PDA

View Full Version : Liga Mistrzów

fjodor1978
05-03-2008, 00:26
Zakładam nowy temat, bo na nowym forum nie widzę podobnego (widzę jedynie Ligi zagraniczne). Skłoniła mnie do tego zajebista radość z wyniku Milan - Arsenal!!! Radość podwójna, bo po pierwsze Arsenal gra chyba najładniejszy fussball ze wszystkich ekip i zaczynam im kibicować w całych rozgrywkach, a po drugie, moja "sympatia" do makaronów jest powszechnie znana (jak potrafią oszukiwać, faulować, coby sędzia nie widział, pokazał dziś choćby ewidentny, choć poza polem karnym, faul na Hlebie, kiedy za rzekome symulowanie ten ostatni obejrzał "cytrynę"). No i cieszy, że Pseudosuper Pippo nie pograł sobie za dużo. Liczę, że to pierwszy, ale nie ostatni etap egzekucji spagheciarzy :drewno: ! Maccaroni raus!
A z drugiej strony byłem pod wieeelkim wrażeniem gry Arsenalu, który w pierwszym szpilu kompletnie zdominował bądź co bądź obrońców trofeum, a w drugim też miał więcej z gry:) A Fabregas to klasa światowa, a będzie jeszcze lepszy...
Reszta raczej zgodnie z planem, chociaż więcej się po Sevilli spodziewałem i po moim ulubieńcu Kanoute...

Moje typy na jutro?

Real - Roma
moje dwie "ulubione drużyny", chyba wolałbym Romę, ma większe szanse dostać w dupę w ćwierćfinale :hihi:, ale Roma szansa ma chyba niewielkie...

Porto-Schalke
Serc e podpowiada Schalke, ale obawiam się, że znowu nie będzie po mojej myśli. Porto to jedna z brzydziej grających drużyn, ale u siebie te skubańce grają dobrze. Ale wiara czyni cuda - zatem; Sieg, Deutschland, sieg, ahejahejahooooo!! :lajkonik:

Chelsea - Olympiakos
Moja antypatia do The Blues jest może słabsza, odkąd nie ma już u nich Jaśnie Pana Największego Buca Wśród Trenerów, ale szczerze mówiąc, dalej "kocham" ich prawie tak samo jak Milan, Juve, Inter etc (jakoś do Romy aż takiej niechęci nie mam) :hihi: Szkoda, ze tak lubiany przeze mnie Essien gra dla nich. Gdyby stała się sensacja, w co nie wierzę, dopełniłaby mojego dzisiejszego szczęścia...

Jednak jak zwykle pewnie nie będzie po mojej myśli (pewnie dlatego, że z wyjątkiem Arsenalu i Barcy raczej kibicuję ekipom słabszym). Ale jeden mój wymarzony wynik w typach zawrę:))
Real - Roma 3-1
Porto - Schalke 1-1 :)
Chelsea - Olymipakos 2-0 niestety :(

także mam nadzieję, że chociaż raz się będę jutro cieszyć:)

Pozdro:zabki:

Mayek
05-03-2008, 22:30
hahaha real i milan wyleciol :lol:
zajebista ta LM w tym roku!

Pavveuek
05-03-2008, 22:32
Wojtas jak ci w gymbie :cham:

FC, FCB, FC Barcelona OLE

Kris
05-03-2008, 22:34
Kurwoooooooooooooooooooooosci

majk
05-03-2008, 22:35
JEB**I MAKARONIARZE!!! sędzia im ku**a wynik sprezentował i tyle! Real byl dzis lepszy, ale po raz kolejny Pepe spierd**ił na całej lini...
nie ma co się podniecać porażkami dentystycznymi. mam nadzieje, ze Barca wyleci w ćwierćfinałach, mowie wam. (oby, oby!)

Florek
05-03-2008, 22:36
Hie hie hie.
Ciekawy meczyk sie zrobił na koniec.
Pozdro Kris :hihi:sędzia im ku**a wynik sprezentował
Uwielbiam takie gadki ;)

mariuszeeek
05-03-2008, 22:40
Wojtas jak ci w gymbie :cham:

FC, FCB, FC Barcelona OLE

110% poparcia

Madrid cabron, saluda de campeon

Tibor
05-03-2008, 22:42
Hie hie hie.
Ciekawy meczyk sie zrobił na koniec.
Pozdro Kris :hihi:
Uwielbiam takie gadki ;)

nic im nie sprezentował,to sam Real dzis sprawe zapierdolił....smutne ale prawdziwe,jestem ciekaw na jakiej podstawie Calderon wyłożył 30 mln euro za Pepe??:huh: to nie pierwszy jego wybryk który decyduje o wyniku.mówi sie trudno,mam nadzieje ze w lidze jednak Real udowodni swą wyższość nad barceloną..

Szpic
05-03-2008, 22:42
A ja postaram sie byc w miare obiektywny :)
Mecz wyrownany. Momentami jedna badz druga druzyna lepsza. Real mial wyraznie duzo szczescia. Chodz sedzia tez mial swoj udzial. Nie mozna jednak na niego zwalac. Real jest w wyraznym kryzysie i bylo to ewidentnie wydac. 3 lata 3 razy 1/8 ....
co tu gadac. A barca bez Messiego odpadnie w 1/4 a LM wygra Arsenal i tyle :)

Marcin1964
05-03-2008, 22:43
Szkoda Milanu:(
Ale dzisiejszy mecz Romy,w pełni mnie usatysfakcjonował :!:
Fiodor pizdo myslałem że po ostatniej rozmowie,zmienisz ton Cipo!!!!!!!

Kris
05-03-2008, 22:43
Wygral lepszy, niestety. I to mnie najbardziej wkurwia!!!

henka
05-03-2008, 22:48
Real dzisiaj strasznie słaby, chyba nawet bramka Raula zdobyta ze spalonego. Wygrała Roma, bo była wyraźnie lepsza. Tacy zawodnicy jak Pepe to nie są warci miliona euro, a co dopiero 30 :szok: Guti dzisiaj totalne dno zresztą jak i cały środek pola w Realu.

Shellu
05-03-2008, 22:48
Głupie napinki.

Real zasłużenie przegrał, w ogóle ostatnio przegrywa mnóstwo meczów. Mnie to osobiście cieszy, podobnie jak przegrana Milanu, ale szczerze mówiąc myślałem że po meczu na Camp Nou coś w tej drużynie drgnęło, a tym czasem dają tyłka i w lidze, i teraz w CHL. W każdym razie ciekawie zapowiada się finisz PD, a już mecz Realu z Barcą to może być klasyk.

ayer
05-03-2008, 22:49
ROMA!!!!

I wszystko jasne!!!

Toczmek89
05-03-2008, 22:53
przy bramce Realu chyba lezal jakis zawodnik Romy, dobrze widzialem ? i to chwile przed bramka.

DML
05-03-2008, 22:53
a z monsieur Szpakowskiego to obiektywizm az sie wylewa, lesny pierdolec

GRANDE ROMA!

Kris
05-03-2008, 22:54
W bramce Realu byl ino Casillas. I nie lezal tylko stał :P

Shellu
05-03-2008, 22:55
Real tak poza tym strzelił bramkę ze spalonego.

To był jedyny poważny błąd sędziego, ale ten baran gwizdał dosłownie wszystko, nawet dmuchnięcie, i to w obie strony.

Szpaku jest przewalony: Gutti, Tedej, Sinsinio i mistrzostwo świata Głi Ri (czyli Guy Roux).

Kris
05-03-2008, 22:55
Najlepiej i tak wymawia Cannnnnnnnnnnavaro. Fakt przy bramce Raula byl spalony.

DML
05-03-2008, 22:59
kiedys podwajal i potrajal "r" przy Cannavaro, widocznie ktos mu zwrocil uwage ze "r" jest pojedyncze to tera jedzie z potrojnym "n"

majk
05-03-2008, 23:32
nie mowiac juz o CiNcinio i po chiwli Cicinio i tak co chwilę. a dla realu powinny być co najmniej 2 karne i chyba z 5 kartek dla Romy wiecej, bo to ku*wa dzisiaj aktorzy a nie piłkarze byli.
cóż mogę powiedziec? wygrał lepszy (niestety) ale pocieszam się myślą o wygraniu ligi i zdobyciu Pucharu :) no i oczywiscie ciesze sie, ze Barca odpadnie, czego jestem pewien

ciekawy był również mecz Shalke-Porto, który skończył się karnymi.
P.S.

Madrid cabron, saluda de campeon

jak coś to al a nie de....

Facundo
05-03-2008, 23:46
wygraniu ligi i zdobyciu Pucharu :)

Jakiego pucharu ?

Real nareszcie w formie i mam nadzieje, że utrzyma ją do końca sezonu. :cham:

RobertSK
06-03-2008, 00:11
Jak dla mnie najbardziej emocjonującym meczem był ten który przypuszczalnie miał byc najmniej ciekawy....Porto - Schalke.
Manuel Neuer - Tyle w temacie!!Kto oglądał ten wie:)Dzis NIESAMOWITY!!

Real:))))))

pozdro

Lars Ulrich
06-03-2008, 00:15
Manuel Neuer - Tyle w temacie!!jak wyżej,to co dziś odpierdolił to mistrzostwo kunsztu bramkarskiego

majk
06-03-2008, 08:02
chodziło mi o Puchar Króla, ale nie zwróciłem uwagi, że Real już wypadł...no coz, Liga jest Nasza! :)

hfc
06-03-2008, 09:52
to fajny z ciebie kibic jak nie zauważasz takich rzeczy jak odpadnięcie z pucharu

majk
06-03-2008, 14:25
Proszę, nie zabieraj zdania na tematy, o których nie masz pojecia. pozdrawiam :)

qwazi
06-03-2008, 14:47
jak jest z cwiercfinalami? jest losowanie? bo nie pamietam:)-pewnie jutro jak cos.
a potem juz drabinka jest?

Szpic
06-03-2008, 15:18
losowanie bedzie :)

majk
06-03-2008, 15:52
losowanie odbędzie się najwcześniej 12.03, bo 11.03 Inter gra z Liverpoolem jeszcze.

fjodor1978
06-03-2008, 16:46
hehe, Deutschland, Deutschland!!!! zajebista ta LM w tym roku!!! Wreszcie prawie wszystko po mojej myśli:) Ten torman z Schalke REWELACJA!!! Ale napięcie... i kolejne dwie moje "ulubione" drużyny out:) ale wczoraj była fiesta:) Półfinałowa czwórka moich marzeń to Barca, Liverpool, Arsenal i Schalke:) A co, pomarzyć nie mozna?

PS.
Szkoda Milanu:(
Fiodor pizdo myslałem że po ostatniej rozmowie,zmienisz ton Cipo!!!!!!!

Coorva, sam sie chopie powyzywaj i weź na ws3manie. Nawet nie obrażam Twojego ukochanego Milanu, ino cały makaroniarski, najbrzydszy (obok paragwajskiego), a już na pewno najbardziej oszukańczy na świecie fussbal - a to co innego (wyjątek: Roma, trza obiektywnie przyznać, że gra bradzo ładnie i odcina się jakby od tego gówna)... to tak jakbym uważał, że ktoś twierdząc, że polska piłka to scheiss, obraża GieKSę. A Inzaghi jest moim zdaniem tego fussbalu najtrafniejszą kwintesencją, i nie chodzi o to, czy akurat gra dla Twojego Milanu, czy wcześniej dla Juve, którego równie nie trawię. A że cieszyć się zajebiście ciesze z każdego potknięcia makaronów... tyle i schluss.

Pzdr
Fjodor

Gierdi
06-03-2008, 16:49
fjodor1978 Inter rozzjebie liverpool ! zobaczysz;]

Kris
06-03-2008, 16:55
Chyba w bierki :jezor:
Fjodor co do Wloskiej pilki 100% racji

kaos azul
06-03-2008, 16:56
jak se to zagrasz na ps2 to ja,rozjebie w pyl.........

qwazi
06-03-2008, 17:08
Moim faworyttem-...:::GUNNERS:::...

marcin GieKSa
06-03-2008, 17:19
no powiem tak chcialbym z całego serca zeby Inter awansował ale niestety patrzac tak realnie to bedzie BARDZO cieżko(liczne kontuzje zwłaszcza w obronie, obnizka formy) ale zobaczymy wkoncu to jest pilka i wszystko jest mozliwe

fjodor1978
06-03-2008, 17:29
fjodor1978 Inter rozzjebie liverpool ! zobaczysz;]

heh, no cóż, jeszcze przez tydzień każdy z nas pozostanie przy odmiennym zdaniu, a potem jeden z nas je zweryfikuje:) A skądinnąd Ibrahimovicia "kocham" prawie tak jak Inzaghiego...

PS. Albo jestem ślepy, albo nie widzę na tym nowym forum możliwości kasowania postu. jeśli faktycznie nie ma, prosze adminów o wykasowanie poprzedniego - mały błąd w sztuce:)

czacha
06-03-2008, 20:50
Ja tam lubie Inzaghiego. Taki mały chytry skuwiel, kopnac piłki za bardzo nie umie, ale zawsze sie gdzieś wciśnie, 10 razy popróbuje sędziego na spalonego i za jedynastym mu wyjdzie, przyaktorzy jak trzeba i generalnie nosa ma- przydałby się taki cwaniak w GieKSie.

fjodor1978
07-03-2008, 14:50
Ja tam lubie Inzaghiego. Taki mały chytry skuwiel, kopnac piłki za bardzo nie umie, ale zawsze sie gdzieś wciśnie, 10 razy popróbuje sędziego na spalonego i za jedynastym mu wyjdzie, przyaktorzy jak trzeba i generalnie nosa ma- przydałby się taki cwaniak w GieKSie.

Hmm... Szczerze mówiąc, jakby GieKSa co 2 mecz wygrywała dzięki wydumanemu karnemu albo bramce ze spalonego, to czułbym sie dosyć ciulato... Raczej niesmak niż radość. Pojęcie "Mały chytrt sk**wiel" w tym sympatycznym tego słowa znaczeniu kojarzy mi się raczej ze Scholesem, którego bardzo lubię, mimo że MU nie kocham.

Dobra, widzę, że wsadziłem zaś kij w mrowisko, chociaż to nie było moim celem, przepraszam wszystkich makaronów i makaronofilów, szkoda tylko, że oni mnie nie przeproszą za te futbolowe oszustwa, które mi serwują...
Mam nadzieję, że kiedyś wreszcie FIFA i UEFA zgodzi się na monitoring wideo i wtedy w znacznym stopniu te kanciarstwa zostaną ograniczone...

Pozdrawiam wszystkich makaronofilów, makaronofobów jak i tych obojętnych:zabki:

bud
07-03-2008, 16:12
Losowanie jest w nastepny piatek......a co do szans Interu to powiem szczerze ze znikome maja wg mnie.....Jak Inter odpadnie z Live i dostanie jakiegos kryzysu to nawet majstra moze jeszcze nie zdobyc bo Roma jest w fenomenalnej formie.....zreszta pamietam jak miesiac temu wszystkie gazety pisaly ze Inter pewny pewny mistrza a tu niewiadomo do dzisiaj.......najbardziej pozytywnie mnie Roma zaskoczyla awansem na ktory naprawde zasluzyla......to jest wg mnie jedyna wloska druzyna na dzien dzisiejszy ktora jak gra na wyjezdzie w LM to sie nie broni tylko ale i atakuje.....ja zycze Live.....zreszta kazdej druzynie angielskiej bym zyczyl zwyciestwa w meczu z wloska druzyna.....pozdrawiam

fjodor1978
14-03-2008, 03:14
Zajebiście!!! The Reds dopełnili dzieła zniszczenia makaronów!!! Piszę "dopełnili", bo Roma gra jakby nie po włosku więc nie traktuję jej na równi z Interem, Milanem i faszystami z SS Lazio... Mam nadzieję, że następne do golenia będą gwiazdeczki z Chelsea.

RobertSK
14-03-2008, 12:55
Za chwilke losowanie...czuje ze Manu trafi na Liverpool....

pozdro

Mientha
14-03-2008, 13:07
AS Roma - MANU :(((((((((
FC Barcelona - Schalke 04
Arsenal - FC Liverpool
Fenerbachce - Chelsea

RobertSK
14-03-2008, 13:10
Arsenal - Liverpool

Schalke - Barcelona

Roma - Manchester!!!!!

Fenerbache - Chelsea

Czyli bardzo ciekawie:)Juz nie moge sie doczkeac:)

kaos azul
14-03-2008, 14:03
czyli Liverpool znow z Chelsea w polfinale

a United z Barcelona

ciekawe polfinaly sie szykuja,jak i cwierc rzecz oczywista tez!

MiRO
14-03-2008, 15:36
ile bym dal zeby Fenerbache znow zaskoczylo i wyeliminowalo Chelsea :hihi:

VISCA EL BARCA!! Z Schalke juz pozamiatane :napinka:

Bossman1522
14-03-2008, 17:12
Ja bymn chciał żeby wyszli: Chelsea, Manchester, Schalke, Arsenal

longman
14-03-2008, 17:27

:dead: niech se startują rozgrywkach bliskowschodnich.

Studi
14-03-2008, 17:57
Schlake Raus!!! Jak to mozna im kibicowac??

Barca i The Gunners w Finalu!!! :zabki:

MiRO
14-03-2008, 22:21

VISCA EL BARCA!! Z Schalke juz pozamiatane :napinka:
:dead: niech se startują rozgrywkach bliskowschodnich.
dla sprostowania. Moj post mial podkreslic nienawisc do Chelsea :jezor:

Paweł
15-03-2008, 09:44
ile bym dal zeby Fenerbache znow zaskoczylo i wyeliminowalo Chelsea

co do Fenerbachce to wydaje mi sie ze ich jednna szansa jest mecz u siebie
jesli tam przycisna Chelsea to maja szanse bo na Stanford Bridge to juz raczej
beda mieli ciezko. Ale pilka jest okrągla wiec wszystko mozliwe...

marcin GieKSa
15-03-2008, 10:05
a ja tam zycze Fenerbachce sukcesów..oby jak najdalej zaszli..juz powoli staje sie nudne ze jedne i te same druzyny sa w czołowce L.M..

fjodor1978
17-03-2008, 02:29
ja też... szczerze mówiąc nie pzrepadam za turkami, a jeśli już, wolę Galatasaray, ale...
KICK! KICK! KICK OFF THE BLUES!!!
Szkoda, że Barca trafiła an Schalke, a The Reds na Arsenal...

Cztery moje ulubione drużyny potrafiały na siebie :(

kamksg1948
27-03-2008, 16:49
turcy na pewno odpadną teraz ... a mam nadziej że ManU łatwo upora się z Romą :D

19Darius64
03-04-2008, 16:28
Fenerbachce wygra z Chelsea i przejdzie dalej , mam nadzieje że ManUtd wygra łatwo z Romą bo to moja ulubiona drużyna :faja:

ertai
03-04-2008, 16:37
mam nadzieje że ManUtd wygra łatwo z Romą bo to moja ulubiona drużyna :faja:

GieKSa na drugim miejscu czy jeszcze ktos jest przed nia?

Tomson
03-04-2008, 16:41
GieKSa na drugim miejscu czy jeszcze ktos jest przed nia?

Izolator Boguchwała i Kryvbas Krzywy Róg :lajkonik:

Kris
10-04-2008, 22:44
Moze nie LM ale tez europejskie puchary. Zajebisty mecz Getafe - Bayern :)

cypel
10-04-2008, 22:50
Mecz zajebisty,ale wynik jeszcze lepszy poki co...

Kris
10-04-2008, 22:51
No no. Jebac tych kulfonow z bayernu.

Tomson
10-04-2008, 22:57
Kulfon, to troche nie na miejscu :cham:

Świetny mecz. Jebać bauern.

cypel
10-04-2008, 23:11
Ja pierdole... :-/

MiRO
:kurwa: :kurwa: horror.. :szok:

Kris
Kurwa :szok:

longman
10-04-2008, 23:13
Tani bramkarz do wzięcia!

cypel
10-04-2008, 23:13
Piekny mecz,szkoda bledu bramkarza Getafe...i zas kurwa mac szwaby z tarcza...

ToJa
10-04-2008, 23:14
kurde ale w dogrywce bramki już nie powinny się liczyć podwójnie ;/

Kris
10-04-2008, 23:14
Manchester - Bayern mi sie przypomina z 99. Ino ze wtedy niemaszki przegraly.

Rahim
10-04-2008, 23:17
Prawda jest taka ze Niemcom zawsze sie udaje.
Nawet dobre jest tutaj powiedzenie ktore niektorzy uzywaja "inni graja w i tak niemcy wygrywaja".
Nie dosc ze na 1-1 w 89 to z 3-1 na 3-3 w piec ostatnich minut...
szkoda

qwazi
10-04-2008, 23:19
Bayern Uber Alles:)
Pozdro

Shellu
10-04-2008, 23:19
Już pierwszy mecz był bardzo dobry. Ale to co było dzisiaj...

Mecze się widziało różne, ale jeśli chodzi o DWUMECZ to był najlepszy jaki w życiu widziałem.

Absolutnie fenomenalny...

Szkoda tylko Getafe...

GhostfaceKillah
10-04-2008, 23:23
"jeden głupi błąd i na glebe padasz..." szkoda Getafe naprawde im się należało, do teraz nie moge pojąć co ten bramkarz zrobił z ta piłką...

Czajnik
10-04-2008, 23:37
Jak to mówią : "Twoja stara jest bramkarzem Getafe" :D :D

a tak poza tym to FC BAYERN ! Gra się do końca! Granie na czas Getafe było żałosne...

Tevez
10-04-2008, 23:38
Chyba jestem jedną z ostatnich osób które kibicowały Bayernowi. I nawet jak już było 10 minut do konca to czułem, że Getafe polegnie :)

Franz
10-04-2008, 23:40
w lidze mistrzow ino Manchester , trzymam kciuki juz pare lat hehe teraz moga wygrac tak jak w 99 z Bayernem

Mayek
10-04-2008, 23:47
scheiss bauern, dawno sei tak nie wkurwilem no ale trudno trza liczyc na kolejne druzyny coby ich wyeliminowali. a Klose i Podolski niech sie znajda lepszy klub bo bych im chciol kibicowac a tak to nie idzie bo widze od razu geba beckenbauera

butcher
10-04-2008, 23:52
kurde ale w dogrywce bramki już nie powinny się liczyć podwójnie ;/

Też tak sądzę... Bo drużyna grająca na wyjeździe w rewanżu ma o 30 minut więcej na zdobycie gola. Powinno być regulaminowe 90 minut - a w dogrywce wszystko zaczyna się "od nowa".

meczu tak dokłądnie nie widziałem - ale chyba do tej 89 minuty nic wielce ciekawego się nie działo(?) chwała Bayernowi że udało im się wyrównać - bo ta dogrywka to już totalna miazga! Też byłem raczej "pro Beyern" - chociaż gdyby odpadł to bym się raczej nie pociął :zabki:. Beckenbauerowi po nocach pewnie śnił się Manchester i tamten finał - teraz spokojnie może sie to zmienić :)

Shellu
10-04-2008, 23:53
Czajnik z tak "żałosną" grą to Bayern nie ma szans w meczach z Zenitem...

kosa
10-04-2008, 23:54
do 89 minuty działo się wiele, bardzo wiele...

To było cudowne, niemożliwe, bajeczne !

BRAWO Bayern!

cypel
10-04-2008, 23:56
Czajnik z tak "żałosną" grą to Bayern nie ma szans w meczach z Zenitem...

I cale szczescie...Go Zenit,go Zenit :lol2:

GhostfaceKillah
11-04-2008, 00:00
Zenit już wyeliminował Bayer więc czas na Bayern ;)

Axel
11-04-2008, 09:50
Zenit już wyeliminował Bayer więc czas na Bayern ;)

mam nadzieję, że pójdzie im tak samo łatwo :napinka:

majk
11-04-2008, 11:23
szkoda mi tego Getafe, zagrali naprawdę super. szwabów nie lubie i mam nadzieję że ich Zenit rozjedzie. na zwyciescę typuje Fiorentinę.

kaos azul
11-04-2008, 12:39
czyli Liverpool znow z Chelsea w polfinale

a United z Barcelona

nie chwalac sie.... A NIE MOWILEM.......!!!!!

Bossman1522
13-04-2008, 09:00
Manchester - Barcelona Będzie ładny mecz zwycięzca będzie jeden MANCHESTER

Axel
22-04-2008, 22:39
dzisiaj niestety liverpool tylko zremisował. Mecz na bardzo dobrym poziomie, siły mniej więcej wyrównane z lekkim wskazaniem na gospodarzy. Grali na utrzymanie wyniku i nie potrafili wykorzystać okazji bramkowych, które się zemściły w ostatnich sekundach meczu. Na stamford będzie ciężko. Ale liczę na the reds.

walek
23-04-2008, 22:57
huh uwielbiam oglądać mecze ze Szpakowskim. Zawsze się dobrze ubawimy z kumplami.
Ogólnie brakowało tej bramy dla Barcy, Manchester jakoś słabiutko....

Mientha
23-04-2008, 23:42
No ale taka była idea Sir Alexa wybronić remis licząc na kontry... za tydzień pogrom na Old Trafford i MANU w finale :D (szpaku.... "...przy piłce CZAWI..." :lol: )

pomp
23-04-2008, 23:50
United nie istniało, bramka się należała Barcie za gre ;)

jedną rzecz chciałbym przenieść na naszą Bukową.... ta z organizowana publika: MU atakuje wszyscy gwizdają, buczą - co nie wątpliwie podcina skrzydła przeciwnikowi i działa deprymująco, a po stracie United owacje... dla mnie super sprawa :golebie:

matthew
24-04-2008, 00:17
United nie istniało, bramka się należała Barcie za gre ;)

jedną rzecz chciałbym przenieść na naszą Bukową.... ta z organizowana publika: MU atakuje wszyscy gwizdają, buczą - co nie wątpliwie podcina skrzydła przeciwnikowi i działa deprymująco, a po stracie United owacje... dla mnie super sprawa :golebie:

chyba jedynie to im wychodzi jesli chodzi o "doping" :cham:
pomyslec, jakby u nas na szpilu bylo 100 tys ludzi ;)

w rewanzu Manchester rozjedzie Barce i tyle w temacie,GLORY GLORY...

RobertSK
24-04-2008, 11:52
Manchester nie istaniał na boisku ale...lepiej zagrac nie mogli!!Taka była poprostu taktyka zeby jak najmniejszym nakładem sił ugrac jakis dobry wynik i nie tracic bramki....mogło byc lepiej bo jeden karny niewykorzystany a drugi niepodyktowany ale jest ok.

Manu w przeciwienstwie do Barcy ma jeszcze ciezkie mecze w lidze, najblizszy z Chelsea.

Mysle ze juz na OT zobaczymy inny Manchester który pokaze cos wiecej niz Barca wczoraj:)

pozdro

kaos azul
24-04-2008, 12:04
jak dla mnie MU pilkarsko co najmniej klasa nizej od Barcy wczoraj

technika,organizacja gry i wszystko inne na korzysc Katalonczykow,zabraklo tylko tej wisienki na torcie ,czyli bramki :zabki:

ale nie jest zle,nie stracic u siebie to podstawa,teraz wystarczy raz ukluc na Old Trafford i to wyrobnicy beda sie musieli spinac ,zeby 2 wcis :jezor:

wg mnie barca musi wlezc do finalu,gdyby sie inaczej stalo bylaby to wielka niesprawiedliwosc

jedynym slabszym punktem moze byc psychika i tego bym sie obawial w rewanzu,absolutnie niczego innego

ps.nie jestem kibicem Barcelony

RobertSK
24-04-2008, 12:56
Dlaczego awans Manu byłby nie sprawiedliwy??Przeciez gra sie dwa mecze a nie jeden.Teraz obraz gry bedzie wyglądał zupełnie inaczej.Zobaczymy jak sie potoczy rewanz ale daje sobie reke uciąc ze ten mecz bedzie naprawde zajebisty...obie druzyny zaatakuja i moze byc to niezła wymiana ciosów....skonczy sie oczywiscie tym ze Manu awansuje....Mam nadzieje ze do obrony wroci Vidic i pozamiata Messich Krkiców i innych Henryków....

P.S Jestem Fanem Manchesteru!:zabki::hihi:

pozdro

GhostfaceKillah
24-04-2008, 23:11
nie liga mistrzów ale kolejny emocjonujący do ostatniej minuty mecz w pucharze uefa :)
Bayern - Zenit 1:1 znów ciekawie zapowiada sie rewanż

czacha
24-04-2008, 23:18
Chuj z LM jak sa takie fajne meczyki w UEFA ;) Szkoda ze Zenit Bauernu nie docisnął po bramce, ale i tak fajnie sie Ruscy kolejny raz pokazli

GhostfaceKillah
24-04-2008, 23:30
Chuj z LM jak sa takie fajne meczyki w UEFA
dokładnie mecz jak dla mnie o wiele ciekawszy niż Liverpool - Chelsea , Manchester - Barca razem wzięte ;)

Rahim
24-04-2008, 23:42
Bayern skazany na awans.Co pokazal rewanz w Getafe.Strach moze grac na ich wygrana wyjazdowa ale ryzyko sie oplaci.Poreszta u Ruskich coraz cieplej wiec Bayernu nie powinno to przestraszyc .
A co do drugiej pary to Glasgow nie koniecznie musi odpasc .Pojada z kontry jak w Lizbonie i bedzie.
Natomiast w LM mecz Barcy lepszy od L'poolu.

Jaworzno
26-04-2008, 00:55
Udało mi się zdobyć wejsciowke na Manchester-Barcelona. Musiałem iść do roboty w sobote w zamian ale co tam hehe

qwazi
26-04-2008, 10:47
jak dla mnie MU pilkarsko co najmniej klasa nizej od Barcy wczoraj

technika,organizacja gry i wszystko inne na korzysc Katalonczykow,zabraklo tylko tej wisienki na torcie ,czyli bramki :zabki:

ale nie jest zle,nie stracic u siebie to podstawa,teraz wystarczy raz ukluc na Old Trafford i to wyrobnicy beda sie musieli spinac ,zeby 2 wcis :jezor:

wg mnie barca musi wlezc do finalu,gdyby sie inaczej stalo bylaby to wielka niesprawiedliwosc

jedynym slabszym punktem moze byc psychika i tego bym sie obawial w rewanzu,absolutnie niczego innego

ps.nie jestem kibicem Barcelony

dobrze mowisz. bylem w szoku jak Barca non-stop cisla United.owszem parekontr bylo, aleogolnie MU slabiutko wczoraj. no i nakoniec te statystyki ze nawet z MU ponad 65% posiadania pilki. szok

glandi
29-04-2008, 20:24
działa wam transmisja z meczu man utd-braca na onecie?? bo mi nie

Bonus
29-04-2008, 20:58
cudowana bramka Scholesa Menu 1:0 Barca

Budus
29-04-2008, 22:35
banda chuja!

Mateusz
29-04-2008, 22:36
Cudownieeeeeeeeeeee

GLORY UNITED

RobertSK
29-04-2008, 22:40
Pa Pa Barcelono:)

Czyli Angielski Finał LM!

Cudnie i chuj:)!!!

pozdro

Koral
29-04-2008, 22:56
UNITED, UNITED, UNITED!

taak długo czekałem na ten dzień (9lat), ale warto było, chociaż jest to tak naprawdę dopiero mały kroczek w kierunku tego najwazniejszego trofeum.

mam nadzieje, że w finale zagramy z Chelsea i pojedziemy z nimi na pełnej... :)

piękna końcówka dnia, słodkich snów los Barcos :lajkonik:

Mayek
29-04-2008, 23:01
karny pod sam koniec, Fletcher se stanal dupa i sie cieszyl. sprzedany mecz, Barca niech se kupi napastnika bo Bojan jest cienki

Facundo
29-04-2008, 23:19
los Barcos :lajkonik:

Po jakiemu to ?

Gardze tym całym Manchesterem w formie, który bramką z dupy wyeliminowuje Barce w mega chujowym kryzysie. Żeby im Chelsea odebrała mistrzostwo i wygrała w LM, bo nie trawie kurewsko tego pedała płaczka, ciote i wszystko inne c.ronaldo.

broda1981
29-04-2008, 23:48
Chelsea to ch... nie klub a LIverpool zje ich jak zawsze w pucharach. Final zapewne dla ManU bo to druzyna nie zlepek kilkuu gwiazd/gwiazdeczek

Krist VB
30-04-2008, 08:11
karny pod sam koniec, Fletcher se stanal dupa i sie cieszyl. sprzedany mecz, Barca niech se kupi napastnika bo Bojan jest cienki

No już, już cichutko :lol:

Krist VB
30-04-2008, 08:12
Po jakiemu to ?

Gardze tym całym Manchesterem w formie, który bramką z dupy wyeliminowuje Barce w mega chujowym kryzysie. Żeby im Chelsea odebrała mistrzostwo i wygrała w LM, bo nie trawie kurewsko tego pedała płaczka, ciote i wszystko inne c.ronaldo.

No już, już cichutko :lol:

Łaku
30-04-2008, 08:21
Glory Glory

Koral
30-04-2008, 09:33
Po jakiemu to ?

język żartu

bramka z dupy? haha

to według Ciebie kiedy bramka nie jest z dupy, strzelona przewrotką przez bramkarza lub dopiero w momencie gdy zespół stworzy 100 sytuacji i jedna wykorzysta?

ja za to nie trawie takich kibiców jak Ty, którzy po przegranej nie potrafia docenić przeciwnika i pogodzić się z odpadnięciem z rozgrywek.

Axel
30-04-2008, 10:27
yeah, manchester :D

Mayek
30-04-2008, 11:02
jestem za Barca ale godanie ze Manchester z dupy wygral jest smieszne, wybili kiepsko chop klepnal i gol
ogolnie ManU to teraz najlepsza obrona swiata, Barca praktycznie nie zrobila groznej akcji
teraz to jestem za ManU w podziekowaniu za piekny final na Camp Nou z bauernem :)
Ronaldo to aktualnie najlepszy pilkarz swiata, jest szansa ze Messi bedzie lepszy tylko Barca musi wzmocnic 2 linie i wydupic Deco bo ten chop wczoraj ino bale tracil

Tomson
30-04-2008, 12:11
Ronaldo to aktualnie najlepszy pilkarz swiata, jest szansa ze Messi bedzie lepszy tylko Barca musi wzmocnic 2 linie i wydupic Deco bo ten chop wczoraj ino bale tracil

Oceniasz grę Messiego czy Barcelony?
Bez sensu jest pisanie, że Messi będzie lepszy gdy obok niego zagra ktoś lepszy niż teraz.
To tak jakby obok Sebusia Gielzy postawić w ataku Drogbe i w pomocy dać Messiego, Ronaldo itd. i powiedziec, ze Gielza jest najlepszym pilkarzem na swiecie albo przynajmniej, że jest lepszy niż wczesniej :)

A tak w ogole, to Ronaldo nic nie pograł wczoraj.
Mecz na remis, wygrał Manchester, ladna bramka i w sumie tyle bo mecz byl ogólnie słaby.

Mayek
30-04-2008, 12:59
chodzi mi o to ze Messi bedize skuteczniejszy jezeli nie bedize go krylo 3 chopa tak jak wczoraj (a raz mu sie udalo 3 chopow wkrecic), jak bedize kolo niego 2 dobry zawodnikow to obroncy beda kryli 1 na 1 tak jak w przypadku ManU bo tam zawsze jest Scholes, Rooneyczy Giggs
Gielza na pewno by wiecej strzelal bo obrony by kryli reszte :)
takze przyklad nietrafiony. Zauwaz ze Cristiano zwykle ma akcje 1na1

Facundo
30-04-2008, 13:11
język żartu

bramka z dupy? haha

to według Ciebie kiedy bramka nie jest z dupy, strzelona przewrotką przez bramkarza lub dopiero w momencie gdy zespół stworzy 100 sytuacji i jedna wykorzysta?

ja za to nie trawie takich kibiców jak Ty, którzy po przegranej nie potrafia docenić przeciwnika i pogodzić się z odpadnięciem z rozgrywek.

Bramka z dupy, bo United do czasu strzelenia bramki nie grało kompletnie nic. Strzał życia rudego po błędzie Zambrotty i dopiero Manchester się obudził.

Co o mnie sądzisz średnio mnie interesuje.

jestem za Barca ale godanie ze Manchester z dupy wygral jest smieszne, wybili kiepsko chop klepnal i gol

Czytaj Mayek uważnie, bo nie napisałem, że wygrali z dupy ino, że bramka była z dupy.

No już, już cichutko

Kaj tam twój Real w lidze mistrzów od wielu sezonów ? :cham:

Mx
30-04-2008, 16:16
Mocie kajs linka do tej bramy ??

Tomson
30-04-2008, 16:22
Tu jest:
http://www.youtube.com/watch?v=Uhwk4MEGlZs

Kajutek
30-04-2008, 16:35
piekna bramka ! :)

GLORY GLORY MAN UNITED

browares
30-04-2008, 20:03
1968.....1999.....2008!!!! to diabelski rok:D

Kris
30-04-2008, 22:48
Jebac manczestery barcelony i inne czelsi. Real i tak zrobi majstra a barca chuja w tym sezonie ugro :jezor:

majk
30-04-2008, 23:11
Zgadzam sie w stu procentach!!!!:piwo:

Mx
30-04-2008, 23:13
Babel :szok:

MALek
30-04-2008, 23:18
Real Madryt co to ku..jest ... chyba jakiś podrzędny klub z Podlesia...

Co do dzisiejszego meczu, Chelsea była zespołem lepszym i wygrała zasłużenie, niestety.

Szpic
01-05-2008, 08:47
MALek ze sie tak spytam. Co Ty masz do Real'u ? :)

Kajutek
01-05-2008, 08:58
Woli tesco :hihi:

Kurde fajnyfinał się szykuje :]

GLORY GLORY MAN UNITED

Marcin
01-05-2008, 09:29
Jak dla mnie finał całkowicie z dupy. Nudne to jest jak w finale takiej fajnej i miedzynarodowej imprezy graja kluby z tego samego kraju...

Mam nadzieje ,że w finale Chelsea wygra...

Bossman1522
01-05-2008, 09:42
Finał taki jaki chciałem wygra Manchester

Mayek
01-05-2008, 10:23
graja z tego samego kraju bo pykneli reszte klubow z innych krajow, Wlosi i Hiszpanie sie mogli wykazac to dali dupy, tak samo Niemcy czy Francuzi
a co moze lepiej 16 druzyn z kazdego kraju po 1 i z grupy wyjda Szachtar, Dynamo Bukareszt, Dynamo Kijow, FC Zurych, Austria Wieden, Sparta Praha :cham:, Petrzalka Bratysława, Dynamo Zagrzeb, Ventspils, , FK Sarajewo itd itd.
Lepiej jak graja sami najlepsi, no chyba ze ktos jest slowianskim patriota i chce wyrownania poziomu futbolu co jest nierealne

kosa
01-05-2008, 10:46
Mi sie marzy LM tylko dla mistrzów krajowych. 16 najlepszych lig europejskich ma miejsce dla siebie + o resztę walczą w eliminacjach drużyny z innych krajów.

Facundo
01-05-2008, 11:20
Oby do tego nigdy nie doszło.

Now
01-05-2008, 11:39
Kosa, mam taki sam pogląd, jak twój.

Natomiast co do fianłu to... szkoda gadać. Liczyłem na Barce(:|)i Liverpool i ani jedna i druga nie zagrają w finale...

broda1981
01-05-2008, 11:54
Ja takze zgadzam sie z KOsą. Zreztą to sie nazywa Liga mistrzow a przy takiej formule jak jest teraz to pow inno sie nazyac Liga Wybranych. Poziom bylby nizszy i owszem ale druzyna np z 4 miejsca w tabelii to chyba mistrzem nie jest nie?

kluska
01-05-2008, 11:58
Mi sie marzy LM tylko dla mistrzów krajowych. 16 najlepszych lig europejskich ma miejsce dla siebie + o resztę walczą w eliminacjach drużyny z innych krajów.

no bo tak powinno byc!! sama nazwa rozgrywek mowi ze to jest LIGA MISTRZOW!!!! tylko wtedy poziom tej ligi poszedlby na dno i ta cala liga bylaby duzo nudniejsza i malo atrakcyjna! a wiadomo ze nikt do tego nie dopusci!!

Krist VB
01-05-2008, 12:15
Kaj tam twój Real w lidze mistrzów od wielu sezonów ? :cham:

A tam kaj twoja Barca. W LM nie rozdają medali za półfinały więc obie drużyny są w głebokiej zici, w Lidze Mistrzów. Spójzr lepij a tabela w Hiszpani :lol:

Facundo
01-05-2008, 12:42
Poziom tych rozgrywek spadłby i to ogromnie co wiązałoby się z mniejszą kasą od sponsorów, dlatego nigdy takie coś nie powstanie.

Poza tym wolę oglądać drugą/trzecią w tabeli Barcelone, trzeci Arsenal albo Juventus niż jakieś Wisły Kraków, czy inne drużyny zaniżające poziom tych rozgrywek pomimo iż w swoim kraju są mistrzami.

Mayek
01-05-2008, 17:45
rozumiem wasz patriotyzm bo Wisla by grala w LM (co swoja droga mam nadzieje nigdy nie nastapi)
ale te mecze bylyby cholernie nudne a system niesprawiedliwy bo graliby mistrzowie u siebie a nie mistrzowie w europie. to jest liga mistrzow to mozna to rowniez rozumiec tak ze graja mistrzowie=najlepsi w europie.
dobrze ze nei bedzie reformy bo dobre szpile by sie zaczynaly od polfinalow

Wiking
01-05-2008, 18:09
jeszcze nie dawno przed swoją prezydenturą na stanowisko UEFA,Platini wspominał o zorganizowaniu turnieju na kształt ligi mistrzów Europy południowo-wschodniej,pózniej był plan tej ligi mistrzów bez 6 najlepszych lig europy z tego względu że najbogatsze kluby utworzyły nieformalną grupe G 14 czy ileś tam,i chciały same stworzyć lige i grać każdy z każdym.Ale uefa sie nie zgodziła i chuj. Oczywiscie cwaniak Platini dzięki temu pomysłowi utworzenia ligi mistrzów dla mistrzów krajowych z Europy południowo-wschodniej pod patronatem uefa zyskał dobrych pare głosów od delegatów z tych krajów i wygrał wybory. A teraz sie wypiął perskim okiem w strone najbogatszych klubów Europy i czerpie z tego talary.A poza tym nie robi nic,no może poza pilnowaniem żeby Polska i Ukraina mistrzostw Europy nie zawaliła,hehe.

19CJ64
01-05-2008, 18:39
Manchaster United musi wygrać:piwo:

*Kamilkaaa*
01-05-2008, 19:46
finał będzie ciekawy... ;]

Chelsea i tak rozgromi MU ;]

Mayek
01-05-2008, 19:46
ładna kasa sie poszla walic Zenit - bauern 3:0 a kurs na zenit chyba 3.75 byl

Facundo
01-05-2008, 20:37
Zenit to był pewniak po kursie 4 to jak prezent. Do tego dałem jeszcze Viole

venom1964
01-05-2008, 20:45
Finał dla CHELSEA !!!!

majk
01-05-2008, 23:22
ahhh, po karnych Fiorentina odpada, szkoda, byłby super finał.
Rendżersów nie lubie tak samo jak Barcy...dostaną w dupę od ruskich i tyle:)

marcin GieKSa
01-05-2008, 23:56
ja pierdole to sie w glowie nie miesci zeby takie drewniaki byly w finale...oby Zenit wygral...Rangers=ANTYFUTBOL

Shellu
02-05-2008, 00:03
I dobrze. Skoro Fiorentina (którą lubię) jest frajerską drużyną i nie potrafi wygrać z drewniakami, to nie należy jej się miejsce w finale. Nie ma zmiłuj się.

Rangersi (których nie lubię) przetrzymali nawałnice i zachowali zimną krew w karnych. Takie są przepisy w piłkę nożną i wali mnie czy ktoś gra piękny futbol czy antyfutbol. Liczy się skuteczność, a ta jest po stronie Szkotów.

Zenit - wielka klasa i są zdecydowanym faworytem w finale. Choć to też przewrotnie i to bycie faworytem nie musi przełożyć się na zwycięstwo.

Dobrze, że Bayern dostał za swoje i za fuksiarski awans z Getafe.

Axel
02-05-2008, 10:25
jak ktoś chce to mam nagrane wczorajsze karne.
Nie oglądałem meczu, a jedynie spoglądałem na telewizor, ale słyszałem ciągle jak komentator darł się: Fiorentina!!! itd. Kibicowałem Rangersom ((za którymi nie przepadam), choć nie grali dobrze), z tego powodu, że Włochów po prostu nie lubię. Wiadomo - sympatie i antypatie.
Bardzo dobrze, że Manchester wygrał, Barca musi budować zespół na kolejne sezony. Finał będzie zacięty, ale liczę na czerwone diabły.
Jeszcze jedna myśl - pamiętam jak jeszcze parę lat temu LM liczyła 32 drużyny i było początkowo 8 grup. Poziom był może trochę niższy, ale sam radość z możliwości zobaczenia tylu spotkań była ogromna. Szkoda, że teraz to się zmieniło, głównie poprzez zdrowie piłkarzy. Pozdro

GhostfaceKillah
14-05-2008, 20:37
Finał UEFA
Zenit - Rangers

Zenit !!

majk
14-05-2008, 21:16
mam nadzieje ze Ruski rozje**ą tch głupich protestantów, strasznie ich nie trawię...
bardzo mi sie podoba jak gra Zenit.

marcin GieKSa
14-05-2008, 22:16
brawo Zenit, niepojete jest jak taka druzyna grajaca antyfutbol jak Rangers dotarla do finalu...nie idzie patrzec na gre szkotów

GhostfaceKillah
14-05-2008, 22:29
Zenit zwycięzca UEFA wielkie brawa
swietny mecz w ich wykonaniu no i cios ostateczny na 2:0 :)

blazej
14-05-2008, 22:29
beda kary kibice na boisku ]:->

hfc
14-05-2008, 22:34
mozna by zadac pytanie - kak u was abstait dieło z baribój prótiw chuliganow? :D

Zenit St Petersburg zawajewali kubok !!!

boll99
15-05-2008, 17:09
Taka ciekawostka z interia.pl dot. ww spotkania :
"... Spotkanie na obiekcie Manchester City oglądało około 48 tysięcy widzów, w tym większość stanowili fani Glasgow. Kolejne 100 tysięcy sympatyków szkockiego klubu śledziło przebieg gry na dwóch specjalnie przygotowanych z tej okazji telebimach. Około 25 tysięcy osób oglądało mecz na Ibrox Stadium ..."

Taki maly kraj (ponad 5mln mieszkancow), Glasgow (ponad 500 tys.) a tylu chetnych do ogladania...

ziomek
21-05-2008, 21:35
no to ostro sie zapowiada w 2 połowie !

CHELSEA !

Kajutek
21-05-2008, 21:39
NIC SIE NIE STALO HEJ MANU NIC SIE NIE STALO

MU sie otrzasnie i bedszie 3:1 dla MU !

GLORY GLORY MAN UTD

Jaworzno
21-05-2008, 21:42
Remis ma sie utrzymac

blazej
21-05-2008, 23:23
karne beda strzelac kibice ktorzy zlapali pileczki przed meczem hehe to by dopiero bylo hehe

ziomek
21-05-2008, 23:35
Anelka kurwa mać :/

Szpic
21-05-2008, 23:39
Oddac zdobyty praktycznie puchar ; )
Terry, zyjaca legenda zawiodla ^^

Now
21-05-2008, 23:40
wspaniale.

WSZYSCY BYLE NIE CHELSEA BAYERN I REAL!

Szpic
21-05-2008, 23:50
wszyscy byle nie LFC :)

ziomek
21-05-2008, 23:51
Wszyscy byle nie MANU !!! Kurwa mać

Now
21-05-2008, 23:54
wy sie znacie :)

Drogba tej kartki czerwonej chyba dostać nie powinien, ale już po fakcie. Przynajmniej se Kuszczak w puchara uderzy.

Franz
21-05-2008, 23:55
MANCHESTER !
hehe pamietam ich puchar z 1999r juz wtedy im kibicowalem, dzis ta wygrana mi pieknie poprawili humor po przegranej GieKSy ;)

19Siemce64
21-05-2008, 23:57
Fakt czerwona dla Drogby nie sluszna...ale obrona karnego przez Van Der Satara genialna:D chociaz Chelsa byla w meczu minimalnie lepszym zespolem....ale wazne MU wygrał:D:D:D:D:D:D:D

Bonus
21-05-2008, 23:57
MANCHESTER UNITED Z PODWÓJNĄ KORONĄ!

Glorry Man United !!!

Bartek
22-05-2008, 00:04
wspaniale.

WSZYSCY BYLE NIE CHELSEA BAYERN I REAL!

normalnie z ust mi to wyjąłeś :D
Balack mnie strasznie wkurwiał swoim zachowaniem, to kto to wkońcu tego karnego dla Chelsea nie strzelił prócz Terrego ?

Kris
22-05-2008, 00:05
Haaaa wiedziolech ze krystiano zjebie i ze bedzie plakol bez wzgeldu na wynik :lol2:

cysiu
22-05-2008, 00:07
wiedziałem, że gwiazdor nie strzeli :lol:

edit: Dokładnie to samo mogę napisać, co Szopiyeniok

:lol2:

Bartek, nie strzelił tez Anelka (ostatni karny)

ToJa
22-05-2008, 00:08
to kto to wkońcu tego karnego dla Chelsea nie strzelił prócz Terrego ?
Anelka

PS zobaczyć minę Ballacka - bezcenne :lol2:

mlodzikz16
22-05-2008, 00:08
normalnie z ust mi to wyjąłeś :D
Balack mnie strasznie wkurwiał swoim zachowaniem, to kto to wkońcu tego karnego dla Chelsea nie strzelił prócz Terrego ?

Anelka sie pierdolnoł ;D

aha ta wredota ToJa mnie uprzedziła ;p;p

Kattowitz
22-05-2008, 00:09
jebac angoli kiboli

Juventus !

butcher
22-05-2008, 00:14
Jak widziałem że Anelka podchodzi to już wiedziałem że nie strzeli - za słaby jest... i psychicznie i jako piłkarz, nie wiem skąd się biorą te wielkie sumy pieniędzy przepływające miedzy klubami za niego :dead:

Szkoda, moim zdanie Chelsea bardziej zasłużyła (żeby nie było - nie lubię obydwu tych drużyn, bardzo nie lubię :zabki:) - poprzeczka, słupek (ten strzał :szok:) nieuznawane rogi, czerwona lekko na wyrost, no i jeszcze karne w takim stylu też ze słupkiem :|

Jedyny plus akcji - można było zobaczyć Tomka z pucharem :zabki:

matthew
22-05-2008, 00:16
MANCHESTER !
hehe pamietam ich puchar z 1999r juz wtedy im kibicowalem, dzis ta wygrana mi pieknie poprawili humor po przegranej GieKSy ;)

ja dokladnie tak samo, wreszcie kurwa :lajkonik: GLORY GLORY MANCHESTER!!!

Bonus
22-05-2008, 00:19
Haaaa wiedziolech ze krystiano zjebie i ze bedzie plakol bez wzgeldu na wynik :lol2:

bys dostawoł tyla kasy co on to bys kurwa sroł oczami a beczoł dupa :)

edit
Jebac Real ;)

Gary
22-05-2008, 00:20
Brawo Brawo Manchester!

Gary
22-05-2008, 00:20
ja dokladnie tak samo, wreszcie kurwa :lajkonik: GLORY GLORY MANCHESTER!!!

Podpisuje sie pod tym! Manchester!

Papuśny
22-05-2008, 00:24
We are the pride of all Europe, We are the Manchester boys.

:jezor:

Yaro
22-05-2008, 00:38
Glory Manchester United! 3 raz liga mistrzów dla Manchesteru! Mistrzostwo Anglii i Champions League w jednym sezonie to coś pięknego! :lajkonik: Nie Milan! Nie Real! Nie Barca! Nie Bayern! Tylko Machester United! :napinka: I niech Was boli! :faja:

SI1964
22-05-2008, 00:40
http://i30.tinypic.com/o55p34.jpg

brawo CZERWONE DIABŁY!

Waldas
22-05-2008, 01:03
Obawiałem się, że finał Ligi Mistrzów może byc tak samo nudny i wyrachowany jak zeszłoroczny Puchar Anglii pomiędzy tymi drużynami. Jednak było emocji i to dużo no i były bramki. Chelsea miała trochę pecha (słupek, poprzeczka), ale MU też stwarzała groźne sytuacje, szczególnie w pierwszej połowie. Dużo, dużo emocji.
Niepotrzebne przepychanki w dogrywce, ale czy Drogba nieslusznie wyleciał to bym nie powiedział. Pamiętam jak Deco grał jeszcze w Porto i został sfaulowany przez obronce (nazwisko mi wyleciało teraz z głowy). Potem obronca "klepnał" go lekko butem, a sędzia pokazał mu czerwoną kartkę (i na nic zdały się tłumaczenia, że są oboje przyjaciółmi). Teraz, w tej sytuacji Drogba dał lekko z liścia Vidiciowi, a sędzia to widział. Szkoda Terrego, mógł Ballack nie strzelić :P a Anelka to juz dawno powienien zakonczyc kariere :D

Podsumowując: GLORY GLORY MAN UNITED !!! :lajkonik:

IRAS
22-05-2008, 01:47
http://i29.tinypic.com/2qb918w.jpg

UNITED!

Mateusz
22-05-2008, 07:22
Cudownie :)

Glory United.

Kajutek
22-05-2008, 08:34
HURRRAAAA !!! :))

Glory glory MAN UNITED !
podwójna korona !

Pavveuek
22-05-2008, 09:00
Kurwa mimo że nie trawie tych ciulikow z Chelsea to tak mi się w chuj żal Terrego zrobilo.
Ale dobry finał spodziewałem się czegoś gorszego

mos
22-05-2008, 09:24
no to wypada zaśpiewać hymn UNITED :D

Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, Glory, glory, Man United, And the reds go marching on, on, on.

Just like the Busby Babes in Days gone by We'll keep the Red Flags flying high You've got to see yourself from far and wide You've got to hear the masses sing with pride

United! Man United! We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly! We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly! We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly

In Seventy-Seven it was Docherty Atkinson will make it Eighty-Three And everyone will know just who we are They'll be singing 'Que Sera Sera'

United! Man United! We're the boys in Red and we're on our way to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly! We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly Wem-ber-ly! Wem-ber-ly! We're the famous Man United and we're going to Wem-ber-ly

Glory Glory Man United Glory Glory Man United Glory Glory Man United As the Reds Go Marching On! On! On! (3x)

Łaku
22-05-2008, 09:48
Nie źle Kuszczak musiał lizać dupe,aby podnieść ten puchar xD
GLORY GLORY MAN UNITED

Piter_Jaw
22-05-2008, 09:49
Szkoda Chelsea, szkoda Terrego... United nie zasluzyli na puchar. Ale final bardzo dobry :)

IGREK
22-05-2008, 10:54
jaki byl wynik, 1:1 i karne?
co sie temu terremy stalo ?:)

Marcin
22-05-2008, 11:07
Nie źle Kuszczak musiał lizać dupe,aby podnieść ten puchar xD

Szkoda tylko, że to nie jest puchar z wczorajszego meczu :lol:

Kurde, a było tak pięknie... bramka Lamparda, karne, obroniony Ronaldo... ehh szkoda, szkoda.

Gumis
22-05-2008, 11:50
a tak chciałem zobaczyć wyjącego jak dziewczynka ronaldo..

pless
22-05-2008, 12:10
Piszecie że ManU niesprawiedliwie, a wg. mnie, to Chelsea strzeliła przypadkowo tą bramkę.

longman
22-05-2008, 12:33
Powinni pokazać Abramowicza...

Kris
22-05-2008, 12:54
a tak chciałem zobaczyć wyjącego jak dziewczynka ronaldo..

Przeciez plakol

19Siemce64
22-05-2008, 13:00
lezał na boisku i plakal jak zawsze...czy wygra czy nie to placze...wrazliwy chlopak...dzisiaj to zadkosc:)

vAn Daal
22-05-2008, 13:32
Zajebisty szpil, zwyciestwo MU cieszy, ale jednego nie kumam- po kiego grzyba Petr Cech grał w hełmie?

Tibor
22-05-2008, 13:35
Zajebisty szpil, zwyciestwo MU cieszy, ale jednego nie kumam- po kiego grzyba Petr Cech grał w hełmie?

gra w nim od czasu jak jeden z graczy bodajze WIGAN,uszkodził mu czaszke i miał operacje...

Krist VB
22-05-2008, 13:37

Bo czołgiem przyjechoł :cham:

Jebać wszystko co niebieskie :szpada:

Kajutek
22-05-2008, 13:43
kiedys jeszcze mowil ze mu sie w nim odbrze gra i przynosci mu szczescie :D
w fifie08 tez ma hełm :D

basu
22-05-2008, 13:46
lezał na boisku i plakal jak zawsze...czy wygra czy nie to placze...wrazliwy chlopak...dzisiaj to zadkosc:)

Myślę, że jego chłopak jest z niego dumny.

Tomson
22-05-2008, 13:51
gra w nim od czasu jak jeden z graczy bodajze WIGAN,uszkodził mu czaszke i miał operacje...

Nie żebym sie czepiał, ale był to gracz Reading.

Co do finału, myślałem, że MU wygra szybciej, jednak Chelsea zagrała na prawde bardzo dobrze, ogólnie ciekawy mecz, z dużą ilością sytuacji podbramkowych i niestety dramat Terry'ego bo poślizgnąć się przy chyba najważniejszym karnym w życiu to już jest mega pech. (ale to też sie fajnie ogląda)
Lepiej, że wygrał Manchester, niż Chelsea.
Może mój Arsenal wreszcie coś ugra w przyszłym roku.

Ps. Czemu kibice MU zawsze sie napinają?

RobertSK
22-05-2008, 14:08
Ja tu widze raczej napinke z drugiej strony.Manu wygrali to odrazu cos komus nie pasuje i zaraz sie zaczyna jazda na Ronaldo...chciałbym aby przynajmniej jeden piłkarz z polski potrafił w połowie tyle co ten znienawidzony przez niektórych Ronaldo...

Co do samego meczu to faktycznie było ciekawie.Ładne akcje w pierwszej połowie robiły wrazenie a Manu mogli juz wtedy rozstrzygnąc losy meczu!Wszystko skonczyło sie dobrze, VDS bohaterem , Terry i Anelka wielcy przegrani...jak dla mnie finał zajebisty:)

pozdro

Zby$iu
22-05-2008, 14:10
cristiano = turbo ciota, ten synek płacze średnio 3 razy na mecz.

szkoda ze mu wygrało, naprawdę należało im się przegrać (np. po niestrzelonym przez criustiano karnym)... terry zrobił lipe niewiarygodną...

Shellu
22-05-2008, 14:11
Właśnie ta nienawiść do Ronaldo jest porażająca, ja go na przykład lubię.

Terry pokazał, że jest wielkim kapitanem i po srebrne medale poprowadził drużynę z dumą. Nie strzelił karnego? To jest sport.

StOjU
22-05-2008, 14:18
No fakt nienawiść jest ogromna do Ronaldo ... ale nie ma sie co dziwic - cipa ;p
Dziwi tez fakt ze nikt nie mowi o terrym - tez pojechał po bandzie jak najwieksza ciota... nie strzelil - trudno ... nie ma co beczec... ktos mu umarł ? niewyzywi rodziny ? czy co ?? banda ciot .....

Kajutek
22-05-2008, 14:21
Shellu ale zauważ że im piłkarz jest lepszy tym bardziej go jadą hehe :)
GLORY GLORY MAN UNITED

*Kamilkaaa*
22-05-2008, 14:25
MU-wygrana bardziej z przypadku.. Cristiano - mało było go widać w tym meczu,jednak gdyby nie on,wątpie by udało się MU wczorajszy mecz wygrac.. MU wygrywa puchar, Chelsea pokazuje,że i tak pozostaje najlepszym klubem Europejskim. Finał naprawde ciekawy,choć mógł być jeszcze bardziej emocjonujący,mogła wygrać Chelsea,nie udało sie,wygrywa lepszy [?] MU _

basu
22-05-2008, 14:27
Właśnie ta nienawiść do Ronaldo jest porażająca, ja go na przykład lubię.

To zaproś go do kina.

A ja liczyłem na Chelsea, Manchesteru nie lubię, kiedyś zepsuli mi fajny kupon, gra tam ciota Ronaldo, a w londyńskim Chelsea byłem na świetnych bibach i trochę tamtejszych kibiców poznałem, kapitalni ludzie.

Poza tym o kibicach Chelsea kręcą fajne filmy :cham:

Shellu
22-05-2008, 14:33
Basu, toś się popisał żenadą.

henka
22-05-2008, 14:43
Cristiano - mało było go widać w tym meczu,jednak gdyby nie on,wątpie by udało się MU wczorajszy mecz wygrac..

Jeżeli Cristiano wczoraj był niewidoczny to ja chyba oglądałem inny mecz. Przez 90 minut na pewno był najlepszym zawodnikiem ManU w dogrywce trochę słabiej zresztą jak cała drużyna. Pierwsze 30 minut meczu to popis jego indywidualnych umiejętności, Essiena to chyba wczoraj wprawił w kompleksy. Gdyby nie karny to mecz w jego wykonaniu byłby bardzo dobry. Mimo, że tez go nie lubie wczoraj pokazał jak wiele znaczy w drużynie United.
Sam mecz stał na bardzo wysokim poziomie, fajnie się ogląda po naszej II ligowej szarzyźnie finał LM taka trochę odskocznia. Puchar Europy jak najbardziej należy się United patrząc na cały sezon byli drużyna najrówniej grającą.

dCkk
22-05-2008, 14:44
jebać Manchester i jebać cipke Ronaldo ...

FORZA INTER !!!

qwazi
22-05-2008, 14:51

FORZA INTER !!!

takie wpisy sa zalosne do wypierdolenia i zbanowania autora. albo dyskutujecie na temat albosie nie odzywajcie, bo to forum, poraz kolejny powtorze na psy schodzi przez takich debili...

blazej
22-05-2008, 15:30
No z tym ze Ronaldo gral przez 90 minut dobrze to tez przesadzone. Bo dla mnie w 2 polowie UTD nic nie gralo, Chelsea cisla i bramka wisiala w powietrzu potem zaczely sie skurcze i byla dogrywka. Wiec bez przesady ze ten Ronaldo tak dobrze gral. Fakt jak che to gra dobrze tylko on poza druzynami z angli nie zagral dobrego meczu na poziomie swiatowym. Wczoraj uratował go VDS, moze i jest teraz najlepszy na swiecie tak jak rok temu najlepszy byl Kaka roznica miedzy nimi jest taka ze Kaka by karnego strzelil a Ronaldo spudlowal <mruga>

Kapeć
22-05-2008, 15:57
http://pl.youtube.com/watch?v=u1m4ITCa5rE - seria rzutów karnych.

Choć dla mnie z dwojga złego lepszy Manchester, to żal mi Terry'ego w takim momencie taki pech a wystarczyło tylko wkulać bale do bramki.

ziomek
22-05-2008, 16:40

FORZA INTER !!!

Pojebało Ci sie w dupie napinaczu ?

Kurwa te forum juz całkowicie zeszło na psy :/

Kris
22-05-2008, 17:12
Właśnie ta nienawiść do Ronaldo jest porażająca, ja go na przykład lubię.Terry pokazał, że jest wielkim kapitanem i po srebrne medale poprowadził drużynę z dumą. Nie strzelił karnego? To jest sport.

Polubie go jak zalozy koszulke Królewskich :)

Bonus
22-05-2008, 17:23
Polubie go jak zalozy koszulke Królewskich :)

watpie bo on koszulek z szaber placu nie nosi :cham:

Ronaldo tylko i wyłacznie bedzie nosic koszulke z Menu:napinka::napinka:

Junior
22-05-2008, 17:38
Niech ktos wklei zdjecie jak Ronaldo otrzymuje nagrode najlepszego pilkarza. To bylo jakies miesiac temu.

Kris
22-05-2008, 18:09
Płakoł? Rzigoł?

basu
22-05-2008, 18:24
http://www.retirementblog.co.uk/images/02-ronaldo-crying.JPG
http://www.cristianoronaldo7.com/files/RonaldoPort8.jpg
http://farm1.static.flickr.com/48/176880580_d7be236055.jpg

Mayek
22-05-2008, 18:33
co z tego ze plakal?
emocje, walka na 100%, przegrana. niech placze. a co ma to dupcyc i isc sie przejechac Ferrari i se powiedizec : "a pierdole i tak mam 30 mln na konice?"
zajebiscie wczoraj dryblowal, z kepy strzelil przy slupku, zawodnik roku. Do realu nie pojdzie bo sa za slabi

Bonus
22-05-2008, 18:33
Mayek pierwszy raz napisałes cos w czym sie moge z toba zgodzic ;)

Rahim
22-05-2008, 18:38
Taki grasz jak Ronaldo akurat do takiej ligi jak hiszpanska by sie nadawal swietnie.
Widac ze uwielbia grac technicznie,duzo dryglowac.
Nie lubie go bo jest wg.mnie lalusiowaty ale nie ze wzgledu ze sie poplakal po finale bo to jest normalna reakcja szczescia badz rozpaczy w takim wypadku.
Wygladem przypomina mi takich lanserow o ktorych nie raz pisaliscie ...
Moze sie ktos nie zgadzac to jest tylko moje zdanie.
A co do jego gry to pamietam jeszcze z rok temu moze z dwa jak jego dryblingi byly efektowne ale malo efektywne.Teraz jest lepiej znacznie, ale do poziomu Zidana mysle ze nie dojdzie :zabki:
Swoj okres mial Ronaldinho,swoj rok mial Kaka, teraz Cristiano.
A w przyszlym sezonie pewnie poprzeczki zawieszonej juz wysoko nie osiagnie.
Ja tam zaluje ze Chelsea nie wygrala.
Bardziej chcialem zeby oni to zwyciezyli no ale coz...pech Lamparda i pozniejsza kapa Anelki.
Pomijajac wszystko co sie stalo w meczu :)

Axel
22-05-2008, 18:42
W Spiżu nie było warunków do oglądania meczu, ale coś tam się widziało i coś sie wie. Myślę, że Chelsea była minimalnie lepsza, ale była to taka różnica której nie było widać oceniając przebieg całego meczu :) Co do Ronaldo to płacze bo jest wrażliwy i tyle, a że jest dobry to inni (zazwyczaj zazdrośni) go jebią.

Jak widziałem że Anelka podchodzi to już wiedziałem że nie strzeli - za słaby jest... i psychicznie i jako piłkarz, nie wiem skąd się biorą te wielkie sumy pieniędzy przepływające miedzy klubami za niego :dead:

Anelka wyrobił sobie kiedyś markę, dlatego teraz tak się dzieje. Choć wiadomo, że nie bierze się piłkarzy z nazwiskami, a z umiejętnościami, których już temu piłkarzowi brakuje ze względu m.in. na wiek.

Pamiętam jak Deco grał jeszcze w Porto i został sfaulowany przez obronce (nazwisko mi wyleciało teraz z głowy). Potem obronca "klepnał" go lekko butem, a sędzia pokazał mu czerwoną kartkę (i na nic zdały się tłumaczenia, że są oboje przyjaciółmi).

wydaje mi się, że to nie był ten mecz, bo oni grali w finale, ale mogę się mylić :)

Chelsea pokazuje,że i tak pozostaje najlepszym klubem Europejskim.

to gdzie mają puchar? Nie żebym się napinał, bo poziom obu drużyn był wyrównany, ale karne dały zwycięstwo Manchesterowi - szczęście sprzyja lepszym. Pozdro

MANCHESTER UNITED - nareszcie powtórka z roku 1999 :pijaki:

A w ogóle zgadzam się z Mayek, że Ronaldo nie przejdzie do Realu :)
Nie może - Real jest dobry u siebie (czyt. w Hiszpanii), ale poza granicami kraju schodzi na ten sam poziom co Bayern (mi to odpowiada :napinka:) - bo się zmarnuje.
Nawiązując do Chelsea, a tym samym do Realu, którzy mają ze sobą wiele wspólnego, widać doskonale jedną łączącą ich cechę - kupują za 500 miliardów euro zawodników, a i tak chuja grają (no może poza 2 ostatnimi sezonami Chelsea). Trzeba umieć grać drużyną a nie nazwiskami, i właśnie stworzyć zespół z właściwych zawodników, a nie ściągać wielkich mistrzów, którzy i tak nie potrafią wiele razem zdziałać. Przykład - sir Alex Ferguson :jezor:

blazej
22-05-2008, 19:30
ta argument ze nie przejdzie do Realu bo jest za slaby hehehe przyjedzie prezes Realu walnie mu gadke ze w okol niego chca budowac druzyne. dodadza kilka tysiecy funtów i szybciutko przejdzie do Realu tym bardziej teraz gdy wszystko osiagnal

MALek
22-05-2008, 20:50
Napisała *Kamilkaaa*
"Chelsea pokazuje,że i tak pozostaje najlepszym klubem Europejskim."

Można mówić że jeden mecz niczego nie przesądza ale skoro są lepsi od ManU to czemu nie wygrali ligi :jezor:

A zresztą dupcyć to...

Tylko GieKSa

*Kamilkaaa*
22-05-2008, 21:40
Można mówić że jeden mecz niczego nie przesądza ale skoro są lepsi od ManU to czemu nie wygrali ligi :jezor:

chodziło o całokształt ;] ale nie ważne,wygrali 'lepsi' tak.
pozdro ;)

rosja
22-05-2008, 21:44
Chelsea !

Axel
23-05-2008, 09:08
chodziło o całokształt ;] ale nie ważne,wygrali 'lepsi' tak.
pozdro ;)

jakby nie byli lepsi to by ani Ligi nie wygrali ani tym bardziej Ligi Mistrzów, a tu co? :jezor:

Shellu
28-05-2008, 01:05
W końcu znalazłem w necie najpiękniejszą chyba bramkę, jaką w życiu widziałem. Zawsze mnie dziwiło, dlaczego we wszelkich kompilacjach z najładniejszymi bramkami ta nie była ujmowana.

Padła w meczu Ligi Mistrzów AC Fiorentina - FC Barcelona, a autorem jest mało znany Mauro Bressan. Widziałem ten mecz na żywo w TV - bramkę zapamiętałem na zawsze.

http://youtube.com/watch?v=MjlpaGsf-Cs