View Full Version : Pytania/Odpowiedzi
Orientuje sie ktoś jakie są koszty zrobienia 800szt. ulotek w wielkości połowy lub 3/4 kartki A5 ?
Ile dzieci moze wejsc z jednym opiekunem na sektor rodzinny?
2? czy moga 3?
Ile mam czasu na zapłacenie mandatu?? I jeszcze jedno, prawo jazdy mam już jakieś 7 miesięcy i wczoraj dostałem pierwsze punkty, a konkretnie 6. Niebieski powiedział mi, że jak jeszcze raz w tym roku mnie zatrzymają i choćby tylko ktoś nie będzie miał pasów zapiętych, to mam po prawo jazdy. Czy to możliwe?? A nie jest tak, że do roku otrzymania prawa jazdy mi mogą tak szybko odebrać??
Czy na fakt ze w "Bukowej" ukazał sie obszerny artykuł dot. zajść w Mydlnikach zabrakło miejsca na mój ulubiony dział "w cieniu GieKSy" ?
PS. Mam nadzieje ze było to jednorazowe :prasa:
Brak czasu piszących. Następnym razem na pewno się pojawi.
michal_91
13-04-2008, 14:24
Kamil na mandat masz 7 dni a czy Ci moga zabrac nie wiem. Ale lepiej uwazaj;p
michal_91
13-04-2008, 14:55
Jedzie ktos może teraz 18 na narty za Szkoły Zdrowia na Kaunertal??
prosiłbym o cd key do Photoshop cs2 (version english)
Max pilne!
Czy jak sie zamówiło karte kibica przez internet i trzeba przelać kase to trzeba ją przeląć przez internet czy można np. iść na poczte z blankietem przelewu i kasą?
I czy podczas przelewu na poczcie kasa odrazu wpływa na konto klubu czy trzeba czekać aż to zaksięgują?
19Kubik64 łap
1045-0436-9551-0266-5984-9386
1045-1278-2655-8647-2459-1077
1045-1774-7722-2716-7121-5935
1045-1610-5406-5471-4021-2095
wybierz se ktorys
19Kubik64 łap
1045-0436-9551-0266-5984-9386
1045-1278-2655-8647-2459-1077
1045-1774-7722-2716-7121-5935
1045-1610-5406-5471-4021-2095
wybierz se ktorys
dzięki wielkie ! :) jedyne sprawne seriale ;x
LechuBRN
13-04-2008, 22:56
Max pilne!
Czy jak sie zamówiło karte kibica przez internet i trzeba przelać kase to trzeba ją przeląć przez internet czy można np. iść na poczte z blankietem przelewu i kasą?
I czy podczas przelewu na poczcie kasa odrazu wpływa na konto klubu czy trzeba czekać aż to zaksięgują?
Taa możesz isc na poczte i przelac kase, ale strasznie dlugo to idzie... i masz opłate za ten przelew, lepiej porpos kogos kto ma konto zeby ci przez neta, lub przez bank przelał :)
mam pytanko da sie spod windowsa sprawdzic jakie ma sie ramy w kompie? cz y ddr2 czy inne? czy tylko programy typu aida itp
LechuBRN
14-04-2008, 06:34
taa prawym na moj komputer i własciowości ;P u mnie przynajmniej w tem sposob wszytsko widze...
mam pytanko da sie spod windowsa sprawdzic jakie ma sie ramy w kompie? cz y ddr2 czy inne? czy tylko programy typu aida itp
cpu-z mozesz tez sciagnac - dodatkowo timingi poda
Potrzebuje ściągnąś simlocka z telefonu, który chodzi tylko na erę.
Wiem, że można zrobić to samemu potrzebne są tylko jakieś kody.
Z góry dzieki za odpowiedź
Pavveuek
14-04-2008, 08:19
Czy w POPie tym starym (nie mowie o Orange Pop bo to chyba jakas róznica) dziala dalej pakie 600 smsów ? i jesli tak to pod jaki numer się wysyla smsa bo ja wysylam i kurwa mi sie nie uaktywnia
szmajgel
14-04-2008, 08:35
1166
Pavveuek
14-04-2008, 08:40
włąsnie w tym problem ze wysyłam na 1166 i na 767 i dalej mam nie aktywny :/ a jak na złość strona orange nie dziala
Potrzebuje ściągnąś simlocka z telefonu, który chodzi tylko na erę.
Wiem, że można zrobić to samemu potrzebne są tylko jakieś kody.
Z góry dzieki za odpowiedź
Ale z jakiego telefonu?
Ale z jakiego telefonu?
Kris to jest Nokia 6610
Sprobuj tu http://www.programosy.pl/simlockk.php
LechuBRN
14-04-2008, 14:18
włąsnie w tym problem ze wysyłam na 1166 i na 767 i dalej mam nie aktywny :/ a jak na złość strona orange nie dziala
Jak zadziała, to jebnij se przejscie na tego nowego popa :)
to jest za free a co sie bedziesz meczył i szukał jak ogarnąc zeby te esy trybiły :)
W nowym popie masz to samo, ino wysyłasz GROSZ na nr 767 :)
Mam pytanie czy ktoś już kiedyś wysyłał smyczkę pocztą. Ile sie płaci itd Chce wysłać smyczkę znajomemu z Jarosławia i nie wiem jakie to są koszta z góry dzięki za odpowiedz .
Sprawy groszowe. Około 2zł zaplacisz. Kup najmniejsza koperte babelkowa i w niej wyslij.
Mam prośbe. Jest mi ktoś w stanie pomóc i napisac dwa krótkie dialogi (właściwie monologi) po niemiecku? Potrzebuje ich jeszcze dzisiaj.
1) Wczoraj wieczorem w całej dzielnicy wywaliło prąd. Opowiedz o tym swojej koleżance z niemiec.
- Jak zareagowali sąsiedzi
- jakie starty poniosłeś w wyniku awarii
- kiedy awaria została naprawiona
2) Udzielasz wywiadu gazetce w niemieckiej szkole. Powiedz o:
- swojej klasie
- nauczycielach
- zapytaj o termin ukazania się wywiadu.
Najlepiej, żeby były napisane jak najprostszym językiem, bo na dwójeczkę zdaje :)
Z góry wielkie dzieki.
Potrzebuje takiej mapki katowic gdzie dobrze widac Centrum i Giszowiec, i najlepiej jakby byly na niej drogi zaznaczone
Kiedy są matury pisemne i ustne? I czy w dniu matur młodsze roczniki z danej szkoły mają wolne?
zaraz po majówce.
pierwsze 2 dni masz totalnie wolne, a potem jest miliard zastępstw.
i tak praktycznie cały maj leci ;)
zna ktoś sposób na pizde pod okiem ?? do weekendu musi mi zejść a jest fioletowa w chuj :/ tylko mi nie piszcie zeby se podpierdolic drugie i udawac pande hahah. Na serio w ciul ważne :)
zna ktoś sposób na pizde pod okiem ?? do weekendu musi mi zejść a jest fioletowa w chuj :/ tylko mi nie piszcie zeby se podpierdolic drugie i udawac pande hahah. Na serio w ciul ważne :)
lodem se rob oklady, albo masci jakies sa w aptece sie spytaj , bo ja juz nie pamietam jak sie nazywala.
Lodem za późno bo to było w sobote. okładałem zaraz po, ale jak dzis widac chuja to dało :/ a ile Tobie ta pizda schodziła??
Lodem za późno bo to było w sobote. okładałem zaraz po, ale jak dzis widac chuja to dało :/ a ile Tobie ta pizda schodziła??
pod okiem to raz mialam (jestem dziewczyna) mi sie rany szybko goja . ale jak mialam krwiaki to mi Atacet czy jakos tak albo masc z kasztana szybciej schodzilo wtedy
Aha no to dzięki i sorry za pomyłkę co do płci :)
ALTACET sie masc nazywa, jezeli sie nie myle. na opakowaniu jest napisane "masc dla sportowcow". smarujesz siniec i znika szybko. wielokrotnie wyprobowane, ale watpie, zeby w 100% zeszło do piątku.
pozdro!:)
LechuBRN
14-04-2008, 20:58
Altacet z tego co wiem to nie na guzy :P ale do okładow w przypadku stłuczenia czy wybicia, to jebie octem mega a ta masc na guzy to ARCALEN na bank ;) -> http://www.i-apteka.pl/p/pl/277/arcalen_masc_30g.html
Napewno pomoze, troche zejdzie ale w całosci raczej nie :>
faktycznie, to nie Altacet, ale też nie chodziło mi o Arcalen.
to wyczaiłem w miedzyczasie http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=2969
LechuBRN
14-04-2008, 22:25
Podobnie sie nazywaja, wiec pomyłka dopuszczalna hehe :) Proboj rożnych specyfików jakis musi zadziąłc limo nie bedzie juz az tak fioletowe mysle :P
mart84zaw
14-04-2008, 22:47
kto ma mape europy pod windows mobile 5?
mam pytanie odnoscie Kolejarza na Lgt/Piotro.. ile okrazen wokol boiska bo biezni to 1km, jest mi to potrzebne..;) prosilbym o konkretna odpowiedz, z gory dzieki.. ;) :pijaki:
mniej więcej dwa i pół okrążenia
są w sklepiku mini szale dla bajtli ?
jaka cena ?
na pizde pod okiem polecalbym Lioton 1000 ...przeczytaj najpierw ulotke czy nie ma zadnych przeciwskazan czy sie cos zracego nie ulatnia zeby ci oka nie uszkodzilo ..ale polecalbym to bo zawiera heparyne ktora rozbija skrzepiki w krwiaku
orange
jak zrobic ten pakiet 600 esow za 6pln na miesiac ?
600 na 1166 nie dziala
orange
jak zrobic ten pakiet 600 esow za 6pln na miesiac ?
600 na 1166 nie dziala
Spróbuj grosz na 767
a jak i to nie da rady to:
https://online.orange.pl/portal/ecare/services_details?sId=1228473&backUrl=%2Fportal%2Fecare%2Fhome
1. Charakterystyka polskiego systemu oświaty.
2. Organizacja egzaminów zewnętrznych.
3. System oceniania i klasyfikowania uczniów.
4. Organizacja kształcenia, wychowania i opieki w szkołach i
placówkach publicznych.
5. Szkoły i placówki niepubliczne.
6. Organizacja nadzoru pedagogicznego.
7. Pomoc materialna dla uczniów.
8. Organy prowadzące szkoły i placówki. Główne zadania i kompetencje.
9. Prawa i obowiązki nauczyciela.
10. Wymagania kwalifikacyjne i awans zawodowy nauczycieli.
11. Nawiązanie, zmiana i rozwiązanie stosunku pracy.
12. Warunki pracy nauczycieli, wynagrodzenie, uprawnienia socjalne i urlopy.
13. Odpowiedzialność dyscyplinarna nauczycieli.
14. Organizacja pracy szkoły, statut i inne dokumenty wewnątrzszkolne.
15. System kierowania szkołą i społeczne organy systemu oświaty.
Ma ktoś gotowy referat na jakiś temat :zabki: jakby ktoś czymś podobnym dyponowal to dajcie znać.
Ino bez smiechu prosze. Jak najlatwiej i najszybciej dojechac (autem) na ul. Korczaka na Szopienicach??
Wierutnik
15-04-2008, 18:39
ino ty to chcesz z podlesia?? i to jest na Burowcu napewno chodzi CI o Szpital na Korczaka wiesz gdzie na burowcu jest tank sztela tako mało??
Lotus mapa zech ogladol ale chca sie poradzic.
Wierutnik nie znom tamtych stron w ogole. Moze to juz jest Burowiec nie wiem. A chodzi mi o Auto-Gaz Centrum na ul.Korczaka.
Bartek84
15-04-2008, 19:59
Możesz jechać przez Zawodzie albo przez rondo.
Jak przez Zawodzie to jedziesz cały czas z torami, przejeżdżasz Zawodzie, zajezdnie tramwajową, dojeżdżasz do Burowca, jedziesz ciągle z torami,pierwsza w lewo to Korczaka chyba
Jak jedziesz przez rondo to wbijasz na drogę do Sosnowca, zjeżdżasz z niej na moście za kerfurem, koło kościoła na Dąbrówce i dalej w prawo, drogą cały czas prosto, miniesz przejazd kolejowy i dojeżdżasz do Burowca i mosz te tory co z Zawodzia idą, skręcasz w lewo i tak samo pierwsza w lewo to Korczaka chyba.
Bartek84
15-04-2008, 19:59
http://mapserver.um.katowice.pl/website/katowice/viewer.htm
Znajdę gdzieś w Katowicach koszulkę wyjazdową Interu w jakiejś normalnej cenie (coś koło stówki)?
Kattowitz
16-04-2008, 00:31
Kaj polecacie zrobic kurs spawacza w okolicy ? ceny itp
Chce wystawić samochód na sprzedaż... Nie wiem czy allegro jest tutaj najlepszym rozwiązaniem! Jaka jest najlepsza według was strona gdzie można sprzedać samochód ?
Moto Jarmark. Moze nie strona ale gazeta.
Dzięki ale wolałbym jednak jakąś stronę internetową! Może allegro to nie jest najgorszy pomysł?
Mam taki problem z aparatem, odnośnie gdy włanczam podgląd zdjęć to wszystko chodzi bez zarzutu, ale jak chce włączyć to nie da się, zom optyczny się nie wysówa, tylko zapika 3 razy i tyle. Orientuje się ktoś może co się stało???
alllegro i automatycznie wystawi CI na otomoto. ja również wystawiam zawsze na gratka.pl
Odwrotnie.
ale chodzi o to*, że jak dasz najpierw otomoto, to jest (sporo) taniej :zabki:
*przynajmniej z tego co kiedyś sprawdzałem
SiurekGKS
16-04-2008, 23:29
Chce wystawić samochód na sprzedaż... Nie wiem czy allegro jest tutaj najlepszym rozwiązaniem! Jaka jest najlepsza według was strona gdzie można sprzedać samochód ?
wystaw sobie na www.gratka.pl Samo wystawienie kosztuje Cię smsa za 2 zeta. Dużo ludu tam zagląda, sam sprzedałem kilka wozów na gratce, jak szukałem dla siebie to też tam.
ma ktos namiary na dobry sklep bilardowy ew sam sie tym zajmuje?
ma ktos namiary na dobry sklep bilardowy ew sam sie tym zajmuje?
http://www.silsport.com.pl/ w tym samym pomieszczeniu sie znajduje co PROFESJA na centrum
na Bugucicach w OPAMIE jest ale nie wiem jaka to ulica
Kaj jest w okolicach Piotrowic, Ochojca a najlepiej Kosty jakis sklep elektryczny?
Kaj jest w okolicach Piotrowic, Ochojca a najlepiej Kosty jakis sklep elektryczny?
a co potrzebujesz ze sklepu elektrycznego :?:
Bateria do pilota. Ale nie tako zwyklo ino do pilota z auta, a w kiosku takich raczej nie maja.
Bateria do pilota. Ale nie tako zwyklo ino do pilota z auta, a w kiosku takich raczej nie maja.
spróbuj iśc do zegarmistrza, on powinnien mieć
To teroz bydzie kaj jest zegarmistrz na Podlesiu :cham:
W Podlesiu ciuliku co kaj jest a raczej czego nima to wiem. Dlatego sie pytom o okolice :P
blank pilne !! potrzebuje jak najtańszej taxy !! co polecacie ?
te zielone taxi (SCC) zwane Silesia cars czy jakoś tak podobno tanie, bo przez nie reszta strajkuje ostatnio : )
strajkują bo do niedawna nie były to legalne taksówki tylko była to firma przewozowa..a czy tacy tani są to bym sie zastanowił:)
nie polecam Silesia Cars!
jak bedziesz mial w nich wypadek to nie dostaniesz ubezpieczenia. w ogole to nie są taxowki, nie kierują nimi taksowkarze, nie mają testów znajomosci miasta i w ogole. cala sprawa z firma smierdzi na odległosc, wlasciciel z dnia na dzien kupil 80 Mercedesów klasy A do Katowic, w Bytomiu (chyba) jezdza Chryslery Cruisery, w kilku innych miastach tez działają, w kazdym pod inna nazwa, ale wlasiciel ten sam. w sumie wydał z dnia na dzien grube miliony na samochody. taksowkarze spekulują ze to pralnia kasy :)
cala historia została mi opowiedziana przez zbulwersowanego taksowkarza :)
no bo najłatwej jest kogoś oczernić, podejrzewam, że ten taksówkarz nie wykazał żadnych "twardych argumentów" na poparcie swoich domysłów. Mi tam jest jedne kit czy mnie wiezie taryfa czy przewoźnik, ale mój bajtlik juz nie raz odczuł różnicę. Klasyczny polski sposób na wykończenie konkurencji:(
nigdy nie zwracałem na to iwagi ale teraz tego potrzebuje,
potrzebuje wydrukować potwierdzenie przelewu w mBanku.
robie przelew przez "przelew dowolny" i co dalej???
Strzała Lotus!
Jeśli jeszcze aktualne:
Gdy pojawi Ci się Twój rachunek wybierasz go p[rzez kliknięcie po czym po lewej stronie rozwija Ci się lista z której wybierasz "Historia", gdy pojawi się opcja rodzaje operacji klikasz "Wszystkie" i "Zatwierdź" ,potem wybierasz ta, która Cię interesuje i wybierasz opcję jedną z trzech na dole-" wydruk potwierdzenia"
Pozdro!
Kaj w katosach idzie kupic bluzy "prosto" ?
Kornas1986
18-04-2008, 11:37
Skateshop Chrom, Katowice ul. Stawowa (po schodkach do góry się wchodzi) ostatnia brama na Stawowej z lewej strony.
Lars Ulrich
18-04-2008, 12:44
najtańsze taryfy - Taxi Chorzów
Kaj na Załęskiej robia rentgena??
I drugie pytanie kaj sa takie automaty w ktorych mozna se zrobic foto na miejscu i ile taka przykjemnosc kosztuje??
zarejstrowalech sie na agito.pl i normalnie bylem zalogowany i zamowilem se zasilacz atx i jak dalem dodaj do koszyka, to strona sie odswieżyła ale w moich zamowieniach tego nie bylo, zrobilem drugi raz tak samo tez nie bylo, weszlem na emaila i bylo jakies jescze potwierdzenia rejestracji, akceptowalem i jescze raz zamowilem i dalej nie ma
przyjda 3 zasilacze czy co?
dodam ze te 2 razy przed akceptacja normalnie bylemn zalogowany na mnie bo byly moje dane
Kaj na Załęskiej robia rentgena??
I drugie pytanie kaj sa takie automaty w ktorych mozna se zrobic foto na miejscu i ile taka przykjemnosc kosztuje??
w rossmanie mozna w Emipiku pare jest na centrum ale nic wiecej nie wiem ino widzialam ze takie automty sa
gra ktoś z Was w PES-a 4 ??
Potrzebuje pewnych materiałow na prace ze statystyki...
potrzebna mi jest frekwencja u nas na meczach..
jesli ktos ma juz jakas nie potrzebna prace chetnie przyjme ;)
Gdzie oprócz City/Maspalomas/Bierhalle idzie obejrzeć szpil na C+ Sport 2??
ma ktos moze pozyczyc / wyslac na maila prezentacje nt sportu obojetnie w jakim kontekscie ? potrzebuje na jutro ;/ poratujcie mnie, prosze, odwiedziecze sie, moze macie cos jeszcze z matury ustnej jakos prezentacja, albo o komentatorach..
jak to jest w wyborach do samorządów wojewódzkich?
dostają mandaty się Ci na których oddano najwięcej głosów na liście danej partii czy jak w wyborach do Sejmu/Senatu rodziela się mandaty między "zasłużonych" członków partii?
jest gdzieś jeszcze możliwość zakupu piwa GKS KATOWICE ? :D
jest jest np. w Społem na Jankego w Piotrowicach ostatnio widziałem
U mnie w społem jest tego od zajebania ;)
Zajczak Jr
20-04-2008, 09:38
Ma ktos jeszcze te zdjecie Peji w smyczy GieKSy ?:D
Wiem ze w Centrum na ul. Kosciuszki(delikatesy przy skrzyzowaniu z ul Andrzeja) było.
Kupował ktoś ostatnio mieszkanie? Jakie są opłaty nie licząc oczywiście prowizji pośrednika? Są jakieś sposoby na zminimalizowanie tych opłat? Z góry dzięki za odpowiedź.
Wie ktos moze od ktorej jest otwarty fotograf na dworcu pod peronem ( foto-barry ) ?
Kojarzy ktoś może tytuł piosenki (dosyc znana) która była grana przy wczorajszym wychodzeniu na ring Kalambaya (przeciwnika Hutkowskiego)?
nie widzialem gdzie to napisac...
Mial bym prośbe moglby ktos z was wrzucic 2 fotki jakisch opraw na bukowej , chodzi mi oto zeby byla jak najwieksza rozdzielczosc bo chcialem zrobic sobie taki dupny plakat... z Gory dzieki
Lars Ulrich
20-04-2008, 22:14
może by tak temat od nowa , cosik dużo stron nabiło
Agressiva64
20-04-2008, 22:16
nie polecam Silesia Cars!
jak bedziesz mial w nich wypadek to nie dostaniesz ubezpieczenia. w ogole to nie są taxowki, nie kierują nimi taksowkarze, nie mają testów znajomosci miasta i w ogole. cala sprawa z firma smierdzi na odległosc, wlasciciel z dnia na dzien kupil 80 Mercedesów klasy A do Katowic, w Bytomiu (chyba) jezdza Chryslery Cruisery, w kilku innych miastach tez działają, w kazdym pod inna nazwa, ale wlasiciel ten sam. w sumie wydał z dnia na dzien grube miliony na samochody. taksowkarze spekulują ze to pralnia kasy :)
cala historia została mi opowiedziana przez zbulwersowanego taksowkarza :)
Swieta prawda . Mialem kumpla ktory tam pracowal i faktycznie nie mial zadnego przeszkolenia z topografii miasta jedynie z obslugi taksometru ( wiadomo - kasa misiu , kasa :D ) Dla zainteresowanych ktorzy chcieli by podjac tam prace dodam ze zarobek to 1000 netto , umowa zlecenie i djebiesz po 12 godzin dziennie w swieta itd. . Niby jest jakis procent dla kierowcy od zarobionej sumy ale musicie zarobic za dzien roboty 2500 zl !!!!!!!!! To minimalna kwota zeby dostac ten niby-procent. Nie zarobisz tyle to o procencie mozesz pomarzyc w ogole jak jakis taki procent z tego rzeczywiscie istnieje !!!
Prawda jest taka, że nie ma znaczenia czy marian za taryfa zna topografie miasta czy nie, jeśli jesteś w obcym mieście którego nie znasz, albo gdy promile we łbie osłabiają Twoją zdolność kojarzenia to nigdy nie trafisz na miejsce najkrótszą drogą...ot taka nasza rzeczywistość.
gdzie i za ile zrobię sobie książeczkę sanepidowską?
gdzie kupie w rozsadnej cenie piro ?
tj chodzi mnie o jakies flary stroboskopy i swiece dymne.
najlepiej jakby juz sklep sprawdzony;)
abym przezyl : )
FranklinWNC
21-04-2008, 15:56
gdzie i za ile zrobię sobie książeczkę sanepidowską?
http://www.9477.pl/SANEPID_katowice/index.php
Mi lekarka mowila ze na Raciborskiej, cena ponoc w góre od 60 do 80
gdzie kupie w rozsadnej cenie piro ?
tj chodzi mnie o jakies flary stroboskopy i swiece dymne.
najlepiej jakby juz sklep sprawdzony;)
abym przezyl : )
Zagadaj na PM o potrzebujesz.
Szkielet
21-04-2008, 17:54
A ja mam takie pytanko,brat mi oddał PITA w Urzędzie Skarbowym na Paderewie,ale muszę dopłacić im trochę kasy. Czy ktoś przelewał im tak kase?? Chodzi mi głównie o ich numer konta i co konkretnie wpisać w tytule przelewu.
Wie ktos jak sie włącza roaming w sieci Orange?
jeśli masz na kartę to jest automatycznie włączony - przynajmniej tak było kiedyś. jeśli abonament to dzwoń na *100 - biuro obsługi klienta, 1zł za całe połączenie lub podejdź do salonu, ew. poprzez orange on-line
jeśli masz na kartę to jest automatycznie włączony - przynajmniej tak było kiedyś. jeśli abonament to dzwoń na *100 - biuro obsługi klienta, 1zł za całe połączenie lub podejdź do salonu, ew. poprzez orange on-line
własnie nie byl cos mi sie chyba zdupcylo...
dzieki wielkie :*
Jak dostać się na ul. Siemianowicką? To jest chyba po drugiej stronie parku chorzowskiego. Jeżdżą tam jakieś busy z Katowic?
Bartek84
21-04-2008, 20:12
Jeśli chodzi o Siemianowicką w Katowicach to jest na Dąbrówce. Z Sokolskiej idzie dojechać busami 11,61,177,657,911. Z Katowickiej 108 i 109. Wysiadasz na przystanku za cmentarzem na Bogucicach (3 przystanek od Sokolskiej) i idziesz prosto do skrzyżowania.
a ta co się ciągnie na Chorzów Stary przy telewizji Katowice to też jest Siemianowicka ?
trochę się zagubiony czuje :cham:
Bartek84
21-04-2008, 20:50
to jest Siemianowicka w Chorzowie :) więc pewnie o to łaziło; z centrum dojedziesz 0 , 50 i czymśtam jeszcze
Mam skręconą stope (cośtam w śródstopiu). Lekarz nic mi z tym nie zrobił tzn. zasuwam o kulach, ale nie mam w żadny sposób unieruchomionej stopy. Czy mam szanse na odszodowanie z PZU (jestem w szkole ubezpieczony)?
mlodzikz16
22-04-2008, 22:13
zgłos sie do szkolnego ciulika który to wypisuje to CI powie..ale ze lekarz nie dał ani żadego ściągacza na to ;O .... pójdź sobie do jakiegoś lepszego :)
Mam skręconą stope (cośtam w śródstopiu). Lekarz nic mi z tym nie zrobił tzn. zasuwam o kulach, ale nie mam w żadny sposób unieruchomionej stopy. Czy mam szanse na odszodowanie z PZU (jestem w szkole ubezpieczony)?
mialem podobnie, polecam szpital w Bogucicach. Odszkodowanie dostaniesz na podstawie papierow od lekarzy...im wiecej tym lepiej :hihi:
co do odszkodowan, to jesli jakis rok temu mialem uraz kolana, w szpitalu powiedzieli ze to łękotka, to czy jezeli teraz by mi to wyleczyli to moglbym sie ubiegac o jakis hajs ?
Mam to w taki sposób skręcone, że nie opłaca się wsadzac w szyne ani gips. Przynajmniej tak powiedział lekarz. I właśnie boje się, że mi powiedzą, że jak nie nosze żadnego gipsu ani nic to pewnie nie jest to jakieś groźne. Mam tylko papierek od lekarza, gdzie jest zalecane, żeby nie obciązac wogóle stopy przez 2 tyg i rentgena.
A kiedy moge iśc do tego PZU, teraz czy jak mi się to wyleczy? W piątek koncze szkołe :/
hmm jesli z obecnosci na lekcji wychodzi mi NKL czy nauczyciel moze i tak wystawic mi ocene pozytywna jesli mam wszystko zdane? (czy to zalezy od jego dobrej woli) ? czy musi mi dac tego NKLa ??
hmm jesli z obecnosci na lekcji wychodzi mi NKL czy nauczyciel moze i tak wystawic mi ocene pozytywna jesli mam wszystko zdane? (czy to zalezy od jego dobrej woli) ? czy musi mi dac tego NKLa ??
zalezy jaka szkola i jakie ma swoje widzi mi sie . Lepiej pochodz do konca roku
BARDZO WAZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie kupie, jakies buty LACOSTE w katowicach?
z gory dzieki:)
w silesii w Cool- T czy jakoś tak, na przeciw naja
Mam takie pytanie idzie do cyfrowki kupic sam ekran? Aparat normlanie dziala tyle ze na erkanie nic nie widac bo tak jakby zalany albo pekniety byl . ??
Wam tez wyskakuje jakis błąd jak wchodzicie na Prywatne Wiadomosci ??
też mam to samo co kolega powyżej
potrzebuje jakiegos DARMOWEGO torenta :}
od kiedy można kupić bilety w sobotę na Jastrzebie?
Tyle to też wiem. Chodzi mi o to od kiedy czynne są kasy w sobotę?
http://www.gieksa.pl/news.php?id_news=2867&nid=gl
21.04.2008
Od poniedziałku do piątku można kupować w przedsprzedaży bilety na mecz GKS Katowice – GKS Jastrzębie.
szybkie pytanie - > gdzie w K-ce mogę dostać głośniki samochodowe? (niekoniecznie jakieś super extra wypaśne) rozmiar 13 albo 16 bo jeszcze nawet nie wiem :zabki:
Media? nie jest tam drogo jeśli chodzi o takie sprawy?
Jakim busem, albo bana dojadę na bukową z Szopienic? chciałbym po szkole wybrać się na bukowa
Jakim busem, albo bana dojadę na bukową z Szopienic? chciałbym po szkole wybrać się na bukowa
Bankowo 109
[109,108 Autobus],[ 23 Bana]
Potrzebuje jakiegos programu do ucinania MP3
znacie jakies dobre i łatwe w obsłudze?
Teraz kolejne pytanie..
dało by rade oddzielic z naszego filimu z meczu sam dzwiek ??
bo potrzebuje sam doping bez filmu..
isntnieje taki program ?
i czy ciezko jest takie cos zrobic??
Windows Movie Maker program ktory napewno masz.
Zamawiał ktoś/coś/kiedyś z zagranicznych sklepów internetowych? Jak tak to jak wpłacić gotówke w euro mając konto w polskim banku? ile wychodzi mniej więcej przesyłka? chce zamówic tylko koszulke za 30 wiec nie wiem czy mi się będzie to opłacac....
Pracuje/pracował ktoś w firmie GREIS Sp. z o.o na bocheńskiego?
goldwave
Masz moze do tego jakies spolszczenie ??
jak przez giszowiec dojechac na ledziny?pilne
wniose jutro na stadion wode w butelce plastikowej ?
LechuBRN
25-04-2008, 15:48
tak mozna wnieść w butelce pół litrowej max:) Gadałem własnie ostatnio o tym z ochrona wiec na bank :)
http://pl.youtube.com/watch?v=6m8uDZfK1OA wie ktos jaki jest tytul tej piosenki? Bardzo dobra do puszczenia na stadionie :)
jak przez giszowiec dojechac na ledziny?pilne
Nie wiem czy jeszcze aktualne.
A4 a później w Mysłowicach (chyba to już Kosztowy) zjechać na 1 i cały czas prosto tak jak pokazują drogowskazy. Później będzie zjazd w prawo i jesteś na Hołdunowie ;-)
Jak właczyc w Wordzie ta aplikacje gdzie bede mogł robic ułamki ,pierwiastki itd??
format -> wstaw i dalej obiekt programu (tutaj nazwa, ktorej nie pamietam) czy tez rownanie
nie wiem na 100%, ale napewno "wstaw" jest
(chyba to już Kosztowy)
Brzezinka
jak mijasz Gisz, to bedzie to drugi zjazd (pierwszy na Morgi, a drugi to ten) - kierunek Tychy, Bielsko
format -> wstaw i dalej obiekt programu (tutaj nazwa, ktorej nie pamietam) czy tez rownanie
nie wiem na 100%, ale napewno "wstaw" jest
Brzezinka
jak mijasz Gisz, to bedzie to drugi zjazd (pierwszy na Morgi, a drugi to ten) - kierunek Tychy, Bielsko
No własnie sam nie pamietam tej nazwy ;/
Microsoft Equation - za google, nie potwierdze, bo worda od lat nie uzywalem (wole open office). zeby tego uzyc, to przy instalacji office nalezy zaznaczyc, zeby to instalowal, bo (kiedys przynajmniej) domyslnie bylo to wylaczone
używa już ktoś najnowszej Automapy 5.0.5 ?
od dzisiaj jest już do "legalnego" ściągniecia
Możecie polecić jakieś fajne stronki z darmowymi tapetami, muzyką do Motoroli K1
Jakim programem przerobie pliki aup. na MP3 ??
19wladek64
26-04-2008, 00:03
Mateusz, zalezy co masz tam zje**bane .. .
Sprobuj na giełdzie Komputerowej.
Albo w serwisie :)
Jakim programem przerobie pliki aup. na MP3 ??
W Audacity wchodzisz w PLIK -> EKSPORTUJ JAKO MP3 i już masz
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
ŻÓŁTE KOSZULKI!
Witam!
Co zrobić ,żeby dodać topic do ignorowanych bo śmietnikk już mam spory a w nowym forum nie ma tak jak w starym:(
z góry THX za odp.
czy dziś odbiorę na pocztowej paczkę? czy muszę mieć jej numer, czy wystarczą np tylko dane adresata i dwód? adresat to ja oczywiscie
Czy jak wybieram sie na wakacje za granicę, musze mieć/powinienem mieć jakąs tam europejską/unijną karte zdrowia? Jak tak to gdzie sie to załatwia? Ile sie czeka? ile sie płaci itd?
Powinieneś, w NFZ, ja czekałem chyba z miesiąc na nią, ale to było dwa lata temu, więc mogę źle pamiętać. Za darmo.
Ale lepiej wyrób sobie kartę Euro 26 - też pozwala na leczenie za granicą, a do tego jest tam też ubezpieczenie NW oraz całkiem sporo zniżek. Kosztuje kilkadziesiąt złotych.
Pisze prace maturalną i mam problem. Porównuje jak w literaturze współczesnej pisze się o duchownych a jak pisało się....no właśnie, jak to nazwać. Mam z jednej strony dzieła współczesne a z drugiej mam Dziady, Pana Tadka i Monachomachię i nie wiem kaj te 3 utwory wciepnąć. Dzaidy i Pan Tadek to romantyzm, a Monachomachia Oświecenie. Literatura Staropolska to nie jest.... więc jaka?? Z góry dzięki za pomoc!
Jakiś dobry alkohol do 90zł dla kumpla na osiemnastkę?
Tequila, może coś innego?
Pisze prace maturalną i mam problem. Porównuje jak w literaturze współczesnej pisze się o duchownych a jak pisało się....no właśnie, jak to nazwać. Mam z jednej strony dzieła współczesne a z drugiej mam Dziady, Pana Tadka i Monachomachię i nie wiem kaj te 3 utwory wciepnąć. Dzaidy i Pan Tadek to romantyzm, a Monachomachia Oświecenie. Literatura Staropolska to nie jest.... więc jaka?? Z góry dzięki za pomoc!
Nowopolska?
Jakiś dobry alkohol do 90zł dla kumpla na osiemnastkę?
Tequila, może coś innego?
4 żubrówki
2.1 litra sobieskiego i 3 litry soku :)
Kręciłem oprawę kamerą DVD Canon DC100
W domu chciałem zrzucić filmy na dysk, wrzucam płytkę do czytnika DVD a tu pustka, pokazuje, że nic nie ma na płycie.
Włączam kamerę, pisze, że brak nosnika DVD. Wkładam płytkę , filmiki są.
Więc o co biega? Gdzie te filmy się zapisały? czy żeby je zrzucić na dysk potrzebuje jakiegoś programu do obsługi tej kamery i kabla czy jak?
Z góry dziękuję za podpowiedź.
Pozdr.
na mojej kamerce żeby coś oglądnąć w dvd lub na kompie płyta musi zostac sfinalizowana na kamerze. poczytaj w instrukcji
mam dzwiek nagrany telefonem. zrzucilem go na kompa i niemoge odtworzyc np W WMP albo Winampie. Co zrobic?
dziwne, moze smieszne pytanie, ale oczekuje powaznej odpowiedzi:
Ktoś wie, co robić w przypadku "spotkania" z dzikami? Czy one są w stanie zaatakować?
Ktoś kiedys juz pisal na forum o tym, ale nie zwrocilem na to uwagi...
A wczoraj w nocy ide z kumplami i psami przez Ptasie Osiedle i zza rogu wyskakuje prosto na nas stado dzików :szok: Widok 3 dzików czających sie na nasze psy albo nas był powalający :szok:
Podobno staje sie to powoli normalne, że dziki na Brynowie i Ligocie biegają sobie po ulichach...
a no ;)
ludzie (jak totalne ciule) wywalają resztki żarcia tak do śmieci i śmieci pod las, że dziki zaczęły najpierw tam wychodzić, a teraz z czasem po osiedlu sobie popieprzają..
ostatnio często na pętli, przez Kościuszki sobie śmigają..
co zrobić jak spotkasz? - spójrz czy masz drzewo obok siebie :cham:
a na bardziej poważnie (bo tak też już bywało :P ) to stań nieruchomo, albo powoli spróbuj odejść..
farta masz, jeśli nie ma malutkich dzików.. bo jeśli są malutkie, jest i maciora.. a wtedy jest bardzo groźna ;)
i wtedy - raaan forest raaaaaan :cham:
Pany jak dojść do Filharmonii z Rynku? Daleko to w ogóle? Pilne ;)
Pytanie może pół żartem-pół serio...ale oczekuje poważnej odpowiedzi...
Z jaką prędkością biega locha ? Szybciej czy wolniej niż człowiek i w końcu czy długo tak potrafi biec ?
michal_91
29-04-2008, 17:40
No wydaje mi sie, ze szybcij niz człowiek. Jak sie takie gowno w czlowieka wpieprzy to... nie zazdroszcze:D
Pany jak dojść do Filharmonii z Rynku? Daleko to w ogóle? Pilne ;)
od rynku prosto 3go Maja do Pl.Wolności, z placu wchodzisz na Sokolską, czyli pierwszą w prawo. Filcharmonia znajduje się na początku Sokolskiej po lewej stronie.
2 minutki z buta
szczerbaty
29-04-2008, 18:44
Mam pytanie czy sklepik klubowy w czwartek jest otwarty i jak tak to w jakich godzniach ?????????
Filharmonia
Mam pytanie czy sklepik klubowy w czwartek jest otwart i jak tak to w jakich godzniach ?????????
zamknięty
Jako, iż jestem z serca dzikiego Kokocińca, to mogę powiedzieć że dziki czesto same spieradalają na widok poszczególnych osob z naszej ekipy. Czasami próbujemy w nie wjechać, ale zazwyczaj palą wroty. Do bezpośredniego starcia banda na bandę nie doszło, bo dziki nie odbierają naszych telefonów! Ale kiedyś je w końcu trafimy. Ogólnie nie ma się czego bać, jak powiesz że nas znasz.
DZIKI, DZIKI KOKOCINIEC!
ok, Kosa dzięki za pomoc!
Wiedzialem, ze zawsze mozna polegac na dzikim Kokocincu! :zabki:
Z jakiej strony najlepiej sciagac torrenty do polskich filmow? W sumie zaczynam sciagac dopiero przez uTorrenta ...jakies nowosci sciagam przez mininova.org ale polskich filmow tam nie ma:/
co sie pali za stadionem slaskim ? dupna kupa dymu
a no ;)
ostatnio często na pętli, przez Kościuszki sobie śmigają..
wczoraj jechałem na rowerze od strony Lidla w stronę pętli tamwajowej... wiadomo z górki to człowiek naciśnie na pedała :hihi:i w pewnym momencie zonk :/ idzie rodzina dzików przez droga jakby nigdy nic a jeden leci w moja strona i coś "pierdoli czy mruczy pod nosem" , ja zaczynam hamowac i jednocześnie czuje jak w batach robi mi się mokro...:lol2: ale udało mi się go ominąc , po droddze wjebałem sie w jakies pokrzywy czy chuj wie w jakie chwasty... patologia ogólnie z tymi myszami.
JohnyManhattan
29-04-2008, 21:57
U nas na Manhattanie dziki to normalka, a jakis koles podobno szedl na rano do pracy kolo 5, wsiadl do czinkusia patrzy a tu dziki robia ropzpizdziel w smietniku to zaczal trabic, one daly noge, a pan z czinkusia zagonil je az do lasu jadac za nimi i trabiac. Taka osiedlowa plotka :D A dzisiaj jak szedlem z buta petli na jankego to tez byly dziki na wysokowsci Lidla i pelno ludzi stalo na ulicy i robilo foty :d A kiedys jak tam szedlem to rozpierdalaly trawnik za plotem Cefarmu. Sie rozpanoszyly.
Z jakiej strony najlepiej sciagac torrenty do polskich filmow? W sumie zaczynam sciagac dopiero przez uTorrenta ...jakies nowosci sciagam przez mininova.org ale polskich filmow tam nie ma:/
http://thepiratebay.org/
www.torrenty.org - (płatne)
U nas na Manhattanie dziki to normalka, a jakis koles podobno szedl na rano do pracy kolo 5, wsiadl do czinkusia patrzy a tu dziki robia ropzpizdziel w smietniku to zaczal trabic, one daly noge, a pan z czinkusia zagonil je az do lasu jadac za nimi i trabiac. Taka osiedlowa plotka :D A dzisiaj jak szedlem z buta petli na jankego to tez byly dziki na wysokowsci Lidla i pelno ludzi stalo na ulicy i robilo foty :d A kiedys jak tam szedlem to rozpierdalaly trawnik za plotem Cefarmu. Sie rozpanoszyly.
Moje osiedle otoczyli płotem, bo się dziki wjebywały, niszczyły trawniki i kradły jabłka ze sklepu :D
Ile kosztuje starter z orange?? i ile w nim kasy jest na poczatek ??
ile dochodzi paczka poczty polskiej?
2-5 dni czy 2-7?
ja na priorytet już czekam tydzień :xx:
nie wiem wiem ze placilem zaprzesylke 9,5. zasilacz zamawialem.i cos tam pisalo cos od 2 do 5 czy od 2 do 7 jakos tak, juz sie wkurwiam.
a nie ma jakiejs mozliwosci sprawdzenia na necie czy paczka juz przyszla czy cos?
bo kurwa kajs mi sie stracil kluczyk do skrzynki
możesz poprosić typa który to wysyłał o numer paczki, a potem dodzwonić się na pocztę, ale jak to dokładnie działa to nie wiem, bo mi typek też już dawno miał podać ten numerek, ale pali jana ;)
Ile kosztuje starter z orange?? i ile w nim kasy jest na poczatek ??
6 zl tyle samo na koncie.
Jeżdżą jutro Normalnie autobusy z KZK GOP ?
Bydom jutro jakies sklepy otwarte? Zwlaszcza te z %??
i te sklepy w których będą pracować właściciele i osoby które nie mają umowy o pracę jeśli się nie mylę.
Kattowitz
01-05-2008, 00:09
a fashion house w sobote zawarty ?
Tukker sprawdź sie ta stronka http://torrentleech.pl/
a fashion house w sobote zawarty ?
Szanowni Państwo!
Uprzejmie informujemy, iż w maju centra handlowe Fashion House Outlet Centre będą zamknięte w poniższe dni:
01.05.08 (czwartek) Nieczynne
03.05.08 (sobota) Nieczynne
11.05.08 (niedziela) Nieczynne
22.05.08 (czwartek) Nieczynne
a wie ktos czy obi dzis otwarte ??
ehhh przeczytal strone wczesniej to bedziesz wiedzial
niech strace odp. = NIE
Dordzy państwo jest sprawa, otóż straciłem wczoraj legitymacje szkolną, na której mam ulgę na wszelkie przejazdy, a z racji tego, że mamy majówke nie mogę złóżyć podanie o nową. Pech chciał, że mam już nowy miesięczny.
I tu moje pytanie? Moge na nim jeździć i ewentulanie dokupywać połówke? Lub w razie kontroli powiedzieć kobuchowi o zgubie?
Zgube musiał bys zgłosic na policje, wtedy wydają Ci papier ze zgubiles takie a takie rzeczy.
Kolega kiedys miał taki papier i działalo.
Dordzy państwo jest sprawa, otóż straciłem wczoraj legitymacje szkolną, na której mam ulgę na wszelkie przejazdy, a z racji tego, że mamy majówke nie mogę złóżyć podanie o nową. Pech chciał, że mam już nowy miesięczny.
I tu moje pytanie? Moge na nim jeździć i ewentulanie dokupywać połówke? Lub w razie kontroli powiedzieć kobuchowi o zgubie?
to zalezy od kontrolera .. ale raczej nie jak nie masz w danej chwili doumentu uprawniajacego do przejazdu to ci moga mandat wlepic niestety..jest takie cos chybajeszcze ze jak nie masz legity w danej chwili to w przypadku kontroli wystawiaja Ci kwitek i musisz sie z nim zglosic do ilus tam dni i placisz 10zl ale nie wiem czy to jeszcze dziala
rozjebaliście mnie tymi dzikami:lol2::lol2::lol2: także ni mom pytań:lol2::lol2::lol2::lol3:
Zgube musiał bys zgłosic na policje, wtedy wydają Ci papier ze zgubiles takie a takie rzeczy.
Kolega kiedys miał taki papier i działalo.
Mi w ubiegłym roku nie chcieli przyjąć zgłoszenia o zgubie. Powiedzieli że przyjęliby i wystawili świstek tylko wtedy gdyby legitymację skradziono ;/ Pan policjant tylko podał numer telefonu który miałam podawać gdyby ktoś (np kanar albo kobieta w dziekanacie) się czepiał ;-)
a na którym posterunku najlepiej zgłosić zgubę?
i przez jaki okres czasu działa taki kwitek lub numer jak w przypadku ToJi?
http://poczta-polska.pl/ dziala Wam ta strona?
dzieki
pyanie, ci co dostarczaja przesylki z poczty polskiej to sprawdzaja dane jak je wreczaja?
WAZNE
zalezy od listonosza:> u mnie nie sprawdzają, czasem sąsiadowi dadzą :szok:
kurwa mac no nic dzieki
chyba 132zl w plecy :/
Ile bedzie mnie kosztowala taksowka z Castoramy ( tej na Dabrowce ) na Koszutke ? zmieszcze sie w 20 zl ?
Żaba-Bogucice
02-05-2008, 08:50
zalezy jaka pojedziesz...generalnie to spoko.Najtansza to echo,zanim wleziesz albo cos to zadzwon do korporacji i zapytaj
Maciek_91
02-05-2008, 11:48
jak dzisiaj kursują autobusy? jak w dni robocze czy wolne?
Maciek_91
02-05-2008, 11:52
dzieki:)
kurwa mac no nic dzieki
chyba 132zl w plecy :/
Przesadzasz. Zawsze paczki z poczty przychodzą ileś dni spóźnione...
Tommywie
02-05-2008, 12:49
No wiec mam takie pytanie: kto to jest ten trzeci ziomek na zdjeciu? :)
pierwszy to Arafat, drugi Szimon Peres, a trzeci to? I jakie ich łączy wydarzenie?
http://img160.imageshack.us/img160/3458/skanujfu2.jpg
ten trzeci to chyba Yitzhak Rabin i dostali pokojową nagrodę Nobla w 1994.
Tommywie
02-05-2008, 13:27
no ale wlasnie on jest jakos srednio podobny - chyba, ze to zdjecie sprzed 20 lat :/ bo tez tak sie zastanawiam nad Rabinem, no ale twarz mi nie pasuje
Przesadzasz. Zawsze paczki z poczty przychodzą ileś dni spóźnione...
nie chodzi o to, adres pojebalem :kurwa:
bylem dzis na poczcie sie okazalo ze paczka wogule jescze nie doszla...
musze codziennie chodzic i sprawdzac.
KROTKA PILKA Z MOJEJ STRONY
jest na centrum jakis otwarty sklep ???
Żabki powinny być otwarte
Gdzie w Katowicach są jakieś gokarty?
Gdzie w Katowicach są jakieś gokarty?
Tor kartingowy ACCELERO
Adres:
Katowice, Chorzowska 109a
http://www.gokarty.yoyo.pl/Automo.htm
albo na google.pl
http://www.maximedia.pl/?c=drukarki_wielofunkcyjne&p=hp_deskjet_f_2180_cb596a
Macie moze cos do powiedzenia na temat tej drukarki ??;)
witam czy ktoś z Was brał kiedyś kredyt gotówkowy, na spłate innego długu ?gdzie najlepiej taki krdyt wziąść dodam żę kredyt obecny jest 19% słyszałem ze gotówkowy to 10% ktoś może wie jak doradzić i zna temat?
FranklinWNC
04-05-2008, 21:04
http://www.maximedia.pl/?c=drukarki_wielofunkcyjne&p=hp_deskjet_f_2180_cb596a
Macie moze cos do powiedzenia na temat tej drukarki ??;)
Dziewczyna brata kupowała nie dawno tą drukarkę ( miesiąc temu ) za 199zł. Narazie spisuje sie bardzo dobrze.
czy ktoś się orientuje czy sekcja BOKS-u na Witosa (kleofas bodajże) jest jeszcze aktywna? latałem tam kilka lat temu ale spasowałem bo szkoła wzięła górę,teraz mam więcej czasu można go spędzić na sportowo.Ktoś wie czy sekcja upadła czy dalej można coś potrenować? jeśli nie jest już aktywna to może ktoś wie o jakiejś w okolicy Katowic?
Madafaka
05-05-2008, 11:31
kiedy my w koncu gramy z Motorem ?
14.05.2008 (środa) 17:00 Motor Lublin - GKS Katowice
www.gieksa.pl --> rozgrywki --> terminarz --> 14-05-2008, Motor Lublin, II liga, W, 17:00
no właśnie tak jak wyżej : )
mart84zaw
05-05-2008, 13:57
Przeciez mecz przełożono...
czy ktoś się orientuje czy sekcja BOKS-u na Witosa (kleofas bodajże) jest jeszcze aktywna? latałem tam kilka lat temu ale spasowałem bo szkoła wzięła górę,teraz mam więcej czasu można go spędzić na sportowo.Ktoś wie czy sekcja upadła czy dalej można coś potrenować? jeśli nie jest już aktywna to może ktoś wie o jakiejś w okolicy Katowic?
Można trenować, nic się niezmieniło.
Hihi ogniście czyta się posty o dzikach a tak na poważnie to już zdarzyło się i pogonić dzikusa i dreć ostro zelówy przed lochą, zdarzyło się również odbić się wozem od Dzika .
Jedno jest pewne jak zobaczę Lochę z bajtlami to na pewno nie będe strugał kozaka a i Benem Johnsonem nie jestem więc jest duża szansa ,że mógłbym nie umknąc.
Z przyzwyczajenia zawsze rozglądam się za jakimś drzewem czy to przed dzikami czy przed niedzwiedziami.
Jedno jest pewne idzie się do dzików przyzwyczaić zwłaszcza śpiąc w lesie pod namiotem ale zawsze śpimy wtedy albo w dwójke albo w trójkę bo pałka przy boku się grzeje-trochę to śmieszne ale jakbyście obudzili się w nocy albo z samego raca i zobaczyli przy samym namiocie dzika to sami marzylibyście o Jakiejś pice lub innej broni dłuższej niż ręka , a i tak nie daje to gwarancji ,że człowiek będzie wiedział jak użyć takiej broni.
Ogólnie tak jak pisał to ktoś wyżej to ludzie (idioci) doprowadzili do tego ,że zwierzęta hasają teraz po osiedlach i hasiokach i często ci sami ludzie telepią teraz galotami!
Semper Fi
06-05-2008, 11:19
Jak nazywa sie czcionka z koszulek PNG??
rapid i słowian maja jakies stronki swoje?? z cennikami itd?
rapid i słowian maja jakies stronki swoje?? z cennikami itd?
Słowian raczej niema a co do rapidu niewiem :) a co cie interesuje ze słowianu ??
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.