View Full Version : Pytania/Odpowiedzi
specjal kiedys byl w ojro marketach teraz nie wiem.
co do Frugo masz tekst z strony producenta :
Dostępność naszego asortymentu
Dostajemy od Państwa bardzo dużo korespondencji z pytaniami "gdzie można zakupić FRUGO? Pytajcie o nasz asortyment w sieciach sklepów TESCO, CARREFOUR oraz ROSSMANN.
Jaki jest "sposob" na pozbycie sie skurczów w nocy prawej łydki... strasznie chujowe uczucie, i pozniej mi ta łydka napierdala dwa dni i na trzeci w nocy zas mam skurcz i tak w kołko... jakis magnez, cynk, masc? jest cos na to?
Potrzebujesz Potasu!!!
co do magnezu to jeśli pijesz dużo kawy to ogranicz i przeżuć się na czekoladę
specjal kiedys byl w ojro marketach teraz nie wiem.
co do Frugo masz tekst z strony producenta :
Dostępność naszego asortymentu
Dostajemy od Państwa bardzo dużo korespondencji z pytaniami "gdzie można zakupić FRUGO? Pytajcie o nasz asortyment w sieciach sklepów TESCO, CARREFOUR oraz ROSSMANN.
Dzieki :piwo:
jakim sposobem usunę z bluzy sos z kebabu?
ChillyWilly
12-02-2009, 00:24
był ktoś w sztokholmie i ma namiar na w miare tani nocleg? :)
fto chce w ryja za zablokowanie spamu?
jakim sposobem usunę z bluzy sos z kebabu?
Wanish.
fto chce w ryja za zablokowanie spamu?
Bedzie 50 osob w zaku, bedzie spam...
Takie pytanko: jak to jest, że mam w domu dwa telewizory i w jednym z nich program jest o sekundę spóźniony? Mimo, że ten "spóźniony" jest przy samym gniazdku kablówki, natomiast ten "wcześniejszy" dzieli od gniazdka dobre kilka metrów kabla?
Jaki jest "sposob" na pozbycie sie skurczów w nocy prawej łydki... strasznie chujowe uczucie, i pozniej mi ta łydka napierdala dwa dni i na trzeci w nocy zas mam skurcz i tak w kołko... jakis magnez, cynk, masc? jest cos na to?
Ja mam to samo z lewą łydką i stopą. Drętwienie, skurcze a czasem sama od siebie się poruszy. Przez to godzinami nie można zasnąć. Zdarza się że mam tak przez tydzień co noc a czasem przez kilka dni nie dzieje się nic.
Potasu mi raczej nie brakuje bo jem sporo pomidorów i bananów, magnez piję codziennie i nic. Mama mi wmawia że jestem za nerwowa i to przez to i parzy mi meliskę ale też nie pomaga ;-) A kawy nie pijam :huh:
Więc Pucha, to chyba starość już nas trapi ;-)
Sexu Ci brakuje babo, sexu...
Jak zmienic wygląd (skórke) gg ?
wciepnij folder ze skinem do fodleru gg/skins zresetuj gg i bedziesz mioł go do wyboru w ustawieniach
Takie pytanko: jak to jest, że mam w domu dwa telewizory i w jednym z nich program jest o sekundę spóźniony? Mimo, że ten "spóźniony" jest przy samym gniazdku kablówki, natomiast ten "wcześniejszy" dzieli od gniazdka dobre kilka metrów kabla?
To nie wina kabla ino telewizora, który wolniej przetwarza sygnał.
Wie ktoś gdzie wykonują nadruki na folii magnetycznej? takie z reklamą na samochód ?
Już tu pytałem ale moze zostało przeoczone.
Na allegro mozna takie coś zrobić za 25zł a drugie tyle trzeba zapłacić za wysyłkę :/
Chodzi mi o coś takiego:
http://allegro.pl/item555363640_folia_magnetyczna_supercena_z_logiem _reklama.html
mart84zaw
12-02-2009, 21:11
sa firmy, wieksze poligrafir Ci to zrobia.
np na Warszawskiej iles , na skrzyzowaniu z graniczna, na bank to robia
Zwroc uwage na grubosc,te standardowe odpadna...
Gdzie ładnie i elegancko mi opakują prezent?? W pasażu empika tam na przeciw apteki takie coś robią?
tomekk_86
12-02-2009, 21:25
Gdzie ładnie i elegancko mi opakują prezent?? W pasażu empika tam na przeciw apteki takie coś robią?
Na pasażu w Silesii widziałem takie stoisko.
Dla tych co mają skurcze, w TV widziałam reklamę czegoś takiego jak MAGNUM SKURCZ ze zdrovitu. Można spróbować tam jest Mg i K, oraz jakieś witaminki.
Walentynki? Spajder czteropaka nie musisz pakowac:lol2:
FC Siemce
12-02-2009, 22:13
Gdzie w Katowicach mozna wynajac sale gimnastyczna
i jaki koszt
PILNE
Na pasażu w Silesii widziałem takie stoisko.
Ok, dzięki, jakoś znajde.
Mateusz, tak myślałem że ktoś mi to wypomni:) niestety zonk bo chodzi o prezent ślubny :P a zamiast czteropaczka bedzie zimna wódeczka:)
Ok, dzięki, jakoś znajde.
Mateusz, tak myślałem że ktoś mi to wypomni:) niestety zonk bo chodzi o prezent ślubny :P a zamiast czteropaczka bedzie zimna wódeczka:)
Ktora rowniez pojawi sie na Manhattanie?:pijaki: Dobra juz nie rozmywom:szpada:
jak ftoś mo skurcze to moga zadzwonić po waszki g łon maczetom poluzuje kożdy skurcz a jak dalij bydzie zablokowany spam t wpadnie z ziomkami yo
http://e-lama.pl/forum/posty/2955/ddeeb7e5/Walentynki-pomozcie/
chciałbym ją poznać :mordka:
:cham:
Gdzie w Katowicach mozna wynajac sale gimnastyczna
i jaki koszt
PILNE
prawie w każdej szkole :) . My gromy na poligrafie w piotrowicach. Przeważnie koszt to max. 10 zł od osoby coś tak.
JohnyManhattan
13-02-2009, 13:34
W 27 na Manhattanie jest chyba 200 za duza sale.
http://nowyopek.top100.net.pl/
pytanie za 100 pkt
Chce sprawdzic kaj jest moja paczka, tylko wyskakuje mi ze mam sie zalogowac... i teraz otoz to pytanie za 100 pkt, JAK SIE TAM REJESTRUJE????
Nie przypadkiem w dziale zapraszamy do współpracy ?
Ktore miejsce GieKSa miala w zeszlym roku??
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=hZCCpyP8HSM&NR=1
kaj sa takie imprezy?
http://nowyopek.top100.net.pl/
pytanie za 100 pkt
Chce sprawdzic kaj jest moja paczka, tylko wyskakuje mi ze mam sie zalogowac... i teraz otoz to pytanie za 100 pkt, JAK SIE TAM REJESTRUJE????
Z tego co mi kiedyś napisali w mailu to ta usługa jest jeszcze niedostępna on-line...
W USA i Mexico w czasie Springbreak!! Warto tam jechac :-)
http://pl.wikipedia.org/wiki/II_liga_polska_w_piłce_nożnej_(2007/2008)
Kattowitz
13-02-2009, 17:16
Studi 10te
Gdzie mi na poczekaniu wydrukują wizytówki ? W byle jakim zakładzie ksero pójdzie ?
Na jakiej ulicy jest Rapid ??
Gdzie mi na poczekaniu wydrukują wizytówki ? W byle jakim zakładzie ksero pójdzie ?
Zakład poligraficzny(ksero) na ulicy 1szego maja ( róg z graniczną) Musisz miec tylko projekt.
Gdzie wyliczą mi (najtaniej) OC ?
były takie firmy, co wyliczały gdzie jest najtaniej ;
Panowie potrzebuje namiary na dobra sprawdzona pizze na telefon ? jaka polecacie?
Co jest bardziej kaloryczne? piwo czy wódka?
Co jest bardziej kaloryczne? piwo czy wódka?
Zobacz se jaki bebechy mają Niymce (co co poniektórzy forumowicze) i zastanów się czy widziałeś grubego ruska ?
Niestety, niektóre napoje alkoholowe wyjątkowo silnie stymulują apetyt... Najsilniej - niskoalkoholowe - o zawartości ok. 5%. Powyżej 1 0% działanie takie wyraźnie spada.
Dla estetyki sylwetki zgubne są wszystkie słodkie alkohole - likiery, nalewki, ciężkie wina i piwa, a szczególnie long dńnki - mocne trunki rozcieńczane słodzonym napojem. Przyczyna chyba oczywista - połączenie alkoholu z cukrem. Alkohol z takich napitków spalany jest preferencyjnie przez organizm, zaś cukier oszczędzany i przemieniany w fosfogliceroi, i w tej formie magazynowany w tkance tłuszczowej.
W miarę bezpieczne pozostają mocniejsze alkohole (wytrawne wódki, whisky, brandy, koniak, itp.) popijane wodą, bo sam alkohol bez cukru nie wpływa zasadniczo na objętość tkanki tłuszczowej.
Najwięcej emocji wzbudza piwo - najpopularniejszy trunek "ogniskowy". W miarę bezpieczne jest tylko lekkie typu pilzneńskiego. Strongi zawierają masę bardzo tuczącego cukru - maltozy.
W pilsie cukru tego jest niewiele, za to znajdziemy w nim substancje spalające tłuszcz - hordeninę i diterpeny - przenikające do napitku z kiełkującego jęczmienia. Hordeninę i diterpeny można zaliczyć do termogeników pokarmowych. Do grupy diterpenów należy na przykład forskolina substancja aktywna ekstraktów z pokrzywy indyjskiej - dodawana do modnych ostatnio termogenicznych środków ułatwiających odchudzanie. Szerzej o termogenikach z napitków napiszę za chwilę...
Niebezpieczeństwo spożywania piwa wiąże się natomiast z jego wyjątkową siłą stymulowania apetytu. Ale tak jak sugerowałem wyżej, apetyt ten możemy zaspokajać potrawami wysokobiałkowymi - porcjami chudego mięsa z grilla.
BRANIK_GT
14-02-2009, 16:12
Gdzie wyliczą mi (najtaniej) OC ?
były takie firmy, co wyliczały gdzie jest najtaniej ;
JA załatwiam w Belgu na Paderewie na 1 piętrze jest stanowisko - polecono mi i jest naprtawde ok
cysiu http://media.mbank.pl/PressOffice/PressRelease.75156.po
bylem w kilku bankach i potwierdzam, ze w mBanku jest najtaniej.
Panowie potrzebuje namiary na dobra sprawdzona pizze na telefon ? jaka polecacie?
ja polecam Batmana :)
http://www.batmanpizza.pl/
pracuje ktos dla Generali ? bo chce sie zapisac do OFE
mariuszeeek
15-02-2009, 12:08
bonus DaGrasso !:P 0322056752| dodo jak OFE to polecam Commercial Union;] w razie czego pw;]
kaj nalepiej zrobic konto na zakladach buchmacherskich??
Gdzie kupie tanio używane opony zimowe? Chodzi mi konkretnie o firme Barum. Najlepiej teren Katowic. Adres i w jakich godzinach jest czynne. Byłbym wdzieczny.
CichyBob
15-02-2009, 19:20
Planuje sobie zrobic remoncik, ino ze własnymi łapami , zabardzo sie nie znam. Dokładnie chodzi o ściany, mam jakies stare tapety chce je zedrzeć i ciepnąć jakis gips ozdobny , tzn nie chce miec gładkich tych scian ino takie mozaiki albo takie jakby pionowe krechy, wiecie o co łazi napewno , w knajpach lub pubach takie maja.
Co mi do tego dokładnie bedzie potrzebne ? po kolei.
CichyBob
15-02-2009, 19:23
Mozecie tez napisac jakie firmy najlepiej tych gadżetów bo jestem blady w temacie majsterkowania.
gdzie znajde oryginalne klucze do xp i jak je podmienić ?
gdzie znajde oryginalne klucze do xp i jak je podmienić ?
http://komputery.katalogi.pl/Masz_problem_z_instalacj%C4%85_SP1,_SP2_-_Service_Pack_1_i_2-t5922.html
3 sekundy w googlach :P
Gdzie w Katowicach kupić w miarę tanio laptopa dobrej klasy ??? ( w sensie nie złom za który zapłacę więcej niż jest wart).
W metrze widziałem ogłoszenia takiej hurtowi na ul, Granicznej. Ceny wydają się przyzwoite. Ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi ???
Ewentualnie gdzie są jakieś dogodne ceny/ promocje teraz na coś takiego.
Dzieki wielkie z góry.
jesli to ta hurtownia, co mysle, to nie polecam jej. kiedys te ceny, co podawali to byl pic na wode, a i sprzet nienajwyzszej klasy
najlepiej wybierz sobie konkretny modle laptopa i porownaj ceny, "laptop dobrej klasy" to niewiele mowiace okreslenie
mart84zaw
16-02-2009, 15:22
GDzie wypożycze odkurzacz pioracy?mam ok 30m2 do wyprania
ja kupowałem w alfar.pl
akurat mieli wystawiony na allegro kilka stówek taniej niż w sklepie :)
sosendqd
16-02-2009, 17:43
GDzie wypożycze odkurzacz pioracy?mam ok 30m2 do wyprania
http://www.komfort.pl/?gclid=COvd3va84ZgCFccJ3wodCGyGdw
Sklep znajduje sie kołę CH 3 stawy przy Paderewie
Damianos
16-02-2009, 17:48
Planuje sobie zrobic remoncik, ino ze własnymi łapami , zabardzo sie nie znam. Dokładnie chodzi o ściany, mam jakies stare tapety chce je zedrzeć i ciepnąć jakis gips ozdobny , tzn nie chce miec gładkich tych scian ino takie mozaiki albo takie jakby pionowe krechy, wiecie o co łazi napewno , w knajpach lub pubach takie maja.
idz do castoramy tam masz proby itepe... Oczyscic sciany zagruntowac unigruntem..potem biala farba i polozyc te "mozaike"
Masz roznego rodzaju w roznych cenach
Chorzów
ul. Kluczborska
jak zajechac na ta ulice z Katowic?
jak się nazywał edukacyjny serial animowany dla dzieci emitowany w języku angielskim na początku lat 90, gdzie był jakiś zielony potwór z kosmosu i rodzina królewska?
brzmi to jak jakieś 1 z 10 :)
Nie jakiś Muzzy przypadkiem?
edit
Muzzy in Gondoland. Nawet książeczka była do tego chyba.
http://www.wykop.pl/link/113801/muzzy-in-gondoland
gdzie niedrogo kupie antyrame o wymiarach ~70x100?
mart84zaw
16-02-2009, 18:47
Kluczborska w Chorzowie to jest porzy drodze z Bytomia do Czeladzi<trasa 94> a od strony Katowic, to Maciejkowicka, tam jest posterunek i stamtad jest juz blisko.Nie mam pojecia zy i jakie busy tam jezdza, jakbys sie dostal an chorzow stary to dojdziesz z Bozogrobcow w kwadrans
Gdzie w Katowicach kupić w miarę tanio laptopa dobrej klasy ??? ( w sensie nie złom za który zapłacę więcej niż jest wart).
W metrze widziałem ogłoszenia takiej hurtowi na ul, Granicznej. Ceny wydają się przyzwoite. Ma ktoś jakieś doświadczenia z nimi ???
Ewentualnie gdzie są jakieś dogodne ceny/ promocje teraz na coś takiego.
Dzieki wielkie z góry.
banan na Gliwickiej bodajże 44 lub 49 na przeciwko punktu 44 . jeden warunek najpierw wejdź na ich strone z alledrogo (tam mają o kilka setek tańsze te same modele co z witryny sklepowej)
gdzie niedrogo kupie antyrame o wymiarach ~70x100?
najtaniej o ile się orientuję ostatnio trafisz w realu na dolinie i w IKEA na Roździeniu
Nie jakiś Muzzy przypadkiem?
edit
Muzzy in Gondoland. Nawet książeczka była do tego chyba.
http://www.wykop.pl/link/113801/muzzy-in-gondoland
jaaa, dzięki
mi sie wydawało, że fazzy in wonderland i nie mogłem znaleźć :)
Strzała Cichy Bob!
poleciał PM
gdzie w Katowicach najtaniej kupie funty?
Ściągne gdzieś mecz NBA- wschód zachód ?
na bank jest na polskich stronkach torrentowych.
jak masz gdzieś dostęp to ściągniesz bez problemu.
na zagranicznych też jest
Assmodeo
16-02-2009, 20:50
Da mi ktoś linka do Photoshopa PL ?? Bo potrzebuje ;)
Miłosz1964
16-02-2009, 21:00
http://www.instalki.pl/programy/download/edycja_grafiki/Adobe_Photoshop_CS3.php
sciagnij stad
a pisz na pw to dam ci cracka
czym z K-ce dojade do Bierunia (ul. Turystyczna) ? oprócz 149
jakieś tyskie busy albo coś?
Różnice i tak są groszowe ale na pewno nie warto na dworcu PKP kupować. Na Mickiewicza w jednym kantorze były dobre ceny i był tam też jeden który sprzedawał większe ilości po niższych cenach.
a ile ich potrzebujesz ?
931 chyba jedzie na Turyńską (okolice Fiata) a to chyba gdzieś w okolicy ale mogę się mylić.
Z tyskich to raczej nic nie jedzie, prędzej coś z tych busików na Oświęcim ale za to też głowy nie dam.
Do Bierunia 931,ale tylko do Dworca Autobusowego.A stamtąd jakimś Oświęcimskim.
wie ktoś ile kosztuje bilet na debry na sektor Górnika?
Wszystkie sprzedane.
Nie są sprzedane, w środę dopiero zaczynają dystrybucję. Bilety za 20zł do kupienia osobiście na Roosevelta.
Sprzedaneeeeeeeeeeeeeeee
Szporowac kasa za miesiac liga ruszo ! o derby sie nie martwcie..
30 w tym przejazd z Załęża i upominek.
Koszulki , t-shirty Gieksy kupie tylko w sklepiku na bukowej, czy też w innych punktach sprzedaży gadżetów? Chodzi mi dokładniej o białą koszulke z napisem Katowice.
Koszulki , t-shirty Gieksy kupie tylko w sklepiku na bukowej, czy też w innych punktach sprzedaży gadżetów? Chodzi mi dokładniej o białą koszulke z napisem Katowice.
Chyba w empiku tyz są. coś mi kiedyś kumpel gadał.
Ostatnio nie widziałem stoiska przy Empiku...
JohnyManhattan
17-02-2009, 17:04
Ono tam jest chyba tylko okazyjnie. Przed swietami itd.
Stoisko przy empiku stało przed szpilami na jesieni i przed świętami. póki co stoiska nie ma
Gdzie w wordzie można wyłączyć te jebane pomocniki, spinacze, podkreślenia, automatycznie wyskakujące podpowiedzi itd., bo już mnie to tak wkurwia, jak czasem nie mogę normalnie jednego zdania napisać.
Twórcy niektórych programów chyba myśleli, że użytkownicy to inwalidzi jacyś co to zdania nie umieją sami napisać... Wkurzają mnie generalnie w dzisiejszych czasach te wszystkie automatyzmy, które tylko utrudniają życie...
Proszę o pomoc.
Naciskasz na tego jebanego pieska czy co tam Ci wyskakuje i dajesz Ukryj
Nie ma pieska : ( Chodzi mi głównie o to, że na przykład w jednym miejscu daję przecinek i chce napisac nastepne słowo, a automatycznie wyskakuje mi powtórzone poprzednie, a przecinek w ogole znika... I tego typu akcje.
Ja polecam zainstalowac jakąś starszą wersje office'a. W tych najnowszych wersjach pełno tego typu "udogodnień".
jakie golarki do zarostu polecacie?
ps. Shellu, musisz sobie zmienić opcje w autokorekcie, albo wyłączyć ją całkowicie
Nie ma pieska : ( Chodzi mi głównie o to, że na przykład w jednym miejscu daję przecinek i chce napisac nastepne słowo, a automatycznie wyskakuje mi powtórzone poprzednie, a przecinek w ogole znika... I tego typu akcje.
nie poamietam, gdzie sa opcje w office, ale w glownych ustawieniach wszystkie te pomocniki powylaczasz
polecam openoffice - darmo, szybko, malo zajmuje i nie wkurza
jakie golarki do zarostu polecacie?
kupiłem sobie taką tańszą z Eldomu i tylko się wkurwiam, bo nie zbiera tak jakbym chciał i nadal praktycznie zawsze golę się w sposób tradycyjny.
Więc jesli mogę Ci doradzić, to chyba lepiej szukać czegoś z wyższej półki typu braun czy philips
Lars Ulrich
18-02-2009, 11:33
a czym najlepiej podgalać zarost żebym miał taki 2 dniowy ? :))
zdecydowanie się zgadzam, golarka to urządzenia, na którym nie warto oszczędzać, bo kupić tani badziew i potem go trzymać w szafie nie ma chyba sensu.
zdecydowanie Brown i Philips (osobiście miałem Philipsa i byłem zadowolony), teraz jakbym miał kupić, to tez na pewno tylko z tych firm.
Lars Ulrich
18-02-2009, 11:38
wlasnie ciężko maszynką do włosów bo na 1 mm to jakoś nie chyta i mam dalej taki dłuższy zarost
bo nie zbiera tak jakbym chciał i nadal praktycznie zawsze golę się w sposób tradycyjny.
znaczy, że zostawia Ci pewne miejsca (luki), czy nie goli dokładnie (czyt. 'dwudniowy zarost) ?
wiem, że Braun i Philips to dobre marki; Philips nawet chyba lepszy, bo mniej się ostrza tępią.. ale na rynku jest w chuj modeli 3głowicowych, więc ciężko coś wybrać :)
poza tym, też bym wolał taką maszynkę z dwudniowym zarostem :cham:
wlasnie ciężko maszynką do włosów bo na 1 mm to jakoś nie chyta i mam dalej taki dłuższy zarost
mi chyta (troche czasu to zajmuje,zeby bylo dokladnie), tylko strasznie skóra jest sucha po tym i trochę podrażniona..
ale efekt jest ok :faja:
znaczy, że zostawia Ci pewne miejsca (luki), czy nie goli dokładnie (czyt. 'dwudniowy zarost) ?
jakby mi zostawialo taki dwudniowy to bym się nie gniewał, ale niestety zostawia luki i w chujowych miejscach (szyja, pod żuchwą) goli niedokładnie
Gdzie opłaca się kupić laptopa ? "tanio" i dobrego ?
no i jakiej firmy ?
kaj w Katowicach najlepi sprzedać ojro?
nie sprzedawaj teraz ojro bo drożeje jak szalone , a ceny mniej więcej podobne wszędzie.
no i jakiej firmy ?
Jak znajdziesz jakiegos juz to wejdz poprostu na www.ceneo.pl
Mozna oszczedzic czasem kilka stowek!
nie sprzedawaj teraz ojro bo drożeje jak szalone , a ceny mniej więcej podobne wszędzie.
Puki idzie do góry to idzie sie targować w kantorach o lepszy kurs. Najlepiej podzwonić po kantorach. Oczywiście cza tyz mieć troche tego ojro :) Im więcej ojro tym lepszy kurs gościu może ci zaproponować.
od wczoraj spadło o 5gr.
rząd ciśnie ojro do banków więc rosnąć raczej nie będzie ale chuj ich tam wie co kombinują
Assmodeo
18-02-2009, 20:26
Dziś w wiadomościach "gospodarczych" mówili, że teraz będzie spadało do 4,50 a później wzrośnie nawet do 6 zł za 1 ojro ! ! !
Czy gry wydane na Sony Playstation 1 działają na Sony Playstation 2 ?
Mam na myśli gry oryginalne.
Dzialaja. PS2 jest kompatybilny wstecz.
wysoka cena Euro mi nie przeszkadza, ma to swoje zalety taki kurs...
ewentualnie na konto oszczędnościowe :)
dzięki Panie Juniorze :)
Damianos
19-02-2009, 08:23
wysoka cena Euro mi nie przeszkadza, ma to swoje zalety taki kurs...
ewentualnie na konto oszczędnościowe :)
dzięki Panie Juniorze :)
Ale to jest sztucznie i spekulacyjnie zawyzony kurs.. realny powinie byc na pozimie 4 , wtedy export i import masz zachowane proporcje..a teraz Ci co nie mieli tych debilnych opcji walutowych to exportuja i jakos wychodza ,Ci co mieli opcje padaja KHS,Trans Poludnie, Omega mila te opcje i juz plan naprawczy wprowadzili ...Zobacz co sie importuje(owoce, mieso) ...minimalne ilosci ktore i tak sa mega drogie..
Poza z umocnieniem wlut zaraz Ci drozeje paliwo,gaz , wczasy
Ale w koncu do tego ERM II mamy wejsc logicznie na to patzrac powina zlotowka sie umocnic
ano w Niemczech paliwo stoi od 111 do 125 Eurocentów za litr Diesla
przy takim kursie... fajnie się płaci....
w Belgi od 080 do 095... więc tragedii nie ma...
no i jakiej firmy ?
co do firmy, to przede wszystkim Dell. moze zbyt tanie nie sa, ale dobre na pewno
pozniej bedzie Toshiba, a pozniej HP i Acer.
nie mialem wiele doswiadczen ponad to, ale dodatkowo odradzam Fujitsu-Siemens - straszny szrot to jest, te laptopy po prostu sie rozsypuja po jakims czasie (jakies 100% znanych mi przypadkow, inaczej trzy laptopy)
dobrym wyborem bedzie tez Lenovo, jako spadkobierca IBM'a, ASUS tez pewnie bedzie ok
Nie polecam takze zadnych no-name. mialem "przyjemnosc" z Advent'em - niby tani, ale nie warty ani jednego grosza swojej ceny.
Czy ma ktos znajomego w 2b3?
Potrzebuje zalatwic na ta sobote rezerwacje na stolik.
na ile osób? zapytam co się da zrobic
zresztą pogadamy wieczorem
Momo_Group
19-02-2009, 23:16
Zna ktoś włoski dobrze ? Bo chciałbym przetłumaczyć jeden tekst po włosku, a nad jednym zdaniem męczyłem się 40 minut i mi wyszły totalne bzdury ;/
Kattowitz
20-02-2009, 14:01
kaj sprawdze poziom cukru w organizmie ?
Pchychodnia na kotlarza obok chirurga na samym dole kiedys mozna było ale czy teraz to nie wiem
albo w aptece zapytaj o tani glukometr
jak z Katowic najszybciej dojechać na stadion Poloni w Bytomiu ?
bus 820, 830 , wysiadasz na dworcu, z dworca Ci jedzie bus 176, lub idziesz na bane nr 19 i wysiadasz przy Olimpijskiej
dariuszw
20-02-2009, 15:00
Ma ktos nr na boisko Rapid potrzebuje pilnie...
Gdzie w katowicach kupie zamienniki do HP 1315 ?
oczywiscie w rozsadnej cenie :)
Posiada ktoś zdjęcie który przedstawia na górze kolesia z flagą górnego śląska , potrzebuje na wos logo zrobić a myśle ze te zdjęcie by bylo dobrym motywem ; )
chodzi o te ? :
http://fc06.deviantart.com/fs22/i/2008/022/6/7/On_the_top_by_Ursmar.jpg
symbrion320
20-02-2009, 21:39
Gdzie najlepiej kupić obciążenia w Katowicach? Najtaniej znalazłem tylko w GoSporcie - 1kg - 5,50, ale to i tak w miarę drogo chyba?
CichyBob
20-02-2009, 21:58
niech mi ktos powie jaki jest numer i tresc zeby miec te pierdolone eski za grosze w orange go .
symbrion320
20-02-2009, 22:02
SMS o treści: GROSZ pod nr 767
CichyBob
20-02-2009, 22:04
I mi pisze ze musze zmienic plan taryfowy wtedy za Orange pop
symbrion320
20-02-2009, 22:07
Wiem, też tak raz miałem i wtedy kupiłem całkiem nowy starter. Spróbuj przejść na tego Popa. Tu pisze jak to zrobić:
Jeżeli masz już telefon na kartę w Orange:
*
wejdź na Orange On-line i bezpłatnie przejdź na nową ofertę, lub
*
wyślij SMS-a o treści OPOP pod numer 1112 (koszt SMS-a zgodny z cennikiem Twojej oferty).
Jako potwierdzenie przejścia do Orange POP dostaniesz SMS-a zwrotnego.
CichyBob
20-02-2009, 22:10
No zrobiłem tak , pojebane jest to orange w chuj tak wogole . Jaka jest roznica miedzy tym popem a orange go ?
A i jaki sms zeby teraz sprawdzic ile tych smsow zostało .
chodzi o te ? :
http://fc06.deviantart.com/fs22/i/2008/022/6/7/On_the_top_by_Ursmar.jpg
tak dzieki wielkie ;p
No zrobiłem tak , pojebane jest to orange w chuj tak wogole . Jaka jest roznica miedzy tym popem a orange go ?
A i jaki sms zeby teraz sprawdzic ile tych smsow zostało .
poprostu wyslij tego smsa co cie prosi o orange pop cos tam z 1,20 zl dasz i potem musisz poczekac jakos i bedziesz mial te esy
a nie jesteś zarejestrowany na orange online? tam sprawdzisz i kupisz pakiety.
jak sprawdzasz ile masz esow to piszesz esa ILE pod 767
Kupowal ktos ubrania na www.footballfans.pl ? pewna firma? nie ma problemow z towarem/wysylka?
da sie doładować na konto orange mix 25zł?
Szczepan
22-02-2009, 00:01
ta
jakim sposobem bo ani *125 , ani *500 nie działa, jest jakies inne wyjscie??
Szczepan
22-02-2009, 00:31
Dziwne ja jak doładowuje za 5 zł to *125*kod# działa wiec za 25 tez powinno... może spróbuj później
wpisuje *125*poprawny kod# i pisze mi tylko dziekuje ;/ zadnego potwierdzenia o kwocie doładowania, poprostu nic
to daj komus z Orange zeby Ci doładował :jezor:
Gdzie w katowicach kupie zamienniki do HP 1315 ?
oczywiscie w rozsadnej cenie :)
http://www.artela.pl/
Zdecydowanie polecam -całe studenckie życie i brać studencka u nich brała a i do dziś biorę u nich kartdridże po regeneracji-gwarancja i jakość.
Kupowal ktos ubrania na www.footballfans.pl ? pewna firma? nie ma problemow z towarem/wysylka?
Jak napisal Kosa!Pewna firma.
Wysylka ok, towar jakosciowo tez dobry!
Bartek84
22-02-2009, 18:08
Ma ktoś czcionkę arabską z polskimi znakami??
Joanna23
22-02-2009, 19:59
potrzebuje adres i telefon hurtowni kosmetyków na Załężu, Ktoś ma ??
Znajde gdzieś klub/bar ze stołami do snookera na terenie Katowic lub okolic??? słyszałem coś że w Dąbrowie Górniczej jest klub/bar z takowymi stołami, może ktoś potwierdzić tą informacje???
Mikołów - Mario bilard club
Stołów jest ogólnie kilkanaście (coś koło 20) w tym chyba 2 do snookera.
w garazu jest stol do snookera
zaraz obok spiza ;)
w Katowicach w Garażu (taki bilard pub) są zdaje sie 2 stoły do snookera
i nie w DG tylko Bedzinie. i dobrze radze - nie jedź tam bo nie warto
Dolary lepiej wymieniać teraz, wartość spada czy jak?
Teraz, dolar troszke spadl, ale i tak jest w bdb kondycji, a co bedzie za tydzien ciezko przewidziec, wiec nie ryzykowalbym i sprzedal.
potrzebuje adres i telefon hurtowni kosmetyków na Załężu, Ktoś ma ??
chodzi Ci o Pollene ??
http://www.pollenasavona.pl/kontakt.html
Ja już dwa razy miałem sprzedać dolary ale czekam do jutra i zobacze co bydzie. Jak bedą szły na dół to jeszcze chyba poczekom :]
Ja już dwa razy miałem sprzedać dolary ale czekam do jutra i zobacze co bydzie. Jak bedą szły na dół to jeszcze chyba poczekom :]
a gdzie przewaznie najdrozej stoja?
na dworcu ?
A ile masz tych dolarow, bo jak mniej niz 1000 to stracisz najwyzej kilka zlotych.
Mam duzo bo razem z ojcem sprzedaje (tak mu płacą). Ja sprzedaje najczęściej w kantorze w Mikołowie (jako stały klijent). Zobacze co jutro bedzie sie działo. Mozliwe ze jeszcze coś sie ruszy do góry :)
dziś waluty w dół... giełda rosnie, więc waluty spadają.
jak w miksie orange sprawdzić ile mam smsów w pakiecie, darmowych minut itd
jak w miksie orange sprawdzić ile mam smsów w pakiecie, darmowych minut itd
*500 i tam ci wszytsko powiedza
albo
ile na 170 lub 140 teraz dokladnie nie pamietam
www.orange.pl
w orange online wszystko masz napisane ;)
wystarczy się zarejestrować
Jakby ktos mial na kompie testy na angielski FCE na kompie i mogl podeslac na meila to poprosze blazej1983@op.pl
Joanna23
23-02-2009, 17:01
Budus, nie ponoć gdzieś w pobliżu targu
Szpiechu
23-02-2009, 17:11
Gdzie w Katowicach można zrobić koszulki ze swoim nadrukiem?
kubalonek
23-02-2009, 18:26
gdzie sprawdze i oblicze składke ubezpieczeniowa na skuter??
symbrion320
23-02-2009, 18:31
Słyszałem, że w Mysłowicach na giełdzie są obciążenia, gryfy itp. Możliwe to? Bo nie wiem czy warto tam śmigać i przy okazji, będą tam może pamięci MEMORY STICK DUO do SE k750i?
skad sciagne wszystkie odcinki "włatców móch" ?
gdzie sprawdze i oblicze składke ubezpieczeniowa na skuter??
w Championie na Paderewie obliczają, 1 pietro
Słyszałem, że w Mysłowicach na giełdzie są obciążenia, gryfy itp. Możliwe to? Bo nie wiem czy warto tam śmigać i przy okazji, będą tam może pamięci MEMORY STICK DUO do SE k750i?
Bywały już wózki inwalidzkie, widełki do miksera i miśki z Persila więc wszystko tam jest możliwe, trzeba tylko dobrze trafić ;-)
Kattowitz
23-02-2009, 22:36
najlepsze sa plastikowe lalki bez nóg , pojedyncze buty , i pornole bez co drugiej strony
Momo_Group
24-02-2009, 14:24
Jak ściągnąć nutke z YouTuba. Chce samą muzykę bez video.
jest dzisiaj jakiś mecz LM w telewizji?
innej niż kodowana?
Z tego co wiem to nie.
Korzeniowski i ta banda z woronicza powinna za to już dawno wylecieć na zbity pysk.
a na jakichs zagranicznych stacjach?
orientuje się ktos?
Lars Ulrich
24-02-2009, 16:15
nie bardzo :hihi:
Momo - Save2pc pro chyba, taki program i tam masz bodajze mozliwosc zapisania pliku jako MP3
Eurosport(?)
Nie no co Ty, na Eurosporcie chyba nigdy nie było meczu LM na żywo. W ogóle w ostatnich latach ten kanał jest beznadziejny.
Donald zajrzyj tutaj http://www.satfootball.com/
Niestety dla mnie nie obejdzie się bez Sopcasta.
Napewno czeska tv bedzie nadawać tylko zapomniałem jaki to kanał. Zawsze pokazywali.
wiem, ze mozna na necie obejrzeć, ale szukam czegoś w TV...
jest dzisiaj jakiś mecz LM w telewizji?
innej niż kodowana?
Nsport transmituje LM
problemiki z czytaniem ;P
ale tego akurat nie mam.... :dead:
justin.tv
czasami to i zajebista jakosc.
ale to jest TV czy przez neta?
A zamawiał ktoś te mecze Ligi Mistrzów przez onet, co się wysyła smsa?
Ciekaw jestem jaka jakość i czy chodzi płynnie.
yogi_lgt
24-02-2009, 17:21
Napewno czeska tv bedzie nadawać tylko zapomniałem jaki to kanał. Zawsze pokazywali.
Na CT2 Inter Mediolan - Manchester United
CT2, puszczają dzisiaj Inter Mediolan - Manchester United
Chudy NFG
24-02-2009, 17:26
Skad moge sciagnac gre Sims chodzi mi o 1 czesc tej gry
szczerbaty
24-02-2009, 18:05
z torrnety.org lub z peb.pl tylko ze torrenty sa płatne musisz wysłac sms za 7zl i wtedy masz konto,ale tez pewnie idze sciagnac z rapid share
hanys 85
24-02-2009, 18:17
Chyba o to Ci chodzi. linkow nie sprawdzalem
Wersja podstawowa
http://rapidshare.com/files/50285701/Sims.part1.rar
http://rapidshare.com/files/50278427/Sims.part2.rar
Pierwszy dodatek: THE SIMS: Światowe Życie:
http://rapidshare.com/files/50299525/Sims_swiatowe_zycie.rar
Jeśli chodzi o oglądanie meczy przez neta to polecam stronę http://www.soccer-live.pl/ wykaz co gdzie leci i czym oglądać :)
Nie no co Ty, na Eurosporcie chyba nigdy nie było meczu LM na żywo. W ogóle w ostatnich latach ten kanał jest beznadziejny.
Sporty zimowe leca, wiec + dla nich, aaa i za tenis jeszcze :)
Puszczaja zawody takie, ktorych inni nie pokazuja, ja ich lubie ogladac, w szczegolnosci kolarstwo :lol3:
http://atdhe.net/
zajebista jakość!
wie ktoś ocb z tym, że nie mogę w mixie orange aktywować ani tych prezentów ani nawet pakietu smsów?
mixa mam od wczoraj i nic nie chce mi się włączyć
orange on-line też mi nie działa
Gdzie najtańsze piro ?
była już kiedyś odp na to pytanie, ale nie wiem gdzie... ;]
mariuszeeek
24-02-2009, 20:16
Smoke na jaki numer wysylales esa z aktywacja pakietu?
Mar1964ciN
24-02-2009, 20:21
Czym różni sie natężenie pola grawitacyjnego od przyspieszenia pola grawitacyjnego? Odpowiedz potrzebna na dziś.
bo na mixa zeby doladowac pakiet 500 smsów musisz osobno sie doladowac np za 5zl i i za ta kase z doladowania mozesz aktywowac pakiet nr 255 tresc SMS
w jaki sposob uaktywnic ten pakiet 500 sms za 5 zl w plusie?
aha, czyli muszę sobie kupić kartę i z niej kupić te esy?
wysłałem na numer podany tutaj http://www.orange.pl/portal/map/map/mix_services?rp=mix_services&articleId=2877848&rc=MIX_SERVICES
tak tylko za osobna kase z dalodowania z abonamentu sie nie da ja zawsze wysylam pod 255
mariuszeeek
24-02-2009, 20:30
no to błąd;p musisz mieć zawsze te 5 zł z poza abonamentu czyli doładowanie i wysłać esa na nr 255 o treści SMS ;p tak jak ktoś to już wspomniał;]
yogi_lgt
24-02-2009, 20:48
http://atdhe.net/
zajebista jakość!
dziala wam to?
JohnyManhattan
24-02-2009, 20:55
nie
symbrion320
24-02-2009, 21:31
Jak ściągnąć nutke z YouTuba. Chce samą muzykę bez video.
Ściągasz plik video z Youtube za pomocą strony: www.keepvid.com
ściągasz program: AoA Audio Extractor, otwierasz go i do tego programu wklejasz ten plik video z YT sciagniety i on wyciaga sam dzwiek.
Sporty zimowe leca, wiec + dla nich, aaa i za tenis jeszcze :)
Puszczaja zawody takie, ktorych inni nie pokazuja, ja ich lubie ogladac, w szczegolnosci kolarstwo :lol3:
No ja kolarstwo jest gites, zwłaszcza z zajebistym komentarzem ;)
To jest najlepszy element calego wyscigu...
Co dzis jadlem? Opowiem panstwu... I tak przez pol godziny gada co jadl, co u niego w rodzinie, co kolarze robia jak chce im sie sikac, ten duet jest najlepszy! :)
Toczmek89
24-02-2009, 22:00
To jest najlepszy element calego wyscigu...
Co dzis jadlem? Opowiem panstwu... I tak przez pol godziny gada co jadl, co u niego w rodzinie, co kolarze robia jak chce im sie sikac, ten duet jest najlepszy! :)
nie oszukujmy sie, ale ta dyscyplina jest tak dynamiczna ze o czyms trzeba gadac :)
Nie wiecie czy można zawiesić umowe w Play'u?
chopy... lepsza plazma czy lcd? ...bo juz zglupialem :]
LCD bo po pierwsze taniej a po drugie gigantycznie większy pobór prądu w przypadku Plazmy.
Jakość obrazu porównywalna.
Już wiele razy spotkałem się z opiniami ,że tylko ktoś kto ma za dużo mamony i nie ma co z nią robić to kupuje plazmę.
ale najważniejsze jest źródło sygnału, jak masz dobry (np. jakąś cyfrę, eNkę, czy coś), to możesz kupić LCD.
przy słabym sygnale Plazma, LCD będzie znieksztalcał obraz.
jak sciągne filmik z http://patrz.pl/
http://77.55.107.132/getvideo/index.php
w sumie... ten chyba jest chujowy do sciagania z patrz.pl;]
no własnie pod tym linkiem nie sciąga coś..
w jaki sposob uaktywnic ten pakiet 500 sms za 5 zl w plusie?
nie wiem czy tak samo jest jak masz na karte ale w mixie jest kod *121*11*09#
Czy w MIX PLUSIE mogę doładowywać przez neta z konta internetowego za 30zł, czy tylko przez kartę? Oczywiście, żeby mi to było zaliczone jako doładowanie jak przez kartę.
mozesz z konta internetowego, ja tak zawsze doladowuje
wydaje mi sie, ze pytanie sie juz kajs powtorzylo, ale nie umiem tego znalesc.
sory, jesli dubel, ale:
kaj w miescie moge tanio sim locka sciagnac z nokii? i jaka to jest kwota, orientacyjnie?
tym sposobem przez neta nic nie wyszlo.
mart84zaw
25-02-2009, 23:53
jak ktos umie lub zna kogos, kto mi zamontuje antene POLSATU i zwykłą-łatwe dojscie,nie na dach, to zapraszam na PW.
Gdzie w Katowicach mozna wynajac sale aby pograc w pilke ?
sala cos takiego jak spodek czy ta manhattanie.
bylbym wdzieczny za ceny oraz za telefon!
Gallus Giszowiec
http://salewykladowe.gallus.pl/index.php?elm=hala_sportowa
Kochani,
może ktoś z Was pomoże znaleźć dom dla takiego ciapciuszka? Znajoma z pracy próbuje je uratować.
Monika
Jakby ktoś chciał to za darmo można wziąć sobie takiego, bo inaczej do uśpienia pójdą.
ktoś chętny ?
piszcie na maila: monika.bil@interia.pl
a nie jest to kolejna ściema? kiedyś linki do takiej akcji latały po gg i sie kazdy wkurwiał bo milion razy to dostawał, a jak sie dzwoniło to nr niedostępny...
a nie jest to kolejna ściema? kiedyś linki do takiej akcji latały po gg i sie kazdy wkurwiał bo milion razy to dostawał, a jak sie dzwoniło to nr niedostępny...
nie. znajoma kierowniczki
Hej, potrzebuję sobie kupić dobre baterie akumulatorki do cyfrówki, zna się ktoś na tym?
była kiedyś gra na automatach (bulinki) takie kulające się bałwaniki[kulki] -pamięta ktoś jak się nazywała i ewentualnie skąd można ją ściągnąć?!
Hej, potrzebuję sobie kupić dobre baterie akumulatorki do cyfrówki, zna się ktoś na tym?
z tych z którymi ja miałem kontakt to GP wypadało całkiem dobrze :)
inna sprawa, że zależy od aparatu, na tych aku na których jeździł i śmigał mój stary aparat, ten teraźniejszy za dużo by nie porobił :)
Korzystam od wielu lat z różnych akumulatorków więc polecam ci Energizer, można czasem w dobrych cenach kupić na Allegro. Miałem już wiele z firm NoName, pochodziły około roku i zwyczajnie starciły swoją moc-teraz nadają się jedynie do słabszych urządzeń typu- zegar,pilot itp.
Jak potrzebne ci do aparatu to z pewnością z Energizera będziesz zadowolony.
była kiedyś gra na automatach (bulinki) takie kulające się bałwaniki[kulki] -pamięta ktoś jak się nazywała i ewentualnie skąd można ją ściągnąć?!
Jeżeli chodzi Ci o "Kulki", to służę linkiem do instalacji programu.
http://www.instalki.pl/gry/download/logiczne/Kulki.php
Jaki pakiet TV ma SKY SPORTS?
MisiekWNC
27-02-2009, 19:51
Jak widzę, to tylko Platforma Sky, ma ten program, z polskich platform, nikt tego nie ma.
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.