PDA

View Full Version : Konkurs echo miasta

kamilosgks
13-03-2008, 11:33
Bilety czekają
Podobnie jak w rundzie jesiennej, przez całą wiosnę będziemy prowadzili konkurs z klubem GKS Katowice. Do wygrania mamy po 11 wejściówek na wszystkie mecze rozgrywane przez GieKSę na Bukowej. Co więcej, każdy zwycięzca może wziąć na mecz swoje dziecko (w wieku od 7 do 13 lat), które będzie wyprowadzać katowickich piłkarzy na dane spotkanie!
Warunki wygranej są dwa: Trzeba poprawnie odpowiedzieć na pytanie konkursowe i zmieścić się w pierwszej 11 osób, które przyślą odpowiedź. Prosimy też, abyście zaznaczyli w e-mailu, że wasze pociechy chcą wyprowadzić piłkarzy na boisko.
Zaczynamy już dziś, a pierwsze pytanie brzmi:

Kiedy ostatnio GKS Katowice wygrał ze Śląskiem Wrocław?

Na odpowiedzi czekamy w czwartek od godz. 10 do 13. Przysyłajcie je na e-mail: konkurs.katowice@echomiasta.pl. Zwycięzców poinformujemy o wygranej e-mailem zwrotnym, a wejściówki będą na nich czekać w sklepiku na Bukowej oraz przy bramie przed niedzielnym spotkaniem.

PS:Wie ktoś może kiedy mniej więcej można się spodziewać maila zwrotnego ? Jak by ktoś już takiego dostał to prosiłbym o informacje na PM lub w tymtemacie.
Jak myslicie jak nienapisałem nic czyli że chce aby moja (pociecha) wychodziła z piłkarzami to jak odpowiedz bedzie poprawan to moge wygrać bilet? Czy musiałem napisać zę niechce oby moja (pociecha) wychodziłą? czy tylko ci co chcą muszą napisać?