View Full Version : Bilety na EURO!!
i jak tam po losowaniu ?
ja zostałem wylosowany na ćwierćfinał, Polska - Austria !! oraz Polska - Chorwacja !!
na 3 mecze?? Zagrej se w totka!!
W niemczech kazdy kibic max jeden mecz!!
Ja jade na Niemcy-Chorwacja
Dostałeś maila? Można to gdzieś indziej sprawdzić?
loguj się na kupbilet.pl F5 pomaga ;) i sprawdź w zamowieniach. jesli nie masz statusu usunieta z systemu to masz jeszcze szanse.
nie wiem czy placic na ten ćwierćfinał :] wyjdziemy z grupy ?
chyba zaczne grać w totka :D:D
Budus to albo zrobiles jakis przekret albo to co mowili o mozliwosci wylosowania biletów n awiecej niz jeden mecz jest nieprawda
Wszystko z jednego loginu?????
Jaworzno
14-03-2008, 19:58
Ja jade na Szwabow bez biletu, jakos sie uda
Oczywiście, że nie ze jednego :) od czego ma się rodzinę i kumpli :D
oczywiście danych na bilecie nie zmieniam :]
Jak będziesz skreslał kupon na totka to daj znać, które liczby.....
Dupa nic nie wylosowałem. I tak jadę. A tak chciałem być na stdaionie na Polska - Chorwacja...
jeszcze ma być losowanie tego tysiąca co podobno go dostali
http://www.polskatimes.pl/310,27059.htm
Brawo Lechia!
Wiadomo ile nasz klub dostał i kto jedzie na ME?
DJSNAJPER1964
14-03-2008, 23:14
Fuck a ja mam usuniety z systemu nosz kur** itak pojade na Niemcy - Polska:kurwa::kurwa::kurwa:
Jebać PZPN! Juz widze ten wysyp pseudodziałaczy i sponsorów na trybunach. Oczywiście na 5 prób ani jedna nie trafiona. I tak jade!
Gratuluje szczęścia Budus.
szmajgel
15-03-2008, 14:46
Budus poki co bilety do mnie przychodza:cham:
Adik1964
15-03-2008, 16:18
JAk dojdą daj znać :hihi: Zapłace więcej :szok:
póki co mogę Ci drugą rękę złamać :D
A mnie sie trafily wszystkie warunkowe od 1/4 do finalu...plakac czy sie smiac...
jo zech tez dostal 4 razy Final jak Niemcy do Finalu dojda
Losowanie dodatkowych biletów na Euro 2008
Polski Związek Piłki Nożnej uprzejmie informuje, iż losowanie dodatkowej puli 1000 biletów na mecze reprezentacji Polski w finałach ME 2008 odbędzie się w czwartek 3 kwietnia o godzinie 11:00 w siedzibie PZPN.
Działacze GieKSy dają bilety kibicą, jak to bedzie wyglądało z kupnem i ile nich jest??
niewidek
01-04-2008, 14:49
8 w licytacji dla Sissiego i 4 losowanie dla kibiców co kupią bilet w przedsprzedaży na Piast lub Jastrzebie
:zabki:8 w licytacji dla Sissiego i 4 losowanie dla kibiców co kupią bilet w przedsprzedaży na Piast lub Jastrzebie
już zauważyłem bo na onecie pisało
W przedsprzedaży -> czyli rozumiem, że obojetnie na jaki sektor? Czy te nabijane na karte też? Czy tylko papierówki?
A co z karnetowcami? Numery kart beda brane pod uwage czy jak to bedzie?
ChillyWilly
03-04-2008, 21:49
dzisiaj odbyło się losowanie dodatkowej puli biletów na Euro.
komu się udało?
i pytanie, jak najlepiej (najtaniej) dostac sie do Wiednia?
stopem albo własnym autem
Moze mi ktos wytlumaczycz o co tu chodzi??
Szukam w allegro i widze
http://allegro.pl/item334235732_niemcy_polska_euro_2008_2_bilety_3_k at_bilet.html
bilet za 191 zl . Pisze na ten nummer GG a on mowi 2000zl za bilet!! To poco jest Aukcja Kup teraz?? za 190 zl. Jak to wyglada jak kupie. Nie musi mi sprzedac za 191zl?
maniusx1
03-04-2008, 22:08
Szukam w allegro i widze
http://allegro.pl/item334235732_niemcy_polska_euro_2008_2_bilety_3_k at_bilet.html
bilet za 191 zl . Pisze na ten nummer GG a on mowi 2000zl za bilet!! To poco jest Aukcja Kup teraz?? za 190 zl. Jak to wyglada jak kupie. Nie musi mi sprzedac za 191zl?
"W aukcji prywatnej mogą licytować tylko Użytkownicy zaproszeni przez Sprzedającego".
więc nie da rady kupić bez zaproszenia, ale niedługo się ma to skończyć bo mają usunąć z allegro opcje aukcji prywatnej.
kupie tani bilet na euro 2008 dowolny mecz fazy grupowej. posze o konatkt ne eamila beag@poczta.onet.pl
Ojciec był wczoraj 23 numery od wygrania biletu. Następnym razem musi się udać!
Slimowski
26-04-2008, 22:29
ha! z tego miejsca chciałem gorąco podziękować GieKSie za bilet na Euro!!!
To nagroda za Twoje wszystkie trudy z KK :cham:
Gratulacje Slimowski. Na jaki mecz wygrałeś?
Slimowski
27-04-2008, 15:39
To nagroda za Twoje wszystkie trudy z KK :cham:
Niestety moje trudy z KK się jeszcze nie skończyły, ale muszę przyznać że to jest odpowiednia rekompensata ;)
Gratulacje Slimowski. Na jaki mecz wygrałeś?
Jako że zgłosiłem się pierwszy po bilet, miałem prawo wyboru, i wybrałem oczywiście Polska - Austria. Zwycięski numer biletu 04437 :)
ja też jade na ten mecz :)
Ja bym wybrał na Chorwatów ;-) A tak to będę pod stadionem stał.
Kosa wjedziemy z bramą :hihi:
JohnyManhattan
27-04-2008, 20:52
Szukam w allegro i widze
Ja tam slyszalem ze to jest jakos tak ze nie wolno sprzedawac po zawyzonej cenie, bo to juz jest nielegal, bo czerpiesz jakis profit z tego. A tak wszystko wyglada cacy, przelewasz mu 2 kola, a na allegro jest ze kupiles za te 191.
właśnie tak robią. cene podają nominalną ale w aukcji prywatnej, czyli nie dopuści Cię do niej jeśli nie zgodzisz się na jego warunki.taka bieda. zawsze mozesz kupić, i strzelić go z dupy na pały i skarbówke :D ale mandat jest do 500zł a i podatek duży nie będzie więc wyjdzie i tak na plus
JohnyManhattan
27-04-2008, 21:01
No tak ja napisalem jak oni (sprzedajacy) to sobie wyobrazja, a sprawe w sadzie sie wygra na bank wiec trzeba polowac na takie aukcje :D:D
aukcje prywatne na allegro mają byc zlikwidowane
ChillyWilly
28-04-2008, 14:00
wybiera się ktoś autem na mecz Polska-Austria?
ja:] ale na chwilę obecną z tego co mi wiadomo auto jest już full
Kornas1986
28-04-2008, 20:44
dobrze Ci się wydaje :D :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
no, możesz kupić :piwo::piwo::piwo::piwo::piwo: i jeszcze więcej :]
Kornas1986
28-04-2008, 20:51
zapewniam Cię,że tego będzie zdecydowanie więcej :pijaki: nawet Stoju się przestraszy ;)
i Gordon :] to jestem spokojny
Skawinski
29-04-2008, 13:02
Jakie numery wygrały na Jastrzębiu ?
zapewniam Cię,że tego będzie zdecydowanie więcej :pijaki: nawet Stoju się przestraszy ;)
Ojj ... chciałbym ... chciałbym żeby ta chwila wreszcie nadeszła ... :szpada:
Kto pierwszy ten lepszy :)
pisać w tym temacie.
mam dwa bilety na ćwierćfinał 1A-2B - warunkowe.
cena za dwa to 510zł.
Bazylea 19.06.2008r.
Nie jestem zainteresowany kupnem ale...
Ciekawi mnie co oznacza że są warunkowe ?
Wiem że pytanie może się wydać głupie ale serio nie wiem...
Z góry dzięki za odpowiedź.
że będą dostępne tylko w przypadku jeśli Polska wyjdzie z grupy - w tym przypadku z drugiego miejsca jeśli w tym meczu nie zagra talar zwracany.
taka banda chuja z pzpnu :]
Pewnie zwracają bez odsetek, dzięki czemu mają fajny nieoprocentowany kredyt.
Sprzedam jeden bilet kat. 1 na mecz Euro 2008 Polska-Austria, z aukcji dla Sissiego, który odbędzie się 12.06.2008 w Wiedniu.
Obowiązuje zasada: "Kto pierwszy ten lepszy"
Cena biletu jest taka sama jak na aukcji dla Sissiego
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=343024189
czyli 2100 złotych. Oczywiście razem z koszulką.
Adik1964
17-05-2008, 22:05
Sprzedam jeden bilet kat. 1 na mecz Euro 2008 Polska-Austria, z aukcji dla Sissiego, który odbędzie się 12.06.2008 w Wiedniu.
Obowiązuje zasada: "Kto pierwszy ten lepszy"
po co kupiłes skoro teraz go sprzedajesz??
Chce zarobic proste.
Dobra
Jak ktos jest zainteresowany to moge zalatwic bilety na mecz Polska-Niemcy z firmy w ktorej pracuje kuzyn.
Nie wiem ile mozna tego "gora" zalatwic ale kilka wejsciowek ma prawo.Teraz mnie stosunkowo wczesniej o tym poinformowal wiec jesli by ktos chcial to niech w tym tygodniu jak najszybciej daje znac.
zgłaszam zainteresowanie, Rahim jak co to PW.
Dobra poki co to zobacze ile tych biletow idzie wyciagnac.
ja juz tez sie zglosilem na PW :)
po co kupiłes skoro teraz go sprzedajesz??
Już Ci powiem cała historie zwiazaną z tym biletem.
Jak możesz zobaczyc w linku, aukcja odbywała sie do poniedziałku do godziny 15:51. Dla mnie nie była ta godzina korzystna, bo pracowałem. Dlatego poprosiłem znajomą osobę (w aukcji jest to użytkownik "heerba"), która miała wtedy wolne, o licytowanie JEDNEGO biletu dla mnie. W aukcji niestety przelicytowano mnie. Pomyślałem sobie wtedy "Trudno nie jade na mistrzostwa". Jednak po tygodniu zadzwoniła do mnie ta osoba i mówi mi, że nie było jej w domu, gdy rodzice odebrali telefon z firmy RED BOX. Jedna osoba z licytacji zrezygnowała z biletów na mecz Polska-Austria i były one dostępne. Rodzice wiedzieli, ze miała miejsce taka licytacja, więc się zgodzili, ale nie zdawali sobie sprawy, że chciałem jeden bilet a nie dwa. Zapłaciłem za te bilety więcej niż licytowałem, ale skoro idzie kasa na szczytny cel, to nie ma to dla mnie żadnego problemu. Myślałem, że kumpel pojedzie, ale on wtedy ma w robocie jakieś szkolenia.
Rahim i reszta, ja nie mam zamiaru na tym bilecie zarobic ani grosza. Poprostu mam o jeden bilet za dużo i chce oddac pożyczoną na to kasę. Wole, aby ten bilet i koszulka dostały się w ręce Gieksiarza, a nie kogoś innego, dlatego nie wystawiam biletu na żadną aukcję. Jeśli ktoś nie wierzy w tego posta, to zapraszam do sklepu RED BOX na Bukową 1. Proszę popytać o ten bilet Piotra K. bo on wie o tym wszystko.
ja też bym się pisał na bilet na Polska-Niemcy
a nawet dwa...
Biletow to by sie udalo sprzedac z 1000
tylko skad je wziasc
mam nadzieje ze chociaz te kilka wejsciowek wypali tak jak trzeba i sobie jedzcie kto wejdzie w ich posiadanie...
D@miano86
19-05-2008, 09:35
Siemka dostał juz ktoś bilet z''kupbilet''??ja cały czas czekam a Euro zbliża sie wielkimi krokami
Siemka dostał juz ktoś bilet z''kupbilet''??ja cały czas czekam a Euro zbliża sie wielkimi krokami
na dwóch kontach mam, że "w przygotowaniu do dystrybucji"
KRIS_BEMA
19-05-2008, 17:03
Mam to samo. Bilety od miesiąca są już drukowane, więc panowie z PZPN: ruszcie dupy!!!
spokojnie:) UEFA chce żeby każdy kibic miał bilet na szpil 2tyg. przed meczami więc jeszcze czas :)
Kris Ty jedziesz :szok: ?
na jaki szpil?
ja też cisnę ale narazie na chorwacje i ćwierćfinał.
KRIS_BEMA
19-05-2008, 17:50
Na Polska-Austria. Meyson też będzie.
to jakiś browar GieKSiarski w Wiedniu :] czym jedziecie i kiedy? macie jakiś nocleg pochytany ?
KRIS_BEMA
19-05-2008, 17:55
Jadę autokarem z biura podróży (Eurobus). O siódmej wyjazd z katowic i pod sam stadion, więc można się gdzieś na piwko zgadać. Niestety powrót zaraz po meczu, więc ewentualne świętowanie zwycięstwa w busie.
KRIS_BEMA
19-05-2008, 17:59
279 zł. Trochę drogo, ale nie chciałem brać auta. Wiadomo dlaczego:piwo:
Odbiór biletów w siedzibie firmy Siódemka. Dzisiaj dostałem takiego maila z kupbilet.pl. Odbiór z dowodem i numerem przesyłki. Odebrać może osoba która brała udział w losowaniu!! Chyba, że napisze upoważnienie dostępne po zalogowaniu się na swoje konto!
Jaworzno
21-05-2008, 19:28
Ja jade z maksyma że w Niemczech na MS wszedłem bez problemu bez tiketów i tutaj też się cos pokmini. Pozdro
jedzie fto na szpil z Austriom,idzie sie zgodać my cisnymy autym dziyń wcześnij
Bilety na Austrie odebrane . Teraz Tylko czekać na decyzje o urlop ;\ Jak co to tez cisnienmy autem dzien wczesniej . Ollleee :)
P.s J***** siodemke ....
Krzychu_1977
23-05-2008, 16:07
Ja KURWA czegoś nie rozumiem.
Skasowano ode mnie (jebany PZPN) 30 złotych na koszty wysyłki kurierem, a teraz kurwa mać sam mam jechać i odebrać bilety.
To za co ja zapłaciłem 30 złotych?????
PZPN - SKURWIAŁE ZJODZIEJE!!!
dokładnie StOjU. bilety na Euro w łapie :] znaczy się prawie :D na Danie też już są. te akurat trafiły od razu do domu
ino ,że jo cisna bez biletów sesesese,jadymy pomelanżowac
oj PePe, kazdy Twoj post mnie rozpierdala :szok::zabki:
pozytywnie !
a melaaanzzzz trwaaaaaaa :cham:
D@miano86
23-05-2008, 18:05
odebralem dzis na Euro bilet i na Danie jebac PzPn gnoje skasowaly od kazdego po 30 zl i nawet nie raczą biletu wysłać bo k...jak napisali konieczna jest szczegółowa weryfikacja a na Danie sąsiadka mi odebrała pojeby;/;/
ilu znaszych wybiera się na mecz poslka austria i czy macie jakiś tani noclego wolny??? prosze o wpisy
My się wybieramy w 5osób :D noclegu nie mamy :] mój ojciec słyszał, że w miastach gdzie Polacy grają mają być postawione jakieś miasteczka kaj można spać za free tylko trza mieć śpiwór. tylko nie wiem gdzie dokładnie
kaos azul
23-05-2008, 20:54
taki sam plan dokladnie
huj z biletami jademy pic :piwo::piwo::piwo:
telebimow ci we Wiedniu dostatek :zabki:
oj PePe, kazdy Twoj post mnie rozpierdala :szok::zabki:
pozytywnie !
a melaaanzzzz trwaaaaaaa :cham:
Melanż Globtrottteerrr ... JaDyMy odpalajjjj furrreeeee :lajkonik:
ilu znaszych wybiera się na mecz poslka austria i czy macie jakiś tani noclego wolny??? prosze o wpisy
Jak BuDuS napisał sa gdzieś ponoć we Wiedniu za free kimono
My się wybieramy w 5osób :D noclegu nie mamy :] mój ojciec słyszał, że w miastach gdzie Polacy grają mają być postawione jakieś miasteczka kaj można spać za free tylko trza mieć śpiwór. tylko nie wiem gdzie dokładnie
A skad Ty wiesz w wiela osób sie wybieramy ;p
Ja KURWA czegoś nie rozumiem.
Skasowano ode mnie (jebany PZPN) 30 złotych na koszty wysyłki kurierem, a teraz kurwa mać sam mam jechać i odebrać bilety.
To za co ja zapłaciłem 30 złotych?????
PZPN - SKURWIAŁE ZJODZIEJE!!!
Banda chuja !!!!!!!!!!!!!!! normalnie złodziejstwo w biały dzień ... a ta picza w okienku po tym jak powiedziałem jej co to za szopka powiedziała ze to jej nie obchodzi....( dziwka ) to ich spowyzywałem od złodziei i sie kurwa przymkneła .... człowiek ma pecha ..... wszedzie doczynienia z bandą chuja ;p :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
to w ilu jedziemy ?:D nie ważne w ilu ważne, że jedziemy :]
to moze się potkamy we wiedniu jakimś charakterystycznym miejscu żeby współnie oglądać meczyk???
ja rowniez wybieram sie do Wiednia na mecz z Austria. jak konkretnie jedziecie ?
Czechy - Turcja
Genewa, Szwajcaria...a nie jakaś tam śmierdząca Austria :cham:
Klagenfurt
Polska-Chorwacja 16.06 :)
wiem, że pare osób również się wybiera, więc proszę o kontakt.
Adik1964
26-05-2008, 18:17
Klagenfurt
Polska-Chorwacja 16.06 :)
wiem, że pare osób również się wybiera, więc proszę o kontakt.
Polska - Austria- Wiedeń 12.06 (stadion) i być może chorwacja (w parku):hihi:
Lars Ulrich
27-05-2008, 10:13
idzie jakoś zdobyć bilety na Polska - Austria ?
Wyjazd: 15 czerwiec 21:00 Katowice (zbiórka pewnie kole 20:00)
Powrót: 17 czerwiec 13:00, 14:00 Katowice
Środek transportu: pociąg
Koszt: 100 PLN w obie strony (dla tych co maja bilety na mecz). Dla reszty trochę droższe, ale pewnie uda się kanarom naściemniać ;-)
Jak ktoś się garnie jechać na szpil z Chorwatami w kibicowskim gronie to serdecznie zapraszamy.
Więcej na PW.
My mamy bilety, ale zapraszamy także ludzi bez biletów (na bank coś się wykmini).
kumpel sprzedaje za 9999 zł karnet na wszystkie mecze Polaków na Euro(nawet jeśli dojdą do finału) Jak cos to walic na PW
Nikt tego nie kupi na 100%. Nie opłaca się. Nawet jak wejdziemy do finalu to koszt wszystkich biletów bedzie kole 7000 złotych (moż nawet niższy), a nie m ryzyka żadnego.
Adik1964
28-05-2008, 11:30
kumpel sprzedaje za 9999 zł karnet na wszystkie mecze Polaków na Euro(nawet jeśli dojdą do finału) Jak cos to walic na PW
Kolega niech zgłosi sie na badania :hihi:
Cena wysoka w chuj :)
Prawda taka ze duze ryzyko iz po 3 meczach wracamy do domu.
A kupujac pojedynczo bilety na te trzy mecze i wydajac juz i tak sporo pewnie w 3 tysiakach sie osoba zainteresowana zmiesci wiec nie opyla sie :)
Chociaz jakby final to co innnego...wiadomo ze wtedy bilet na final to chyba by cena pewnie i z 10 tysiakow w PL jakby nasi w nim wystapili :zabki:
kaos azul
28-05-2008, 14:20
daje 10 tysiakow !!
10 po raz pierwszy,po raz drugi...... :lol3:
Zresztą t follow me team można dostać juz na allegro czy ebay po 4500, więc 10000 to za dużo.....
PS. Ceny teraz spadają, bo wszystkie jebane konie zaczynają się martwić, że wtopią :-)
Krzychu_1977
28-05-2008, 15:41
jak nasi (nie daj Boże) wdupia 2 pierwsze szpile to na CHorwację cena spadnie do nominalnej:)
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.