng/
Ostrzgam wielu osobom potem fifa przestaje chodzic wiec jak chcesz to proboj
Krzychu_1988
24-03-2008, 20:54
Ten Mega Patch to syf w 2 lidze se jeszcze pogracie, ale potem w OE to nic sie nie pogracie bo sie błędy pokazują i wywala do win-a
dlatego bo ten patch byl zle zrobiony :(
Nie zgadza sie z wersja Fify i ich bazy dancyh sie po jakims czasie podmieniaja i dlatego chodzi wtedy tylko 2 liga :(
RavenFCB
25-03-2008, 16:45
Ja mam pytanie :
Gram ten Mega patch i usunulem sie wszysktie spiewy we grze bo sie tam dalem tylko spiewy polskych druzyn i wszystko ok,gram napr. za Legii vs Lech i spiewy chodzi fajnie ,gram za Cracovii (na stadionie Cracovii) i nic nie slysze :( Gram ten samy mecz Cracovii na inym stadione (Stamford Bridge,Lazenkowska itd) i spiewy chodzi :P
Tak samo kedy gram za Wodzislaw,motor,jastrzebie itd na jejich stadionach ! jak gram na inem to fajnie chodzi i slysze spiewy.
Jak moge editowac ty stadiony ze by tam slychac spiewy ? Wie kdos?
Dzieki
P.S: Zrobilem sie patch spiewow dla wszystkych druzyn OE i paru drugoligowych ,chce gdos ?
Mam to uploadowac ?
RavenFCB
25-03-2008, 16:46
Ten Mega Patch to syf w 2 lidze se jeszcze pogracie, ale potem w OE to nic sie nie pogracie bo sie błędy pokazują i wywala do win-a
najlepsze jest to instalowac na czyste wersie bez cracku ....
Krzychu_1988
25-03-2008, 19:50
Ta tyle że ja mam orginał:jezor: i tak lipa . Mogli zrobić raz a dobrze, a nie dali nie przetestowany na wszystkich drużynach patch i teraz ludzie to instalują i zamiast cieszyć sie grą to sie wkurwiają. Mieli poczekać z opublikowaniem patch-a, a nie dać ten który ma w cholere błędów.
RavenFCB
26-03-2008, 07:58
dalesz po instalacii"FAT rebuilder" ?
*Piotrko*
26-03-2008, 08:20
A moje zdanie jest takie, że MPPL jest najgorszym patchem na scenie FIFY nigdy nie chodził poprawnie
nie oplaca sie tego instalowac. Gieksa jest zrobiona tak cienko ze ledwo idzie brame wpakowac a dodam ze jestem bardzo dobry w fife. Lepiej juz Banikiem zagrac
19janek64
27-03-2008, 12:30
Wygrałem ligę czeskom Banikiem a w następnym sezonie powinienem występować w lidze mistrzów a nie występowałem, może mi ktoś powiedzieć dlaczego ??? czy płyta może być żle przegrana ??? Dziwne moze być że 4 sezony po prowadzeniu Banika , grałem Szalke w pucharze UEFA i spotkałem sie ze Slaviom ???
RavenFCB
27-03-2008, 14:38
bo czeska liga nie ma taky system awansow tam zrobeny :(
ale juz sie pojawil patch ktery to poprawia :)
http://www.fifa.cz/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=52
sa ta i lepsze kitsy,bandy,flagy,mini faces itd itd ....
moze zrobimy jakis turniej fify :D Ci co chca zagarc niech napisza tutaj formularz tego typu
nick
gg
host : TAK/NIE
I rozegramu turniej :)
Acha ale ludzie tylko z fifa bez patchy :)
kaj moge sie zarejestrowac na tej fifie :/ bo przy instalacji dalem pozneij a teraz chce sobie zgarac ...
Ja zawsze lubiłem fife i mam tez 08 razem z patchem, ale juz mi sie znudzila i uwazam ze fifa juz dawno sie zatrzymala w miejscu a konkternie przy fifie 2003.. I zdecydowanie wole PES-a
*Piotrko*
27-03-2008, 17:06
Masz racje :) W FIFIE od dawnych czasów nie robią nic nowego nie licząc zmienionego MENU :)
I powiem jeszcze że zawsze Fifa pokazuje przed powstaniem nowej wersji screena i filmiki i jak je oglądam to zawsze się nie mogę doczekać tej wersji bo sobie myślę że będzie super atu się okazuje że to jednak niewypał, nic się nie zmieniło i jest tylko przereklamowana gra. W Fife 08 pograłem jakiś tydzień i na tym się skończyło
ja w fife 08 nie gram kariery tylko przez neta w turniejach sponsorowanych :")
jakie to sa turnieje sponsorowane?
placa hajs za gre? zagralbym w koncu z kims dobrym, mozecie mnie poszukac jako mayeksl
Jak sie zarejestrowac zeby grac przez neta ?
Jest modyfikacja do Fify 08, żeby wrzucić GieKSe?
Wiem, że do PESa jest, a do Fify niewiem :/
jest ale uwierz mi szkoda nerwow. Nazywa sie Mega patch pl z tym ze Mikulenas gra w Ruchu a u nas jesszcze Pasko i spolka.... no chyba ze juz wyszedl update
wpiszcie w google tunieje w fife 08 i na roznych foarch sa rozne turnieje sponsorowane o rozne nagrody ja graam na tym osobiscie mam tam admina:)
Nie reklamuje nizcego
www.fifathebest.ugu.pl
nie rozsmieszaj mnie, nagroda jest 10% upustu przy zakupie ciuchow na allegro :)
nie jest to jedyne forum ludzie tych for jest mega duzo mowie wam
www.fifacros.com
www.elitfifa.pl
www.fifaeaso.pl
wpiszcie w google a bedzie sporo:)
ludziki gra ktoś jeszcze w Fife 08? Ma ktoś sposób na tego MPPL 08 aby nie wywalało do windowsa? Albo jakiś inny patch z GieKSą i ligą polską( pierwsząi drua ligą)? Może dałoby się coś pozmieniać w tym patch aby działał sprawnie?
Zimny1964
07-04-2008, 14:25
ma ktos modyfikacje do PES 06 aby wrzucic GieKSe jak to zrobic?
RavenFCB
07-04-2008, 15:03
Ja robie nowy stadion Bukowa do FIFY 08 / PES6 :)
Zimny1964
07-04-2008, 20:46
a ma ktos drużyne? ale do PES'a 6
Bossman1522
08-04-2008, 09:12
Kaj idzie za friko sciągnąć patcha z 2 ligą? wszędzie gdzie patrzałem jest płatny.
andrew1948
08-04-2008, 10:43
to ten patch z ulepszeniami,2 liga,stadionami i flagami? - jesli o to chodzi to masz....
Zimny1964
08-04-2008, 20:21
a cos takiego to pesa jest?
to ten patch z ulepszeniami,2 liga,stadionami i flagami? - jesli o to chodzi to masz....
ta tylko ze po wejsciu do ekstraklasy wysypuje sie i nima grania...
Mi śmiga.
Jak jest ktoś z patchem i chce pograć przez net to pisać na pw
Bossman1522
10-04-2008, 16:25
http://www.sendspace.pl/file/w2ce64Ng/ O to właśnie chodzi. Dzięki długo się tego na necie naszukałem.
Slimowski
23-04-2008, 17:53
Czy ma może ktoś może instrukcje obsługi zeskanowaną albo w pdfie? Oczywiście instrukcje z fify, chodzi mi konkretnie o strony z instrukcją klawiszologii pada
ja mam oryginalna fife ale nie ma w niej slowa o padzie
Slimowski
23-04-2008, 19:37
To nie ma tam żadnego opisu sterowania padem? A ogólna klawiszologia jest? Jak miał byś możliwość to czy mógł bym prosić o skany/fotki?
nie mam aparatu jeszcze,
jest tylko klawiszologia do klawiatury.
a co chcesz wiedziec apropo pada bo tez gralem ale sie biednie gra
Slimowski
23-04-2008, 21:44
coś ogólnie muszę z robić bo nei działa mi prawa gałka do trików, nie wiem gdzie sięwychodzi bramkarzem i ogólnie gubię się, a pada kupiłem specjalnie do fify więc nie pisz mi że się bidnie gra ;)
fantatic
23-04-2008, 21:47
nie warto sciągać patchów bo więcej jest kłopotów niż grania ...
sciągłem se patch z 2 ligą polską i potem ciągle gra sie wyłaczała
pozdro
dokładnie :)
chociaż nie zawsze to pomaga...
więcej problemów niz grania
patch oki tylko często nie wchodził np taki mecz jak Motor - Turek... ma ktoś patch śpiewników? bo ja tam nic nie słyszę w żadnej drużynie żeby coś śpiewali :(
RavenFCB
24-04-2008, 16:37
patch oki tylko często nie wchodził np taki mecz jak Motor - Turek... ma ktoś patch śpiewników? bo ja tam nic nie słyszę w żadnej drużynie żeby coś śpiewali :(
Problem jest ve STADIONACH !!! Jak grasz na stadionu wisly,legii,lecha,korony a KSG tak to jest ok ,slyszisz spiewy ale jak grasz na inym polskym stadionie v tym patchu to nie slyszisz nic....bo sa tak zrobene :(
Nie wiem czy już było ale możecie pograć I i II lige razem w jednym patchu.
http://www.fifasite.pl/images/photoalbum/fspp08_13.jpg
ZAWARTOŚĆ FSPP 08:
ORANGE EKSTRAKLASA:
* aktualne składy, formacje, ustawienia, kontrakty, budżety na wiosnę sezonu 2007/08
* koszulki, fonty, minikitsy
* flagi, bandy, banery, loga w menu i meczu
* twarze dla kilkudziesięciu graczy Orange Ekstraklasa
* zdjęcia trenerów Orange Ekstraklasa trenerów w Trybie Menadżerskim
* brakujące komentarze dla kilku graczy
* sędzia Jarosław Żyro (wraz z oryginalną twarzą)
2. LIGA POLSKA:
* aktualne składy, formacje, ustawienia, kontrakty, budżety na wiosnę sezonu 2007/08
* twarze dla kilkudziesięciu graczy 2. Ligi Polskiej
* komentarze dla kilkudziesięciu graczy 2. Ligi Polskiej
* brakujące piłki
NOWE ROZGRYWKI:
* Remes Puchar Polski - z drużynami OE, 2. Ligi Polskiej oraz Górnikiem Ł. i Pogonią Sz.
* Superpuchar Polski - mistrz OE przeciwko zdobywcy Remes PP
* Puchar Ekstraklasy - na sezon 2007/08, oryginalne grupy i terminarz
REPREZENTACJA POLSKI:
* aktualne składy, formacje, ustawienia z eliminacji ME 2008
* flagi, bandy, baner, loga w menu i meczu
* twarze dla kilkudziesięciu obecnych i byłych kadrowiczów
ZAGRANICZNE GWIAZDY OE:
Drużyna zagranicznych gwiazd OE, która rozegrała swój mecz przeciwko reprezentacji Polski w Szczecinie
* 25 osobowa kadra, formacje, ustawienia
* koszulki, minikitsy
* piłka Adidas Europass
OE ALL-STARS:
Największe gwiazdy i talenty Orange Ekstraklasa w jednym zespole - OE All-Stars. Zagraj najsilniejszą jedenastką naszej ekstraklasy!
* 25 osobowa kadra, formacje, ustawienia
* koszulki, minikitsy
* piłka Nike Aerrow II - Yellow/Red
NOWE ZESPOŁY:
Wybrzeże Kości Słoniowej, Polska B
* aktualne kadry, formacje, ustawienia
* koszulki, minikitsy
* brakujące piłki
* hymn dla Polski B
POPRAWIONE ZESPOŁY:
Holandia, Górnik Łęczna, Pogoń Szczecin
* aktualne kadry, formacje, ustawienia
* koszulki, minikitsy
* brakujące piłki
* dodane komentarze dla kilku graczy
* hymn dla Holandii
NOWE ELEMENTY GRAFICZNE: * twarze dla zawodników lig i reprezentacji zagranicznych
* popup Canal+ Sport HD
* rękawice bramkarskie, flaga dla sędziego liniowego
* nowe stroje dla sędziów
* nowe stroje treningowe
* nowe piłki
* nowe buty
* nowe menusy
* nowe elementy graficzne menu
RÓŻNE:
* najważniejsze transfery zagraniczne
* poprawione nazwy rozgrywek, zespołów, nazwiska graczy
* dodany stadion Santiago Bernabeu dla Realu Madryt
* dodani nowi, oryginalni sędziowie
* dodani nowi, oryginalni sponsorzy
* dodani nowi gracze dla zagranicznych drużyn
* dodani Zinedine Zidane i Pelé do Klasycznej XI (wraz z komentarzami)
* dodany brakujący menuheads dla Naniego z UEFA EURO 2008
STADIONY:
Stadion Cracovii Kraków (Walczu)
* Stadion GKSu Bełchatów (Gwidon & Walczu)
* Stadion Górnika Zabrze (Timak & Walczu)
* Stadion Groclinu Grodzisk Wielkopolski (Gwidon & Walczu)
* Stadion Jagiellonii Białystok (E9 & Walczu)
* Stadion Korony Kielce (Walczu)
* Stadion Lecha Poznan (Maximus_DM)
* Stadion Legii Warszawa (Gwidon & Walczu)
* Stadion Odry Wodzisław (Walczu)
* Stadion Polonii Bytom (Walczu)
* Stadion Widzewa Łódź (Walczu)
* Stadion Wisły Kraków (Adriano)
* Stadion Zagłębia Lubin (Gwidon & Walczu)
* Stadion Zagłębia Sosnowiec (Walczu)
* Stadion GKSu Jastrzębie (Walczu)
* Stadion GKSu Katowice (Walczu)
* Stadion ŁKSu Łomża (Walczu)
* Stadion Polonii Warszawa (Walczu & Timak)
* Stadion Śląska Wrocław (Kriss)
* Stadion Wisły Płock (Walczu)
* Stadion Znicza Pruszków (Walczu)
* Stadion Pogoni Szczecin (Vx_29)
* Stadion Narodowy Śląski (Gwidon & Walczu)
Galeria dostępna tutaj: http://www.fifasite.pl/photogallery.php?album_id=24
A download tutaj: http://www.fifasite.pl/viewpage.php?page_id=45
Mam pytanie czy idzie w tą fife grać przez hamachi ?
mariuszeeek
01-05-2008, 12:35
tak ale obydwoje musicie mieć patch
albo czysta wersje czego nei polecam bo mi osobiscie nei dziala ustawienie new w klawiszologii i sie z dupy gra jak sie czlowiek przyzwyczai
wy tu gadu-gadu o Fifie 08 a ja prosze o pomoc w srpawie fify 2002 Polish FiFa Patch
sprawa jes tak ze potrzebuje patch audio prosze o pooc
z Gory dzieki !!
mariuszeeek
02-05-2008, 21:58
dobra panowie kto ma tego nowego patcha to zapraszam na pw i gramy
Miłosz1964
03-05-2008, 21:39
http://fifaturn.pl/index.php POLECAM!!!! wystarczy FIFA 08 (pirat lub orginal) + hamachi i podbijamy swiat :lajkonik: codziennie rozne rozgrywki :)
Ktos zagra spara :napinka:??
Krzychu_1988
04-05-2008, 08:54
Ja sie teraz szukam jakiegos pucharu albo ligi.
PS. Wie ktoś dlaczego jak sie gra czasami to przy strzeleniu gola lub przy stracie pisze połączenie utracone :/ ma ktoś coś na to?
http://mppl08liga.dbv.pl/ | miejsca sa jeszcze w 2 lidze bodajze 2 kluby , zeby grac trzeba miec patch MPPL 08 oni maja go na stronie :)
Miłosz1964
04-05-2008, 23:10
Ja sie teraz szukam jakiegos pucharu albo ligi.
PS. Wie ktoś dlaczego jak sie gra czasami to przy strzeleniu gola lub przy stracie pisze połączenie utracone :/ ma ktoś coś na to?
Krzychu_1988 Tak jest jezeli ty np masz FIFE po angielsku a przeciwnik po polsku
wtedy zmieńcie obaj na angielski.
jezyk w sumie do tego nic niema ja gram z kolesiem on ma eng ja PL i wszystko ladnie smiga.
takie tylko problemy mam przy polaczeniu lokalnym laduje sie mecz i jeb polaczenie utracone a jak gramy przez hamachi idzie glazem :) i najwazniejsze bez lagow :)
PS. wylaczajcie wszystkie programy przy graniu anty wira nie trzeba bo nie scina najgorzej scina gadu jak ktos pisze albo dostepny sie robi.
Krzychu_1988
05-05-2008, 14:04
mam ten program własnie :) dlatego jak cos to przez niego będe grać;]
kto zagra :) ?
w ogole jak sie do kogos dolaczyc ? przez to hamachi
Miłosz1964
05-05-2008, 16:13
Ktos zaklada siec a ty sie do nie dolaczasz (znalazles plyte :lol:? )
Krzychu_1988 mozemy pyknac mecza ;) i polecam http://fifaturn.pl/index.php dzis startuje Premier league :fly:
no , ale jak tam wjesc w ta gre ! ;] wejdz na gg
Kajut - Miłosz 1:1
1 mecz 1:2 dla Milosza Real M. - Banik
2 mecz 2:1 dla Kajuta ;] Anglia - Niemcy
jak ktos przegral z Banikiem grajac Realem to musi byc dobry :cham:
szkoda ze nie zainwestujecie 100zł w oryginalna gre zwazywszy ze jest grywalna to by sie nie trzeba bylo pierniczyc z hamachi i ustawieniami klawiszy (ktore mi sie pieprza) a poza tym jak ktos ma wgranego jakiegos patcha poprawiajacego to 2 osoba musi miec to samo zeby pograc
ja mam oryginalke ! ;]
w trzymeczu milsoz przegral :] 2:1 ( Manchester 1:0 Milan)
Kajutek a masz poinstalowane patche z netu (te ktore sa wymagane do wejscia do lobby - nie wiem jak to sie nazywa w polskiej wersji)
Jako że nie chce zaśmiecać forum nowym tematem to spytam tutaj...gra ktos w PES-a 04 lub 06 ?? Chętnie pogram z kimś po sieci w 4 bo w tą wersje można grać na piratach :)
Krzychu_1988
05-05-2008, 19:02
Też mam orginał, ale przez to coś na h może mi sie mecz nie będzie wył :/
na lige nie mam czasu => matura
ale na 1 mecz od czasu do czasu, czemu nie =]
Miłosz1964
05-05-2008, 19:04
Kajut nie chwal sie tak przegrales Realem :lol:
Mayek nic nie trzeba ustawiac,newet nie trzeba miec w niektorych przpadkach hamachi
gra ktos teraz ? ino szybko :)
Milosz, gram na ustawieniu NEW, domyslnie jest tak ze strzal jest na A a lob na D, a jak juz to ustawie to sie wlacza domyslnie tryb classic i mam odbior pilki na D a nie na S (zamienione z presingiem)
uwierz mi ze jest sie cholernie trudno przyzwyczaic zwlaszcza ze jestem juz na tyle dobry ze zmiana 1 klawisza burzy mi cala koncepcje gry
jak ktos przegral z Banikiem grajac Realem to musi byc dobry :cham:
szkoda ze nie zainwestujecie 100zł w oryginalna gre zwazywszy ze jest grywalna to by sie nie trzeba bylo pierniczyc z hamachi i ustawieniami klawiszy (ktore mi sie pieprza) a poza tym jak ktos ma wgranego jakiegos patcha poprawiajacego to 2 osoba musi miec to samo zeby pograc
Nie koniecznie ja po formacie nie mam zainstalowanego patcha z polskimi ligami, a gram z kumplem co to ma i nie ma problemów. Tylko on do tego uzywa jakiegos programu nie pamietam nazwy (chyba był razem z tym patchem)
SERWIS - http://www.perfectfifa.ugu.pl/index.php zaprasza do rozgrywania meczów turniejowych !
DZIŚ : ZAPISY DO SPONSOROWANEJ LIGI ! (Serie A )
POSZUKUJEMY - GRAFIKA !
Każdy kto sie zarejestruje niech napsize mi tutaj , albo na pw/gg nick ze strony (perfectfifa)
a na piracie zagram?
Nie na piracie tylko kopii oryginału :cham:
swoja droga wkurwiajace jest to ze na kopii oryginalu nie pogram a ten oryginal juz troche rys ma grrrr
powinno sie wszystko rochodzic o seriala i szlus
Gieksiarz13
22-05-2008, 21:31
Grab ktos jeszcze w fife bo mzoan by jakis turnije zrobic?
Jaworzno
22-05-2008, 23:13
Kto mi wytłumaczy krok po kroku jak zrobic aby z kims zagrac przez neta w Fife 08. posiadam pirata
Gieksiarz13
22-05-2008, 23:25
www.ligififa2008.fora.pl
Jaworzno
22-05-2008, 23:38
Ale mi pomogłeś
Gieksiarz13
22-05-2008, 23:48
tam jest juz opisane
http://www.ligififa2008.fora.pl/center-b-style-color-black-b-style-color-green-jak-zagrac-b-style-color-black-center,17/jak-grac,5.html
ciezko poszukac? typowy Polak jak nie podasz pod nos to cie opierdoli jeszcze!
Jaworzno
23-05-2008, 01:06
Po kiego chuja sie wpierdalasz hanysie? młody jak podawał link to nie było jeszcze tamtego postu. A teraz spać!
a gra ktoś w pesa08??
bo mam sposób, że można grać na piracie przez sieć
Jaworzno
28-05-2008, 07:55
Jaki jest to sposob
Kto mi wytłumaczy krok po kroku jak zrobic aby z kims zagrac przez neta w Fife 08. posiadam pirata
po pierwsze ściągnij taki program jak " Hamachi "
włącz hamachi kolega z kim będziesz grać również musi mieć chyba że obaj macie lokalne to nie musicie
1 wersja (połączenie bezpośrednie - przez hamachi )
tryb gry / gra wieloosobowa / połącznie bezprośrednie / wpisujesz ip kolesia, on jest gospodarzem a ty sie podlaczasz albo odwrotnie
2 (połącznie lokalne)
tryb gry / gra wieloosobowa / połączenie bezprośrednie / oczekujesz na kolesia aż wyskoczy jego nick w ramce i łączysz
Jaworzno
28-05-2008, 10:45
Nie musze miec Hamachi a on wlacza gospodarz ja polacz i smiga
sylwek252
29-05-2008, 17:53
Wie może ktoś do jakiego folderu wrzucic dodatek do fify 08 z fanami z GieKSy ???
I do jakiego folderu wrzucic dodatek z przyśpiewkami kibiców ???
skąd toś to wziął ??
prosze o kontakt na gg 5217418
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.