PDA

View Full Version : Liga Mistrzów i Liga Eurpejska

Strony : [1] 2 3 4 5 6 7

Yildiray
27-08-2009, 19:11
Wyniki losowania LM:

Grupa A
Bayern Monachium
Juventus Turyn
Girondins Bordeaux
Maccabi Haifa

Grupa B
Manchester United
CSKA Moskwa
Besiktas Stambuł
VfL Wolfsburg

Grupa C
AC Milan
Real Madryt
Olympique Marsylia
FC Zurich

Grupa D
Chelsea Londyn
FC Porto
Atletico Madryt
APOEL Nikozja

Grupa E
Liverpool FC
Olympique Lyon
AC Fiorentina
VSC Debreczyn

Grupa F
FC Barcelona
Inter Mediolan
Dynamo Kijów
Rubin Kazań

Grupa G
Sevilla FC
Glasgow Rangers
VfB Stuttgart
Unirea Urziceni

Grupa H
Arsenal Londyn
AZ Alkmaar
Olympiakos Pireus
Standard Liege

KCK
27-08-2009, 19:16
Arsenal chyba ma najlatwiejsza grupe, jesli mozna mowic o latwych meczach;)

Lars Ulrich
27-08-2009, 23:51
Debreczyn,Nikozja,Zurich,Haifa - a my kurwa w dupie

grupy C i D ostre :)

AndrusWNC
27-08-2009, 23:55
Eto-Ibra ciekawie ciekawie.

kosa
28-08-2009, 01:05
Do znawców geografi. Gdzie najbliżej na jakiś szpil? Kijów?

Mayek
28-08-2009, 01:11
Do Kijow jest 930
do Debrecena 520

kosa
28-08-2009, 14:03
Nigdzie nie umiem znaleźć terminarzu LM. Wy macie?

El Comandante
28-08-2009, 14:53
http://en.wikipedia.org/wiki/2009%E2%80%9310_UEFA_Champions_League_group_stage

kosa
28-08-2009, 19:03
LE:

Grupa A

AFC Ajax (Holandia)
RSC Anderlecht (Belgia) - Marcin Wasilewski
NK Dinamo (Chorwacja)
FC Timişoara (Rumunia)

Grupa B

València CF (Hiszpania)
Lille OSC (Francja)
SK Slavia Praga (Czechy)
Genoa CFC 1893 (Włochy)

Grupa C

Hamburger SV (Niemcy)
Celtic FC (Szkocja) - Artur Boruc, Łukasz Załuska
Hapoel Tel-Awiw (Izrael)
SK Rapid Wiedeń (Austria)

Grupa D

Sporting Clube de Portugal (Portugalia)
sc Heerenveen (Holandia) - Paweł Wojciechowski
Hertha BSC Berlin (Niemcy) - Łukasz Piszczek, Artur Wichniarek
FK Ventspils (Łotwa)

Grupa E

AS Roma (Włochy)
FC Basel 1893 (Szwajcaria)
Fulham FC (Anglia)
CSKA Sofia (Bułgaria)

Grupa F

Panathinaikós AÓ (Grecja)
Galatasaray SK (Turcja)
Dinamo Bukareszt (Rumunia)
SK Sturm Graz (Austria)

Grupa G

Villarreal CF (Hiszpania)
SS Lazio (Włochy)
Lewski Sofia (Bułgaria)
FC Salzburg (Austria)

Grupa H

Steaua Bukareszt (Rumunia) - Paweł Golański, Rafał Grzelak
Fenerbahçe SK (Turcja)
FC Twente (Holandia)
Sheriff Tiraspol (Mołdawia)

Grupa I

SL e Benfica (Portugalia)
Everton FC (Anglia)
AÉK (Grecja)
BATE Borysów (Białoruś)

Grupa J

Szachtar Donieck (Ukraina) - Mariusz Lewandowski
Club Brugge KV (Belgia)
FK Partizan (Serbia)
Toulouse FC (Francja)

Grupa K

PSV Eindhoven (Holandia)
FC København (Dania)
AC Sparta Praga (Czechy)
CFR Cluj (Rumunia)

Grupa L

SV Werder Bremen 1899 (Niemcy)
FK Austria Wiedeń (Austria) - Jacek Bąk
Athletic Club de Bilbao (Hiszpania)
CD Nacional (Portugalia)

Szpic
28-08-2009, 19:39
zawsze mnie smieszylo ze izraelskie zespoly graja w LE:)
tak samo jak w euro

kaos azul
28-08-2009, 19:41
raczej by mieli przejebane grac w azji,na wyjazdy do iraku iranu itp.powodzenia hehehehe pewnie by ich witali kwiatami i winem hehhehe

Yaro
16-09-2009, 17:39
Wczorajsze wyniki do przewidzenia. Jedynie sensacja w Madrycie, jednak jak oglądałem skróty, to APOEL mógł mecz nawet wygrać, ale tak to jest jak z 3 metrów się nie potrafi w bramkę trafić. Bayern widać, że kryzys ma za sobą a Muller wyrasta na gwiazdę, która została wyciągnięta z rezerw. Real pokazał klasę, lejąc 2:5 FC Zurich, jednak przy stanie 2:3 miał trochę ciepło. Manchester pomęczył się w Istambule, jednak 3 punkty najważniejsze. Zobaczymy jak dzisiaj. Mam głęboką nadzieję, że Inter pokona Barcelonę a zwycięskiego gola strzeli Eto'o.

Mayek
16-09-2009, 17:43
mam nadizeje ze ani Eto'o ani Ibrahimovic dzisiaj nie strzela. Nie lubie takich sytuacji, ktore sa jeszcze podsycane w radio i tv. Barca bedize miala ciezko ale ze wlosi to cipki to wiadomo nie od dzisiaj. parafrazujac smieszny tekst: "serce czarne, krew w blekicie, 1/8 ponad zycie" :cham:
w tym roku wlosi znowu nic mam nadzieje nie ugraja

kaos azul
17-09-2009, 12:56
dzis hit w Atenach PAO-Galata !!!

Mayek
17-09-2009, 13:03
Pana nie PAO :)
pokazuje to ktos? Typ both to score w takich meczach bym dawal

Jaworzno
17-09-2009, 15:04
Net pokazuje jak zresztą wszystkie mecze, co pokazuje obojętnie jaka telewizja nawet w Singapurze:),

Mayek
17-09-2009, 15:09
ale co meczyki.pl czy jeszcze jakies inne ciekawe strony masz?

Berki
17-09-2009, 15:10
www.atdhe.net

Wojta$
22-09-2009, 22:23
moze mi ktos wkleic najlepszych strzelcow w histori ligi mistrzow ?
nigdzie nie moge znalesc aktualnej tabeli, pozdro i dzieki z gory

Mayek
22-09-2009, 22:29
PlayerClubs Matches GOALS

Alfredo Di StefanoReal Madrid 58 49

Raul Real Madrid 94 49

Eusebio Benfica 65 46

tyle znalazlem
szukaj po angielsku to znajdziesz

Budus
22-09-2009, 22:33
http://sport.onet.pl/153804,1248711,11662,0,tabela.html?tab=1629
macie

patter
30-09-2009, 08:59
Skróty wczorajszych meczy http://www.waszapilka.pl/article,2459,Liga_Mistrzow_skroty

roGal
21-10-2009, 10:45
http://sport.onet.pl/0,1248711,2063720,,,liga_mistrzow_grad_bramek__sen sacyjne_rozstrzygniecia,wiadomosc.html
Mała sensacja.

http://www.youtube.com/watch?v=y6PNHs8CjXE
Bramka na 0:1 dość ładna.

Łaku
21-10-2009, 15:35
http://www.youtube.com/watch?v=y6PNHs8CjXE
Bramka na 0:1 dość ładna.
Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez UEFA

Simao
21-10-2009, 15:49
ściągnijcie sobie ten plik
http://www.storage.to/get/32l4xreR/433-ucl.goals.091020.ws.pdtv.xvid.avi
Macie tam bramki z całego dnia, naprawdę fajna jakość + komentarze ekspertów.

fjodor1978
21-10-2009, 22:10
KuRwa!!! Jak zwykle je**ne makarony strzelają bramki z dupy!!! J**AĆ ICH!!! Nie kocham Realu, ale to się w pale nie mieści!!!!!

fjodor1978
21-10-2009, 22:21
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!! Jeszcze jeden!!!!!!!!!! Dobijcie tych makaronów!!!!!!!!!!!!!! Sorry za spam, ale nie mogłem się powstrzymać:))))

Pucha
21-10-2009, 22:27
chuja sie znasz panie "hamburgier" :)

Baton
21-10-2009, 22:37
hahaha Marcelo sobie zombki szanuje :D Ochraniach <lol2> BRAWO MILANO !!

Shellu
21-10-2009, 22:44
Nie lubię ani Realu, ani Milanu (chyba najbardziej nielubiane przeze mnie drużyny), do tego Milan wkurwia słabą grą w tym sezonie, ale w drugiej połowie zagrali zajebiście. Ronaldinho przypomniał sobie jak się gra, chyba tylko dlatego że grał na Santiago Bernabeu. Ogólnie zajebisty mecz. Błędy bramkarzy straszne, ale o ile Dida jest teraz po prostu słaby, to Casillasowi jeden słabszy mecz ma prawo się zdarzyć.

No i po jednym błędzie na niekorzyść każdej z drużyn popełnił słaby sędzia - w pierwszej połowie karny ewident za skoszenie równo z trawą Benzemy, w drugiej nieuznany gol dla Milanu - o co chodziło temu gościowi nie wiem.

No a Marcelo to małpka z ZOO, więc musi dbać o zęby, bo po meczu wraca do klatki : )

Yaro
21-10-2009, 22:53
Mecz zajebiście się oglądało. Gdyby nie Dida, to pierwsza połowa strasznie nudna. Druga, to taka ponura, dopóki Pirlo nie wyrównał pięknym golem i zaczęło się! Ronaldinho w drugiej połowie stary, dobry Ronaldinho, ale pewnie chwilowy wzrost jak Shellu napisał, trzeba się na Santiago Bernabeu pokazać. Bramka Silvy nie wiem dlaczego nie uznana, ale po chwili Pato strzela i mimo, że nienawidzę tych dwóch zespołów, to trzymałem dzisiaj za Milanem, bo Real zaś udowadnia, że zajebiste transfery to nie wszystko a Milan jednak bez Kaki potrafi ogrywać europejskie potęgi.

Manchester wygrywa w Moskwie osłabionym składem i remis starczy na zapewnienie sobie awansu z grupy :zabki:

KCK
22-10-2009, 11:14
wypadek przy pracy, niestety. Pisze tu o Realu.
potrzebuja jeszcze troche czasu;)
jebac makarony

Tommywie
22-10-2009, 12:16
powiedzcie mi czemu te bramki to takie bledy Casillasa? :) tę pierwszą bombe to nie wiem czy by ktokolwiek obronil - jedynie musialby stac przy krotkim slupku, ale akcja byla ponad 30 m od bramki, wiec mysle, ze kazdego bramkarza ten strzal by zaskoczyl... a przy drugiej, to mozna bylo zauwazyc z kamery zza plecow Casillasa, ze zmylil go jeden z obroncow, bo zrobil ruch jakby mial przeciac to podanie, a w koncu nie przecial, wiec moim zdaniem: Casillas w tej sytuacji nie zawalil jakos strasznie :)

poza tym to te najwieksze transfery Realu graja kaszane - Benzema w kazdym meczu sie zastanawiam czy w ogole jest na boisku, Kaka gra jakby mial zwiazane nogi (jedynie w jednym czy dwoch pierwszych meczach fajnie zagral), a o Xabim Alonso nawet nie mowie - nie widzialem jeszcze ani jednego zagrania na poziomie jaki prezentowal w LFC... jedynie CR7 gra jak gral, ale za to ma kontuzje od miesiaca i szaman mowi, ze za pare miesiecy skonczy kariere z powodu roznych kontuzji :lol:

ertai
22-10-2009, 12:23
VIP wypadek przy pracy? Jak można tak mówić o drużynie, która w ostatnich trzech meczach straciła 7 goli.

A do co Ikera - strzał z tak daleka nie może go zaskoczyć przy krótkim słupku, a przy drugiej bramce to w takim razie po co wychodził tak daleko? I jeszcze jakaś dziwna reakcja - t niby chce się rzucić pod nogi ale zrezygnował. Tak jakby w pierwszej chwili zapomniał, że jest poza polem karnym. Wiadomo Iker wciąż jest klasą światową ale coraz częściej zdarzają mu sie głupie wpadki. Widziałem parę szpili w jego wykonaniu i ma strasznie dużo dziwnych zagrań. Kiwa sie z obrońcami, wyjścia do piłek do których nie trzeba. Ni ejest najlepszym bramkarzem świata, do Buffona brakuje mu ogromnie wiele. A kto wie - więcej takich wpadek to i Valdes wkrótce będzie od neigo lpszy

blazej
22-10-2009, 12:36
Ertai sugerujesz ze w bramce Realu powinna nastąpić zmiana i powinni dać szanse rezerwowemu bramkarzowi? :cham:

Meczu niestety nie ogladałem ale jak rano zobaczyłem wynik to przecierałem oczy ze zdumienia.Nie sadziłem ze im sie to uda, ale brawo za walke i ambicje bo podobno w 2 połowie Milan zagrał jak z Roma (2 połowa) a ta była dobra w ich wykonaniu.

Grande Milan.

p.s Real Realem ale własnie w taki sposob moze sobie spieprzyć sprawe znowu w ćwierćfinale. Chwila nieuwagi i po LM bo ktoś strzeli brameczki na wyjeździe.

Wojta$
22-10-2009, 12:40
:szok::szok:

ale pierdolenie, Iker i coraz czestsze wpadki :lol2: Wczoraj przy jednym torze zawalil ale w lidze wiekszych bledow nie popelnia, zeby nie bylo ogladam prawie wszystkie mecze. Wogole smiech z tym "bardzo wiele" w stosunku do Bufona czy z Viktorkiem Valdesem, chcesz rozbawiac ludzi to idz do dzialu humor :)

Dla mnie mecz z Sevilla wyraznie pokazuje ze najscislejsza czolowka nalezy do niego.

a co do samego meczu to ogladalo sie swietnie, wiecej takich ! Szkoda przegranej ale takie jest zycie. Zgadzam sie z poprzednikami, Benzema puki co gra padline, Kaka bardzo w kratke, Alonso i Granero napewno lepiej niz obydwoje wymienieni. Najlepiej Albiol i Krystyna. Przeciez to bylo pewne ze jak sie kupi taka pake to nie zaczna grac od razu Bog wie czego. Takze panie Yaro poczekaj pan troche a obiecuje ci ze twoja czestotliwosc pisania w tym temacie odnosnie Realu sie zmniejszy bo nie bedziesz juz mial czego krytykowac, oby !

Shellu
22-10-2009, 12:57
Wojtaś spokojnie, to nie GieKSa, żeby się tak denerwować :D

Ale zgadza się - Casillas ciągle jest znakomitym bramkarzem, dla mnie jest najlepszy - wpadki zdarzają mu się rzadko, ale tyle ile wybronił w dziesiątkach meczów przyniosło Realowi masę punktów, a nieraz uchroniło od kompromitacji. Buffonowi też zdarzają się wpadki, choć jest znakomity, ale z Valdesem to nie przesadzajmy - jest średnim bramkarzem...

Jak widać gwiazdy Pereza nie mogą się wkomponować - to dziwne, bo początek sezonu był bardzo dobry. Ostatnie mecze jednak pokazują, że wystarczy trochę Real przycisnąć i od razu się gubi (tak akurat jest od bardzo dawna).

A i jeszcze jedno - Casillas spanikował przy tej sytuacji i chciał poza polem karnym interweniować rękami - w ostatniej chwili je cofnął, bo pomyślał - "Puta madre, Dudek wejdzie" :D

No a dla Milanu to może być przełomowy - tak jak Błażej pisze w drugiej połowie z Romą zagrali bardzo dobrze i teraz też. Jest potencjał jak widać, ale muszą pójść za ciosem.

Simao
23-10-2009, 09:40
pozwolę sobie przytoczyć ciekawy artykuł odnośnie bramkarzy:
""Jak cię widzą, tak cię piszą". Przysłowie to idealnie odnosi się do postrzegania i oceniania piłkarzy podczas meczów. Nie ma w tym nic zdrożnego i niesprawiedliwego. Zawodnik zasługuje na taką ocenę, jaką sobie "wybiega". Problem zaczyna się jednak wtedy, kiedy na gracza patrzymy przez pryzmat jego wcześniejszych występów. Czuć wtedy zdecydowany swąd reputacji-dobrej lub złej. Czasem jest to błogosławieństwo, a czasem klątwa. W szczególności dotyczy to bramkarzy i tą kwestią postanowiłem się zająć.

Przyznaje się, że ten tekst miał być prezentacją ogólnej teorii na temat golkiperów ze szczególnym naciskiem na naszego portero, ale ostatnie sytuacje zmieniły moje nastawienie. Co mam na myśli? Mianowicie chodzi mi o notoryczne pomijanie Victora Valdésa we wszelkiego rodzaju rankingach, statystykach i plebiscytach, w których liczy się subiektywna ocena "ekspertów". Dlaczego tylko subiektywna? Po prostu w statystykach liczbowych bramkarz Barçy znajduje się w absolutnej czołówce światowej, a odzwierciedleniem tego stanu rzeczy są wygrane Trofea Zamory i sukcesy klubowe.

Nasuwa się jedno pytanie. Jakim cudem piłkarz takiej klasy jak Valdés cierpi na brak docenienia ze strony świata futbolowego? Odpowiedź jest prosta. Winna jest reputacja, która ciągnie się za naszym bramkarzem niczym nieznośna, brudna reklamówka przyklejona do buta. Ja sam przyznam się, że jeszcze parę lat temu dostawałem szczęko, oczo i kciukościsku, kiedy piłka wędrowała w stronę pola karnego Barcelony. Złapie czy nie złapie? Wykopie pod nogi napastnika czy nie? Wszyscy pamiętamy bramki Villi, Lamparda czy Bellamy'ego pokazujące ówczesny brak doświadczenia i umiejętności Victora. Jednak od tamtych czasów minęło wiele spotkań, wiele godzin przepracowanych przez Valdésa na treningach.

Efekty widać jak na dłoni. Nie obserwujemy już głupio traconych bramek, mamy w naszym bramkarzu prawdziwą ostoję, która nawet jest w stanie zapewnić nam punkty, kiedy nie idzie kolegom z pola(ostatni mecz z Valencią). Tym bardziej zastanawiają powtarzane z uporem chorego człowieka stwierdzenia popularne w niektórych kręgach: "Valdés gra w Barcelonie, ponieważ jest wychowankiem" oraz "Valdés dlatego traci tak mało bramek, ponieważ ma dobrą obronę". Przyznaję, że słuchając takich mądrości człowieka ogarnia pusty śmiech zwłaszcza, że kiedy drużynie nie idzie to wina w pierwszej kolejności jest po stronie Victora. Jest dobrze-zasługa drużyny. Jest źle - "fuera portero". Nie istnieje logiczny argument usprawiedliwiający takie rozumowanie.

Żeby nie być gołosłownym w głoszeniu swoich teorii przytoczę przykład drażliwy, ale i dający do myślenia. Iker Casillas. Nie chcę polemizować jak dobrym bramkarzem jest "Santo Iker". Jednym z najlepszych na świecie, a niedawny mecz z Sevillą tylko potwierdza te słowa. Chciałbym jednak cofnąć się w czasie do zeszłego sezonu, kiedy golkiperowi Realu zdarzało się wykopywać piłkę pod nogi napastnika drużyny rywali, mijać się z futbolówką przy dośrodkowaniach, tracić bramki z dystansu, których klasowych bramkarz nie powinien tracić. Nikt wtedy nie wyśmiewał Ikera, ani nie deprecjonował jego umiejętności. Mówiono o słabszym meczu albo pomijano jego "wyczyny". Oczywiście kto był winny takiego przedstawiania rzeczywistości? Tak krytykowana przeze mnie reputacja.

Wnioski na podsumowanie? Po prostu głośmy prawdę. O tym, że Valdés jest jednym z najlepszych bramkarzy na świecie. Tyle możemy zrobić. Mam nadzieję, że do takiego wniosku dojdą nie tylko wybrani kibice Barcelony, ale także większość sympatyków futbolu z całego świata..

Tekst ten pisany był kilka dni temu, jeszcze przed meczem Realu z Milanem..."

Wojta$
03-11-2009, 10:42
Wiecie moze czy w City Pubie jest telewizja N i bedzie mozna zobaczyc dzis na zywo tam mecz Milan vs Real ? szperam na ich www ale cos kiepsko mi to idzie

Shellu
03-11-2009, 12:23
Kiedyś LM była w City Pubie i to kolka meczów na różnych telewizorach. Nie wiem jak teraz, ale wtedy mieli to kapitalnie rozwiązane.

szkaciorz
03-11-2009, 16:03
Wiecie moze czy w City Pubie jest telewizja N i bedzie mozna zobaczyc dzis na zywo tam mecz Milan vs Real ? szperam na ich www ale cos kiepsko mi to idzie

jest N w City Pubie

wnc
03-11-2009, 16:13
a na cyfrze+ lub cyfrowym polsacie tez polecą dzisiejsze meczyki?

mustafa
03-11-2009, 18:56
a na cyfrze+ lub cyfrowym polsacie tez polecą dzisiejsze meczyki?

Polsat ma wykupione chyba tylko mecze środowe.

adi_GKS
03-11-2009, 19:15
LM tylko na eNce, na polsat sport ani na cyfrze nie leci

blazej
04-11-2009, 22:13
Ogolnie powiem ze jestem zaskoczony boiskiem w Kijowie jak tak patrze na meczyk. Kiedys tam bylo tony sniegu i pizgał mróz a teraz zielona trawa.

fjodor1978
04-11-2009, 22:36
QQQQQQQQQQQQQQ!!!!!!!!!!! Jak zwykle makarony nic nie grają i wygrywają!!!! Sędzia ślepy, dwumetrowy spalony przy bramce na 1-2!!!!! Mówię o zawodniku, co dogrywał do Sneijdera, nr 22 albo 23, nie wiem kto to był... może od razu ustalmy przy zielonym stoliku, że 4 włoskie druzyny mają awansować...

Rahim
04-11-2009, 22:39
Widać zero obiektywizmu z Twojej strony.
Inter w ciągu drugiej połowy stworzył sobie cztery doskonałe sytuację strzeleckie (w tym słupek) i piszesz , że nic nie grał ?
O ile do przerwy grali piach o tyle w drugiej połowie ten mecz był świetny a Inter pokazał pazur. Dynamo może mieć jedynie pretensje do Bogusza który zawalił totalnie drugą bramkę a i przy pierwszej nie zachował się zbyt dobrze.
Jebać Seville.

gniotek1102
04-11-2009, 22:40
ciekawa ta lioga mistrzów w tym sezonie przynajmniej sie cos dzieje a nie ze jeden zewspoł wygrywa wszystko. Barcelona bedzie musiałado konca walczyc tak amo Liverpool i pare innych zespołow bedzie ciekawie :) a co do meczu Interu to jednak nalezało im sie to zwyciestwo duzo sytuacji i wkoncu bład bramkarza w koncówce i strzelili.

pooceq
04-11-2009, 22:43
Liverpool teraz bedzie musial sie jeszcze modlic, bo sama walka im nie wystarczy.
Arsenal latwo awansowal... oby tak dalej. przydalo by sie jeszcze obrone poprawic, bo zbyt duzo prostych bledow popelniaja

fjodor1978
04-11-2009, 22:47
Widać zero obiektywizmu z Twojej strony.
Inter w ciągu drugiej połowy stworzył sobie cztery doskonałe sytuację strzeleckie (w tym słupek) i piszesz , że nic nie grał ?
O ile do przerwy grali piach o tyle w drugiej połowie ten mecz był świetny a Inter pokazał pazur. Dynamo może mieć jedynie pretensje do Bogusza który zawalił totalnie drugą bramkę a i przy pierwszej nie zachował się zbyt dobrze.
Jebać Seville.

Tak - przyznaję, zero obiektywizmu i zero tolerancji z mojej strony w odniesieniu do włoskiej piłki:) Bogusz faktycznie fatalnie, ale wydaje mi się, że w momencie strzału Muntariego Milito był na spalonym, a potem brał udział w akcji... ale poczekajmy na powtórkę.

Rahim
04-11-2009, 22:52
Tak - przyznaję, zero obiektywizmu i zero tolerancji z mojej strony w odniesieniu do włoskiej piłki:) Bogusz faktycznie fatalnie, ale wydaje mi się, że w momencie strzału Muntariego Milito był na spalonym, a potem brał udział w akcji... ale poczekajmy na powtórkę.

Cóż tak to już z Włochami jest :cham:
Mnie tam ich wygrana nie cieszy , bo i tak Unirea i Sevilla zremisowały , więc wolałbym , żeby Inter odpadł.

fjodor1978
04-11-2009, 22:54
Wróć - przepraszam, nie było spalonego:( Ehhh, odechciewa się wszystkego, bucowate makarony z jeszcze bardziej bucowatym Mourinho na czele...

DML
05-11-2009, 09:30
czy druzyny z 3. miejsc w grupach dolacza do Ligi Europejskiej?

Rahim
05-11-2009, 10:03
Jak zawsze - tak.

Bebcio
24-11-2009, 21:46
Jak narazie patrze na mecz to Inter słabo.Barcelona ładnie widać że ławka rezerwowa również potrafi grać w piłkę.Jestem ciekaw 2 połowy :)

Visca el Barca

Rahim
24-11-2009, 21:58
...

Yaro
24-11-2009, 22:49
FC Liverpool żegna się już w fazie grupowej, ale w lidze europejskiej mogą coś zdziałać. W grupie F, FC Barcelona wygrała z Interem 2:0, jednak tam ostatnia kolejka jest ciekawa. Dynamo u siebie podejmuje Barcelonę a Inter mecz o wszystko z Rubinem, tak więc każdy w tej grupie nie wie do końca gdzie zagra. W grupie H, Unirea Urziceni sprawa niespodziankę i wygrywa z Sevillą. W ostatniej kolejce ciekawy mecz będzie VFB Sttutgart - Unirea Urziceni, mecz o awans. W grupie H, już wszystko oczywiste do przewidzenia, czyli Arsenal Olympiakos wychodzą z grupy a AZ i Standard o ligę europejską.

Foxu
24-11-2009, 22:55
W grupie H, już wszystko oczywiste do przewidzenia, czyli Arsenal Olympiakos wychodzą z grupy a AZ i Standard o ligę europejską.

Nie do konca, bo jak Arsenal wygra z Olimpiakosem i Stansdard swoj mecz to Standard awansuje.

Podobalo mi sie zachowanie Fabregasa w dzisiejszym meczu. Podpuscil kolesia, a ten sie dal zrobic jak 2 letnie dziecko. I respekt dla Fabregasa, ze po "uderzeniu" glowa nie padl jak wloska cipka.

marcin GieKSa
24-11-2009, 22:59
Ja jako kibic Interu musze to napisac ze Barca odniosla w pelni zasluzone zwyciestwo...Inter niestety ale jeszcze ustepuje najlepszej druzynie Swiata..co starcza na seria a jest nie wystarczajace na L.M ..swiadczy to chyba o slabosci pilki włoskiej....ostatnia kolejka w tej grupie zapowiada sie pasjonujaco

pooceq
24-11-2009, 23:39
Podobalo mi sie zachowanie Fabregasa w dzisiejszym meczu. Podpuscil kolesia, a ten sie dal zrobic jak 2 letnie dziecko. I respekt dla Fabregasa, ze po "uderzeniu" glowa nie padl jak wloska cipka.

Jak ja bym chcial, zeby Cesc zostal juz w Arsenalu na zawsze. Pomim mlodego wieku pokazuje, ze w pelni zasluguje na opaske kapitana. No i nie boi sie podskoczyc do cwaniakow pokroju Terry'ego, jak mu ktory na odcisk nadepnie
Druga rzecz... jak dzisiejszy mecz porownac do sobotniego? Sunderland ponoc gra tzw. 'antyfutbol', ale cos jest nie tak, zeby az taka roznica byla.

Simao
25-11-2009, 08:41
Podobało mi się jak któryś z zawodników Interu po faulu na nim odepchnął od tyłu Puyola, a ten nie upadł jak pizdeczka tylko normalnie stał. Tacy właśnie powinni być kapitanowie i po tym poznaje się charakter. Jest tylko paru takich piłkarzy na świecie

blazej
25-11-2009, 08:59
Ja jako kibic Interu musze to napisac ze Barca odniosla w pelni zasluzone zwyciestwo...Inter niestety ale jeszcze ustepuje najlepszej druzynie Swiata..co starcza na seria a jest nie wystarczajace na L.M ..swiadczy to chyba o slabosci pilki włoskiej....ostatnia kolejka w tej grupie zapowiada sie pasjonujaco

po części masz racje ale inna sprawa jest taka że gdyby nie powiedzmy to sobie szczerze szczęśliwa wygrana w Kijowie to Interu już by nie było w LM. Nie wiem co sie dzieje z tą drużyna jak przychodzi środa i trzeba grać w LM, Inter poprostu jest słaby w tych rozgrywkach. i to nie tylko wczoraj tylko od dobrych kilku lat.Najlepsza dla nich wiadomością jest to że mogą jeszcze awansować i na wiosne wszystko zaczyna się od nowa.

gniotek1102
25-11-2009, 18:29
Podobało mi się jak któryś z zawodników Interu po faulu na nim odepchnął od tyłu Puyola, a ten nie upadł jak pizdeczka tylko normalnie stał. Tacy właśnie powinni być kapitanowie i po tym poznaje się charakter. Jest tylko paru takich piłkarzy na świecie

podobnie było z van.Persim we wczorajszym meczu dostał byka od przeciwnika ale nie udpadł tylko chwycił sie w to miejsce gdzie dostał ale nie w jakis ekwibilistryczny sposob tylko po lekku to wziął :)

marcin GieKSa
25-11-2009, 18:54
po części masz racje ale inna sprawa jest taka że gdyby nie powiedzmy to sobie szczerze szczęśliwa wygrana w Kijowie to Interu już by nie było w LM. Nie wiem co sie dzieje z tą drużyna jak przychodzi środa i trzeba grać w LM, Inter poprostu jest słaby w tych rozgrywkach. i to nie tylko wczoraj tylko od dobrych kilku lat.Najlepsza dla nich wiadomością jest to że mogą jeszcze awansować i na wiosne wszystko zaczyna się od nowa.
moze i szczesliwa patrzac w jakich odstepach czasu strzelali..ale w tym meczu byli lepsi(zwłaszcza w 2 polowie) i 3pkt im sie nalezaly

Es
26-11-2009, 00:10
podobnie było z van.Persim we wczorajszym meczu dostał byka od przeciwnika ale nie udpadł tylko chwycił sie w to miejsce gdzie dostał ale nie w jakis ekwibilistryczny sposob tylko po lekku to wziął :)

Fabregas,van Persie smaruje się jakimiś specyfikami w Serbii żeby szybciej wyzdrowieć.

tym niemniej i Puyol,i Cesc zachowali się jak faceci z jajami,nie jak zawszekładoącesię pizdy. Dziś na meczu Milan-OM był moment,jak Ronaldinho szedł bokiem pola karnego i poszedł wślizg w niego,byłem w szoku,bo...nie przewrócił się i szedł dalej,a nawet miał prawo się przewrócić. W Barcelonie kładł się. Ogólnie mecz na duży plus,OM miało pecha cholernego,powinni wygrać.

Paweł
26-11-2009, 09:28
Ja do tej pory nie moge uwierzyc jak Brandao nie trafił do bramki tylko w poprzeczke...
trzeba przyznac ze akcja jaką OM rozegrało troche wprowadziła chaos wsród Milanistów.
Zresztą OM jak dla mnie straciło 2 pkt jak zyskalo 1.

Rahim
26-11-2009, 20:59
No akurat jak oglądałem chwilkę mecz Milanu to Brandao spartaczył 200 % sytuacje . Też byłem w szoku :)

Yaro
09-12-2009, 12:42
Jak po wczorajszym wrażenia?

Ja zaskoczony grą United. Obrona Park. Fletcher, Carrick i Evra oczywiście z Kuszczakiem w bramce (4 mecz pod rząd!) a Owen wiecznie młody! :czytaj:

W innych spotkaniach, to szok postawa Juventusu. Van Gaal jednak sobie zapewnił stołek do końca sezonu przynajmniej. Bayern zaczyna łapać wiatr w żagle w lidzie jak i pucharach.

Ronaldo coraz bardziej skuteczny i wczoraj zaś zapewnia Realowi 3 punkty i 1 miejsce w grupie.

CSKA zdobywając w ostatniej minucie gola na 1:2 wskakuje na 2 miejsce i Wolfsburg miał grać o 1 miejsce w grupie z Manchesterem a zagra jedynie w lidze europejskiej.

I kto by przypuszczał, że APOEL wywiezie punkt z Stamford Bridge?

Pewnie dzisiejsza kolejka też ciekawa a wszyscy pewnie będą czekać na rezultaty meczów Dynamo-Barcelona i Inter-Rubin. Może jakaś niespodzianka być.

Mayek
09-12-2009, 12:57
Bayern z taka gra moze pyknac kazdego, jako kibic Barcy zaczynam sie leciutko bac:)

blazej
09-12-2009, 13:56
Nie podniecałbym sie tym wynikiem w perspektywnie gry bayernu w dalszej fazie. Szczerze powiedziawszy to bardziej Juve wypadło fatalnie niż Bayern zagrał wielki mecz.
Juve zmeczone po sobocie do tego bez dwóch szalenie wartościowych graczy dla tej druyżyny Sissoko i Chielini. Dodajmy do tego słabą gre napastników i już wiemy czemu Juve odpadło. Nie to ze nie doceniam Bayerny ale poprostu oni są równie słabi w tym sezonie jak Juventus w tym meczu.

Krzyś
09-12-2009, 15:42
Nie podniecałbym sie tym wynikiem w perspektywnie gry bayernu w dalszej fazie. Szczerze powiedziawszy to bardziej Juve wypadło fatalnie niż Bayern zagrał wielki mecz.
Juve zmeczone po sobocie do tego bez dwóch szalenie wartościowych graczy dla tej druyżyny Sissoko i Chielini. Dodajmy do tego słabą gre napastników i już wiemy czemu Juve odpadło. Nie to ze nie doceniam Bayerny ale poprostu oni są równie słabi w tym sezonie jak Juventus w tym meczu.

Bayern to niemiecka drużyna, więc wiadomo, zepną się w decydującym momencie, zreszta makarony to samo, ale teraz trafił swój na swojego.
tych i tych nie cierpię;/

Shellu
09-12-2009, 19:37
Akurat Bayern zagrał wielki mecz... taktycznie. 90% drużyn cofnęło by się przy 2-1 (jeszcze grając na wyjeździe), a ci ciągle atakowali normalną liczbą zawodników. Nie cierpię Bayernu, ale pokazali wielką klasę. A Juventus - dno.

Dobrze, że Makaroniarze odpadli, bo patrzeć się na nich nie da (nie mówię o Juve tylko ogólnie). Czasem mają zrywy, ale ogólnie to padaka.

aras1948
09-12-2009, 19:42
nie ma sie co dziwic Juve od poczatku gra padake i niech was nie zwiedzie pozycja w serie a po prostu Ferarra nie dorusł do trenowania takiej druzyny jak Juve

blazej
09-12-2009, 19:52
czy ktoś wie kiedy jest losowanie? teraz juz w piatek?

Assmodeo
09-12-2009, 21:43
Ogląda ktoś Barce na żywo??

TedeGKS
09-12-2009, 22:55
ktos wie gdzie znajde statystyki ilość rogów? tylko nie uefa.com bo leca w ciula ostro w TV 9 rogów tam 1-1 wypisuja

DML
10-12-2009, 17:19
czy ktoś wie kiedy jest losowanie? teraz juz w piatek?

losowanie 1/8 jest za tydzien w piatek,
wie ktos czy druzyny z 2 miejsc beda dolosowywane do zwyciezcow grup czy jakies inne rozstawienie ma byc? a moze w ogole kazdy moze trafic na kazdego?

Mayek
10-12-2009, 17:52
niestety ma byc tak ze 1 miejsca nie zagraja ze soba. Wiadomo kurwa ze musi byc kombinowanie, nie zdziwie sie jak sie okaze ze druzyny z 1 kraju nie beda mogly zagrac razem przed np polfinalem albo ustawia tak losowanie zeby Real gral we wtorek a Barca w srode zeby w tv w hiszpani se poogladali 2 mecze. Pier... uefa

blazej
10-12-2009, 18:13
Chyba kazdy kraj woli zeby mecze ch druzyn były w inne dni. Nie kumam oco Ci chodzi.
z rozstawieniem w pierwszej rundzie jest tak ze do drugich miejsc dolosowuja tych z pierwszego z tym ze nie moga te same kraje trafic na siebie oraz jezeli grali razem w grupie. W dalszej częsci rywalizacji już obojetnie kto z kim.
I jeszcze jedno drużyny z 2 miejsc grają pierwszy mecz u siebie.

Mayek
10-12-2009, 18:25
Blazej zasadniczo to sie wkurwiam o ten system przy losowaniu grup. Skoro kraj ma przywilej ze graja 4 druzyny w LM to czemu jeszcze cyrk z rozstawianiem? Powinno byc tak ze masz 32 pileczki, wsypujesz po 4 do 8 koszykow i gramy. A nie sranie sie z ustawianiem pod transmisje, pod kraje itd zeby bron boze Chelsea nie grala z Liverpoolem bo to ten sam kraj. No i co k.. z tego ze ten sam kraj. Tak samo jak teraz bylo na MŚ, chcieli miec rowne grupy i tak kombinowali ze w koncu i tak wyszlo ze sa 2 silne grupy a wlosi np graja z ogorkami. Po co ten caly cyrk?

blazej
10-12-2009, 18:30
Z tym rozstawieniem ze nie wpadaja na siebie z tego samego kraju to raczej chca oszczedzic kibicom meczów Chelsea- UTD liverpool- Arsenal itd. Chyba lepiej jest jak przynajmniej jest mieszane jesli to sie jeszcze da zrobic a przy 16 jest o.k. Wole takie coś niż ogladanie odrazu angielskich drużyn razem.

A co do losowania to niestety to już jest bardziej ustawianie grup a nie losowanie.

Yaro
17-02-2010, 23:45
Aż zdziwiony, że tu taka cisza panuje. Nikt wczoraj meczu Milan 2:3 Manchester nie oglądał? :cham: Ogólnie mecz naprawdę był emocjonujący. Po bramce Ronaldinho na 1:0 (pechowy rykoszet) myślałem, że będzie po 10 minutach 3:0, jak Ronaldinho za słabo uderzył i Antonini minimalnie obok słupka mimo, że Van Der Sar w drugi bok się rzucił. Potem jeszcze Ronaldinho sam na sam z Ferdinandem, ale sam nie wiem, czy faul czy celowo się wywrócił. Manchester pod koniec pierwszej połowy przycisł i bramka, która zaskoczyła samego strzelca. Potem od czego jest Rooney :napinka: Jedynie pod koniec szkoda, że Seedorf z najbliższej odległości strzelił na 2:3, bo zaliczka byłaby kapitalna, ale jestem zadowolony. Rewanż bez paniki, ale nie wolno odpuścić.

Co do Lyon 1:0 Real, to zaskoczenie. Bramka marzenie a Lyon mógł nawet wyżej wygrywać. Rewanż niby oczywisty, ale Lyon łatwo nie odda zaliczki.

Dzisiaj Bayern planowo, jednak bramka zwycięska na koniec meczu. Porto 2:1 po błędach Fabiańskiego, ale też mała zaliczka na rewanż.

Kamil
17-02-2010, 23:50
Niech Fabiański ucieka z tego Arsenalu, bo przy jego babolach nigdy nie zostanie numerem jeden w takim klubie, a tym samym o grze u Smudy może zapomnieć.

AndrusWNC
18-02-2010, 00:02
Ja czekam tylko na mecz Barcelony... ze Stuttgartem jak sobie poradzi bez 4 (na pewno ) zawodników Toure , Xavi ,Abidal,Keita .. Wierze w moc Pepa i gładko zjadą Szwabów potem już z górki byle do finału 22 Maja:)

PS Bezcenne jest zobaczyć jak Lyon ogrywa gwiazdy za 258.900.000 € :) ..

Kamil
18-02-2010, 00:17
Spokojnie odrobią straty w, 1:0 na Lyonie to nie w Madrycie, przegrać na Lyonie to nie wstyd i nie wielka zaliczka.

Piter_Jaw
18-02-2010, 21:44
Ogląda ktoś jakiś mecz Ligi Europejskiej?

Ja patrzę na Liverpool - Unirea...wypiłem 3 piwa, jest 31 minuta i jak wryty patrze się na akcje pod bramką Reiny, bo kurwa przy bramce stoi tam jakiś kibic !

Cały czas się zastanawiałem co on tam kurwa robi i czemu ochrona go nie ściągnie !!

Okazało się, że w tym meczu sędziuje 6 sędziów :hihi:
Idę spać! :lol2:

http://www.pzpn.pl/index.php/pol/Rozgrywki-miedzynarodowe/Liga-Europy/Szesciu-arbitrow-podczas-meczow-Ligi-Europejskiej

Miczek
19-02-2010, 10:53
Spokojnie odrobią straty w, 1:0 na Lyonie to nie w Madrycie, przegrać na Lyonie to nie wstyd i nie wielka zaliczka.

Obyś się mylił :lajkonik:

AndrusWNC
20-02-2010, 15:06
Obyś się mylił :lajkonik:

święte słowa;) :zabki:

gniotek1102
23-02-2010, 12:12
pokazuja w jakis knajpach w Katowicach mecze LM ? :)

multi
23-02-2010, 21:40
zerko ktos na szpil Barcy ? co tam sie dzieje ? wygraja to jeszcze ?

IRAS
23-02-2010, 21:43

Jak narazie prócz jednego strzału Messiego nic nie zrobili. Cieżko widze ich zwyciestwo, obym się mylił..

Mayek
23-02-2010, 21:53
Messi sie dobrze kiwa ale pare w nodze ma jak moja siostra kuzwa! Niech sie ogarna

Gierdi
23-02-2010, 21:53

Tu masz link do meczu:

http://atdhe.net/13846/watch-stuttgart-vs-fc-barcelona

Również widze to w czarnych kolorach...

IRAS
23-02-2010, 22:02
Zaczęli grać, ufff

koles1989
23-02-2010, 22:47
w dupe kurwa kupon :/ ahh Barca Barca

multi
23-02-2010, 23:16
pozdrawiam kolege ;)

AndrusWNC
23-02-2010, 23:25
ja tez pozdrawiam kolege :D .. ale i tak Visca El Barca!

Miczek
24-02-2010, 01:07
Nadzieja, że w rewanżu na Camp Nou Barca pokaże swój futbol :szpada:

AndrusWNC
24-02-2010, 13:05
Nadzieja, że w rewanżu na Camp Nou Barca pokaże swój futbol :szpada:

Jestem tego pewien , M.Pol powiedział jedna mądrą rzecz wczoraj w studiu cytuje; "Barca nie grała słabo jak włączy 5,i 6 bieg to Stuttgart nawet nie musi wychodzić na boisko, a dzisiaj widzieliśmy jedynie 2 bieg w pierwszej połowie , a 3 i 4 w pierwszych 20min 1 połowy"

z tym się zgodzę, wogule nie biegali , ale Marquez tragedia , Henry tez.. Czas na Silve lub Ribery;]

Mayek
24-02-2010, 13:21
Barca zawsze ma kryzys o tej porze roku, dobrze ze gralismy ze Stuttgartem, 1:1 dobry wynik przy takim graniu

gniotek1102
24-02-2010, 13:34
Dzisiaj jeden z dwóch ciekawszych meczy tej rundy Inter-Chelsea.
Mourinho ma coś do udowodnienia i dlatego ofensywne ustawienie w dzisiejszym meczu ale jednak Inter na arenach miedzynarodowych gra kiepsko a Chelsea jest w gazie a bardziej Drogba ktory strzela gol za golem wiec wynik powinien byc na korzysc Chelsea a jak bardzo to sie okaze wieczorem mam nadzieje ze zwyciestwem :)

mati
24-02-2010, 16:53
co do wczorajszego meczu Barcy ze Stuttgartem...Na Camp Nou jak VfB będzie grać jak w 1 połowie u siebie przez cały mecz, to Barca pojedzie na ryby.Dziś stawiam że mecz będzie jak szachy, Interu z CFC.

Assmodeo
24-02-2010, 21:03
Szybko Milito strzelił. Narazie mecz fajny... Mam nadzieje, że tak zostanie ;)

Grosik
24-02-2010, 21:15
Po "Na Wspólnej" szybciutko poleciałem do Tesco, wracam, a tu 7min i 1:0 w dupę... :kurwa:

pooceq
24-02-2010, 21:44
Po "Na Wspólnej" szybciutko poleciałem do Tesco, wracam, a tu 7min i 1:0 w dupę... :kurwa:

do przodu raczej :)
brawo Inter!

Gierdi
24-02-2010, 22:09
Piękne 60minut !
Jak Inter pyknie w dwumeczu Chelsea, to w tym roku puchar pojedzie do Mediolanu :jezor:

Pucha
24-02-2010, 22:15
Inter ładnie gra, myslałem ze do gorzej bedzie wygladało... oby wreszcie Inter zaszalał w LM...

ps: nareszcie Eto schodzi... :kac:

Assmodeo
24-02-2010, 22:27
Mecz na zajebistym poziomie. Serio sie tego nie spodziewalem, tymczasem.. takie mile rozczarowanie ;)

Grosik
24-02-2010, 22:51
Żal mi trzech rzeczy: bramki Interu w 3 min, kontuzji Cecha i postawy Drogby, ale cieszę się, że Hilario nie puścił ani jednej bramki(bo nie miał do tego okazji).
Do zobaczenia na Stamford:napinka:

Berki
25-02-2010, 00:41
końcówka meczu to już szachy ze strony Interu. szkoda, że nie zaatakowali i właściwie nie oddali celnego strzału na bramke nierozgrzanego Hilario.

Najbardziej szkoda straconej bramki u siebie... Zobaczymy co Mourinho przygotuje na 16 marca, liczę na coś więcej w tym sezonie jeśli chodzi o Inter.

Miczek
25-02-2010, 12:40
Barca : Inter - Wymarzony finał :napinka:

Mayek
25-02-2010, 13:49
zadna wloska druzyna nie przejdzie do nast rundy, jakby przypadkowo sie udalo interowi to w nastepnej rundzie dostanie . Wloskie druzyny sobie we wlasnej lidze z livorno i catania nie radza a co dopiero z kims kto teraz zostanie, tym bardziej ze paka bedzie silna

marcin GieKSa
25-02-2010, 15:15
zadna wloska druzyna nie przejdzie do nast rundy, jakby przypadkowo sie udalo interowi to w nastepnej rundzie dostanie . Wloskie druzyny sobie we wlasnej lidze z livorno i catania nie radza a co dopiero z kims kto teraz zostanie, tym bardziej ze paka bedzie silna
co to za argument a takie Chelsea czy M.U nie maja wpadek z jakimis slabiakami tez maja....ino prawda jest taka ze Liga Angielska to jest numer 1....i ciezko konkurowac lidze wloskiej pod wzgledem atrakcyjnosci jesli chodzi o zatrudnienie graczy klasy swiatowej. w tym widze problem...ale i tak nie ma źle Inter dalej w grze..pokazał ze wcale nie stoi na straconej pozycji..z czego ja sie bardzo ciesze...
pozdro

AndrusWNC
25-02-2010, 15:24
Wymarzony finał ; BARCA-Real ;]

Miczek
28-02-2010, 02:18
Wymarzony finał ; BARCA-Real ;]

Real to niech odpada już w tej fazie rozgrywek. :jezor:

Piter_Jaw
28-02-2010, 09:41

? Chyba za duzo nSport ogladasz i sluchasz takich specjalistow jak Miruś Trzeciak... Inter w grze i zobaczycie, ze dopiero w Londynie pokaze pazury :czytaj: A pozniej to juz z gorki :faja:

Shellu
28-02-2010, 10:28
A'propos N Sport. Mam okazję od niedawna oglądać i muszę powiedzieć, że poziom komentarza to dno. A największą cipą jest Wojtek Jagoda, który nie dość, że barwę głosu ma jakby mu notorycznie ktoś majstrował przy odbycie, to jeszcze kreuje się na wielkiego eksperta i komentatora wszechczasów - myśli że ma wielce oryginalne porównania czy dowcipną ripostę, a tylko się ośmiesza.

Reszta niewiele lepsza.

Co do Interu to zaskoczyli mnie na plus w meczu z Chelsea i szanse oceniam na 50-50.

Foxu
09-03-2010, 18:15
Dzisiaj Ciekawie sie zapowiada Arsenal-Porto. Juz sie doczekac nie moge. A jutro to samo z Real-Lyon

Yaro
09-03-2010, 20:35
Dwa ciekawe spotkania. Chciałbym, żeby AC Fiorentina i FC Porto awansowało, ale według mnie Arsenal Londyn dzisiaj zgniecie Porto, które słabą formę prezentuje. Zaś Bayern na takim gazie, że nie powinien przegrać we Florencji. Co do jutrzejszego meczu Manchester United - AC Milan, to nie napinajcie się w moim kierunku, bo idę rano do szpitala na operację i nie będę miał jak zripostować teksty w stylu "...z taką grą Manchester nie na co liczyć w pucharach" (pozdro Chudy, Foxu i Pooceq) :jezor:

Foxu
09-03-2010, 20:47
zycz dalej Porto awansu i dojdzie do tego ze ManU z 3 miejsca w lidze ino bedzie do Ligi Europejskiej sie lapal :hihi:

Bulisx
09-03-2010, 21:49
Jak narazie Bayern za burtą.. :(

Mayek
09-03-2010, 22:16
nie lubie bayernu ale wlosi to dizady i nei zasluguja na dalsza runde.
Arsenal zrobil akcje jak w fife teraz:)
leca z kontra czekam czekam godom "teraz!" i podanie do Eboue na sam na sam, kozacko!
Az nie wierze bo Arsenal teraz nic nie gra. Porto mnei rozczarowalo

Piter_Jaw
09-03-2010, 22:22
Bayern nie zasluzyl, zeby w ogole jeszcze dzisiaj grac w LM..cioty i tyle a najwieksza z nich to van Buyten, ktorego przepycha nawet Jovetic i Matusiak haha:) Szkoda Violi, ale szwaby to szwaby..wszyscy graja, szwaby wygrywaja..

Co do Arsenalu to pelen podziw.. Szok z bramki Nasriego i z tej kontry... tak jak pisze Mayek, Fifa 2020...

Mayek
09-03-2010, 22:26
widac bylo ze porto stawia wszystko na 1 karte ale ten obronca zajebal, zamiast wybijac albo grac do tylu to nieudolnie kepa probowal cos zrobic. Co do bayernu to nie mozna powiedizec ze nei zasluguja, pocisli ten juventus jak nigdy w grupie wiec zasluzyli na to. Fiorentina wyjatkowo dobrze w tej grupie pograla ale sie okazuej ze ten liverpool i lyon w kontekscie tego co teraz graja to sa kelnerzy

Krzyś
09-03-2010, 22:35
zaś te ciule z Bayernu przejdą, choć, włochów też nie trawie ...

jebac bayern!

pooceq
09-03-2010, 22:44
We're by far the greatest tem that World has ever seen!... Arsenal pierwszy raz od 1978 roku sie podniosl po porazce na wyjezdzie w Europie... i to w jakim stylu, na dodatek bez Cesc'a :)

oby tak dalej!

Bulisx
09-03-2010, 22:55
a Bayern Awansował :D:D:D

Foxu
09-03-2010, 23:06
Az nie wierze bo Arsenal teraz nic nie gra.

Mayek chodzilo Ci o ten mecz (w danej chwili) czy ogolnie o lige itp. Jesli to drugie to moze Ty Arsenal Kijow ogladasz :hihi: nie Londyn. W lidze w ostatnich 4 meczach Arsenal 12 pkt. Chelsea w 3 meczach 3 pkt, ManU w 4 meczach 7pkt.
Jesli chodzilo o dzisiejszy mecz i dana chwile w meczu to ewentualnie moge sie zgodzic bo poczatek drugiej polowy przespali odrobine, ale skonczyli odpowiednio

Mayek
09-03-2010, 23:24
chodzilo mi o lige jako caloksztalt ale fakt przespalem ostatni okres jak teraz widze po tabeli;)

TedeGKS
10-03-2010, 00:14
bardzo się ciesze że arsenal gra dalej,jakoś się tak złożyło że pierdole komercyjną LM,wolę własne podwórko:-),ale wyjątkowo cieszy mnie gra arsenalu.Stawiają na młodzież,cisną do przodu jest to zajebista dla oka piłka.Czy angielskie kluby wieszają jakieś fany na LM? czy tylko ich ogłuszający doping jest jedynym pokazem kibicowskim na Champions league?Tak dzis zobaczyłem zapowiedź arsenal-porto i się zastanawiam,same młode pyski(kibice PORTO) skąd Ci ludzie mają $ aby jeździć przez pół europy na tak exklusiv spotkania,czy to może moje minimalistyczne podejście Polaka,wprowadziło mnie w nastrój i zadaje zbędne pytania.

pooceq
10-03-2010, 00:52
fany sa rzadkoscia, predzej zobaczysz je na wyjazdach, ale i tak sa skromne. doping Arsenalu dzis, to cos niesamowitego. ostatni raz takie cos slyszalem na pucharze ligi z Liverpoolem, sam wrocilem z tego meczu ze zdartym gardlem. az zaluje, ze dzis nie pojechalem

za wyjazd z Londynu do Porto zyczyli sobie troche ponad 200 funtow za jedniodniowy wypad, wiec w druga strone bedzie pewnie podobnie

Mayek
10-03-2010, 10:15
Tede- jedz na zachod zobacz jak ludzie zyja:)
licz ze 200 funtow to jest 30h roboty (za minimalna place- tak na oko licze). Nie jest to jakas kosmiczna kasa poza tym nie jest powiedziane ze ciagle jezdza na te szpile ci sami ludzie.

mobilo
10-03-2010, 20:55
Panowie ogląda ktoś MU - Milan na polshicie ?? Jakie macie kolory ?

Budus
10-03-2010, 20:57
Panowie ogląda ktoś MU - Milan na polshicie ?? Jakie macie kolory ?
ciulate:] MU jest na pomarańczowo :)
na eNce wszystko OK :]

Gierdi
10-03-2010, 20:58
Kolory do dupy... a Real już prowadzi:lajkonik:

mobilo
10-03-2010, 21:01
To bo już myślałem ze tylko u mnie.
Tak się kończy lawirowanie po knałach już pierwsza brama przegapiona :drewno:

Pituś
10-03-2010, 21:03
haha włączyłem telewizor żeby zobaczyć te kolory i brama :D

bambus
10-03-2010, 21:04
Czemu kibice z ManU mają nasze pasiaki?? :cham:
Cysiu

Krzyś
10-03-2010, 21:08
ciulate:] MU jest na pomarańczowo :)
na eNce wszystko OK :]

kuźwa, a już miałem oddać tv do naprawy:))))

mobilo
10-03-2010, 21:18
Real znów zaczyna mieć akcje jak z Sevillą tylko na razie efektu brak. Strzał na pustą w słupek i kolejna akcja Krystyny po ręce bramkarza

Mayek
10-03-2010, 21:44
Lyon gra totalny piach, ta 1 bramke zajebali strasznie, potem krysytna jest najlepszym napastnikiem jak taki kartofel wpada

mobilo
10-03-2010, 22:30
jedna brama padła i się Realik zesrał :hihi: zresztą już jak chyba 6 poprzednich razy na 2 rundzie LM.
Wszystko pewnie przez to, ze nie wykorzystali tego na pustą budę.

Rahim
10-03-2010, 22:39
W sumie zawsze lubilem Real , ale jak widze, ze znowu sie zegnaja z rozgrywkami to coz . Nic wiecej nie moge napisac jak to , ze sa cipami . No chyba, ze to fatum . Ktos ich przeklnal i teraz szczescie ,i sukcesy w europie nie sa im dane.

Jaworzno
10-03-2010, 22:41
Jedno życie, jeden klub - 1/8 aż po grób.

Wypierdalać, dobranoc.

Miczek
10-03-2010, 22:53
http://demotywatory.pl/1186905/Jedna-wiara-jeden-klub :kwiaty:

Mayek
10-03-2010, 22:55
link nie dziala
serce w bieli, krew w blekicie, 1/8 ponad zycie hahahahah
3 tryliony dolarow a i tak gowno, boje sie tylko ze teraz sie skoncentruja na lidze i wdupimy, juz se zawczasu Copa del Rey odpuscili :cham:, teraz LM, ciezko bedzie.
pare lat temu Real wylecial we wtorek a Barca w srode wiec trza uwazac, chociaz wydaje sie to zajebiscie nieprawdopodobne zeby Vfb cos ugralo

Yaro
10-03-2010, 22:58
Czemu kibice z ManU mają nasze pasiaki?? :cham:
Cysiu

Protest przeciwko polityce rodziny Glazerów. Zanim klub z Old Trafford nazywał się Manchester United, to klub nosił nazwę Newton Heath a barwy miał żółto-zielone.

Co do meczu. Żal mi szczerze AC Milanu. Mimo, że kibicuję diabłom, to żal było patrzeć jak Manchester się nimi bawi. Leonardo powinien ponieść konsekwencje za oszczędzanie najlepszych zawodników, kosztem Serie A. Clarence Seedorf i David Beckham zdecydowanie wnieśli do gry mediolańczyków, ale byli bezradni w meczu. Nie wiem dlaczego Kakhaber Kaładze i Gennaro Gattuso nie grają regularnie w Milanie, ale to polityka Leonardo. Manchester dzisiaj spokojnie, ale na początku bramkę mógł strzelić Ronaldinho i kto wie, jakby dalszy mecz wyglądał. Gary Neville dzisiaj fenomenalnie w obronie! Praktycznie cała obrona w najlepszym zestawieniu i zaraz było widać bezradność a atakach Milanu. Rooney, to Rooney, czyli komentować nie trzeba. Nani dzisiaj zagrał bardzo dobrze. Fletcher kapitalnie czyścił. Mam nadzieję, że w weekend Fulham Londyn zostanie w takim samym stylu pokonane. W następnej rundzie chciałbym, żeby trafili FC Barcelonę lub Real Madryt (sic!) ale w takim wypadku Bayern Monachium pozostaje :zabki:

Waldas
10-03-2010, 23:03
MU strzeliło bramke na poczatek i było po zawodach (chyba taki był plan Fergusona, bo ataki były od pierwszych minut). Real dno. Zastanawia mnie Lyon, bo oni niby nie graja ladnej piłki, ale zawsze staraja sie byc z wynikiem do przodu (taki niemiecki styl). Lisandro i Delgado mogli pod koniec meczu dobic Real, jednak tak sie nie stało.

Oba dzisiejsze mecze LM kojarzyły mi się z........GieKSa :D W meczu MU-Milan, kibice MU mieli pasiaki w kolorach GieKSy. Natomiast w meczu Real-Lyon, Francuzi grali w koszulkach bez nazwy sponsora (widocznie, gdy grasz przeciwko drużynie z większą kasą, sponsor na koszulkach nie jest mile widziany :hihi: )

marcin GieKSa
10-03-2010, 23:13
jednak sport(pilka nozna) jest piekny.....pieniadze nie graja na boisku!!!

Shellu
11-03-2010, 01:25
Cześć, nazywam się 1/8 i jestem fanem Realu Madryt : )

blazej
11-03-2010, 11:37
Yaro Kaładze i Gatusso nie grają bo są na chwile obecną słabi. Genaro trzeba było się pozbyć jak przebąkiwał o transferze przynajmniej by kasa była a tak to już cień zawodnika z dawnych lat. Milan grał słabo bo przez kontuzje paru graczy posypała się gra w obronie. Zadecydował w wielkim stopniu pierwszy mecz który by sie mógł różnie potoczyć gdyby było 2-0. MU był lepszy i jedyny teraz jego problem będzie taki jak zatrzymać Roneya w lecie bo coś mi się zdaje że Real nie odpuści jego transferu.

Tommywie
11-03-2010, 11:43
Wg mnie mozna powiedziec, ze to dzieki Higuainowi Real pozegnal sie z LM... Gdyby sie nie zesral i trafil na pusta bramke albo gdyby w nastepnej akcji nie chcial tak bardzo strzelic sam, tylko podal do CR9 ktory stal na 5 razy lepszej pozycji, to ten mecz pewnie potoczylby sie lepiej...

kurwa!

Mayek
11-03-2010, 11:53
ja no gdyby, gdyby tez bramkarz nie puscil szmaty to by nie bylo nerwowki.
Rooney po odejsciu Cristiano gra zajebiscie. Widac bylo kto go "blokowal"
swoja droga bardzo lubie tego chopa bo jest wybitnym zawodnikiem ale w realu se spierdoli wszystko. Zapamietam go jak szalal w United, przejscie do Madrytu to byl strzal w stope

Shellu
11-03-2010, 12:38
Z drugiej strony gdyby Lisandro Lopez nie grał jak ciota, to Real mógłby ostro popłynąć w obu meczach.

Dawno nie widziałem takiego partolenia znakomitych sytuacji (w obu meczach). A przecież podobno to świetny zawodnik.

IRON
11-03-2010, 14:10
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/wloskie-media-byl-sobie-kiedys-milan,1,3190170,wiadomosc.html Włoskie media: był sobie kiedyś Milan...

Yaro
11-03-2010, 19:54
Yaro Kaładze i Gatusso nie grają bo są na chwile obecną słabi. Genaro trzeba było się pozbyć jak przebąkiwał o transferze przynajmniej by kasa była a tak to już cień zawodnika z dawnych lat. Milan grał słabo bo przez kontuzje paru graczy posypała się gra w obronie. Zadecydował w wielkim stopniu pierwszy mecz który by sie mógł różnie potoczyć gdyby było 2-0. MU był lepszy i jedyny teraz jego problem będzie taki jak zatrzymać Roneya w lecie bo coś mi się zdaje że Real nie odpuści jego transferu.

Gennaro Gattuso to bardzo pracowity zawodnik, więc nie rozumiem jak może go zabraknąć w Milanie, ale to wizja Leonarda.

Co do Wayne Rooneya. Zadeklarował już kilkakrotnie, że chce w Manchesterze United chce grać do końca kariery, bo czuje się tu świetnie. Po drugie ma dostać nowy, najwyższy kontrakt i ma zarabiać najwięcej na wyspach. Po trzecie (bez napinki), po co ma iść do klubu, gdzie już 6-7 rok trwa "przemeblowanie" w składzie jak i na ławce trenerskiej? Wczorajszy mecz pokazał po raz kolejny, że pieniądze nie grają. Takie wzmocnienia jak Kaka czy Cristiano Ronaldo nie tworzą kolektywu, jakim jest Manchester od kilku lat. Rooney nie jest głupi i zostanie na Old Trafford. Inny i jedyny klub na którego stać Rooneya, to FC Barcelona, więc temat można zakończyć.

Mayek
11-03-2010, 23:30
ogolnie tak, Rooney to pewnie inteligent nie jest, ale nie wydaje mi sie zeby byl tak glupi i poszedl do Realu tylko skuli kasy, ile tej kasy mozna miec wiecej? Rooney bedzie gral w klubie, ktory moze cos zdzialas a Real to jest bieda

TedeGKS
16-03-2010, 21:07
zaś ten pierdolony złamas komentuje chelsea na "n" .Pamiętam go razem z lorkiem tworzył na legendarnej WIZJI TV duet nie do wytrzymania.

Grosik
16-03-2010, 21:20
Kaj mogę zobaczyć na żywo CHELSEA - Inter?

mobilo
16-03-2010, 21:40
Ja sobie zerkam na sopcasicie przez necik

gniotek1102
16-03-2010, 21:41
Chelsea oby druga połowa taka jak końcówka pierwszej i pojedzie ten Inter ! :)

Szczepan
16-03-2010, 21:42
Sopcast - 80248

jaśka
16-03-2010, 21:45
Kaj mogę zobaczyć na żywo CHELSEA - Inter?

pierdol to chuja graja :hihi:

http://live-sport-tv.com/pilka_nozna.php
http://www.meczyki.pl/

Grosik
16-03-2010, 21:45
Dzięki chopy!

TedeGKS
16-03-2010, 22:03
trzeciak ma coś wspólnego ze Śląskiem

komentarz w stylu "przyjmuję ze spokojem na klatkę" albo "obalił sie droghba nie było faulu"

komentarz do meczu polega na tym ze trzeciak wygłasza teze i kalinowski ją neguje....

co do samego meczu chelsea bezradna na twarda obrone interu.Stawiam 0-0 albo 1-0 coś może wejść bo chelsea ciśnie mocno

pooceq
16-03-2010, 22:18
oby niebieski smiec polecial za burte. do boju Inter!

Yaro
16-03-2010, 22:28
Chelsea za burtą! Brawo Inter! Brawo Eto'o!

Assmodeo
16-03-2010, 22:28
A mnie ta Sevilla wkurwia... ;/

Taka padake graja ;/

TedeGKS
16-03-2010, 22:38
nienawidzę włoskiego futbolu,ale wyjątkowo się ciesze z OUT chelsea,ale z drugiej strony zaś ten cFaniak murinio będzie kozaczył..hehe

pooceq
16-03-2010, 22:48
Murinio niby cwaniak, ale dobry z niego trener
a wywalenie Chelscum to cos pieknego po prostu :)

jeszcze tylko wiecej potkniec w lidze i bedzie wypas

marcin GieKSa
16-03-2010, 23:55
brawo Inter!!!!!!!cos pieknego utrzec nosa Angolom...bo cos ich za duzo jest w L.M....INTER w pełni zasluzenie wygral!!!Moze i Mourinho ma wkurwiajacy styl ale trener z niego jest genialny!!aha i jeszcze jedno jebac tych komentatorow z N-ki jak sie spuszczali nad gra Chelsea..momentami nie szlo tego sluchac...FORZA INTER!!

venom1964
17-03-2010, 00:13
trudno ;( ale liga ANGIELSKA JEST NASZA ! Chelsea

Lars Ulrich
17-03-2010, 00:21
tylko o GieKSie nie zapomnij

AndrusWNC
17-03-2010, 13:16
Odpadniecie Chelsea i Realu Bezcenne! dzisiaj jedna drużyna która na zawsze będzie wielka! Barcelona ! Vamos Barca bronic honoru hiszpańskiej piłki:)

MALek
17-03-2010, 14:32

Widzę że nawet po odpadnięciu poczucie humoru was nie opuszcza :cham:

ziomek
17-03-2010, 16:06
żeby ta wasza farsa czasem dziś już nie odpadła :cham:

co by to się działo jak by Stuttgart dziś awansował :piwo::piwo::piwo:

MisiekWNC
17-03-2010, 17:19
0,1% szans że tak będzie :) MU sobie nie wypuści.

Jaworzno
17-03-2010, 17:55
co by to się działo jak by Stuttgart dziś awansował

Sam w to nie wierzysz. Awans jest pewniejszy niż Twoja i moja śmierć :huh:

Chudy NFG
17-03-2010, 19:13
0,1% szans że tak będzie :) MU sobie nie wypuści.

Oj nie byl bym tego taki pewien ... troche meczy zostalo a jak liga pokazuje mozna stracic punkty wszedzie ... a o tytul do konca beda walczyc MU, Chelsea i Arsenal ... a podobno gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta :cham: wiec do poki pilka w grze wszystko mozliwe :szpada:

AndrusWNC
17-03-2010, 20:08
żeby ta wasza farsa czasem dziś już nie odpadła :cham:

co by to się działo jak by Stuttgart dziś awansował :piwo::piwo::piwo:

Widze ze Lubisz marzyc:) Marzenia się spełniają!! ale nie dzisiaj.:fly::fly:

Przemek
17-03-2010, 20:13
kajś w necie można obejrzeć ? byle jaki mecz byle Lm

mobilo
17-03-2010, 20:18
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia

tutaj, tylko na razie jeszcze nie ma transmisji

GieKSiarz(BGW)
17-03-2010, 21:06
A teraz Barcelona vs Vfb Stuttgart. Wiec na telewizory i inne odbiorniki :) Katalończycy grają u siebie i wygrają, wątpię w to że mogą przegrać nie ma Ibrahimowicza i Xawiego, ale patrząc na hiszpańską piłkę i styl nie ma porównania do ligi niemieckiej, a przynajmniej moim zdaniem. W końcu Barca broni trofea LM, wiec są na pewno pozytywnie nastawieni. :) FCB

AndrusWNC
17-03-2010, 21:37
Dziekuje Dobranoc! Wielka Barcelona!

Przewóz64
17-03-2010, 21:41
Dziekuje Dobranoc! Wielka Barcelona!

Raczej nie wielka barcelona tylko słabiutke VFB :cham: Niestety ale ciągle pomagający barcelonie sędziowie nie dadzą nic zrobić zawodnikom Stuttgartu. Nie ma się co martwić, a następnej fazie farca odpada :cham:

Kogut
17-03-2010, 21:41
Barcelona rozjedzie Vfb Messi piękna brameczka

Yaro
17-03-2010, 21:49
Oj nie byl bym tego taki pewien ... troche meczy zostalo a jak liga pokazuje mozna stracic punkty wszedzie ... a o tytul do konca beda walczyc MU, Chelsea i Arsenal ... a podobno gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta :cham: wiec do poki pilka w grze wszystko mozliwe :szpada:

Powiem Ci Chudy, że to mnie najbardziej niepokoi. My mamy jeszcze starcie z Liverpoolem, Chelsea i Tottenhamem u siebie i "wyjazd" z Manchesterem City. Tak więc cholernie ciężkie mecze.

Co do LM, to Barcelona dzisiaj na spokojnie gra i skutecznie. W piątek losowanie. Czuję, że trafimy Barcelonę lub Bayern.

AndrusWNC
17-03-2010, 22:01
Raczej nie wielka barcelona tylko słabiutke VFB :cham: Niestety ale ciągle pomagający barcelonie sędziowie nie dadzą nic zrobić zawodnikom Stuttgartu. Nie ma się co martwić, a następnej fazie farca odpada :cham:

Widze ze kolejny fan Realu:) Nom sedzia pomaga Barcelonie:) .Trofeum na Santiago Bernabeu cos pieknego;) ale jeszcze 4 mecze i final.

Przewóz64
17-03-2010, 22:43
Widze ze kolejny fan Realu:) Nom sedzia pomaga Barcelonie:) .Trofeum na Santiago Bernabeu cos pieknego;) ale jeszcze 4 mecze i final.

Z tym Realem to akurat bardzo się pomyliłeś, bo ja akurat jestem za Manchesterem United już od wielu, wielu lat :) Moim zdaniem barca nie ma się co podniecać zwycięstwem 4:0 ze Stuttgartem, bo MU wygrało 4:0, ale z AC Milan, a to jest wielka różnica klas. Gdyby barca grała dzisiaj z lepszym przeciwnikiem to wynik byłby inny.

Assmodeo
17-03-2010, 22:43
Dzis świetna gra Katalończyków. Oby tak dalej. VISCA EL BARCA ! ! !

jaśka
17-03-2010, 23:20
Co tak cicho w temacie??!!
nikt nie ogladał meczu:hihi:

taką grą Barca daleko dojdzie, jeśli Genialnego Messiego nie dopadnie kontuzja

Assmodeo
17-03-2010, 23:27
Barca - Inter dla mnie wymazony final w tej edycji :)

mobilo
17-03-2010, 23:29
Jestem pod wrażeniem przerzutów gry przez Barcelonę na drugą stronę boiska, następnie dwa podania i okazja bramkowa, a VfB w lesie. Messi w ostatnich meczach gra tak jakby się w amoku. Dawno nie widziałem, aby z taką łatwością mogły wchodzić strzały z 16 metra. W niedzielnym meczu też wyprawiał z obrońcami Valencii co chciał.
Poczekajmy, aż duma Katalonii trafi na jakiegoś bardziej wymagającego rywala od VfB i czy dalej z taka łatwością Messi będzie strzelał bramki, bo jeśli tak to może znów dostanie złote bale na koniec roku :)

dCkk
18-03-2010, 09:18
Barca - Inter dla mnie wymazony final w tej edycji :)

nie tylko dla Ciebie ;)

od zawsze na zawsze FORZA INTER !

dobrze by bylo, gdyby jeszcze w tym finale wielka Barcelonka poplynela :szpada:

Yaro
18-03-2010, 12:00
Jutro o 12:00 w Euro Sport losowanie par. Chciałbym, żeby FC Barcelona trafiła Bayern Monachium lub Inter Mediolan, ale pisać sobie można. Jako, że Manchester United ma ciężki terminarz w lidze, to w tej fazie chciałbym, żeby coś w stylu Girondins Bordeaux lub CSKA Moskwa, ale wiadomo, że w losowaniu wszystko możliwe. Według mnie Arsenal Londyn lub Bayern Monachium będą czarnym koniem w lidze mistrzów (minimum półfinał).

Assmodeo
18-03-2010, 15:19
Jako, że Manchester United ma ciężki terminarz w lidze, to w tej fazie chciałbym, żeby coś w stylu Girondins Bordeaux lub CSKA

Wbrew pozorom te druzyny wcale takie słabe nie są :) i moga sprawic niespodzianke :)

AndrusWNC
18-03-2010, 19:33
Mi się marzy Barcelona-Lyon:)

pooceq
18-03-2010, 20:05
Według mnie Arsenal Londyn lub Bayern Monachium będą czarnym koniem w lidze mistrzów (minimum półfinał).

czarnym koniem zespoly, ktore od wielu lat wychodza z grupy? zawsze myslalem, ze to wyrazenie oznacza cos innego, wiec dzieki za uswiadomienie :lol2:

mobilo
18-03-2010, 20:25
Zajebisty szpil i emocje towarzyszą podszas meczu Werder - Valencia z 3:1 dla Hiszpanów zrobiło się nagle 3:3 i jeszcze pół godziny do końca

Yaro
18-03-2010, 20:47
czarnym koniem zespoly, ktore od wielu lat wychodza z grupy? zawsze myslalem, ze to wyrazenie oznacza cos innego, wiec dzieki za uswiadomienie :lol2:

Czarny koń to zespół, który może namieszać (pokonać głównego faworyta). A Bayern chyba w poprzednim roku nie załapał się do ligi mistrzów kanonierku :szpada:

Shellu
18-03-2010, 21:02
Ale Fulham pocisnęło Juve. Brawo.

Piter_Jaw
18-03-2010, 21:05
Powiem krótko...

Manchester - Milan 4-0

Fulham - Juventus 4-1

Chelsea - Inter 0-1

Może teraz niektórzy już widzą różnice? Inter robi różnice... :czytaj: Forza Ragazzi !

pooceq
19-03-2010, 08:47
Czarny koń to zespół, który może namieszać (pokonać głównego faworyta). A Bayern chyba w poprzednim roku nie załapał się do ligi mistrzów kanonierku :szpada:
no to dalej cos nie pasuje..
ale zreszta EOT, z kibicami sukcesu nie potrafie rozmawiac

Yaro
19-03-2010, 11:18
no to dalej cos nie pasuje..
ale zreszta EOT, z kibicami sukcesu nie potrafie rozmawiac

Tutaj masz kolego pecha. Kibicuję im od 1994 roku, odkąd moim idolem z dzieciństwa był Peter Schmeichel, tak więc urok sukcesów mnie nie zaszczepił. Pewnie Cię to jebie, ale jak masz kompleksy na punkcie Manchesteru United, to się dalej będziesz do mnie przypierdalał na każdym kroku. Nawet jak Arsenal Londyn wygra mistrza Anglii to ja pogratuluję normalnie a nie będę pisał, że ktoś jest kibicem sukcesu lub pisał w stylu "mieli farta jak zawsze".

EDIT: Za 45 minut losowanie par na kanale Euro Sport.

kaos azul
19-03-2010, 12:09
Tutaj masz kolego pecha. Kibicuję im od 1994 roku, odkąd moim idolem z dzieciństwa był Peter Schmeichel, tak więc urok sukcesów mnie nie zaszczepił. Pewnie Cię to jebie, ale jak masz kompleksy na punkcie Manchesteru United, to się dalej będziesz do mnie przypierdalał na każdym kroku. Nawet jak Arsenal Londyn wygra mistrza Anglii to ja pogratuluję normalnie a nie będę pisał, że ktoś jest kibicem sukcesu lub pisał w stylu "mieli farta jak zawsze".

EDIT: Za 45 minut losowanie par na kanale Euro Sport.

pojebalo Was czy jak??

klocic sie o jakies kluby z dupy...

jedna jest Gieksa a nie jakies arsenale mu i inne ciulstwa:piwo:

Yaro
19-03-2010, 12:20
Olimpique Lyon - Girondins Bordeaux
Bayern Monachium - Manchester United
Arsenal Londyn - FC Barcelona
Inter Mediolan - CSKA Moskwa.

Gierdi
19-03-2010, 12:24
no i w półfinale Inter prawdopodobnie wpadnie na Barce.. (przedwczesny finał)

MALek
19-03-2010, 13:04
Farta mają Francuzi bo gdyby nie to że ich drużyny trafił na siebie to pewnie by w półfinale nie mieli nikogo, a tak także i my zyskujemy ciekawy mecz z dodatkowym smaczkiem.

ManU powinno se z Bayernem poradzić choć sam mecz powinien być ciekawy...

Arsenal - Barca tu raczej nie ma wątpliwości kto wygra, tak samo w meczu Inter - CSKA....choć może Rosjanie pokuszą się o niespodziankę.

Lars Ulrich
19-03-2010, 14:14
no i w półfinale Inter prawdopodobnie wpadnie na Barce.. (przedwczesny finał)przy okazji mógłbyś podać mi nr w totka? nudzi mnie bezrobocie..

Ciekawi mnie bardzo pojedynek Arsenalu z Barcą, Arsenal pokazał na co go stać i w ogóle to już są spotkania o takiej wadze że nie raz decyduje poszczególny błąd indywidualny, także będzie ciekawie

Kisiel
19-03-2010, 14:58
OL spokojnie ? no nie wiem, Bordeaux wcale nie takie słabe wkoncu mistrz francji i lider tabeli , a co do Barcelona - Arsenal to tu tez licze na mała niespodzianke i wygrana Arsenalu , i w ten sposób Barcelona bez zadnego pucharu w tym sezonie :)

Foxu
19-03-2010, 17:51
No i czas Barcy w LM sie skonczyl. Teraz to juz nie bedzie slabe VfB czy inne takie.

pooceq
19-03-2010, 21:20
No i czas Barcy w LM sie skonczyl. Teraz to juz nie bedzie slabe VfB czy inne takie.

ja tez jestem optymistycznie nastawiony, ale bardziej umiarkowanie. najwazniejsze, ze bedzie dobry futbol. ze zacytuje kumpla, kibica Tottenhamu: "dwa najladniej grajace zespoly na swiecie"

Pyskaty
19-03-2010, 22:14
Ciekawi mnie bardzo pojedynek Arsenalu z Barcą, Arsenal pokazał na co go stać i w ogóle to już są spotkania o takiej wadze że nie raz decyduje poszczególny błąd indywidualny, także będzie ciekawie

Myślę, że Barca trafiła najgorzej jak mogła. Arsenal jest na bardzo zbliżonym poziomie jeżeli chodzi o technikę do Barcy, a kondycyjnie chyba dużo lepszy. Jeżeli Messi nie wygra im tego meczu w pojedynkę tak jak robi to ostatnio to Barca może mieć ciężko.

Shellu
20-03-2010, 01:05
Zgadza się, że Arsenal gra ładnie, ale nie sądzę, żeby wyeliminował Barcelonę. Dla mnie to nie ta klasa - Kanonierzy bardzo dobrze radzą sobie z większością drużyn, ale z tymi prezentującymi bardzo wysoką klasę w tym sezonie przegrywali z kretesem. Lotus nie wierzę, że ten emeryt Henry jest w stanie jakoś specjalnie namieszać. Dla mnie jest to zawodnik, który w większości meczów psuje grę Barcie. Zagrał nieźle z Valencią, ale raz do roku i kura pierdnie.

MU - Bayern - po 50 procent szans. Bayern w tym sezonie gra bardzo dobrze i ma kapitalne i szybkie skrzydła. Nawet bardziej ciekawy ten dwumecz niż Barcy z Arsenalem, ale oba zapowiadają się kapitalnie.

Bordeaux -Lyon - trudno powiedzieć, Bordeaux grało znakomicie do pewnego momentu, ostatnio grają padakę. Nawet z Olympiakosem, w meczu który mieli pod kontrolą, w pewnym momencie mogli sromotnie odpaść. Lyon pokazał klasę w meczach z Realem i dlatego szykuje się bardzo ciekawy pojedynek.

Inter - CSKA - Inter musi to wygrać, jeśli marzy o sukcesach w Europie. Ale nie lekceważyłbym CSKA - Sevilla co prawda jest beznadziejna, ale jednak udało się Rosjanom wygrać.

TedeGKS
30-03-2010, 22:47
jak nie lubie Munchen tak w chuj szacun za to co zrobili,manu zlekceważył rywala,myślał że 3pkt,może 2 już ma,inna sprawa że po pierwszej połowie mogło być 0-3.Hehe rewanż za to 11 lat temu.Frank jest idolem,zapierdala za 3,myśli na boisku,z drugiej strony Edwin masakra takiego bramkarza chyba zazdrości każda ekipa na swiecie....

TedeGKS
30-03-2010, 22:52
MU - Bayern - po 50 procent szans. Bayern w tym sezonie gra bardzo dobrze i ma kapitalne i szybkie skrzydła. Nawet bardziej ciekawy ten dwumecz niż Barcy z Arsenalem, ale oba zapowiadają się kapitalnie.

nie śledzę zbytnio ligi niemieckiej,może ostatnio troszkę Bayernu oglądałem,ale dla mnie grają fatalnie,komentatorzy z N(ale to pseudo znaFcy) potwierdzają to opinię,Bayern gra słabo,obrona dno,potencjał duży ,Holender na ławce z Klose oraz Gomez niewykorzystywany,dziwna taktyka Van Hala.Zresztą ponoć w dojczach wielu nie zdziwiła wtopa z VFB.Szykują się ponoć duże zmiany po sezonie......Co do skrzydeł potwierdzam Lamm i Van Buyten masakra,te wrzutki..kręcone.

PS:ileż to w tym miesiącu już kartek widziałem za radość po bramkach:-)

pozdro Buśkiewicz:)

Mayek
30-03-2010, 23:07
scheiss bayern!
Manu zostalo skarcone za granie na 0:1
w rewanzu jedziemy bo final Barca - Manu to koniecznosc, reszta gra slabo.

Olic poswiecil zolta kartke zeby pokazac jak powinien byc chop zbudowany :szok:

Piter_Jaw
30-03-2010, 23:08
No i zrobilo sie bardzo ciekawie;)

Manchester bez Rooneya na najblizsze najwazniejsze w sezonie mecze;) W sobote mecz z Chelsea...w srode rewanz z Bayernem. Myslicie, ze niezniszczalny Wayne zdazy wrocic?

Jesli nie, bayern ma 30% wiecej szans na awans...

A jutro, FORZA INTER !!!!!

Kristof
30-03-2010, 23:11
scheiss bayern!
Manu zostalo skarcone za granie na 0:1
w rewanzu jedziemy bo final Barca - Manu to koniecznosc, reszta gra slabo.

Olic poswiecil zolta kartke zeby pokazac jak powinien byc chop zbudowany :szok:

Ciepło mu było :foch:

Frajern mi gra na nerwach

TedeGKS
31-03-2010, 00:08
i jeszcze jedno odnośnie gry ala Nani...

cytat...który gdzies przy okazji znalazłem i podpisuję się pod nim

"Wie pan, jaka jest różnica pomiędzy piłkarzem a rugbistą? To znaczy, jakie jest powiedzenie tej różnicy się tyczące? Że piłkarz udaje, że go boli, a rugbista udaje, że go nie boli. Bardzo mi się to podoba. Urwij łeb rugbiście, złam mu nogę, a on powie: nic mi nie jest, gramy dalej."

ralf
31-03-2010, 10:21
Powiem tak jedyną wadą Bayernu jest to, że jest to druzyna niemiecka. Przez to jest tak mało popularna(nielubiana) w Polsce. Mecz zajebisty Manu szczesliwie przegralo tak nisko. Na OT FCB ma 60 % szans na awans. (bez ryzego zwirza moze byc jeszcze wiecej)
Jesli dodac ze grali bez Robbena i Gomeza. Mowcie co chcecie ale druzyna ma realna szanse na wygranie LM

Yaro
31-03-2010, 12:02
No i zrobilo sie bardzo ciekawie;)

Manchester bez Rooneya na najblizsze najwazniejsze w sezonie mecze;) W sobote mecz z Chelsea...w srode rewanz z Bayernem. Myslicie, ze niezniszczalny Wayne zdazy wrocic?

Jesli nie, bayern ma 30% wiecej szans na awans...

A jutro, FORZA INTER !!!!!

Rooney skręcił kostkę. Jak wypadnie na mecz z Chelsea i Bayernem, to może być kiepsko, ale nie załamuję rąk. Co do meczu. Manchester powinien prowadzić po pierwszej połowie 0:3, ale wyszło jak wyszło. 2:1, to nie tragedia, ale bramka w 92 minucie boli jak skurwysyn. Mam nadzieję, że na Old Trafford rozjebią ich taktycznie jak Milan.

ralf
31-03-2010, 12:36
Liczysz tylko sytuacje MANU? W kontekscie całego meczu uwazam to za najmniejszy wymiar kary. A na OT przyznam ze jest wszystko mozliwe aczkolwiek wystarczy 1 bramka Bayernu i sytuacja dla angoli sie strasznie komplikuje

Mayek
31-03-2010, 13:41
ja nie lubie bayernu za skupowanie gwiazd innych druzyn ligi (Hamburg, Vfb itd). Skupuja a i tak nic z tego przez ostatnia dekade nie mieli.
Poza tym ten ciul beckenbauer i jego smieszne wypowiedzi o tym jakie to druzyny na wschod od odry sa slabe

Shellu
31-03-2010, 13:45
Powiem tak jedyną wadą Bayernu jest to, że jest to druzyna niemiecka. Przez to jest tak mało popularna(nielubiana) w Polsce.

Przemyśl to.

Yaro
31-03-2010, 14:18
Liczysz tylko sytuacje MANU? W kontekscie całego meczu uwazam to za najmniejszy wymiar kary. A na OT przyznam ze jest wszystko mozliwe aczkolwiek wystarczy 1 bramka Bayernu i sytuacja dla angoli sie strasznie komplikuje

W meczu Bayern zagrał lepiej całe spotkanie. Pierwsza połowa, to Manchester grał dobrze. Druga połowa, to nacisk Bayernu i Van Der Sar mimo, że kapitalny mecz, to bezradny przy golach. Ferguson zrobił błąd w 70 minucie, kiedy zdjął Carricka i Parka (kosztem Valencii i Berbatova), którzy dobre spotkanie grali. Wiadomo było, że Manchester przechodzi na ustawienie 4-4-2, więc Bayern szturmował aż się udało. Ribery zagrał znakomicie. Teraz będzie kicha w ataku, bo Rooney wątpliwy występ, Owen do końca sezonu nie zagra a Berbatov dobry, ale strasznie wolny i żmudny, więc on sam w ataku nie powalczy. Wątpię, żeby zaś Diouf lub Macheda dostali szansę w grze o taką stawkę. Pozostało teraz tylko czekać, co Ferguson wymyśli.

Dzisiaj mecz Arsenal - Barcelona się bardzo dobrze szykuje. Według mnie Arsenal świadomy, że pojedzie w rewanżu do paszczy lwa skupi się na ataku, ataku i jeszcze raz ataku. Na pewno widowisko pewne!

Jaworzno
31-03-2010, 14:22
O tak dzisiaj będzie uczta!

A co do Manu to jeśli ryży nie będzie grał w rewanżu to płyniecie

Mayek
31-03-2010, 14:28
no niestety. Nie ma zmiennika. Chce final Barca - Manu. Jak przejdziemy Arsenal to mamy pewny final bo francuzi poplyna. A Inter i Cska to nie ta klasa

ralf
31-03-2010, 14:35
Przemyśl to.

Przemyslalem.

Jesli uwazasz inaczej to zapraszam do dyskusji

szarlej_jastrzębie
31-03-2010, 14:40
Powiem tak jedyną wadą Bayernu jest to, że jest to druzyna niemiecka. Przez to jest tak mało popularna(nielubiana) w Polsce. Mecz zajebisty Manu szczesliwie przegralo tak nisko. Na OT FCB ma 60 % szans na awans. (bez ryzego zwirza moze byc jeszcze wiecej)
Jesli dodac ze grali bez Robbena i Gomeza. Mowcie co chcecie ale druzyna ma realna szanse na wygranie LM

Kibicowałem wczoraj Bayernowi i mam nadzieję, że jeśli nie Barca, to oni wygrają LM. Dobrze, że Barca jeśli się z nimi spotka to tylko w finale CL.

Nie wiem jak się orientujecie w ich sprawach ale był kiedyś taki prezes jak Joan Gaspart. Za jego czasów "duma Katalonii", pogrążyła się w długach i od lat nic nie wygrywała. Prezesem był marnym ale znany był jako socio "z krwi i kości". Nienawidził Realu Madryt i dodatkowo podsycał antyhiszpańskie i antykastylijskie nastroje. W ostatnim z wywiadów stwierdził, że jeśli Barca by wygrała LM na Santiago Bernabeum, to tamten rok w porównaniu do tego byłby niczym (nawet jeśli zakładając, iż nic już więcej nie wygrają a trzeba pamietać, że Blaugrana ustanowiła absolutny rekord zgarniając całą pulę. ).
Anyway - to jest dopiero podejście i życie klubem :zabki:

P.S. Schalke na mistrza Niemiec ! :lajkonik:

szarlej_jastrzębie
31-03-2010, 14:41
Sorki post do usunięcia :)

Mayek
31-03-2010, 15:14
sprawdzi ktos jaki jest kurs na "Bayern will not play in final"? Nie ma opcji, to jest cienka druzyna z daremnym trenerem, ktory z tego co pamietam spieprzyl caly system w Barcelonie

Miłosz1964
31-03-2010, 15:23
Jeszcze się zdziwisz Mayek,żeby ta Twoja Barcelona się nie przejechała

Piter_Jaw
31-03-2010, 15:33
no niestety. Nie ma zmiennika. Chce final Barca - Manu. Jak przejdziemy Arsenal to mamy pewny final bo francuzi poplyna. A Inter i Cska to nie ta klasa

Pierdolenie...Dlaczego nie ta klasa? Sorry Mayek, wiem ze sie niezle znasz na pilce ale takie opinie to moga mowic gimnazjalisci w autobusie.. Na tym etapie LM druzyna sa juz tylko tej samej klasy...
Lyon jechal do Madrytu...kazdy mowil:"eee tam, real im pokaze roznice klas" i co bylo?

Inter jechal do Londynu na pozarcie..jak bylo?

Juz nie wspomne takich perelek w ostatnich latach LM jak Porto, Monaco, PSV, Villareal.

Ale z drugiej strony cieszy mnie te stawianie Interu polke pod "wielkimi" Chelsea, United, Arsenalem, Barcelona itd... :)

Sukces smakuje wtedy lepiej :zabki:

Forza INTER ! :lajkonik:

Pucha
31-03-2010, 15:35
Bez jaj, jak Bayern wygra LM to bedzie tragedia XXI wieku... ktos w ogole kibicuje tutaj Bayernowi?
Oczywiscie oprocz Texasa :cham:

Ja licze ze wkoncu Inter cos ugra, z taka obrona zasługuja na finał!
Forza Inter!

JACA
31-03-2010, 15:36

Myslalem ze dopiero gramy w piatek z Warta a tu taka niespodzianka...

ralf
31-03-2010, 15:43
Chetnie zobaczylbym wasze miny jak Bayern zdobedzie LM :cham:

Mayek
31-03-2010, 16:03
Jaca po co sie spinasz. Barcelona to moj drugi klub od tego samego czasu jak chodze na Giekse wiec nie rozumiem tej calej ideologii jednego klubu tym bardziej ze mamy juz 2 sztamy.

Nie zdziwie sie jak Barca sie przejedzie bo ten sezon nie jest najlepszy. To ze Inter wygral z Chelsea znaczy tylko tyle ze slabo taktycznie sie przygotowali. Jestem przekonany ze tylko Anglicy moga nas pojechac w tym sezonie.
Jak Lyon jechal do Madrytu to wiedzialem ze to spacerek nie bedzie. Chyba tylko gimnazjalisci stawiali Real za pewniaka

Krzyś
31-03-2010, 16:04
cos ode mnie:
Bayern to taka nasza Legia, nie lubi się jej i już ( mają podobne chwyty, jak ktoś to tutaj zauważył).
Argument, że to klub niemiecki jest z dupy:)

Arsenal - Barcelona hmmmm, młodość przeciw gwiazdom.
Cos mi się zdaje, że ta młodość zda egzamin.

szarlej:
kibicujesz Schalke? tosz to siok:hihi:

pozdro

Yaro
31-03-2010, 16:20
Chetnie zobaczylbym wasze miny jak Bayern zdobedzie LM :cham:

Wszystko możliwe. Manchester teraz stanie przed dużym problemem:

"Jak donoszą reporterzy SkySports - potwierdziły się najczarniejsze przypuszczenia dotyczące stanu zdrowia Rooneya. Wayne w wyniku wczorajszej kontuzji nie wybiegnie na boisko od dwóch do czterech tygodni. Na informację tą trzeba było długo czekać, gdyż wiązała się ona z szeregiem szczegółowych badań. Wciąż jednak czekamy na oficjalne wieści z klubu."

Tak więc czeka Manchester test, czy bez Rooneya potrafi zagrać z najlepszymi. W sobotę Chelsea, w środę Bayern i w niedzielę Blackburn.

Gumis
31-03-2010, 16:52
jaki dzisiaj szpil transmitują na polsacie?

Bartek84
31-03-2010, 16:53
arsenal raczej

Krzyś
31-03-2010, 17:05
arsenal raczej

Si:)

AndrusWNC
31-03-2010, 20:43
Viscal El Barca!! I tyle w tym temacie;)

Pucha
31-03-2010, 21:07
ale cisna :szok:
jak Baca to przegra to beda frajerami roku :szok:

:szok:

Szczepan
31-03-2010, 21:41
Almunia:szok:

Mayek
31-03-2010, 21:49
a tam. Nic specjalnego nie broni, Barca strzela w niego. Mniej sily a wiecej pomyslunku i wygramy. Slaby ten Arsenal, spodziewalem sie lepszego widowiska, a wlasciwie widowiska z 2 stron:]

ralf
31-03-2010, 21:49
zmarnowane sytuacje sie mszcza :lajkonik:

Gumis
31-03-2010, 22:10
Mayek juz nie badz taki zaślepiony, Almunia może miał farta ale jednak co wybronił to jego i brawa za te interwencje.

2 bramy Ibry, bedzie dobrze :) visca el Barca!

ziomek
31-03-2010, 22:25
Nic specjalnego nie broni

nie bo po co :dead: