View Full Version : Pytania/Odpowiedzi
jak w temacie
jakim numerem jest oznaczone GG w ktorym widac swoj opis obok statusu
mam 7.6 i nie ma. Przed formatem mialem tez chyba 7.6 i bylo
jarek1983sk
09-01-2008, 22:49
witam
jak z dworca pkp dojechac do szkoły policyjnej w piotrowicach?
z gory dzieki za odp
chociazby autobusem 653 a ja mam pytanie po co Ty chcesz tam jechac? :D
witam
z gory dzieki za odp
11stką, wysiadasz na przystanku Piotrowice Barcelońska i idziesz cały czas prosto, przez tory :D
witam
z gory dzieki za odp
653 KZK GOP 29,45 MZK Tychy
Przystanek za Famurem
Jest jakiś autobus,bus do Oświęcimia lub Bierunia z dworca PKP?
Jakie polecocie konto Bankowe? Niy zalezy mi na jakims wiylkim oprocentowaniu, wystarczy darmowe prowadzenie konto itd
Joanna23
10-01-2008, 14:34
Czy mogę prosić jeszcze raz o adres Klubu GKS Pniówek Pawłowice Śląskie ?
Jakie polecocie konto Bankowe? Niy zalezy mi na jakims wiylkim oprocentowaniu, wystarczy darmowe prowadzenie konto itd
MBank -ekonto :zabki:
lechu_85
10-01-2008, 14:40
Czy mogę prosić jeszcze raz o adres Klubu z Pawłowic Śląskich. Niestety nie potrafię teraz odtworzyć nazwy Klubu.
za 90minut.pl:
Górniczy Klub Sportowy Pniówek 74 Pawłowice Śląskie
Adres: Świerczewskiego 16a, 43-251 Pawłowice
JOHAN 13
10-01-2008, 14:42
Ile można przewiez alkoholu przez granice z Czechami?
Joanna23
10-01-2008, 14:45
Dziękuję. I właśnie o Pana Grzesika mi chodziło. To nasz były piłkarz. Obchodzi dzisiaj swoje urodziny :)
Czy w Wojownimku sa takie ceny co w sklepie ONLINE PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !!!!
Miłosz1964
10-01-2008, 21:31
ma ktos link do pobrania pelnej wersji Graffiti studio 2.0??prosze o szybka pomoc :)
Ile można przewiez alkoholu przez granice z Czechami?
cysterna jak poradzisz.Przeca jeseśmy w szengen, keine grenzen
Pavveuek
10-01-2008, 21:32
Kajutek, tak
Jest jakiś autobus,bus do Oświęcimia lub Bierunia z dworca PKP?
Do Oświęcimia jeżdżą jakieś busiki z dworca i stają na tym takim malym, okrągłym placyku tam gdzie reszta busów.
Jakie są ceny za kopie poświadczoną mnotarialnie (jedna trsona A4)?
Macie jakieś namiary na taniego notariusza? Telefony?
taniego notariusza?
ha, nie wiem czy znajdziesz takiego. notariusz bierze tym wiecej, im waznijesze dokumenty podpisuje, takze jezeli to nie jest cos ektra-ważnego to pewnie bardzo drogo to nie wyjdzie.
pozdrawiam :)
cinkowski
11-01-2008, 10:19
Gdzie jest i jak dojechać autem do ul. Fredry w Katowicach ??
Dziękuję :-)
Gdzie jest i jak dojechać autem do ul. Fredry w Katowicach ??
Dziękuję :-)
ul. Fredry jest w Piotrowicach
dojechac możesz tam z dworca autobusem nr 9, 689 , wysiadasz na przystanku Piotrowice Osiedle - idziesz kawałek do przodu i druga ulica w prawo , prosto i dojdziesz do skrzyżowania (bez świateł) z ulicą Fredry ( zaraz za tym skrzyzwoaniem jest szkoła GWSH)
cysterna jak poradzisz.Przeca jeseśmy w szengen, keine grenzen
To że nie ma granic nie znaczy że nie skontroluja go w strefie przygranicznej, a teraz pewnie tychpatroli jest tam więcej.
cinkowski
11-01-2008, 10:59
Dzięki. A ten przystanek Piotrowice Osiedle to jest tam gdzieś w okolicy Banku Śl. ??
Dzięki. A ten przystanek Piotrowice Osiedle to jest tam gdzieś w okolicy Banku Śl. ??
tak dokładnie
To że nie ma granic nie znaczy że nie skontroluja go w strefie przygranicznej, a teraz pewnie tychpatroli jest tam więcej.
Zgadza się, ale chyba żadne limity nie obowiązują ...
to tak jakbyś sie zapytał ile możesz przywieźć alkoholu np. z Poznania
Potrzebuje przejechać trase Gliwice - Katowic - Balice. Ma ktoś jakiś namiar na jakiś przewoźników? Ile wyniesie taksa?
Damianos
11-01-2008, 12:57
Jakie są ceny za kopie poświadczoną mnotarialnie (jedna trsona A4)?
Macie jakieś namiary na taniego notariusza? Telefony?
E to sa urzedowe stawki
ostanio placilem cos kolo 8 pln strona brutto
masz ich pelno na ggliwickiej jakbys szedl os placu Wolnosci w strone Zaleza.. po prawej stronie jest kilka kancelari
Damianos
11-01-2008, 13:01
to tak jakbyś sie zapytał ile możesz przywieźć alkoholu np. z Poznania
E tam.. KAzdy kraj ma wąłsne przepisy i tyle... Z czechow teraz to jest chyab 5 litrow ale nei jestem pewny... co do kontroli to teraz nie ma stref przygranucznych ino Cie wszedzie capnąc moga... I jest roznica jak wieziesz 100 bytelek wody z poznania i masz na to fakture i akcyze a co innego jak wieziesz je z niemiec czy czechow...
Do GB masz dalej karton fajek i litr spirytu tak jak z UA
Potrzebuje przejechać trase Gliwice - Katowic - Balice. Ma ktoś jakiś namiar na jakiś przewoźników? Ile wyniesie taksa?
jesli chodzi o taxe to dzwonisz na dowolny nr i pytasz, dyspozytor laczy sie z jakims kierowca, a ten mowi ile to kosztuje. Polecam ECHO TAXI, najtansze w Katowicach wg ostatniego raportu w Metro... :napinka: Jesli chodzi o przewoznikow, to wiem ze kursuja z centrum Katowic Express Busy do Krakowa, ale nie wiem czy zahaczają o Balice, musialbys popytac jesli Cie to zainteresuje:) bezposrednio z Gliwic watpie zeby cos bylo...
wiem ze echo najtańsze bo jestem stałym klientem :D. ale ok już nie ważne. za taksę około 200. jadę tam autem i zostawiam na parkingu. taniej wyjdzie.
trzeba było kogoś poprosić, żeby Cię zawiózł :)
dałbyś za tank i na flaszkę i po problemie :napinka:
jasne a fakturę mi da? :>
jakbym to ja miał płacić to bym pociągiem za 5 zeta jechał :D
Ale na parkingu przylotnisku tez zabulisz, zalezy na ile auto zostawisz.
taniej wychodzi zostawic auto
taryfa tam i nazot ok 400 zeta.
parking pierwsze dwie doby 40 zeta potem po 20 wiec zapłace 280
chyba ze tak.
Ale spoko ze napisales stawki-bo tak patrzac towcale drogo nie jest.
Pozdro
jarek1983sk
11-01-2008, 20:13
chociazby autobusem 653 a ja mam pytanie po co Ty chcesz tam jechac? :D
nie nie chce zostac policjantem jak pewnie pomyslales a jesli anwet to co w tym zlego? praca jak praca ;P
Jesli chodzi o przewoznikow, to wiem ze kursuja z centrum Katowic Express Busy do Krakowa, ale nie wiem czy zahaczają o Balice
niestety jada tylko do dworca autobusowego bez przystanku na balicach (chociaz mozna sie spytac kolesia, moze sie idzie dogadac)
Być stróżem prawa to pomysł jest durny...
Praca dla tych ktorzy sa psami nie jest zla. Panstwowa robota w ktorej nie boisz sie ze Cie wyjebia nagle. Ciagle podwyzki,mozliwosci awansow,rozne premie ,zapomogi i ulgi.A i cholernie szybka mozliwosci pojscia na emeryture kolejny plus.
Wielu ludzi uwaza to za swietna robote.
Tylko takie grupy jak przestepcy badz My kibice ich nie lubimy :zabki:
i mamy do tego pelne prawo.
sorry za OT
Zgadza się, ale chyba żadne limity nie obowiązują ...
znalazłem to na stronce http://www.spedycje.pl/konfitury/9788/polska_wchodzi_do_systemu_schengen.html
►Uwaga! Limity w przewozie towarów akcyzowych w tym m.in. alkoholu i papierosów nie ulegają zmianie.
ma ktoś napisy do filmu Redition(Transfer) bo na napisy24 jakos niema:/
Dejcie linka do stronki Hokejowej GieKSy
Miłosz1964
12-01-2008, 14:14
http://www.hcgks.katowice.pl/ o to chodzi?
Swoja droga biedna ta stronka
Ile dostane za uzywanego ps1 + kilkanascie gier?
do 200 zeta zalezy jakie mosz gry
czy w punktach w marketach, gdzie samemu wgrywa się do maszyny foty z kart pamięci do wywołania jest też port USB na pendrive'a ?
Pavveuek
12-01-2008, 17:50
na 90% tak
Ma ktos jakies znajomosci w Wydziale Komunikacji? Chodzi mi o bardzo banalna sprawe, chcialbym miec nr rejestracyjny z ciekawymi liczbami... Wiem, ze duzo osob w jakis sposob sobie to zalatwia, tylko jak?
jak ja rejestrowalem autko, to mi pani za biurkiem pokazala spis dostepnych w danej chwili blach i powiedziala, zebym sobie wybral. ewentualnie mozesz spytac w wydziale komunikacji, czy jest taka mozliwosc
ale moze ktos ma takie znajomosci i dostep do rejestracji ktore sa jeszcze w magazynie :zabki: bo ja ostatnio tez dostalem taki spis, ale niestety nie bylo juz ciekawych...
jaki je kod do pakietu 1000 esów w plusie?
ma ktoś napisy do filmu Redition(Transfer) bo na napisy24 jakos niema:/
Łukasz sprawdź programik Napiprojek thttp://www.napiprojekt.pl/ lub napisy.info jak tam nie ma to.... tylko cierpliwość:)
mam takie male pytanie
ma ktos moze zdjecia blaszoka podczas meczu ze Slaskiem Wroclaw w roku 2000 (II liga)
konkretnie chodzi mi o jedno ze zdjec, ktore mozna bylo zobaczyc w Zyciu Myslowic przy okazji artykulu o chuliganach (o ile pamietam to wlasnie z tego meczu bylo)
jakby co to pw prosze i z gory dzieki
Pytanie do posiadaczy Motoroli V3:
mam niesprawny zewnętrzny wyświetlacz (gdy otworze klapkę włącza sie podświetlenie i jest ciągle granatowy). Czy jest to wina samego wyświetlacza, czy może taśmy ew. czegoś innego ? Co mam wymienić ?
Drugie pytanie: przy otwieraniu i zamykaniu klapki słychać taki lekki pstryczek (mniej wiecej w połowie otwarcia). To normalne ?
Drugie pytanie: przy otwieraniu i zamykaniu klapki słychać taki lekki pstryczek (mniej wiecej w połowie otwarcia). To normalne ?
u mnie też było to słychać i telefon działał sprawnie aż nie wpadł do kawy, więc to chyba fabryczne :)
19Tauzen64
13-01-2008, 20:06
Od której jest jutro otwarty sklepik?
19Tauzen64
13-01-2008, 20:18
Dzięki Junior
Sąd Rejonowy w Chorzowie
Windykacja Należności Sądowych
ul. dr. Józefa Rostka 2
41-500 Chorzów
ktoś wie jak tam dojechać z centrum Katowic ? Gdzie dokladnie jest ten Sąd ? WAZNE !
z góry dzieki !
Pytanie do posiadaczy Motoroli V3:
Tez to mialem, telefon przy ktoryms otwarciu sie wylaczyl... I w tym stanie trwa do dzis...
ziomek z woja prosil o namiary na firme Weteran ktora robi chusty dla rezerwistow
zna ktos nr do nich ? na necie juz szukalem ale bez efektu
ziomek z woja prosil o namiary na firme Weteran ktora robi chusty dla rezerwistow
zna ktos nr do nich ? na necie juz szukalem ale bez efektu
uczcie siemlodzi szukac na necie-bo to wola o pomste do nieba na tym forum...
pol minuty, google i mam:
http://forum.onet.pl/0,2,1,0,3686,9586469,28671206,uforum.html
pozdro
jarek1983sk co ty wogule pierdolisz ,jak chcesz zostac psem to pruj zolówki a nie pisz mi to ze to praca jak kazda inna,sory za rozmycie ale az mi sie włosy w dupie zjerzyły
jarek1983sk co ty wogule pierdolisz ,jak chcesz zostac psem to pruj zolówki a nie pisz mi to ze to praca jak kazda inna,sory za rozmycie ale az mi sie włosy w dupie zjerzyły\
to ze masz pewnie jakis uraz do prewencji, to nie znaczy ze np. palkarzza biurkiem jest tak sam i nie porownoj, bo co ma piernik do wiatrak.
jakby chcial isc na straznika miejsckiego, to co innego.
takie moje zdanie-kazdy wybiera to co chce, albo tam gdzie go chca..proste
takie czasy misiu...
Małolat-Witosa
14-01-2008, 19:44
ma ktoś do pochytania prace na okres ferii dla ucznia liceum?? jak co to pw
Panowie i Panie pytanie :D
Chce sobie przelac kase z PayPala na konto w Lukas Banku ale tam potrzebuja numer IBAN a ja takiego nie mam czy to chodzi o to by numer konta (26 cyfr) poprzedzic literami PL ?? Czy jak ?? Z góry dzieki za odp
jakim busem dojade z centrum Katowic w poblize ulicy Partyzantow w Sosnowcu?
Kiedy bedą podane dokładne wyniki akcji Warki?(dotyczące dzielnic i osób indywidualnych)
Kiedy ("po sezonie") gdzie i za ile kupie deske snowboardowa razem z butami i wiązaniami?
I ile takie cudo kosztuje?
Nie chodzi mi o jakiś super zajebisty sprzęt, ale o cos dobrego, w przystępnej cenie.
Wie ktos moze ile kosztuje nadrukowanie np mojej foty na poduszke? w skarbku?
Wie ktos moze ile kosztuje nadrukowanie np mojej foty na poduszke? w skarbku?
http://www.fokus.com.pl/formnew/form.php?page=form6
Ja chciałem sie dowiedziec ile takie cos w skarbku :) bo moze byc tansze:)
ale dzieki :piwo:
jesli ktoś wysłał mi dziś priorytetem paczke (z KRK) to dojdzie na jutro do Mnie?
Tygodniowo wysylalem ok. 30 paczek.
Priorytety wyslane rano, na adresata do 100km dochodzily na nastepny dzien, po 15'ej juz nie. A w swieta priorytety szly mi 2 tyg., mysle, ze juz wyczyscili magazyny, wiec raczej dojdzie.
witam mam pytanie...........jak sie robi duze literki lub całe zdania w opisie....np tak jak ma junior post wyzej GzG&CHzN...z gory dzieki
Profil--- Edytuj podpis------ zaznaczasz tekst który ma byc większy i wyzej masz na rozwijanej liście rozmiary
była taka stronka kiedyś gdzie były tapety, dzwonki i inne rzeczy do telefonu za friko
dziennie był jakiś limit ściągania
pamięta ktoś adres ?
Smoke, ja korzystam z dwóch, tylko trzeba sie rejestrowac
www.zedge.net
www.mobile9.com
19lolo64
19-01-2008, 21:55
elo moglby mi ktos znalesc tapetke z herbem hanysow ale samym herbem :) dzieki
Sklepik otwarty jest do ktorej? Bo na Forum nie ma takiej informacji.
chialem zapytac kiedy ma wyjsc plyta "opowiescie z Bukowej cz2"??? kiedys widzialem ten temat jeszcze na starym forum ale cos zniknol:P:P:P
Damianos
22-01-2008, 10:18
Panowie i Panie pytanie :D
Chce sobie przelac kase z PayPala na konto w Lukas Banku ale tam potrzebuja numer IBAN a ja takiego nie mam czy to chodzi o to by numer konta (26 cyfr) poprzedzic literami PL ?? Czy jak ?? Z góry dzieki za odp
Tak musisz poprzedziesz 26 cyfl PL
mlodzikz16
22-01-2008, 13:51
mam pytanie....mógłby ktoś rzucić namiary na instytucje zajmujące się nadrukami na koszulki itp ??
zdało by sie tego kilka. Żeby było w czym wybierać
z góry dzięki :)
http://www.daktik.rubikon.pl/Pfc_obrobka_fotografii_zdjecie_do_dowodu.htm
czy jakiś szpec od photoshopa może mi to przetłumaczyć jak to zrobić w photoshopie - wersja CS3 angielska.
Próbowałem sam ale nier chce wyjść :P
mlodzikz16
22-01-2008, 15:11
Wyższa Szkoła Zarządzania Ochroną Pracy w Katowicach.....ul. bankowa
daleko będe miał z tego miejsca na stadion ??
To jest w samym Centrum. Blisko hotelu Qubus. Wsiadasz do bany 10 minut i jestes na Debie.
mlodzikz16
22-01-2008, 17:35
aha....dziękówczeka Kris (http://forumgieksy.pl/member.php?u=21)
jeżeli spam jest zamknięty, to pozwolę sobie tutaj posta napisać: Oglądaliście teraz TVP2 magazyn ekspres reporterów, o kibicach GieKSy było ...
Miłosz1964
22-01-2008, 22:00
co mowili?pozytywnie?negatywnie?
SORRY za rozmycie ale nie ma spamu
kurwa żal no żal... wyłączam forum wychodzę bo to nie ma sensu... 13 latkowie przejęły stery... bieda.
bez odbioru.
Jak najłatwiej dojechać z Centrum na to boisko "Rapid" na Koszutce? Da się jakąś baną?
Najlepiej Bana 11,6,41 wysiadasz przystanek za City Rockiem dokladnie na Steslickiego.
na rynku wsiadasz w 6 lub 41 wysiadasz na przystanku STĘŚLICKIEGO jest to 3 przystanek i rapid jest zaraz obok
da sie tramwajem z centrum : 6, 41- z Rynku, 11 z 3-ego Maja
pisze tutaj bo nie ma gdzie indziej:
Junior i ktos kto przed chwila zamknal nowy SPAM: teraz to dopiero zacznie sie tu burdel, beda powstawac nowe tematy o pierdolach zamiast pisac wszystko w jednym. Czemu Junior zamykasz temat zamiast zbanowac te osoby, ktore wg Ciebie i innych nabijaja tylko bezsensownie posty??
kurwa żal no żal... wyłączam forum wychodzę bo to nie ma sensu... 13 latkowie przejęły stery... bieda.
bez odbioru.
chyba zrobie tak samo.
Po feriach otworze nowy spam. Teraz musicie to przetrzymac.
Z drugiej strony po co Wam spam? Zeby napisac "hehe, ale sie najebalem hihih 4 piwka na stacji benzynowej"?
Ewidentnie do pisac bylo co, wazne zeby pisac.
Z drugiej strony po co Wam spam? Zeby napisac "hehe, ale sie najebalem hihih 4 piwka na stacji benzynowej"?
To akurat w temacie Kto pije? Co pije? I ile pije?
Skończcie ten tematu... bo potem kazdy bedzie pisał i wypominał kto gdzie co napisał i dupiero powstanie niezły bajzel...
nie jedzie ktoś w piątek w godzinach porannych do Warszawy? Dorzuce się do benzyny. Lub ewentualnie czy ktoś po 19 nie wraca z stolycy? z góry dzięki :)
KurczaK90
24-01-2008, 10:04
Ja mam pytanie dotyczace Internetu. Otóz na dniach końćzy mi sie umowa z Neo, mialem opcje 512 przez 3 lata i teraz chce min 1024 i w neo wolaja sobie 54,90/mc. Oczywiscie przez pierwsze miesiace place 19,90. Oczywiscie nie musze przedluzac z nimi umowy, orientujecie sie gdzie najbardziej oplaca sie teraz wziac internet?
CichyBob
24-01-2008, 10:28
Ja mam chello i jesli sie nie myle płace niecałe 70 zl za 2 mega
jakiego programu moge uzyc do zrobienia pokazu slajdow ze zdjec z podkladem muzycznym?
nie posiadam owego i szukam czegos bardziej profesjonalanego, w sumie juz mam, ale dzieki.
Orientuje się ktoś jak wobec planowanej żałoby narodowej http://wiadomosci.onet.pl/1679349,11,item.html sprawa stoi z imprezami? A głownie chodzi o dzisiejszą impreze w Spiżu.
KurczaK90
24-01-2008, 12:08
a Osiedlowe Łącze ??
Jest, STI, ale miałem to na poczatku, dość tanio, ale bardzo czesto w ogole nie miałęm neta. Na przestrzeni 3 lat dalej ten sam problem. Raz jest, raz nie...
w takim razie polecam chello ... ja jestem zadowolony ze swojego osiedlowego lącza 3mb/s a płace 45zł
KurczaK90
24-01-2008, 12:47
No to pieknie 3mb/s za 45zł :o, a co mysisz o UPC albo TELE2?
UPC lepsze od TELE2 (ogólnie ta firma kojarzy mi się z Przekrętami)
Potrzebuje na wieczór jakiś translator internetowy czy słownik który po wpisaniu słowka w języku polskim przetłumaczy mi na angielski lub odwrotnie... dośc pilne ! Nie znam się kompeltnie na tym a nie mam czasu teraz szukać. Może korzystacie sami z czegos takiego w necie. Jeśli tak to bardzo bym prosił by coś polecić. z góry dziękuję !
pozdrawiam.
_Bartos_
24-01-2008, 12:53
Potrzebuje na wieczór jakiś translator internetowy czy słownik który po wpisaniu słowka w języku polskim przetłumaczy mi na angielski lub odwrotnie... dośc pilne ! Nie znam się kompeltnie na tym a nie mam czasu teraz szukać. Może korzystacie sami z czegos takiego w necie. Jeśli tak to bardzo bym prosił by coś polecić. z góry dziękuję !
pozdrawiam.
http://www.getionary.pl/ae4b6968db6f6d7fc23662488b4268d5 ja korzystam z tego
No to pieknie 3mb/s za 45zł :o, a co mysisz o UPC albo TELE2?
Kumpel ma UPC na Paderewie i jest zachwycony po tym jak wcześniej miał osiedlówkę.Koszt ok.45 zł. a prędkości podobno konkretne.
translate.pl bylo dobre ale widze ze obecnie jest niedostepna ta stronka
daje rade jeszcze : http://maciek.lasyk.info/translator.html
chociaz jak w kazdym translatorze na necie niektorych slow nie ma itd.
Ale dosc pomocny.
Z darmowych oczywiscie
English translator
<<<<<<<<<< http://www.sendspace.com/file/nnnuwb >>>>>>>>>>>
POLECAM
KurczaK90
24-01-2008, 13:07
Polecam http://www.ling.pl
pozdrawiam.
http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html
KurczaK90
24-01-2008, 13:40
Polecam http://www.ling.pl
UPC - 2Mb/s - 69,00zł
TELE 2 - 2Mb/s - przy umowie na 36mcy, pierwsze 6mcy abonament po 25zł, po 7 105zł!
Neostrada TP - 2Mb/s - przy umowie na 36mcy - 3miechy po 19,90 potem 99,90 :/
nie ma spamu,to nie wiem gdzie to napisać. wszyscy wiemy co się wczoraj stało - katastrofa samolotu,za tym idzie żałoba narodowa. tragedia.
więc zapytam się,bo taki temat - kim trzeba być,żeby sobie zrobić opis na gg:
"zaloba narodowa:/ gooowno a nie zaloba!!!! jebac kaczory:/"
z tego miejsca pozdrawiam tego użytkownika forum. niestety,hardstyle'u nie będzie.
Akurat co do tego ogłaszania żałoby narodowej to uważam że to przesada. Ilu ludzi ginie codziennie np na drogach?! Wiadomo tragedia to tragedia i powinno się współczuć, jednak wydaje mi sie że często na wyrost ta żałoba jest... Rozumiem jak umrze ktoś ważny dla większości narodu i nie tylko, tak jak np Papież... A tak to ginie powiedzmy parędziesiąt ludzi pod kołami i co jakoś nie ma żałoby narodowej,a tak samo dla wielu rodzin może to być tragedia.
mlodzikz16
24-01-2008, 15:25
jak najprościej dojechać do sklepu " Fashion House " z ŻOR ??
dobra już wiem..
post do usunięcia !!
Dziękuję za pomoc GieKSiarze w sprawie translatora ! :piwo:
KurczaK90
24-01-2008, 15:59
No problem, apropo co do żałoby to minuta ciszy już nie wystarcza?:/ żałosne...
Akurat co do tego ogłaszania żałoby narodowej to uważam że to przesada. Ilu ludzi ginie codziennie np na drogach?! Wiadomo tragedia to tragedia i powinno się współczuć, jednak wydaje mi sie że często na wyrost ta żałoba jest... Rozumiem jak umrze ktoś ważny dla większości narodu i nie tylko, tak jak np Papież... A tak to ginie powiedzmy parędziesiąt ludzi pod kołami i co jakoś nie ma żałoby narodowej,a tak samo dla wielu rodzin może to być tragedia.
akurat w tej katastrofie zginęli ważni ludzi.. generałowie etc. zw. z lotnictwem..
ale co prawda, to prawda - co dzień ginie pewna ilość osób i nikt nie robi z tego żałoby narodowej..
ale jeśli są to osoby 'medialne' czy też ważne dla państwa, no to dla nich inna sprawa..
można porównać do niedawnej dyskusji zw. z oddanie nerki przez Saletę.
również co dzień ktoś komuś oddaje narządy i media milczą - a że Saleta to osoba medialna, to było o tym głośno..
było tak i będzie..
a co do opisu hardstajlowego chłopca, to cóż..
O_o i tyle w temacie.. ^^
Pavveuek
24-01-2008, 17:11
Czyli dyskoteki pokroju WW, mega i spiżów w ten weekend zawarte z powodu żałoby ??
Jesli tak to i dobrze :foch:
damianoshp
24-01-2008, 17:37
nie ma spamu,to nie wiem gdzie to napisać. wszyscy wiemy co się wczoraj stało - katastrofa samolotu,za tym idzie żałoba narodowa. tragedia.
więc zapytam się,bo taki temat - kim trzeba być,żeby sobie zrobić opis na gg:
"zaloba narodowa:/ gooowno a nie zaloba!!!! jebac kaczory:/"
z tego miejsca pozdrawiam tego użytkownika forum. niestety,hardstyle'u nie będzie.
O czym ty tu eS piszesz.. mnie juz tez wkurzają te żałoby. Robią zalobe narodową co chwile tak jakby smierc tych ludzi miala dotyczyc calego narodu. Zgineli byc moze wazni dla Polski ludzie ale nikt na czarno po nich chodzil nie bedzie oprocz rodziny, przyjaciol, znajomych. Jak dla mnie takie wydarzenia kazdy powinien potraktowac indywidualnie, jesli ktos chce miec zalobe po tych pilotach to niech odpusci impreze czy inną atrakcje, jak ktos nie chce to niech robi co chce. Druga sprawa to o czym wspomnial Misa, na drogach dziennie ginie wiecej osob niz w tym wypadku samolotu i kraj jakos po nich nie placze. Zaloba narodowa powinna byc oglaszana w bardzo wyjatkowych sytuacjach jak np. smierc papieza Polaka, ale nie skuli kolejnego masowego wypadku..
Kurwa to jest sprawa waszego sumienia. Chcecie isc pic i sie bawic to idzcie. Jak to jest ze zawsze jak jest wprowadzana zaloba narodowa to nagle wszystkim chce sie wielce imprezowac i bawic?? Ot taka mentalnosci Polaka. Na przekor zasadom. Zeby inoi pokazac jakim to sie jest niezalezny7m typem. Przeciez nikt mi nie bedzie mowil co mam robic, nie? Mnie juz tez zaczyna lekko wkurwiac to forum. A raczej ludzie ktorzy ostatnio sie na nim wpisuja...
di canio
24-01-2008, 17:43
jak dojechac z katowic-zawodzia do katowic na ul modelarska 12?
autobusami lub tramwajami
damianoshp
24-01-2008, 17:46
To nie tak Kris.. tylko jak nie ma problemu to sie o nim nie pisze, pojawia sie problem to sie go rozstrząsa, na impreze isc sie bawic i tak nie ma gdzie bo wszystko pozamykali z powodu kolejnej zaloby.
jak dojechac z katowic-zawodzia do katowic na ul modelarska 12?
autobusami lub tramwajami
najlepiej wsiąść na Zawodziu w tramwaj nr 14 i wysiadasz na przystanku w okolicy hali Kolejarza. niestety nie wiem jak ten przystanek się nazywa. w każdym razie jest to Wełnowiec. 2 przystanki za słoneczną pętlą.
bart_wnc
24-01-2008, 18:01
ten przystanek to Wełnowiec Gnieźnieńska :-D z katowic z sokolskiej tez tam jezdza busy takie jak 5, 27, 43, 133, 860 mozesz takze dotrzec tam bana z 3-maja tj. 13. jak wyjdziesz z bany czy tez busa idziesz w ulice Gnieźnieńska i pierwsza w lewo to modelarska :-D tam sie pytaj o dokladny numer
O czym ty tu eS piszesz.. mnie juz tez wkurzają te żałoby. Robią zalobe narodową co chwile tak jakby smierc tych ludzi miala dotyczyc calego narodu. Zgineli byc moze wazni dla Polski ludzie ale nikt na czarno po nich chodzil nie bedzie oprocz rodziny, przyjaciol, znajomych. Jak dla mnie takie wydarzenia kazdy powinien potraktowac indywidualnie, jesli ktos chce miec zalobe po tych pilotach to niech odpusci impreze czy inną atrakcje, jak ktos nie chce to niech robi co chce. Druga sprawa to o czym wspomnial Misa, na drogach dziennie ginie wiecej osob niz w tym wypadku samolotu i kraj jakos po nich nie placze. Zaloba narodowa powinna byc oglaszana w bardzo wyjatkowych sytuacjach jak np. smierc papieza Polaka, ale nie skuli kolejnego masowego wypadku..
To jest sprawa kazdego czlowieka, dobrze, ze jest zaloba, zgineli WAZNI ludzie dla Polski. Zreszta obchodzisz ta zalobe? Dotknela Cie jakos? Chyba raczej nie, wiec po co te narzekanie? Zgineliby gornicy nie narzekalibyscie a wrecz przeciwnie, laczylibyscie sie z rodzinami w ich bolu.
akurat w tej katastrofie zginęli ważni ludzi.. generałowie etc. zw. z lotnictwem..
ale co prawda, to prawda - co dzień ginie pewna ilość osób i nikt nie robi z tego żałoby narodowej..
ale jeśli są to osoby 'medialne' czy też ważne dla państwa, no to dla nich inna sprawa..
można porównać do niedawnej dyskusji zw. z oddanie nerki przez Saletę.
również co dzień ktoś komuś oddaje narządy i media milczą - a że Saleta to osoba medialna, to było o tym głośno..
było tak i będzie..
a co do opisu hardstajlowego chłopca, to cóż..
O_o i tyle w temacie.. ^^
Bardzo dobrze, ze "wylansowali" tak Salete. Dotrze do ludzi, ze przeszczep ratuje zycie i moze wiecej osob zacznie oddawac organy, nawet po smierci, akurat w tym przypadku akcja mediow na +.
Interesuje mnie to jak się dostać na AWF tzn. co trzeba zdawać na maturze itp. itd. i dodatkowo jeśli ktoś studiuje na politechnice dokładniej interesuje mnie kierunek związany z geologią jeśli ktoś mógłby napisać jeśli nie tu to proszę o PW.
Na jaki kierunek chcesz iść na ten AWF?/studia dzienne czy zaoczne?
CichyBob
24-01-2008, 20:55
Blank glupie pytanie ale mi obecnie bardzo potrzebne a dokladnie , ile kosztuja tabletki poronne? w polsce to nielegalne chyba, do jakiego czasu od zaplodnienia sa skuteczne ?
Mam pytanie czy ktoś uczęszcza na AWF Katowice - wiąże z nim plany i chce się dowiedzieć paru szczegółów (tych bardziej praktycznych)
- jak się dostać
- co zdawać na maturze
- na co uważać przy testach sprawnościowych
- itp
z góry dzięki!
Ja studiuje na AWF-ie, napisz na jaki kierunek studiów chcesz iść, czy będziesz szedł na studia dzienne czy zaoczne? przeczytaj sobie najpierw informator http://www.awf.katowice.pl/inf_terminy.html napewno znajdziesz w nim odpowiedź na kilka swoich pytań.
Blank glupie pytanie ale mi obecnie bardzo potrzebne a dokladnie , ile kosztuja tabletki poronne? w polsce to nielegalne chyba, do jakiego czasu od zaplodnienia sa skuteczne ?
Chyba 72h, kosztuja ok 70zł, tylko na recepte po duzych wysilkach.
CichyBob
24-01-2008, 22:40
Ni nie, to nie poronne , te na 72h to postinor duo a my chodzi o takie co juz iles dni po zaplodnieniu chyba w holandi sa takie
mlodzikz16
24-01-2008, 22:42
CichyBob (http://forumgieksy.pl/member.php?u=510) ale to i tak chyba 72h
CichyBob nie pozostaje nic innego jak...
...pogratulowac :)
nie prawda :)
jutro jak wróce z roboty, poszukam Ci tabsów, których sam szukałem..
w kazdym badz razie nie chodzi o te 72h..
ale nie pamietam czy tak latwo je dostaniesz..
przypomnij mi jutro, to poszukam w 'archwium'...
CichyBob
25-01-2008, 03:35
Taaa predzej pozostaje mi sie wymeldowac albo uciec z 2000 tys km od domu, ale mam jeszcze mała nadzieja ze opozniajacy sie jej okres o 3 tygodnie to przypadek , wszystko by bylo w sumie oki jakby nie fakt ze znam laske cos ponad miesiąc:eek:
u niektorych lasek takie opoznienia to normalka... kup jej test ciazowy i po sprawie, a potem sie bedziesz jak co martwil.
Pacior88
25-01-2008, 08:56
CichyBob nie chce cię martwic ale 3 tygodnie z tego co wiem to pewna ciąża mam 3 siorki więc wiem cos o tym
CichyBob
25-01-2008, 09:36
Dzis z rana mi dzwoniła ze ma mdłosci i wymioty .. juz szukałem dobrego drzewa i mocnego sznura . Ale za chwile dodała ze zrobiła test i ze naszczescie nie jest w ciazy, inwestuje w kondony , sorry za spam
No chyba zartujesz? Wieszac sie z tego powodu? Uciekac? Glupota...
CichyBob
25-01-2008, 10:16
hehe Junior to tylko tak w przenośni napisałem :)
tak serio to trudno sie mówi , w sumie juz myslałem nad tym ze jak juz by sie to stalo to fajnie zeby to byl chlopczyk
hanys 85
25-01-2008, 10:33
Na zakonczenie tego tematu:
Tabletki antykoncepcyjne sa najlepszym rozwiazaniem.
Jedna wizyta u ginekologa i spokoj na np 3 miesiace,
koszt miesieczny na tabletki od paru zlotych zalezy jakie przepisze,
spokoj, wygoda, ustawic se alarm w komie na jakas godzine zeby nie zapomniec
lyknac i nic tylko z lozka nie wychodzic:zabki: a kondony to ciulstwo, no chyba
ze wiesz ze powinienes sie wystrzegac swiezo napotkanej waginy.
pozdro
Dzis z rana mi dzwoniła ze ma mdłosci i wymioty .. juz szukałem dobrego drzewa i mocnego sznura .
Może to tylko ciąża urojona, dziewczyna się przejęła i ma takie objawy.
Ale za chwile dodała ze zrobiła test i ze naszczescie nie jest w ciazy
Taki test nie daje 100% pewności, zaprowadź ją lepiej do lekarza i to jak najszybciej.
PS czasem warto pomyśleś głową, ale tą na karku...
mlodzikz16
25-01-2008, 12:28
Pytanie do grafików !!
Czy ktoś z was mógłby mi zrobić łączony herb GieKSy i Żor ??
<taki jak GieKSa&Banik>
z góry dzięki
Czy ktoś juz wie kiedy odbeda się targi edukacyjne szkół wyższysz w Spodku???
Pozdrawiam
Bob, tez miałem stres przez ponad 3 tygodnie ;)
ale jak i w Twoim przypadku, wszystko poszło dobrze :D
PS czasem warto pomyśleś głową, ale tą na karku...
nie wiesz jak było, więc nie mów ..
żaden ze znanych sposobów antykoncepcji nie daje 100% pewnosci..
a jeśli chodzi o gumki, to przeciez to tylko rzeczy..
które moga sie zepsuc ..
;)
wazne, że wszystko jest okej ;)
ps. to wieszanie - dobrze, że to metafora.. bo na prawdę nie warto..
Jest na forum jakiś student Zarządzania na AWFie?? Z czego trzeba pisać maturę na ten kierunek, ja piszę WOS:| Jak ciężko się dostać?? Chodzi mi raczej o studia dzienne.
Jest na forum jakiś student UŚ, bo też miałbym kilka pytań:)
Pablo NFG
26-01-2008, 08:22
CichyBob nie chce cię martwic ale 3 tygodnie z tego co wiem to pewna ciąża mam 3 siorki więc wiem cos o tym
Za przeproszeniem... Pierdolisz kolego... Są przypadki, że kobieta nie dostanie w 1 miesiącu okresu np. przy dużym stresie po "pierwszym razie", a w następnym miesiącu już jest wszystko OK...
Jeżeli sie nie mylę to podczas zajścia w ciąże okres może pojawiać sie u kobiety do 3 miesięcy...
Pozdro
P. :>
Jest na forum jakiś student Zarządzania na AWFie?? Z czego trzeba pisać maturę na ten kierunek, ja piszę WOS:| Jak ciężko się dostać?? Chodzi mi raczej o studia dzienne.
Jest na forum jakiś student UŚ, bo też miałbym kilka pytań:)
WOS Ci wystarczy, a piszesz podstawę czy rozszerzenie? Ale przygotuj się na Mikro, Makroekonomie, Matme, Rachunkowość, Marketing, historie gospodarczą i wiele wiele innych fajnych takich przedmiotów:) Ja miałem 60-70 z rozszerzeń i się dostałem. Pisałem WOS i Gegre. A tak poza tym to studia są lajtowe. Ja jestem na zarządzaniu sportem. Na razie nie narzekam. Poniedziałek i wtorek sesja z Mikro i z Marketingu:) Pozdrawiam i polecam jak najbardziej AWF :)
CichyBob
26-01-2008, 12:08
ps. to wieszanie - dobrze, że to metafora.. bo na prawdę nie warto.. hehe po Lekku chopy to zartowałem tylko, poprostu byłbym bardzo niemile zaskoczony, nie raz chyba słyszeliscie jak ktos z usmiechem na gebie mówił " ja sie chyba powiesze" o to mi chodzilo :)
A ten tego mowilem ze panna jest zza miedzy ? hahah
wie ktoś gdzie jest sklep z Quicksilvera?? Byłem już u nas w scc w Krakowie/Warszawie, nigdzie nie ma tego czego szukam. Dajcie namiary jak ktoś coś bedzie wiedział
KurczaK90
26-01-2008, 14:42
Budowa silnika cieplnego mi jest potrzebna :) wszystkie czesci od cylindra do rury wydechowej wraz z tłumikiem. Bardzo możliwe, że jest to dokłądnie opisane w książce do Fizyki z Operonu dla 2 klasy Liceum... Jakby miał ktoś info to z góry dzięki. W google i na wikipedii, nie ma przedstawionej budowy :/
Gdzie kupie kangurke Nike Shox (najlepiej czarno-zielona ew niebieska) ? Ew. coś takiego:
http://www.allegro.pl/item302519996_najtaniej_na_allegro_kurtka_umbro_xx l_shox_acg_.html ?
KurczaK90
26-01-2008, 15:34
Tu masz czarno-zielona kangurke Shox ;] Rozmiar L, ale Ty chyba większy jesteś ;P
http://www.allegro.pl/item303170994_kangurka_nike_shox_rozmiar_l_.html
Bardziej zależy mi na podaniu sklepów w Katowicach lub okolicach Katowic gdzie takie kurtki moge kupić.
z góry dzieki, pzdr
ROW--KSG
26-01-2008, 15:47
http://www.translate.pl
Mam tylko takie cosik :D , wiadomo nie tłumaczy idealnie formy są rózne, ale zawsze coś.
mlodzikz16
26-01-2008, 16:03
Budowa silnika cieplnego mi jest potrzebna :) wszystkie czesci od cylindra do rury wydechowej wraz z tłumikiem. Bardzo możliwe, że jest to dokłądnie opisane w książce do Fizyki z Operonu dla 2 klasy Liceum... Jakby miał ktoś info to z góry dzięki. W google i na wikipedii, nie ma przedstawionej budowy :/
ale chcesz rysunek czy opis ???
wal na pm...coś poradzimy
nie ma sprawy !!
KurczaK90
26-01-2008, 16:29
mlodzikz16 wielkie dzieki, sprawa silnika zamknięta ;)
Jaki jest kod na 500 sms w plusie ?
Jaki jest kod na 500 sms w plusie ?
*121*11*09#
Na jakim meczu (jaki przeciwnik) była oprawa "Strażnicy Czarnego Złota" ?
Jest jakas promocja w Erze??(darmowe min.lub sms)
19joGi64
27-01-2008, 14:59
Zalezy czy masz ABONAMENT czy MIXA ;-))))
jak sie wylogowac z forum klikam na dole wyloguj obraz zmienia sie na szaro pisze ze wylogowalo a ciagle jest zalogowane
Zna ktoś może rozmiarówkę(klatka, rękaw...itp) szarej bluzy Gks Katowice w cm? Chodzi mi o rozmiar M i L
Zalezy czy masz ABONAMENT czy MIXA ;-))))
Na karte.
Zna ktoś może rozmiarówkę(klatka, rękaw...itp) szarej bluzy Gks Katowice w cm? Chodzi mi o rozmiar M i L
Podpinam się pod to pytanie. Tylko, że L i XL. i wcale nie jest ważne, że XL nie ma w sklepiku chce znać wymiary ;)
19joGi64
27-01-2008, 17:42
Na karte. to niewiem sprawdzi na www.era.pl:zabki:
Krzysiek1990
27-01-2008, 20:22
Witam
Na wakacje chciałem wyjechać do pracy za granice. Co prawda jeszcze dużo czasu ale już chciałem sie zacząć dowiadywać. Mógłby ktoś poradzić gdzie najlepiej to załatwić, jakie papiery trzeba mieć itp?
pozdrawiam
Lotus... http://www.instalki.pl/gry/download/akcji/Grand_Theft_Auto_1.php niewiem czy po polsku
Panowie i Panie prosze o info gdzie w profesjonalny sposób przykleją mi szybkę w wozie , jeśli się da prosze również o cenę takiej usługi
Gdzie w Katowicach można kupić halówki firmy JOMA?
Potrzebne mi na filozofie wypracowanie o wybranym filozofie wg. ksiazki Tatarkiewicza(okolo 3 strony)
jakby ktos gdzies mial/pisal kiedys i moze mi na mejla przeslac to bede dzwieczny :]
Ma ktos znajomego wojskowego badz w WKU? Potrzebuje rady.
Mam pytanko. Jak nazywa sie kawałek który leci w tle w tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=-YrN8RPA2Rw
Z góry thx.
Oasis - Bittersweet symphony
Jak juz to The verve - "Bittersweet symphony"
gdzie w noki e50 wyłancza sie dzwiek klawiszy i zmnienia sie dzwonek :) ?
Jak sie po polsku godo na majzel?
może przecinak?
albo coś w tym stylu
wg slownika - przecinak(chujowa ta gorolska nazwa)
maniusx1
29-01-2008, 22:24
W jakim lokalu proponujecie, polecacie zrobić 18? na 20 30 osób, pytanie na prośbe znajomego
Damianos
30-01-2008, 08:32
Ma ktos znajomego wojskowego badz w WKU? Potrzebuje rady.
I ta sie nie wymigasz od wojska ... Ale przynajmniej teraz niezłe wakacje masz na koszt MONu AFG, IRAK oraz hit tegorocznych wakacji bedzie CZAD :lol:
W jakim lokalu proponujecie, polecacie zrobić 18? na 20 30 osób, pytanie na prośbe znajomego
W byle jakim barze. 20-30 osób to jest naprawde niewiele. Wszystko zależy od tego w jakich okolicach znajomy chciałby zrobić 18stke. W centrum może być City Pub albo Cogitatur. Również wszystkie kluby zachęcają do rezerwacji. Jest tak wiele możliwości że ciężko coś doradzić bez bardziej sprecyzowanych wymagań.:zabki:
W jakim lokalu proponujecie, polecacie zrobić 18? na 20 30 osób, pytanie na prośbe znajomegopunkt 44 załęże
RobertSK
30-01-2008, 16:38
Jak sciagac Pliki z wrzuty????
pozdro
www.zrzuta.eu :)
rowniez pzdr
RobertSK
30-01-2008, 16:48
Wielkie Dzieki!!
pozdro
RobertSK...http://www.s3bols.lua.pl/ :)
ile kosztuje bilet miesieczny na 2 miasta ?
Krzysiek1990
30-01-2008, 18:06
Autobusowo - tramwajowy -> 48zł
a sam autobusowy -> 46zł
oczywiście ulgowy...
ulgowy 48 bez 94 bodajże, na tym bilecie możesz jeździć wszędzie, po całym Śląsku, nie ma biletu na miech na 2 miasta pozdro
Tylko autobusowy (lub tylko tramwajowy) 92 zł normalny a 46 zł ulgowy
Autobusowo - tramwajowy 96 zł normalny, 48 zł ulgowy.
na tym bilecie możesz jeździć wszędzie, po całym Śląsku, nie ma biletu na miech na 2 miasta pozdro
Nieprawda - bo można na tym bilecie jeździć tylko na liniach obsługiwanych przez KZK GOP i MZK Tarnowskie Góry. Tychy, Jaworzno i chyba Jastrzębie mają osobne bilety.
no masz racje :) nie sprecyzowałem swojej odpowiedzi :) pozdro
Kattowitz
30-01-2008, 23:17
uczy sie ktos w cosinusie ? mam pare pytan
Ma ktoś neta z Orange? i tego laptopa?
bo myślę, nad zmianą neta i może to wziąć?
Jeśli ktoś coś o tym wie, proszę o zabranie głosu :)
hanys 85
31-01-2008, 10:39
Ja sie "ucze" w cosinusie. jak co to pytaj moze znam odpowiedzi:zabki:
Jadąc busem 11, kaj mam wysiąść, na którym przystanku żeby dojsc do Leclerca na brynowie??
Orientuje sie ktoś nieco więcej jakie zmiany maja nastąpić w cenach biletów komunikacji miejskiej od 1 kwietnia? Czy bilety miesięczne na jedno miasto tez podrożeją skoro cena ich zwykłych (jednorazowych) odpowiedników nie ulegnie zmianie?
Ty mnie nie strasz. Na stronie KZK GOP nic nie ma, albo ja jestem ślepa. Jak ktoś coś będzie wiedział to też bym prosiła o jakieś informacje ;-)
Ty mnie nie strasz. Na stronie KZK GOP nic nie ma, albo ja jestem ślepa. Jak ktoś coś będzie wiedział to też bym prosiła o jakieś informacje ;-)
mówisz i masz ;)
http://www.ithink.pl/lokalne/slaskie/aktualnosci/inne/kzk-gop-od-kwietnia-podnosi-ceny-biletow2/
Popierniczyło ich zdrowo- 104 zł za bilet miesięczny....
jest organizowany jakis wyjazd na te derby co zabole beda grac na slaskim??
Popierniczyło ich zdrowo- 104 zł za bilet miesięczny....
To ja na szczęście 112zł za kwartalny ale to i tak mnie wkurza. Musze kupić od marca kwartalny żeby pojeździć jeszcze 2 miesiące dłużej po starej cenie
Nie, ale beda organizowany wyjazd na Stalowa Wole.
Kurwa, o te derby wszyscy pytaja, nawet kase na bilety po 20zl beda mieli, u nas karty za 5zł to placz, a w kolejce zeby dac na Sissiego czy na wyjazd to ostatni KURWA!
to zabiore sie chyba z zabolami i kuzynkiem :)
Jedz nawet z ruchem, jebie nas to.
Jadąc busem 11, kaj mam wysiąść, na którym przystanku żeby dojsc do Leclerca na brynowie??przystanek jest prawie pod Leclerc'iem, tuz przy salonie Toyoty. Przygotuj sie do wyjscia jak zobaczysz przez okno LIDLA :)
Ma ktos kogos znajomego, albo kogos w rodzinie, jakiegos lekarza ktory moglby wypisac mi recepte na tabletki Postinor Duo lub Escapelle ???????
Zaplace !!!!!
WAZNE, CZAS LECI !!!!!!!
Jedz do szpitala. Lekarz nie powinien robic problemow za wielkich jak wytlumaczysz o co chodzi.
mam zamiar to zrobic jutro w poludnie, ale kurwa chuj wie ile trzeba czekac, prywatnie to zas kasy chca w chuj, ja pierdole !!!!!!! minelo niecale 10 godzin, czas leci, a dalej nic !!!!! :/
hanys 85
31-01-2008, 21:40
Spokojnie dasz rade. Obdzwon pare przychodni i powiedz jak wyglada sprawa na bank sie uda. Tez kiedys mialem tego stresa. Trzym sie
Jedz teraz, do... Kurde zapomnialem jak sie nazywa, nooo Matki i dziecka. Wypisza od reki, po kilku pytaniach do dziewczyny.
Klinika Matki i Dziecka w Katowicach - Ligocie, o tą nazwę chodziło?
dokładny adres - Katowice, ul Medyków 16
A nie czasem Górnośląskie Centrum Zdrowia Matki i Dziecka?
no, o to chodziło. adres dobry :)
Kattowitz
31-01-2008, 22:23
jak sciagnac sama muze z filmikow z youtuba ?
dziekuje Wam bardzo, jutro o 10.00 rano z nia tam pojade, obskocze pare miejsc i mam nadzieje ze bedzie dobrze, nigdyyy przenigdyy sie tak nie stresowalem, i nie zycze tego nikomu, tym bardziej ze jestem pewny na 100% ze foremka zalana ehhh
zobaczymy jak to bedzieeee
Mialem tak samo. Wyluzuj, bedzie dobrze, chociaz i tak do czasu planowanej miesiaczki bedziesz mial jazde :) Hehehe dodatkowo po tych tabsach moga wystapic opoznienia, to jest dopiero jazda :)
jazdy to ja juz mam, od godziny 12.33 ....
wlasnie slyszalem ze z tymi pigułkami sa rozne cyrki, a to dopiero wplywa na wyobraznie, 19 i wózek ? nie nie nie, narazie NIE ! teraz wiem co czuli kumple ktorzy mieli ten problem ... masakra
mariuszeeek
31-01-2008, 23:31
Jaki tak na oko będzie koszt wyjazdu na Znicz?
G. cyrki to są i z samego tego, że dziołcha ma stresy i wkręty, nieraz jest tak, że okres spóźnia sie właśnie przez to
trzym sie ziomek ;)
trzymie sie trzymie, zasnac nie moge, fajka jedna za druga ..... niech juz bedzie ta 10.00, chce pojechac z nia to zalatwic, dostac recepte, kupic, i czekac ...
gsr niektorzy zeby zrobic dziecko musza "to" robic kilka/nascie/dziesiat razy, wiec nie boj sie. Zreszta mi mowili to samo jak mialem taka sytuacje i zachowywalem sie tak jak Ty :) Bedzie dobrze :)
Junior, ja wiem ...
tylko zauwaz, ze jest bardzo czesto tez tak, ze pary ktore chca miec dziecko, staraja sie o nie wlasnie kilkanascie/kilkadziesiat razy i nic ... a para ktora za pierwszym razem wpadła, nie chcac tego wogole bedzie miala dziecko ...
chooj, dam rade, WIARA CZYNI CUDA ...
A dzieciaczki takie fajne są przecież:zabki:
A miała ta Twoja luba dni płodne że tak panikujesz?
widzę, że ostatnio przejawy 'wiosny' :D
Bob najpierw, teraz Gsr :P
a na poważnie, dacie radę ;)
widzę, że parę osób było w takiej sytuacji i jak na razie wszyscy (?) dali radę, więc Ty również dasz :)
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.