View Full Version : MMA itp...
walka za kilka godzin a tu jeszcze tematu niema
temat do dyskusji o walce i fajterach
Wasze komentarze i typy
Gdzie obejrzę i o której?
polsat
gala zaczyna sie o 21.45
Maciek z TZN
11-12-2009, 21:16
Ibisz w roli prowadzącego? :hihi::hihi:
Tutaj macie konferencje:
http://www.youtube.com/watch?v=Nc5_Snw0KzQ - czesc 1
http://www.youtube.com/watch?v=ums2bJiLdHY&feature=related - czesc2
i wazenie:
http://www.youtube.com/watch?v=8718XFS6cuc
polecam ipla dogrywka 1 konfrontacji!!!!
dobra walka dobre ciosy i zwroty akcji szkoda tylko spierdalania rusa
http://img192.imageshack.us/img192/752/polak.jpg
polak zaczyna
pierwsze pierdolnięcie juz przy linach!!!
piękna walka polak 20 ciosów na ryj ...cwignia..!!! i WIN!!!
MisiekWNC
11-12-2009, 21:49
Zaczeło się od 20.45, początek zajebisty. Wystartowanie w galą zajebiste, polacy jak na razie w turnieju dobrze walczą, nieźle pokazał się ten amerykan (wrestling). Bedorf świetna walka.
Mam nadzieje, że Pudzian pokaże temu napinaczowi, że nie pyskiem się wygrywa w tym sporcie
TOBET.com
Mariusz Pudzianowski - Marcin Najman (Czy Marcin Najman bezpośrednio po walce spędzi minimum 48 godzin w szpitalu lub klinice?) TAK - 4.75 NIE - 1.15
Panowie szansa na wzbogacenie sie jak nigdy :lol2::lol3:
Patyk TzN
11-12-2009, 21:53
no dobra, to teraz walka wieczoru!:) jeden i drugi napinka przed walka, zobaczymy jak to bedzie wygladac:)
Za ile gdzies bedzie walczyl Pudzianowski z Najmanem ?
;253879']Mam nadzieje, że Pudzian pokaże temu napinaczowi, że nie pyskiem się wygrywa w tym sporcie
TOBET.com
Mariusz Pudzianowski - Marcin Najman (Czy Marcin Najman bezpośrednio po walce spędzi minimum 48 godzin w szpitalu lub klinice?) TAK - 4.75 NIE - 1.15
Panowie szansa na wzbogacenie sie jak nigdy :lol2::lol3:
buahauaha
to przebiło nawet krawat smudy !!!
Za ile gdzies bedzie walczyl Pudzianowski z Najmanem ?
sadze ze na 22 sie nie wyrobia stawiam koło 23 ..juz jedna dogrywka była
MisiekWNC
11-12-2009, 21:58
Rahim, myślę, że ok. 23.00. Teraz będą pół finały, później walka Asłambeka, i na końcu Mariusz.
buahauaha
to przebiło nawet krawat smudy !!!
Lepsze byly sutki Chylińskiej :jezor:
Dzieki TeDe i Misiek
czas na muay thai
mistrz! prosto od nastuli zapraszam na POLSAT! będzie ciekawie.
http://img297.imageshack.us/img297/9062/mhia.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/9062/mhia.jpg
typowa walka w parterze,prawie zapasy....technika +głowa!
Polak brak koncepcji
JohnyManhattan
11-12-2009, 22:25
Teraz leci ten brodaty z tym ło u góry?
MisiekWNC
11-12-2009, 22:28
Tede, dziwne, że chop od Nastuli, a pisze styl dominujący MT.
tu chodzi o Lans,ktoś te dzieci musi trzymać:-) Nastula swego czasu chyba tez dostal w pizde w mma?
MisiekWNC
11-12-2009, 22:37
Tede, tak. Nie wiem ile razy się bił, raz przegrał w MMA z Mino, czyli z czołówką światową. http://www.dailymotion.pl/video/xyuhi_minotauro-nogueira-vs-pavel-nastula_extreme - tu filmik znalazłem.
ponoc ma być show...zobaczymy...
http://img205.imageshack.us/img205/9670/polakos.jpg
MisiekWNC
11-12-2009, 23:06
Dobry ten Dowda, niezły styl, szkoda, że za dużo łapach w stójce i nie miał siły na sprowadzenia.
no i był Anglika. Dowda pozamiatany
Tede, tak. Nie wiem ile razy się bił, raz przegrał w MMA z Mino, czyli z czołówką światową. http://www.dailymotion.pl/video/xyuhi_minotauro-nogueira-vs-pavel-nastula_extreme - tu filmik znalazłem.
Z tego co pamietam to tylko raz slyszalem o walce Nastuli w MMA i to wlasnie tej przegranej chociaz podobno wstydu nie przyniosl !
pudzian 24 jak pójdzie tak dalej...
ładnie anglik trzeb przyznac..niektóre style walki tu nie maja szans...
MisiekWNC
11-12-2009, 23:14
Tede, dlaczego i które to są? Wg mnie MMA to przede wszystkim psychika, tutaj Dowda za dużo wyłapał w stójce i nie miał sił.
Salvator
11-12-2009, 23:15
Dowda dobry ?
przetrzyj oczy.. bo nie pokazal praktycznie nic.. a o kondycji juz nie wspomne..
MisiekWNC
11-12-2009, 23:30
Mi się podobał, ciężko, żeby miał dobrą kondycje jak taki dostał w stójce...
a wiecie może czy można gdzieś zobaczyć na C+
kurwa niech juz pokazujom ta walka bo jutro rano stowom do roboty
http://demotywatory.pl/549256/Szef-kuchni-poleca
Na szybko, macie transmisję gdzies na Necie ? z Gory dzieki !
czasem jak sie słyszy Najmana to jakby z kółka różańcowego...oby pudzian mu dopiredolil i po temacie..
Ipla ale trzeba wykupic konto VIP za 19 zł wiec szkoda zachodu
"Przenoszenie ziemniaków nie zasługuje na miano sportu zawodowego" - Najman
Ipla ale trzeba wykupic konto VIP za 19 zł wiec szkoda zachodu
ogladam iple od 2030 nic nie wykupowalem - zainstalowalem i lkiknalem w linmk na soccer live
http://www.justin.tv/komtv4/popout/
Ja pierdole jak go jebnoł low kick to go przestawił JA PIERDOLE
Kurwa geniusz haha!
Malinaaaaaaaaaaaaa!!!!! !!!!!!!!!
nara frajerze....HAHA PUDZIAN KURWA JAK ZWIERZE!!!!!!!!!!!1
BEZ PIERDOLENIA TAK JAK CHCIALEM...ROZJEBAŁ GO KOLES CO NOSI ZIEMNIAKI!!
Mi rzygneli 19 zł za obejrzenie tego materiału ale jak widzę trwało to dosłownie kilka sekund.
:lol2:
damiann37
12-12-2009, 00:06
o kurwa jestem w szoku myślałem że będzie to dłużej a tu kilka sekund :)
i co najlepsze Najman sam poddal
nie poddalby to bylby ciezki nokaut.
smiesznie to wygladalo. Jedna reka przytrzymal druga bila haha
hahahaha PUDZIAN ja pierdole :D
To jest pojebane . Czekac tyle czasu kilkadziesiat sekund i do widzenia :szok:.
Ale dostac od takiego klocka to nic przyjemnego hehe
Pięknie go rozjebał, a najważniejsze że wygrałem dyche :D
puzianomania ogarnia caly kraj :) fajno miol publika w pierwszych rzedach, same gaje i prozniactwo
szybki szpil, "kilofy" by go niezle sponiewieraly jakby tego nie zakonczyl sedzia
pozatym to fajnie se seblyk ta koszulka w narozniku ( pudzian )
Szkoda że to Poddał.
Szkoda że nie pokazał jakeigoś sierpa to by Nejman pół twarzy stracił.
Ja pierdole.... szacun dla kolesia bo totalnie mnie zaskoczył.... szybkością!!
no ale najman cel osiagnal kto zarabia w 44 sekundy 50 tyś zł? chyba nawet kobe w nba tyle nie ma
MisiekWNC
12-12-2009, 00:12
JA PIERDOLE CO ZA ŚWIR to najlepszy chyba komentarz. Po jego low kick'ach Najmana odrzucało jak bale... Kurwa aż mam do teraz dreszcze, na spokojnie wyszedł i rozpierdolił pedała w pył.
powodzenia dla Pudziana do cos mi sie wydaje ze jeszcze nie raz rozpierdoli komus udo :D
i te wkurwienie Mariusza :D
Krzychu_1977
12-12-2009, 00:13
O kurwa, ja pierdolę, ale miazga. Pudzian zaskoczył mnie szybkością.
MisiekWNC
12-12-2009, 00:15
Mariusz miał mega agresora a to się podoba. Podobało mi sie, jak musial sedzia caly sie rzucic na Mariusza, bo rekami samymi nie umial go odciągnąć. Najman poddał? Wydaje mi sie ze sedzia.
Ponad 10lat karate robi swoje Pudziana, w dodatku świetne rozciągnięcie (takie nogi i szpagat umie zrobic), sam mowil ze schudnie do 125kg (127kg miał) i będzie silny jaki był i szybszy niż był. BRAWO!
Yildiray
12-12-2009, 00:16
Kur... ale furiat,myslalem ze go zabije!
Tak jak myslalem ze walka nie potrwa dlugo.
najman poddal. widac to bylo na kamerze od strony widowni
3 godziny czekac na walke, ktora trwa niespelna 50 sek, ale warto bylo :szok:
Niezapomniany widok - ULICA przeniesiona na ring
Ten wyraz twarzy Pudziana, te "dzien dobry" w jego wykonaniu..
Warto było czekać .. SZOK
MisiekWNC
12-12-2009, 00:17
Ok, nie dopatrzyłem.
gała dokładnie :D Wydawalo sie jakby sie na ulicy napierdalal hehe.
Krzychu_1977
12-12-2009, 00:17
a te pierwsze 10 sekund i ten luzik na twarzy :) itakie choby cmoknięcia, myślałem że jakąś tremę i spięcie będzie mioł a tu ni huja :)
Mariusz miał mega agresora a to się podoba. Podobało mi sie, jak musial sedzia caly sie rzucic na Mariusza, bo rekami samymi nie umial go odciągnąć. Najman poddał? Wydaje mi sie ze sedzia.
Było widac na powtórce, przecież innego powodu do przerwania by nie było.
CHyba że zaczoł by sie przebijać pięścią przez głowe Nejmana do ringu :hihi:
Podziwiam Pudziana za inteligencje, chyba koks ominoł jego szare komórki.
Samo to jak on gada, mądry chłopak. A ten ciul Najman Niech spierdala nazot do Big Brothera do tej cipy Joli i jej różowego konia.
kopał go jak piłke, myślałem że połamie mu nogi na atomy
generalnie wygladalo to jak walka uliczna, pojechał go i tyle
może gdyby najman pierwszy zaczął coś by tam zdziałał, ale finisz byłby pewnie taki sam
Jestem ciekaw czy ktos w ogole teraz podejmie walke z Pudzianem.
trza to bydzie jeszcze roz rano pewnie na youtube zoboczyć hehe. Pudzian walczył z typowym trolem co nawet w boksie nic nie osiągnął. Zobaczymy jak poradzi sobie w walkach z innymi co wiedzą co to mma
ten murzyn Sap czy jakoś tak, może jeszcze walczy :)
Też taka kłoda tyle że on po 30 sec sapie jak krowa
Sapp? :lol3:
to jeszcze wieksza cipa niz najman :D
Salvator
12-12-2009, 00:22
Pudzian w niego wpierdolil jak w te opony do kombajnu co je przenosi..
mimo ze obu nie lubie, to cieszy mnie przegrana tego fajusia najmana..
Sapp? :lol3:
to jeszcze wieksza cipa niz najman :D
Ale Gabarytowo ten sam :)
Chciałbym go zobaczyc na ringu z holendrem Remy Bonjasky, ale to chyba nie ta dziedzina.
Pudzian ma ogromną siłę, świetną technikę(dzięki karate), a dodatkowo jest okropnie szybki czym mnie zaskoczył i jestem pewny że dużo osiągnie w formule MMA i życzę mu szczęścia. A Najman tak szydził ze strongman i teraz pewnie żałuje :D
a ja z Fedorem Emelianenko
ale z nim miałby ciezko
najman tej walki nawet nie chcial wygrac.
sam mowil ze chce wytrwac minute, ale mu sie nie udalo :)
POPEK z FIRMY bedzie nastepny:hihi:
http://www.youtube.com/watch?v=LjlTToV6jfg
Jak dostanie gościa co ma za sobą parę/naście walk w tej jakże ciekawej kopaninie wtedy możemy oceniać jego umiejętności na ringu. Dzisiaj jest bohaterem w wersji humorystycznej, prawie drugim Andrew po walce z kopciuchem rb, .
POPEK z FIRMY bedzie nastepny:hihi:
Buahahahahahahahahaha :lol3::lol3:
MisiekWNC
12-12-2009, 00:30
Z Fedorem też chciałbym go zobaczyć, dwa świry... Pudzian na pewno musiałby dużooo jeszcze potrenować parteru m.in zeby bic sie z niepokonanym Fedorem.
Najman jest cienki, ale ktoś na siłę go próbuje promować. Ostatnio miałem okazję obejrzeć na Polsat Sport powtórkę walki Najmana z Wawrzykiem. Nie znam się może na boksie ale Wawrzyk to posturę ma delikatnie mówiąc mało sportową, taki tłuścioch, ale rozwalił Najmana w pył w drugiej rundzie bez problemu. Zresztą sami obadajcie kalectwo Najmana w tej walce http://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8
Jak będzie zapotrzebowanie "ciśnienie" na taką walkę to i bez trenowania parteru do niej dojdzie. Kasa Misiek kasa.
pudzian niezapomniał ściągnąc butów? Można tak?
dziwnie to wyglada heh
ten sędzia co sędziował to jest szef ochrony ze spiża on jest taki mały. on ma na stadionie słaskim Silesian Cage Club i tam trenuje bramke i mieszka na Dębie
i pracuje w szkole na Bogucicach jako nauczyciel w-fu
to ten sam?
tego nie wiem czy uczy w-fu ale o reszte jestem pewien w bloku obok mieszka:D od dzis Dzień dobry :D
Pan Tomasz Bronder ;)
Tak z tego co wiem ten sam
Baudolino
12-12-2009, 00:44
Pan sędzia w ringu chyba z Katowic? Czy może ktoś ze starej ekipy to potwierdzić?
Kto sie spodziewał innego rozwiązania? Ja nie. Wyszedł czołg naprzeciwko malucha. Śmieszyły mnie te mowy Najmana, ale rozumiem że to właśnie miał powiedzieć za tą kasę.
1. To nie jest boks. Inne dozwolone techniki i prawa niz w boksie powodują że masa 20 kg więcej jest przerażająca.
2.Najman to nie jest bokser wysokiej klasy ani nawet średniej (nie potrafi wykorzystać żadnej techniki bokserskiej bo jej poprostu nie ma )
3. Pudzian to jest naprawde silny gość i nie ma przebacz. A dodatkowo NIESPODZIEWANIE szybki. Najman go zupełnie lekcewarzył w wypowiedziach. W boksie nie ma tak szybkich zawodników o tej wadze, a dodatkowo patrz pkt.2
4. Uderzenie człowieka który przenosi siłą mięśni tiry nie może byc bez konsekwencji. Jak Cie taki człowiek trafi to jest pozamiatane. Byc może jakis naprawdę znakomity pięściarz mógłby nadrobić technika, nie wiem , "tancem", zachowaniem dystansu, gardy, no sam nie wiem, czyli ogólnie techniką, ale to jest inny styl walki. Najmanowi daleko do pięściarza nie mówiac o znakomitym pięściarzu więc było to wszystko do przewidzenia. Atomowe uderzenia z nóg Pudziana a potem masakra w parterze.
Nie jestem ekspertem , ale wydaje mi sie że Pudzian ma szanse na odegranie dużej roli w tym sporcie walki pod warunkiem, że nie skupi sie na jakiejś technice. Kibicujmy mu bo warto. Jego technika to zawsze powinno byc street battle i tyle. Bez znieczulenia. Facet ma potencjał. Brawo.
Po przebiegu sędziowania myślałem, że sędzia z Warszawy.
Zajczak Jr
12-12-2009, 00:46
a co za tym wszystkim idzie ? - liczy sie pierwsze pierdolnięcie:D:D
MisiekWNC
12-12-2009, 01:02
Tomasz Bronder to trener Silesian Cage Club (teraz trenują na AWFie), więc się nie pomyliliśmy, to on sędziował.
Najman jest cienki, ale ktoś na siłę go próbuje promować. Ostatnio miałem okazję obejrzeć na Polsat Sport powtórkę walki Najmana z Wawrzykiem. Nie znam się może na boksie ale Wawrzyk to posturę ma delikatnie mówiąc mało sportową, taki tłuścioch, ale rozwalił Najmana w pył w drugiej rundzie bez problemu. Zresztą sami obadajcie kalectwo Najmana w tej walce http://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8
Ta miałem okazje oglądać tą walkę na żywo..
a co za tym wszystkim idzie ? - liczy sie pierwsze pierdolnięcie:D:D
wpierdalamy na takiej piździe że ich zmiantamy...pudzian z arki?
MisiekWNC
12-12-2009, 01:10
Walka podoba do tej z Rocky4 jak Drago się bił :) Pudział ma siłe konia.
Co z tymi butami Pudziana? Dozwolone czy mała wpadka sedziego?
Tomek Bronder, nauczyciel wf-u w gimnazjum 10 w bogucicach, szef ochony w spiżu. , trener polskiej reprezentacji ju jitsu, sędzia.
jaka to jest kurwa maszyna :szok:!!!
Szpiechu
12-12-2009, 02:09
Tomek Bronder, nauczyciel wf-u w gimnazjum 10 w bogucicach, szef ochony w spiżu. , trener polskiej reprezentacji ju jitsu, sędzia.
? ochroniarz a nie szef ochrony i moj w-fista z gima :lajkonik:
no Pudzian pozamiatał Najmana w chuj, az mi sie go zal zrobiło ;)
No ale nie oszukujmy sie, Pudzian wdupił sie w niego jak na ulicy, praktycznie zero techniki, zero gardy przy ciosach z nogi, z tego co gadali ma podpisana umowe na jeszcze 3 walki, zobaczymy jak to sie rozwinie i z kim bedzie walczyc...
no Pudzian pozamiatał Najmana w chuj, az mi sie go zal zrobiło ;)
No ale nie oszukujmy sie, Pudzian wdupił sie w niego jak na ulicy, praktycznie zero techniki, zero gardy przy ciosach z nogi, z tego co gadali ma podpisana umowe na jeszcze 3 walki, zobaczymy jak to sie rozwinie i z kim bedzie walczyc...
A po co kombajnowi zderzak ??? Młóci zboże i tyle ;)
MMA jest akurat spoko, ale często jak są walki bokserskie albo kick-bokserskie to połowę albo i więcej walki zajmuje im czajenie się, zginanie, markowanie ciosów itp. Ładnych akcji z celnymi uderzeniami jak na lekarstwo.
Dlatego Pudzian będzie gwiazdą jeśli zajmie się tym na poważnie. On się nie pierdoli tylko używa to co umie najlepiej, czyli siłę. Zobaczcie choćby na tej focie na gł. stronie onetu jak Pudzian się wbija samymi cyckami w Najmana i ten już ma K.O. prawie ;p
Czekam niecierpliwie na kolejne fighty Pudziana :)
tak dla porównania... http://www.youtube.com/watch?v=NIF9T_XwhL4&feature=related
low kick i ch.j :cham:
Warto dodać że sędziował Bronder typek z Katowic :D
? ochroniarz a nie szef ochrony i moj w-fista z gima :lajkonik:
stał kiedys w Strasznym Dworze i Za Szybą:)
Komanczz
12-12-2009, 11:08
Wynik raczej do przewidzenia.Wejście Pudziana zajebiste i oby się tylko dalej rozwijał jak juz chce zostac w tym sporcie.Czy były jakies szanse Najmana? hmm chyba tylko przypadek i jakiś jeden mocny cios mógł mu w tej walce coś dać.Już ktoś tu napisał że Pudzian przy lowkickach(chyba tak sie to pisze) opuszczał garde i albo Najmana te kopy tak zabolały że nie myślał o długim prostym co by Pudziana przystopować albo poprostu po tym pierwszym kopie miał juz facet świadomośc tego że lepiej spierdalac :)
Podpisali obaj kontrakty na 4 walki...ponoć Pudzian może z Nastulą powalczyć.Ciekawe kto jeszcze wchodzi w grę.W zasięgu Najmana to chyba tylko Tadzio Norek,Anna Mucha albo Przemek Babiarz(chociaż ostatnio Mucha jest w formie) ;)
ma ktoś tą nute dawaj na ring co pudzian wchodził ? szukałem i ni chuja
http://sport.onet.pl/0,1248893,2094396,,ekstaza_po_blyskawicznym_pokazi e_pudziana,wiadomosc.html
Pudzianowski udanie wszedł zatem w MMA. Zaskakująco łatwo rozprawił się z Najmanem, który przed walką wiele mówił o noszeniu worków z ziemniakami, przeciąganiu samolotów i "hodowli siłaczy". Najsilniejszy człowiek świata odpowiadał krótko: "Poczekajmy, niech przemówią pięści". W piątkowy wieczór, a w zasadzie w piątkową noc przemówiły. Bardzo skutecznie, głośno i dobitnie. I na tyle szybko, że – nawiązując do skeczu Marcina Dańca - retransmisję walki będzie można obejrzeć w "Teleexpressie"... :lol3::lol3:
:cham::cham::cham::cham:
CichyBob
12-12-2009, 12:42
Ten typ obuwia jest dozwolony w mma
Sama gala ksw zajebista, wiecej takich !:szok:
Co do walki wieczoru to total wpierdol :lool: Walka najciekawsza z wiadomych wzgledow ale sportowo wiadomo ze slabiutka.
Pudzianem nie ma sie co podniecac, poza sila i waga to watpie ze wiele potrafi. A wy go stawiacie do boju z Fedorem, to by bylo 20 sekund, tylko ze w druga strone. O Najmanie nie ma co pisac, szkoda czasu
Hitem jest to ze ikona polskiego MMA jest koles z Czeczeni.... to chyba tylko swiadczy o tym jak niski poziom w Polsce mamy w tych dyscyplinach. Ale od czegos cza zaczac :sportowiec:
no to mamy nowa jednostke czasowa 1 Najman = 44sekundy :czytaj:
fajne te komentarze na onecie: "właczam mma a tam mroczek" :lol:
http://sport.onet.pl/1,16,11,63654060,168697395,7636133,0,forum.html?TE MAT=1248893
MisiekWNC
12-12-2009, 13:31
Takie obuwie można mieć w walce MMA. Na huj on miał pokazywać jakąś dobrą technike? Wiedział jaki jest Najman, chciał w niego wjebać i zniszczyć i to mu się udało, po co miał się bić technicznie z takim "bokserem"... Czy ja wiem, czy Fedor miałby tak łatwo z Mariuszem? Nie wyobrażam sobie, żeby na tak silnym i wielkim człowieku wyciągnąć dzwignie czy chodźby zegarek.
jedynie czolowka MMA moze cos zrobic z Pudzianem - jakas dobra kontre czy unik i dzwignia ew. zejscie do parteru. Pudzian musi sie tylko opanowac zeby nie dostac kontry i samymi low kickami rozwali przeciwnikow
Pudzianem nie ma sie co podniecac, poza sila i waga to watpie ze wiele potrafi. A wy go stawiacie do boju z Fedorem, to by bylo 20 sekund, tylko ze w druga strone. O Najmanie nie ma co pisac, szkoda czasu
No tak bo przecież ponad 10 lat karate mu nic nie daje, to przecież oczywiste..
Spokojnie trening czyni mistrza. W Strongmanach też odrazy nie był mistrzem świata.Jest w stanie osiągnąć wiele. Kolejna walka w Maju napewno będzie widoczna różnica na plus dla Mariusza :)
Cholera, poszedłem się odlać, a jak wróciłem, to było już po walce :(
może krzysiu ibisz skusi sie na walkę z najmanem
Lars Ulrich
12-12-2009, 14:22
nie bo ma nowe wary :cham:
jestem ciekaw jak się Pudzian pokaże z innymi,bardziej profesjonalnymi i ogranymi zawodnikami w tym sporcie,bo tu wjebał jak kombajn z czego się cieszę bo Najman jego kozaczeniem i robieniem głupich min mnie strasznie wkurwiał, ciekawe,potencjał jest
jestem dumny z absolwenta uczelni na której sie ucze :P
Komanczz
12-12-2009, 14:44
studiujesz tam gdzie El Tosteron? :)
tak na marginesie...ten cały Mammed Khalidov jest naprawde w chuj zajebisty.
Komancz z tom Muchom mnie rozwaliłes hehe,cipka Najman dostoł jak mu sie należało ,oby juz więcej tej pizdy w tv nie musioł oglądac,co do szczewików to można miec tylko w tym momencie nie mozesz zadac ciosy z kopa w ryj,Pudzian mo ogromno siła ,niech cwiczy ,mysla ze z Nastulom za pol roku może wystartowac,Nastula calkiem przyzwoicie wypod w Pride 3 porazki i 1 wygrano ,Pudzianowi daleko jeszcze do prawdziwych fighterów,musi ostro zapierdalac na treningach
ps:
http://i50.tinypic.com/34he4wx.jpg
No tak bo przecież ponad 10 lat karate mu nic nie daje, to przecież oczywiste..
no tak bo przeciez ponad 10 lat karate pozwoli mu rozjebac Fedora i czolowke MMA
Yildiray
12-12-2009, 16:00
Jak tyn poleciol na ta sciana :hihi:
http://www.youtube.com/watch?v=QUQCKbRvL9o
no tak bo przeciez ponad 10 lat karate pozwoli mu rozjebac Fedora i czolowke MMA
Nic takiego nie napisałem, ale nie pisz że on ma tylko siłę bo to gówno prawda to że wczoraj nic nie pokazał, bo miał przeciwnika z dupy to nie znaczy że nic nie umie i jeżeli naprawdę będzie zapierdalał na treningach to będzie w stanie rozjebać każdego
jest znany kolejny przeciwnik Najmana , tyn koles w dlugich wlosach
http://www.youtube.com/watch?v=Lqj-Evmf9GM&feature=related :lol2:
czy tylko mnie się wydawało, że pudzian był lekko zalany (w stosunku do tego, jak wyglądał jakiś czas temu)
chory jest , mial 38 stopni goraczki...na kroplowce był. jest wywiad na o2
walka pudzian-najman (format flv)
http://hotfile.com/dl/20428722/6151357/Mariusz_Pudzian_Pudzianowski_-_Marcin_El_Testosteron_Najman_Walka_MMA_44_sec_FIG HT_11.12.1009.flv.html
KSG/TRŚL
12-12-2009, 20:07
Najman taki dupny kozak,i dostoł kapy do ryja hehe
Następna walka stulecia to będzie Kubica VS Małysz
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Kolecki-chce-walczyc-w-MMA,wid,11774222,wiadomosc.html
jakoś nie chce mi się wierzyć, że powiedział to Szymon.
To nie ten typ człowieka, sportowca.
Szymon, rób to co robiłeś, a MMA zostaw innym.
Dla Ciebie nie warto.
Kołecki to dla mnie no.1 w Pekinie.
Widać że widowiskowość MMA ciągnie za sobą widzów i ich kasę.
A jak jest kasa to i chętnych na nią coraz więcej.
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Krzysztof-Oliwa-rywalem-Pudziana,wid,11788928,wiadomosc.html?ticaid=194c3
Oliwa nastepcą Najmana?
Komanczz
17-12-2009, 20:00
Tak jak Najman-zero szans.
Chciałbym zobaczyć Pudzianowski vs Kimbo :) nie lubie czarnego więc mógłby mu Mario wyklepać mache.Ciekawe mogło by być też starcie Pudziana z Brockiem Lesnarem byłym mistrzem wrestlingu a obecnym mistrzem w MMA (UFC chyba)-wygląda jak skrzyżowanie młodego Gołoty z Pudzianowskim ---> http://www.youtube.com/watch?v=sPSu_EbZUO0
Mam tylko nadzieję że Najman da sobie już spokój z mma a tym bardziej z boksem.
Ale walka dominatora z Oliwą byłaby ciekawa:) JAk się Pudzian nie zapędzi po tym zwycięstwie to osiągnie coś..
MisiekWNC
17-12-2009, 20:37
Brock to kupa mięcha. Mariusz na razie z nim na pewno nie będzie walczył.
Oliwa hehe no bez przesady, był niezły zadzior w NHL'u ale im się chyba popieprzyło w dupach, niedługo Kubice zobaczymy w MMA
http://www.youtube.com/watch?v=HJnW3EG4Ra0&feature=related
KIMBO SLICE
http://www.youtube.com/watch?v=zs7vNFPrD90&feature=related
ten bialy jest dobry
moze dla Najmana?
:lol2:
http://sport.interia.pl/raport/pudzianowski-najman/news/bedzie-druga-walka-pudziana-z-najmanem,1413538
:D
Pituś bijesz rekordy powoli (nawet Coneri na forum WG nie napisał chyba jeszcze 4 postów pod rząd :cham:)...
Komanczz
18-12-2009, 21:22
http://sport.onet.pl/0,1248893,2098623,,rewanz_pudzianowski_-_najman_juz_wkrotce,wiadomosc.html jeśli dojdze do rewanżu to sram na takie zagrywki ze strony KSW.
damiann37
18-12-2009, 22:17
Jak będzie rewanż to mu Pudzian nogi połamie :cham:
Jak go dogoni, mimo że jest szybki :D
Widać zależy im tylko na kasie, te nazwiska Najman, Oliwa tylko na nich zarobią więcej kasy niż na jakichś profesjonalnych zawodnikach MMA, którzy nie są znani zwykłemu Kowalskiemu..
powtórka walki to byłby samoboj dla polsatu ,Oliwa to niech se powalczy z początkującymi zawodnikami,powinien dostac wpierdol,żeby mu takie glupie pomysły do głowy nie przychodziły,Nejman tez niech lepij zaparkuje w laćki i w boks ale na pleyu pograc,ci do Pudziana to własnie jak Komancz pedzioł Kimbo ,Saab ,Kimo a Lesnar i Fedor to chyba narazie za wysokie progi
btw niewiem czy ftos wspominoł ale wlasnie Fedor zostoł sportowcym roku w Rosji!!!
Widać zależy im tylko na kasie, te nazwiska Najman, Oliwa tylko na nich zarobią więcej kasy niż na jakichś profesjonalnych zawodnikach MMA, którzy nie są znani zwykłemu Kowalskiemu..
A co gorsza mogli by pudziana pokonać co nie było by na rękę reklamodawcom
Bouni_Ledziny
19-12-2009, 14:09
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Krzysztof-Oliwa-rywalem-Pudziana,wid,11788928,wiadomosc.html?ticaid=194c3
Oliwa nastepcą Najmana?
sporo tych walk Oliwa juz stoczyl na lodzie, ciekawe jak by muna ringu poszlo.
Zanim przeczytalem artykul myslalem ze chodzi o Olive, tez w tej gali KSW walczyl.
MisiekWNC
19-12-2009, 18:39
Bouni, na KSW walczył OLIVIA.
MALek, na prawde wierzysz ze Oliwa czy Najman mogli by pokonać Mariusza? W pierwszych minutach roztrzygneło by się to. Szczególnie gdy Mariusz ciągle trenuje i powiedział, że będzie mocniejszy w następnych walkach pod względem techniki. Ja chciałbym Mariusza widzieć w jeszcze jednej walce (może być z Oliwą, ciekawe jak chop który stoczył ok. 400 walk na lodzie mógłby się bić z najsilniejszym chopem na Ziemi. Mówi, że wygrałby na pewno). A później chciałbym widzieć Mariusza w walce z Nastulą, a później... to już z górki - lepsi i najlepsi z MMA.
Bouni, na KSW walczył OLIVIA.
MALek, na prawde wierzysz ze Oliwa czy Najman mogli by pokonać Mariusza? W pierwszych minutach roztrzygneło by się to. Szczególnie gdy Mariusz ciągle trenuje i powiedział, że będzie mocniejszy w następnych walkach pod względem techniki. Ja chciałbym Mariusza widzieć w jeszcze jednej walce (może być z Oliwą, ciekawe jak chop który stoczył ok. 400 walk na lodzie mógłby się bić z najsilniejszym chopem na Ziemi. Mówi, że wygrałby na pewno). A później chciałbym widzieć Mariusza w walce z Nastulą, a później... to już z górki - lepsi i najlepsi z MMA.
tak, ale Oliwa to twardziel jakich mało, tam były gołe ręce, ale może się mylę.
Wsio by było fajne, gdyby swojej baby nie lał;/
Oliwa by na pewno nie dał dupy tak jak Najman, czy jak mu tam jebie.
MisiekWNC
19-12-2009, 19:09
Też tak mi się wydaje. Oliwa to tak jak Mariusz facet z charakterem do walki. Nie tak jak Najman, który zamiast starać się obrucić w parterze to od razu klepie, wiadomo presja itp. ale bez przesady.
Komanczz
19-12-2009, 22:57
a mnie się wydaje że to za mało na Pudziana.Żeby go pokonać nie wystarczy 3 miechy pogibać się na macie,tylko trzeba być w chuj dobrym technicznie(bo siłowo to napewno Oliwa Pudziana nie przeskoczy),a żeby być dobrym technicznie to nawet pół roku to za mało.Pudzian pokazał jaka jest różnica siły między nim a zwykłym obywatelem.Różnica jest OGROMNA i ani Najman ani Oliwa nie zrobią mu krzywdy.Co prawda Oliwa "ma jaja" ale wkurwiony Pudzian ma ich cztery :)
to takie moje luzne przemyslenia...
koles1989
19-12-2009, 23:07
hmm ja mam taką teorie:
Pudzian zawalczy z jakimiś cieciami następne 2 spotkania, w 4 ostatnim pojedynku dają mu kogoś lepszego z kim albo przegra albo nabawi się jakieś kontuzji i odmówi dalszych startów. Dlaczego? Bo gdyby chciał sięgnąć czegoś więcej, to pierwsze badania antydopingowe go łapią i jego kariera i image legają w gruzach.
MisiekWNC
19-12-2009, 23:15
Komanczz, też uważam, że Oliwa nie ma szans z Mariuszem. Szczególnie gdy on już technikę ma i ją udoskonala. Ale ciekawie było by zobaczyć 2 ludzi z charakterem na gali KSW.
Komanczz
19-12-2009, 23:20
No tak,absolutnie.Pozostaje mieć nadzieję że Oliwa nie straci głowy tak jak Najman gdy Pudzian go uderzył,bo wydaje mi się że po pierwszym kopniaku Najmanowi otworzyły się oczy i zobaczył jaka ich dzieli przepaść siłowa.No ale już samo nazwisko i sława hokejowego zabijaki Oliwy na pewno przyciągnie więcej ludzi przed TV.
po walce Pudziana z Najmanem, mowilem wszystkim ze jesli Pudzian poprawi stojke to bedzie nie do pobicia!!!nikt nie da mu rady!!!!polaczenie, 2 walorow, sily i szybkosci dalo konkretne K.O
Oliwa ma serce do walki, ale tak jak pisalem wyzej, jesli on(Pudzian) poprawi stojke to NIKT nie ma szans.
ale obejrzec,chetnie obejrze;-)
Żaba-Bogucice
20-12-2009, 11:23
OLIWA chce dojebac Pudzianowi bo stoczył 400 walk na lodzie:lol2::lol3:
Albo raczej Oliwa chce zarobic kase na takim spotkaniu,bo pokonac DOMINATORA to bedzie miał odlot po 34 sek:lool:
MALek, na prawde wierzysz ze Oliwa czy Najman mogli by pokonać Mariusza?
Właśnie nie wierzę - tak jak nie wierzą organizatorzy i idący za nimi reklamodawcy, właśnie dla tego będą promować jego walki z takimi rywalami by zrobić z pudziana wielką "gwiazdę" tego sportu.
Właśnie nie wierzę - tak jak nie wierzą organizatorzy i idący za nimi reklamodawcy, właśnie dla tego będą promować jego walki z takimi rywalami by zrobić z pudziana wielką "gwiazdę" tego sportu.
Otóż to, właśnie o tym mówiłem, bo tylko na takich nazwiskach zarobią grubą kasę, po Oliwie znowu zaczną wymyślać i dla mnie to jest chore mam nadzieje że Pudzian na to nie pójdzie bo inaczej niczego w MMA nie osiągnie
Assmodeo
20-12-2009, 15:55
Ja bym chciał zobaczyć Pudziana z Khalidowem... :napinka:
Salvator
20-12-2009, 18:34
hmm ja mam taką teorie:
Pudzian zawalczy z jakimiś cieciami następne 2 spotkania, w 4 ostatnim pojedynku dają mu kogoś lepszego z kim albo przegra albo nabawi się jakieś kontuzji i odmówi dalszych startów. Dlaczego? Bo gdyby chciał sięgnąć czegoś więcej, to pierwsze badania antydopingowe go łapią i jego kariera i image legają w gruzach.
badania antydopingowe sa dla osob zrzeszonych w federacjach UFC, Affiliate itp. KSW czy inne tego typu imprezy to nie komitet olimpijski, tylko zwykla prywatna gala. Pozatym sterydy nie utrzymuja sie w czlowieku caly czas..
http://www.steroidscenter.pl/doping/czas-wykrywalnosci.html
tak ze reasumujac temat sterydow; biorą wszyscy, a jedynie głupcy dają się złapać..
MisiekWNC
20-12-2009, 18:48
Khalidov wypowiadał się kiedyś (przed walką Mariusza z Najmanem), jak usłyszał takie doniesienia, że kibice chcieli by zobaczyć walkę między nimi to Khalidov powiedział "na prawde chcecie, żeby Mariusz zabił mnie w ringu?" to chyba wszystko wyjaśnia, między nimi jest ogromna różnica wagi i siły.
Komanczz
20-12-2009, 22:56
Dokładnie.Khalidov to zajebisty zawodnik.Ma wszystko co powinien mieć,siła,szybkość,gibkośc no i zimna krew.Niestety między nim a Pudzianem oprócz różnicy siły jest także spora różnica wagi bo Mamed walczy w wadze do 205 funtów to jest prawie 93 kg.Jak widać Khalidov ma jeszcze realne spojrzenie na świat...nie to co El testosterony i Oliwy :)
Komanczz
20-12-2009, 23:00
aha bo zapomniałem.Oto ostatnia walka Khalidova http://www.youtube.com/watch?v=CHhaQ90G6NI jest na co popatrzeć
Marcin1964
20-12-2009, 23:06
Powiedzmy sobie szczerze.....
Drwal by rozjebał Pudziana w minute,i każdy kto zna mma się ze mną zgodzi.
Marcin1964
20-12-2009, 23:19
Fakt faktem Drwal walczy do 93 tak jak Khalidov,
ale jakby tak te 7-10kg dowalił,to strasznie ciężko widze Pudziana
Khalidow mi sie zdaje bardzij w żarcie to pedzioł,a Gracie z jakimi fajterami walczył,róznica to tysz 50 kilo,takze jo to wziol jako żart
Mamed Khalidow w którymś wywiadzie powiedział, że nie pcha się do walki z Pudzinaem z racji wagi, ale gdyby dostał wyzwanie bezpośrednio od Mariusza nie odmówiłby walki.
koles1989
21-12-2009, 11:04
badania antydopingowe sa dla osob zrzeszonych w federacjach UFC, Affiliate itp. KSW czy inne tego typu imprezy to nie komitet olimpijski, tylko zwykla prywatna gala. Pozatym sterydy nie utrzymuja sie w czlowieku caly czas..
http://www.steroidscenter.pl/doping/czas-wykrywalnosci.html
tak ze reasumujac temat sterydow; biorą wszyscy, a jedynie głupcy dają się złapać..
Dzięki za wyjaśnienie. Nastula dał się złapać
MisiekWNC
21-12-2009, 11:09
Nie porównujcie Mariusza z Khalidovem, bo jest to dość śmieszne, sam Mamed wie, że nie miałby szans z Pudzianem. Drwal, Nastula, to z nimi powinien mierzyć się Mariusz za ok. 2walki. Niech jeszcze jedną powalczy z np. Oliwą.
A co sądzicie o starciu Mariusza z Nastulą?
Marcin1964
21-12-2009, 13:12
Co Wy tak za Nastulą obstajecie???
Nie ma powalającego bilansu,prawie wogóle nie walczy...
Ja dalej będe obstawiał przy swoim
Pudzian kontra Drwal (17-2) Drwal jest zawodnikiem UFC!!!
Ale idą też pogłoski że w Lutym, w Poznaniu na arenie
Drwal będzie walczył z Khalidovem ta walka jeżeli dojdzie do skutku,
będzie najbardziej oczekiwana i elektryzującą walka na Polskiej Scenie MMA!!!
:faja:
ta walka jeżeli dojdzie do skutku,
będzie najbardziej oczekiwana i elektryzującą walka na Polskiej Scenie MMA!!!
:faja:
Zgadzam się z Tobą...
Ja nie obstaje za Nastula, a wręcz uważam że to nie potrzebna walka.
Dzisiaj czytałem na pudelku że Najman żąda rewanżu ahahaha
Assmodeo
21-12-2009, 17:28
Dzisiaj czytałem na pudelku że Najman żąda rewanżu ahahaha
Fajne strony czytasz.
Moim zdaniem co do pudziana, to wystarczy ze dostanie kogos o podobnej do siebie masie tylko który ma pojecie o MMA i ma silne nogi, i nie ma szans. :napinka:
heh to mu przeciwnika wymysliles...wiadomo ze Pudzian to amatorka i dopiero w tym raczkuje i jakby sie bil z kims o swoich wymiarach , jako takiej sile i lepszej technice to nie da rady ale to nie o to chodzi zeby mu pokazac ze nie ma pojecia narazie o MMA tylko zeby walka byla w miare wyrownana i nieprzewidywalna...
Z Oliwa mogloby byc ciekawie ale watpie zeby wytrzymal kopy od Pudziana
Fajne strony czytasz.
Moim zdaniem co do pudziana, to wystarczy ze dostanie kogos o podobnej do siebie masie tylko który ma pojecie o MMA i ma silne nogi, i nie ma szans. :napinka:
Tak jak każdy walił konia nie raz i nie dwa, tak też każdy czyta pudelka, więc nie udawaj bonza :lajkonik:
Komanczz
21-12-2009, 23:33
a ja że tak powiem "popuszcze" wodze fantazji i powiem że chciałbym w MMA zobaczyć Lennoxa Lewisa i Rafała Kubackiego.Pierwszy,wiadomo zajebisty bokser i pewnie nie wyjdzie do rongu na zasadach MMA,a drugi zajebisty dzudoka,w dodatku kuRewnie silny.Szkoda że zapomniany.
Assmodeo
22-12-2009, 08:03
Akurat tego nie czytam ;)
Napisałem o kimś takim, ponieważ Pudzian zapewnia, że jest w stanie pokonać każdego. A jaki sens tego, że dostaje rywali słabszych od siebie?? Ludzie sie napalą bo obejrzą szybki nokaut?? Czysta komercja. Wole obejrzeć porządną i ładną walke, jak np finałowa z KSW XII pomiędzy Aslambekiem a Nobrega.
Owszem, taki Oliwa ok, niech bedzie. Nagle wszyscy poczuli ze mozna niezle zarobic i wszyscy cha napierdalac Pudziana, Najman nagle wie jak go pokonac-mogl kurwa pokazac dwa tygodnie temu.
Jest tylko jeden warunek-przegrany dostaje np tysiaka i wypierdalac...
Ja tez chetnie dam sie kopnac paer razy Pudzianowi za 300 tysiakow, albo nie, spierdoillbym za liny i ch... kasa moja...
cwaniaki...
Owszem, taki Oliwa ok, niech bedzie. Nagle wszyscy poczuli ze mozna niezle zarobic i wszyscy cha napierdalac Pudziana, Najman nagle wie jak go pokonac-mogl kurwa pokazac dwa tygodnie temu. Jest tylko jeden warunek-przegrany dostaje np tysiaka i wypierdalac... Ja tez chetnie dam sie kopnac paer razy Pudzianowi za 300 tysiakow, albo nie, spierdoillbym za liny i ch... kasa moja... cwaniaki...
Otóż to, nikt mi nie powie że Najman nagle wie jak pokonać Pudziana, dobrze wie ze jak znów będzie z nim walczył to znów dostanie wjebane, ale za 300 tyś. się poświeci bo jak tylko Pudzian się na niego rzuci to klepnie w mate i koniec walki, a kasa jest.
koles1989
22-12-2009, 13:45
Z tego co mówiono Najman dostał 50 tys. za tą walkę. Czyli za każdą sekundę zgarnął tysiaka hehe
50 tyś za 44s "walki" to też dużo
MisiekWNC
22-12-2009, 14:47
I tak powinno być, wygrany bierze ok. 250tys. a przegrany np. 10tys. i tyle.
Lotus, jakie wałki? Też bym tak oceniał, pierw remis, później Nobrega.
Assmodeo
22-12-2009, 16:46
Właśnie teżsie dziwie Lotusowi. CHoć moim zdanieem w ciągu 15 minut Nobrega już był lepszy. Nawet nie mówiąc już o tym czy te wałki były czy nie to i tak lepiej sie ogląda walki tego typu niż Pudzian - Najman.
koles1989
22-12-2009, 17:54
tylko kontrakt podpisuje się przed walką, i Najman nawet gdyby wygrał dostałby tylko te 50 tys.
tylko kontrakt podpisuje się przed walką, i Najman nawet gdyby wygrał dostałby tylko te 50 tys.
a co to za problem dodac punkt odnosnie wynagrodzenia w przypadku przegranej???
a potem ogladasz taki chlamjak najmana---
koles1989
23-12-2009, 22:39
no chyba że tak, ale jaka gwiazdeczka ci na to przystanie?
Co do Pudzina, 16.01 odwiedzi www.klubgalaktyka.pl koło OLKUSZA, będzie pewnie robił jakieś pokaz jak poprzednimi Razami, jest szansa zamienic pare słów czy cuś... no i dupeczek w klubie nie brakuje tyle że młodych :)
http://sport.onet.pl/0,1248893,2108964,,pudzianowski_kto_wychodzi_do_po jedynku_ze_mna__musi_to_wkalkulowac_w_ryzyko,wiado mosc.html
Troszkę nam chyba wyjaśnił
http://sport.interia.pl/raport/pudzianowski-najman/news/ujawniamy-kulisy-kolejnej-gali-ksw,1433821
Ciekawe, chętnie bym się przeszedł na taką galę, nigdy nie byłem, a przypuszczam że na żywo jest równie ciekawa jak boks.
Robert Paczków hmmm tysz mo zdaje sie jedna walka w mma wygrano z jakims angolym,napewno to lepszy przeciwnik niż cipka Najman,ale szalu nimma hehe
Komanczz
03-02-2010, 20:25
tu walka Paczkowa http://www.youtube.com/watch?v=Z_KVKtdjTGk
zwróccie uwagę na unik Paczkowa na początku walki.Nawet niezle to zrobił jak na 145 kg.
Co do komentatorów to niech się wysrają a pózniej idą do pracy a nie na odwrót.
Komanczz
03-02-2010, 20:28
ps. a może Popek wyskoczy do Pudziana? http://www.youtube.com/watch?v=KbsBzjcM2fw&feature=related
Popek chyba sie juz wycofol z muzyki jak i z walk,jak sie myla prosze mnie poprawic
Popek chyba sie juz wycofol z muzyki jak i z walk,jak sie myla prosze mnie poprawic
nie wiem jak w sporcie ale w muzie dalej robi, jest na ostatniej Firmie, jest goscinnie na Fundacji nr 1, ma tez byc na Mixtejpie Prosto
co do Pudziana w Spodku to ma ktos juz moze potwierdzona date?
bo raz czytam ze na poczatku maja, a potem znowu ze pod koniec maja
JohnyManhattan
05-02-2010, 17:27
Z tego co czytalem to Paczków nie ma jeszcze podpisanej umowy z KSW. Walka pewnie sie odbedzie jak juz to tak oglosili, ale kiedy i czy na 100% w Spodku, tego jeszcze nie wiadomo. Choc pewnie zawodnicy musza dostac orientacyjna date, zeby ulozyc sobie plan przygotowan.
MisiekWNC
05-02-2010, 22:10
Walka pudziana z Paczkówem byłaby max ciekawa :) Paczków tak jak pudzian się "nie pierdoli" dobry zawodnik, silny, ale wolniejszy, no właśnie, to może być haczyk, ale w końcu przeciwnik z charakterem.
Już siódmego maja po raz kolejny można będzie zobaczyć występy zawodników MMA na najwyższym poziomie. Tym razem „Konfrontacja Sztuk Walki” odbędzie się na Śląsku, a konkretnie w katowickim Spodku, obiekcie, który w swojej historii gościł największe imprezy sportowe i kulturalne w naszym kraju.
wystąpi Mamed Khalidov, Mariusz Pudzianowski. przeciwnicy nieznani jeszcze
Komanczz
07-02-2010, 19:22
Fajnie by było jakby GieKSiarze wybrali się w większym gronie na tą gale i wspólnie podopingowali ...kogoś :)
Wiadomo od kiedy wejsciowki beda dostepne ?
Assmodeo
07-02-2010, 20:42
Już siódmego maja po raz kolejny można będzie zobaczyć występy zawodników MMA na najwyższym poziomie. Tym razem „Konfrontacja Sztuk Walki” odbędzie się na Śląsku, a konkretnie w katowickim Spodka, obiekcie, który w swojej historii gościł największe imprezy sportowe i kulturalne w naszym kraju. – Podczas dwunastej gali hala warszawskiego Torwaru pękała w szwach, a chętnych, którzy chcieli kupić bilety było dużo więcej niż miejsc. Zdecydowaliśmy się, że koleją galę KSW chcemy pokazać większej grupie sympatyków. Wybraliśmy Katowice - mówią Maciej Kawulski i Martin Lewandowski, właściciele Federacji KSW.
Włodarze gwarantują maksymalną dawkę adrenaliy i przygotowali dla wszystkich fanów wszechstylowej walki wręcz dwa starcia wieczoru. W pierwszym z nich wystąpi Mamed Khalidov – najlepszy zawodnik wagi średniej w Polsce i w Europie i – miejmy nadzieję – zdobywca pasa japońskiej organizacji „Sengoku” (będzie walczyć o trofeum 7 marca – przyp. red.). Naturalizowany Czeczen po niespełna rocznej przerwie znów zaprezentuje się polskiej publiczności. Fighter „KSW Team” w tym pojedynku będzie bronić pasa międzynarodowego mistrza w kategorii do dziewięćdziesięciu pięciu kilogramów, który to wywalczył pokonując Daniela Acacio.
W drugiej walce zobaczymy najsilniejszego człowieka na świecie Mariusza Pudzianowskiego, który po udanym debiucie na dwunastej gali „Konfrontacji Sztuk Walki” zamierza dopisać do swojego rekordu kolejne zwycięstwo. – Wkrótce poinformujemy z kim zmierzą się obaj zawodnicy – wyznają właściciele KSW. – Jak tylko zakontraktujemy im przeciwników, będziemy informować o tym media – dodają.
Nie mniej ważne od walk wieczoru będą kolejne pojedynki o mistrzowskie pasy. W jednym z nich zobaczymy weterana KSW, doświadczonego fightera z Częstochowy Krzysztofa Kułaka, który skrzyżuje rękawice z Brazylijczykiem Vitorem Nobregą. Przypomnijmy, że zawodnik z kraju kawy to ostatni triumfator turnieju organizowanego przez Naszą federację. Stawką walki Kułak vs. Nobrega będzie pas międzynarodowego mistrza Federacji KSW w kategorii wagowej do osiemdziesięciu pięciu kilogramów!
Kolejne interesujące starcie – znów o pas – to pojedynek w królewskiej kategorii. Naprzeciw siebie stanie dwóch najlepszych zawodników z turnieju wagi ciężkiej, który odbył się na poprzedniej imprezie w Warszawie. Po jednej stronie barykady mistrz świata zawodów uniwersyteckich w zapasach David Olivia z USA, a po drugiej posiadacz czarnego pasa w karate – Łotysz – Konstantin Gluhov.
Na tym nie koniec atrakcji majowego widowiska. Po rocznej przerwie powraca turniej w kategorii wagowej do dziewięćdziesięciu pięciu kilogramów. Ujawniamy na razie jednego fightera, który w nim wystąpi. Jest nim Jan Błachowicz, który w przeszłości wygrywał turniej tej kategorii wagowej (zwycięstwo na dziewiątej gali – przyp. red.).
Podsumowując. Trzynasta gala „Konfrontacji Sztuk Walki” odbędzie się siódmego maja w Katowicach. Zobaczymy dwie walki o tytuły międzynarodowych mistrzów Federacji KSW (Khalidov w kat. wag. -95kg, Kułak vs. Nobrega w kat. wag. -85kg). Drugą walkę Pudzianowskiego w formule MMA. Finał turnieju wagi ciężkiej pomiędzy Olivią i Gluhovem oraz nowy, ośmioosobowy turniej w kategorii wagowej do dziewięćdziesięciu pięciu kilogramów.
W maju na sympatyków dobrej wszechstylowej walki wręcz czekają nie lada emocje. Będzie to trzecia wielka impreza, jaką w ciągu dziesięciu miesięcy zorganizuje Federacja KSW. Dwie poprzednie ogłoszone zostały mianem „Gal Stulecia”. Jak zatem nazwać tą która przed nami?
Info na pewno będzie podane na: http://www.konfrontacja.com/pl/index.php
Komanczz mam nadzieje, że jakoś się dogadamy i wspólnie wybierzemy się obejrzeć KSW XIII ;)
na XII KSW mialem bilet klepniety 8 pazdziernika a gala byla 11 grudnia,
teraz sprawdzam ze wtedy do sprzedazy rzucili je 26 wrzesnia, czyli ponad 2 miesiace przed impreza
Fajnie by było jakby GieKSiarze wybrali się w większym gronie na tą gale i wspólnie podopingowali ...kogoś :)
Ja bardzo żałuję że 6 marca jak będzie gala w Spodku, nie będzie tam walczył Grzesiu Proksa, bardzo chciałbym zobaczyć jego walkę na żywo :)
Dwie poprzednie ogłoszone zostały mianem „Gal Stulecia”. Jak zatem nazwać tą która przed nami?
"Gala Wielkich Wydarzeń" :cham:
PS:Sory że post pod postem ale nie zdązyłem
Pavveuek
08-02-2010, 20:07
Ja też chętnei się wybiore, więc Mody pamietajmy o sobie ;p Żaku też by szedł :)
Assmodeo
10-02-2010, 20:01
Ja też chętnei się wybiore, więc Mody pamietajmy o sobie ;p Żaku też by szedł :)
No teraz tylko czekam na info o tiketach, bo juz jest dosc duza grupa uzbierana :) Więc tylko bilety wychaczyc ;)
A w jakiej cenie byly wejsciowki na poprzednia gale?
Jak ceny będą przyzwoite, to też z chęcią się wybiore!
Assmodeo
15-02-2010, 17:51
Dobre miejsce będzie oscylować w kwocie ok 150zł.
nie wiem jak w sporcie ale w muzie dalej robi, jest na ostatniej Firmie, jest goscinnie na Fundacji nr 1, ma tez byc na Mixtejpie Prosto
o ile dobrze pamietam to Popek w UK z kolegami najebał po gali typa co go zniszczył kilka godzin wczesniej na macie, i nikt z branży nie chce z nim juz wspolpracowac
gniotek1102
16-02-2010, 17:32
Ja bardzo żałuję że 6 marca jak będzie gala w Spodku, nie będzie tam walczył Grzesiu Proksa, bardzo chciałbym zobaczyć jego walkę na żywo :)
ciekawy weekend sie zapowiada tego samego dnia prawdopodobnie gra HC GKS Katowice acdzien pozniej Śląski Klasyk :)
MisiekWNC
19-02-2010, 17:23
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/mma-rywal-pudzianowskiego-wycofal-sie,1,3179924,wiadomosc.html
kaj tickety i czy to kolejna pseudo gala wojak team?
Bouni_Ledziny
21-02-2010, 18:04
o ile dobrze pamietam to Popek w UK z kolegami najebał po gali typa co go zniszczył kilka godzin wczesniej na macie, i nikt z branży nie chce z nim juz wspolpracowac
Mozna by sie bylo tego spodziewac.
Masz jakies konkretniejsze info w tej sprawie? Gdzies o tym napisali?
Chcialam napisac co do tematu ze ta walka to byla miazga. totalny szok hehe mocne niezapomniane zjawiskowe widowisko;D pare sekund widowiska wiele lat (w moim przypadku przy kazdym wspomnieniu tej "walki") szoku;D
to mało dziewczyno widziałas
Nawiązuje do tematu a nie ogólnie.
na XIII KSW bilety maja byc rzucone jutro na www.ebilet.pl
A są już dziś i poleku schodzą...
http://secure.ebilet.pl/bilety.php?id=41817
a przeciwnik pudziana dalij nie potwierdzony,te czerwone chyba nojlepsze miejscowki 200 cza wybulic za nie
MisiekWNC
23-02-2010, 13:37
Te za stówke też bd dobre?
Polski strogman Mariusz Pudzianowski (1-0), który zamierza mocno rozwijać swoją karierę w MMA, potwierdził na swojej stronie internetowej www.PudzianFight.pl sensacyjną informację o propozycji i przyjęciu walki z byłym mistrzem UFC Timem "The Maine-iac" Sylvia (26-5) na gali organizacji Moosin, do której mogłoby dojść 23 kwietnia.
Pudzian dobrze mierzy,takich przeciwnikow powinien teraz brac tu foto tego kolesia co bydzie z nim walczył,tyn najwiynkszy :-)
http://www.tim-sylvia.com/images/galleries/090407/ShaunaSmith01.jpg
MisiekWNC
03-03-2010, 15:35
PePe to żeś mnie zaskoczył hehe. Lepszy niż Paczków! W dodatku dobrze, że powoli się wybija i walczy w USA. Koleś jest na prawde wielki i silny, legenda Ameryki. Może się Mariusz nieźle wybić, to będzie dla niego prawdziwa walka, która zweryfikuje umiejętności Mariusza.
Tim "Maniak" Sylvia:
wzrost: 203 cm
waga: 130 kg
rekord w MMA: 25 zwycięstw, 6 porażek
Były mistrz UFC w wadze ciężkiej
Szczepan
03-03-2010, 16:10
Wysoko startuje myślę ze jak na 3 walkę za wysoko.
Silvia przegrał tylko z 6 razy i to nie z kelnerami ( Fedor, Couture, Nogueira i paru innych )
Ale mimo wszystko wierze w Pudziana:szpada:
Tutaj lista z kim wygrywal Silvia a z kim przegrał: http://www.sherdog.com/fighter/Tim-Sylvia-1061
Pavveuek
03-03-2010, 16:14
zmiencie nazwe tematu na Pudzian MMA albo cośw tym stylu
MisiekWNC
03-03-2010, 16:22
Szczepan, na drugą walke. Mają podobny wiek, na pewno Silvia jest bardzo mocny, ale mimo wszystko wierze, że Mariusz go rozniesie, ma niesamowity charakter i ducha walki. Jak będzie dobrze przygotowany to nie daje szans Timowi. Ciekawe gdzie będzie można tą walke obejżeć.
Szczepan
03-03-2010, 16:28
No fakt 2 walka mój błąd myślałem ze najpierw będzie walczył na KSW
Pavveuek
07-03-2010, 11:05
walka zaczyna się o 11.15 polskiego czasu ;)
Szczepan
07-03-2010, 12:24
można gdzieś na necie to obejrzeć?
Pavveuek
07-03-2010, 12:25
Pojedynek o pas mistrza Sengoku w wadze średniej
83 kg.: Jorge Santiago pok. Mameda Khalidova przez jednogłośną decyzję, 2 x 48-47, 49-47
chujowo no, liczylem że czeczen wygra
co do Pudziana to mam kolege, który jest mega świrem jeśli chodzi o MMA i powiedział, że nie widzi żadnych szans żeby Pudzian zniszczył Timiego :) walkę z Najmanem widział...
no kapa troszka jo tyz liczył ze mu naciulo tu jest 1 runda http://www.youtube.com/watch?v=2Pq-_T5Bh1U jak i pozostałe,walka na remis ale mistrza trzeba zdecydowanie pokonac inaczyj pasa nie zdobydzie,co do Pudziana i maniaca to ,timy tysz miol słabe walki w karierze,no i jest coroz starszy ,jesli dojdzie do tej walki to bedzie ciekawie,napewno kasy na pudziana bych wtedy nie postawił :-)
tu walka jego z Fedorym ,rozciepol go w kilka sekund
http://www.youtube.com/watch?v=fbTsTdvic_Y
MisiekWNC
08-03-2010, 13:55
powiedz mu whydack, że sie zdziwi ;) Mariusz musi wygrać i już, on to wie i pokona Timiego, zresztą sami zobaczycie.
Fedor świr :)
Domachowska po raz kolejny jedzie do USA aby zaliczyć 1 rundę kwalifikacji i wracać,po chuj takie laski grają w tenisa? chyba tylko by podkładać się bukom na zawołanie..
Domachowska po raz kolejny jedzie do USA aby zaliczyć 1 rundę kwalifikacji i wracać,po chuj takie laski grają w tenisa?
żeby zarabiać pieniądze ?
a tak w ogólę, to chyba Ci się tematy pojebały..
Lars Ulrich
09-03-2010, 01:22
kurwa już myślałem że Domachowska będzie walczyć :rotfl:
hehe moga sie z niom ustawić,pogryz bych jej te cycory,zmiyncie nazwa tego tymatu bo jak czytom najman to mie zaroz sranie biere
ponoc Sentoryu bydzie przeciwnikiem Pudziana
http://www.youtube.com/watch?v=nAEbmyZxkZk&feature=related
MisiekWNC
09-03-2010, 16:44
To on nie ma podpisanego już kontraktu z Timim?
Szczepan
09-03-2010, 17:38
PePe chyba chodzi o przeciwnika na KSW
MisiekWNC
09-03-2010, 18:06
Aaa, no tak. Mariusz go zniszczy bez problemu, nawet po ciężkiej walce z Timim.
Tim Sylvia na bank, ktoś jeszcze na ksw, a we wrześniu Pudzian chce walczyć z Nastulą.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.