View Full Version : Pytania/Odpowiedzi
Buka
...Ty kurwo - WYPIERDALAJ! :pijaki:
Jaworzno
26-09-2008, 10:13
Jaki był tutuł piosenki gdzie były słowa ''Twoja dziewczyna sie wkurwia, że znów idziesz na mecz'' ??
Bouni... Jarałeś cos?
Nie, a co masz ? :rotfl:
FranklinWNC
26-09-2008, 11:16
http://www.youtube.com/watch?v=jybHs5ZXP_s - tu jest prawda o muminkach :lol:
Znacie moze jakies warsztaty na Slasku, ktore zamieniaja uklad kierowniczy z angielskiego na nasz? Dodatkowo takie, ktore daja gwarancje zarejestrowania auta?
Chodzi o Audi A6 z 99 roku.
Sa moze jakies "Promocje" do GieKSiarzy w "Zaku" dalej ? :-)
jest gdzieś w Katowicach giełda motocyklowa ?
kamilosgks
27-09-2008, 12:14
Jest fifa Street na kompa lub jakaś podobna gra do tej fify tylko na kompa?
Adidas Power Soccer lub zemulowane Goal 3 z Pegasusa:)
jest gdzieś w Katowicach giełda motocyklowa ?nie, ale czasem znajdziesz pare moto w Mysłowicach;>
Komputer nie umie wykryc mi kabla USB od Aparatu, przed formatem bylo ok. Co zrobic?
zrób wyszukaj nowe urządzenia może pomorze
Komputer nie umie wykryc mi kabla USB od Aparatu, przed formatem bylo ok. Co zrobic?
jaki windows? jak masz xp bez service packa, to musisz takowego zainstalowac, zeby usb 2.0 bylo rozpoznawane. w win98 musisz sterowniki zainstalowac. poza tym pewnie zle napisales, ale samego kabla nie wykryje :)
jak zwykle odwieczny problem. Gdzie dziś idzie obejrzec wieczorem (22) szpil Barcy w C+ 2 sport?? Wiadomo, że w City ale dziś tam z racji soboty będzie zajebane. Dajcie jakieś namiary
jaki windows? jak masz xp bez service packa, to musisz takowego zainstalowac A skąd go wytrzasnąc ?
poza tym pewnie zle napisales, ale samego kabla nie wykryje :)
Masz racje :)
M.,najnowszy Service Pack
http://www.programosy.pl/program,windows-xp-service-pack-3.html
jak jest windows orginalny, to sciagaj i instaluj
jak nie, to musisz z instalka zintegrowac i nagrac nowa plyte (opcja czasochlonna, ale lepsza na dluzsza mete) - na ten temat jest duzo artykulow w internecie. wystarczy w google wpisac "integracja service pack z instalacja windows" czy podobnie i kilkanascie atykulow wyskoczy
staje przed kupnem szczoteczki elektrycznej i mam mały dylemat. Niestety w necie nie ma testów etc. Więc może ktoś z was się zna/ma którąś z niżej wymienionych:
1. Szczoteczka Braun D-19525 http://top12.pl/?zobacz=9289
2. BRAUN ProfessionalCare 7500 D17.525 http://www.agd-rtv.net/product_info.php?products_id=5763
3. BRAUN ORAL-B 5500XL http://www.allegro.pl/item438734397_nowosc_szczoteczka_braun_oral_b_5500 xl_gratis.html
nie mam pojęcia na którą się zdecydowac.
Pizza w Katowicach - na dzisiaj promocje jakieś - pierdolna, dobra i tania.
na telefon rzecz jasna
ostatnio zamówiłem z Avanti 2 - 39 złotych a na stół mi sie ledwo zmieściłem z jedną, dziś niestety bez promocji
dajcie przepis na jakiś dobry drink. Posiadam:
wódka, blue curacao, whisky, likier miętowy, finlandia żurawinowa, sok (pamarańczowy,granat,kaktus,limonka). Oczywiście jak ktoś ma z sokiem tutaj nie wymienionym to też dajcie :) z góry dzieki
Turboptyś
Wypić litrową nalewkę do połowy, uzupełnić piwem (najlepiej tanim) - smacznego!
dajcie przepis na jakiś dobry drink. Posiadam:
wódka, blue curacao, whisky, likier miętowy, finlandia żurawinowa, sok (pamarańczowy,granat,kaktus,limonka). Oczywiście jak ktoś ma z sokiem tutaj nie wymienionym to też dajcie :) z góry dzieki
z czystej i curacao możesz zmontować kamikaze (na shoty albo drina), ale ilu ludzi tyle przepisów
40ml wódki, 20ml curacao, 20ml soku z cytryny - wszystko z lodem w shakerze, oczywiście proporcjami możesz sie bawić
---
z czystej, likieru miętowego i soku pomarańczowego możesz skręcić coś takiego:
lód wg. uznania, 40ml czystej, 20ml likieru, 120ml soku - do szklanki wypełnionej kostkami lodu, wlewaj po kolei: wódkę, sok, a na koniec powoli po lodzie uzupełnij to likierem, dekoruj cząstką pomarańczy i/albo limonki
---
z czystej, curacao, soku z limonki i sprite'a/7up'a zmontuj blue lagoon:
lód wg. uznania, 40ml wódki, 20ml soku z limonki, uzupełnij sprite'm, na koniec po lodzie 20ml curacao
---
jeszcze było green apple, ale nie pamiętam proporcji - wódka, sok jabłkowy, likier miętowy i bodaj sprite.
oczywiście wszystko na lodzie, likier jako ostatni składnik wlewamy po lodzie
strzelam, że 40ml wódki, 40ml soku, do pełna sprite'a i 20ml likieru
podobno gdzies w okolicach Kostuchny jest jakiś wyciąg ? miejsce gdzie można obadać panorame tychów? czy innego miasta. gdzie to jest?
maks_wnc
29-09-2008, 17:00
z czystej, curacao, soku z limonki i sprite'a/7up'a zmontuj blue lagoon:
lód wg. uznania, 40ml wódki, 20ml soku z limonki, uzupełnij sprite'm, na koniec po lodzie 20ml curacao
---
jeszcze było green apple, ale nie pamiętam proporcji - wódka, sok jabłkowy, likier miętowy i bodaj sprite.
oczywiście wszystko na lodzie, likier jako ostatni składnik wlewamy po lodzie
strzelam, że 40ml wódki, 40ml soku, do pełna sprite'a i 20ml likieru
widać,że przerwa w tym fachu ci nie służy:cham:
do blue lagoon nie lejesz czystej tylko porzeczkową:jezor:
a do green apple możesz nalać więcej tego soku jabłkowego i likieru miętowego lejesz tylko 5-10ml,bo inaczej będzie czuć samą mięte:)
możesz jeszcze zrobić drinka(tylko nazwy nie pamiętam)
40ml wódki,20ml blue curacao i dopełnić szklankę sokiem pomarańczowym
i jeszcze z finlandi cranberies(żurawinowa) może zrobić dobrego i prostego drinka...a mianowicie lejesz finlandie(proporcje według uznania) i zalewasz sprite:D
Gdzie w Katowicach znajde halowki marki Joma ?
do kiedy trzeba zanieść na WKU potwierdzenie że zostałem przyjęty na studia?
podobno gdzies w okolicach Kostuchny jest jakiś wyciąg ? miejsce gdzie można obadać panorame tychów? czy innego miasta. gdzie to jest?
Jakbys sie przejechal ulica Sołtysią to na bank zauwazysz ten wyciag. Tychow tam jednak nie zobaczysz... bo zaslania je las. Ale za to obejrzysz całą Koste i Podlesie. Mieszkom niedaleko wiec jakbys byl zainteresowany to wiesz kaj mnie szukac (PW).
vAn Daal
29-09-2008, 22:18
jako taką panorame tychow mozna zobaczyc z hołdy na Kostuchnie
mart84zaw
29-09-2008, 23:32
Nowe miejsce na romantyczne wieczory panie Z???
;)
GKS - FAN
29-09-2008, 23:33
Ile +/- może kosztować wydziaranie napisu GKS, każda literka osobno na placu :) ? W granicach 50zł, się wyrobie ?
Jaki sposob placenia w Internecie najbardziej polecacie? Bylyby to krajowe tranzakcje zalezy mi na szybkiej rejestracji karta kredytowa nie wchodzi w gre.
Takie pytanko... Chciałbym cały swój pokój przyozdobić licznymi plakatami, biletami i różnymi szpargałami, które posiadam. Jednak nie za bardzo wiem, jak się do tego zabrać - przyklejanie tego taśmami czy inkszymi przylepcami w grę nie wchodzi, bo musiałbym tym wszystkie ściany poobklejać. Myślałem nad wyłożeniem wszystkich ścian korkiem - ale obawiam się, że to mogłoby być zbyt drogie... Macie jakiś pomysł? Albo sami macie coś takiego?
do kiedy trzeba zanieść na WKU potwierdzenie że zostałem przyjęty na studia?
do 10-tego pazdziernika :prasa:
nie wie ktoś do której jutro jest otwarty urząd skarbowy na paderewie ?
Ścinay wyłóż kasetonami. U mnie działa.
ile mam teoretycznie czasu na zapłacenie mandatu ?
7dni jak za wykroczenie drogowe
No to pięknie!Zapomniałem sobie i minęło już 3 tygodnie!
Wie ktoś kiedy zaczynają się ślizgawki w Satelicie? i w które dni i o której
Nic sie nie stanie... Luz.
No to pięknie!Zapomniałem sobie i minęło już 3 tygodnie!
Za kilka miechów przyjdzie do Ciebie komornik, to mu zapłacisz mandat + koszty manipulacyjne rzędu kilku zł... albo możesz też spokojnie zapłacić teraz.
Jest możliwość kupienia biletów na Polska-Czechy poza opcja "kupbilet.pl" ?
Jest możliwość kupienia biletów na Polska-Czechy poza opcja "kupbilet.pl" ?
czemu chcesz poza? teraz jest kilkanascie dostepnych
interesują mnie miejsca na łuku a takowych nie było
mam kamere canon na małe płyty DVD-R. nie mam pojecia jak nagrane filmy zgrac na komputer. płyt nie czyta ani komp. ani dvd...
Prosze o pomoc jak mam to zrobic bo mi powoli płytki niszczeja a szkoda mi tych filmow...
Dzieki za pomoc!:)
GieKSa siemce
01-10-2008, 19:42
mogli byście wciepnąc na nasze forum takie emotki z herbami jak mo Banik na stronie chachari jeśli nie to jakiś link wciepna sie na nasze :lol2:
jakie autobusy kursuja z Ligoty - Akademiki na Skargi ewentualnie na Mickiewicza ?
jesli nie ma takowych to chociaz pod dworzec.
z gory dzieki
12, 912. coś jeszcze? jadą na dworzec
_Bartos_
01-10-2008, 19:45
jakie autobusy kursuja z Ligoty - Akademiki na Skargi ewentualnie na Mickiewicza ?
jesli nie ma takowych to chociaz pod dworzec.
z gory dzieki
51 jedzie na mickiewicza
i niektóre kursy 154.
A pod dworzec 912, 12, 812 i minibusy po 2,40 zł.
I dwa nocne kursy 657.
Assmodeo
01-10-2008, 20:45
siema mam pytanie. w jakich wymiarach mam robic projekt smyczki?? no chcemy zrobic dzielnicowke tylko nie wiem w jakich wymiarach.
prose o szybka odp.
TYCHY, MIKOŁOWSKA 232 - potrzebuję się tam dostać komunikacją miejską,najlepiej z dworca czy skądś. czym tam dojade?
z gory dzieki za pomoc!
Mikołowska jest od Browaru aż pod Mikołów. Zależy z której to strony Mikołowskiej jest to albo wysiadasz przy browarze albo musisz jechać najpierw na Hotelowiec - z dworca 688 tam jedzie i z Korfantego 400 i 1. A później przesiadasz się na jakiegoś busa co jedzie na Mikołów, Halembe, Gliwice albo Wilkowyje. W tamtym kierunku jedzie 75, 82, 33 i jeszcze jakieś ale nie pamiętam.
Szybciej bedzie na Mikolow np 810 i stamtad kazdym w kierunku Tychow.
dzięki za rzeczową odpowiedź i pomoc, pozdro!:)
Jeszcze 37 ;-)
No specjalnie nie pisalem o 37 bo jadac nim od dworca do dworca mozna sie zestarzec.
ToJa i tak już jest staro więc nie zwróciła na Twój argument uwagi :cham:
jakim programem najlepiej odtwarzac filmy na kompie? najlepiej zeby byl w polskiej wersji i bez zbednego szukania: gdzie kliknąć, żeby odtwarzał napisy ;) co proponujecie? ja uzywalem Real Playera ale jakis blad mi wyskoczyl i mysle czy zmienic na cos lepszego...
Toczmek89
04-10-2008, 10:25
subedit player
http://www.download.net.pl/200/SubEdit-Player/
Lars Ulrich
04-10-2008, 11:24
pytanko, czy jak się zakupiło samochód ale jeszcze się nie przerejestrowało , to czy można go sprzedać na podstawie umowy kupna - sprzedaży którą zapisaliśmy podczas kupowania ?
ja odtwarzam AVS DVD PLAYER i REAL PLAYER
pytanko, czy jak się zakupiło samochód ale jeszcze się nie przerejestrowało , to czy można go sprzedać na podstawie umowy kupna - sprzedaży którą zapisaliśmy podczas kupowania ?
CHYBA do 30dni od zakupu mozesz sprzedac bez przerejestrowania:> / na 87% ^^^^ xD
dzieki Krzysiek,Toczmek.
jak dojechac do teatru Korez ??
pekas - GCK na placu Sejmu Śląskiego, przystanek Jagiellońska (pierwszy po dworcu)
z dworca min. 110, 674, 50, 0 itd
mart84zaw
04-10-2008, 21:33
Sprzedac auto bez przerejstrowania mozesz bez ograniczęń czasowych, wystarczy, a raczej musisz dac kupujacemu umowe K-S, gdy Ty kupiles to auto...
JohnyManhattan
05-10-2008, 12:38
Jakim busem dojechac z centrum do ikei?
wszystkie osiemsetki z sokolskiej
JohnyManhattan
05-10-2008, 13:31
dziekowa
napiszcie mi czy da się zrobić coś takiego.
biorę abonament w play i nowy numer, w międzyczasie zlecam im aby mój dotychczasowy przenieśli z orange do play.
po przeniesieniu chciałbym mieć abonament na swoim starym numerze.
przejdzie coś takiego?
ile trwa przeniesienie numeru na kartę?
był ktoś może niedawno w Fashion Housie? Są jakieś przeceny butów? dokładnie chodzi mi o taki model lub podobny http://allegro.pl/item445233220_nike_shox_turbo_v_sl_011_rozmiar_42. html , ktoś może widział gdzieś, albo doradzi gdzie znajde.. :)
ma ktos kod rejestracyjny do PESa 2008?:)
Mariusz1964
05-10-2008, 19:20
Gdzie dostane panele PCV 6 metrowe ?
michal_91
05-10-2008, 22:45
Zna ktoś jakiś niemiecki serwis informacyjny? Z góry dzięki
Pablo NFG
05-10-2008, 23:49
Posiada ktoś z Was na CD/DVD WINDOWS SERVER 2003 SP2 PL (lub starszy) lub WINDOWS SERVER 2008 PL ...
Mało źródeł jest na necie, a poszukuje takiego, który mi na bank odpali, bo moje CD uległo zniszczeniu :(
wiem że bł kiedyś dodawany w gazetach chyba za 20 żł poszukaj w archiwach chipa entera etc...
potrafi ktoś zainstalować CYFRĘ +??
chodzi o ustawienie anteny i potem konfigurację sprzętu.
Katowice, ok. Centrum.
PLIIIIIIIIIIIISSSSSSSSS
ustaw antene podobnie jak sąsiedzi i pózniej delikatnie nią kręć aż złapiesz sygnał. na pewno w instrukcji masz opisane jak wychwycic sygnał na dekoderze. Za taka usługe ludzie, którzy sie tym zajmuja skroją ok 150 zł a to na serio żadna filozofia :)
montaż fachowca z Cyfry to koszt 130 zł, więc mam nadzieję, że tu się znajdzie ktoś, kto pomoże taniej... :)
uwierz w siebie :) dasz rade ;)
Czy jakaś polska stacja transmituje NHL?
szkaciorz
06-10-2008, 16:15
Czy jakaś polska stacja transmituje NHL?
N, ta telewizja z ITI
jak naprasować naprasowankę z GieKSy?
jak naprasować naprasowankę z GieKSy?
http://forumgieksy.pl/showthread.php?t=123
Instrukcja obsługi :
1) temp. żelazka ok. 160 stopni
2) czas ok. 16-20 sekund
3) papier odkleić i położyć na górę
4) przykryć szmatką i prasować
Można prać bez obaw.
_Bartos_
07-10-2008, 09:58
Witam
Dzisiaj w nocy kumplowi na Ochojcu ukradli radio(sony dwustronny panel) i tube(kolor czerwony) jakby ktos przypadkiem widzial ten sprzet prosze o kontakt.
pilnie potrzebuje rozwiązanie tego zadania:
studentka spieszyla sie na egzamin. 5min szla z predkoscia 5m/s a kolejne szla 10 min 5 km/h . jaka jest srednia predkosc ?
pilnie potrzebuje rozwiązanie tego zadania:
studentka spieszyla sie na egzamin. 5min szla z predkoscia 5m/s a kolejne szla 10 min 5 km/h . jaka jest srednia predkosc ?
(5min x 5m/s + 10 x 5km/h) / 5min + 10min =
[(1/12h x ((5 x 3,6)km / h) + 1/6h x 5km/h] / 0,25h =
(1,5km + 0,8(3)) / 0,25h =
2,(3)km / 0,25h =
9,(3) km/h
to tak na moje oko ;)
Dokonałem innych obliczeń, ale wynik wyszedł taki sam :D
Swoją drogą ładnie zapierdalała przez te pierwsze 5 minut. Da się iść z prędkością 5 metrów na sekundę? Hm... :P
wielkie dzięki :piwo: jutro sie okaże czy dobrze:)
to juz wiem komu bede wysylal zadania domowe :cham:
;)
Właśnie kuknąłem sobie na rekordy świata w chodzie. Na 20 km jest to godzina i siedemnaście minut. W związku z tym nasza studentka pobiłaby ten rekord świata utrzymując swoje tempo chodu przez godzinę :hihi:
Ładne jełopy te zadania wymyślają. To mi przypomina kolegę z podstawówki, któremu wyszło w jednym zadaniu i napisał w odpowiedzi, że "w kurniku były minus sto czterdzieści dwie kury".
Pytanie do fanów kreskówek:
Jak sie nazywal ten ludzik?
http://live.universal-collectibles.com/product_images02/41155-1.jpg
ważne!:)
Pytanie do fanów kreskówek:
Jak sie nazywal ten ludzik?
http://live.universal-collectibles.com/product_images02/41155-1.jpg
ważne!:)
z ciekawości zacząłem szukać... bo kurna nawet nie wiedziałem, że to-to się jakoś nazywa :D
z tego co wysznupałem to Marvin Marsjanin :D
pilne pytanie, ojciec dał się wrobic i kupił stary dekoder cyfry. Problem jest taki, że jest on jest wolny i w ogóle ciulstwo. Czy nie orientuje się ktoś jaka jest szansa wymienic te ciulstwo na dekoder Philipsa nawet za dopłatą? Kuźwa tego się nie da obsługiwac..
hanys 85
07-10-2008, 20:31
Zadzwon do nich i powiedz ze ten dekoder nie spelnia Twoich oczekiwan i ze chcesz dalej korzystac z ich uslug ale chcesz zmienic dekoder.
Powinno pomoc ale moja teoria nie jest poparta zadnymi doswiadczeniami z ta firma.powodzenia
Czy przesyłkę kurierską można odebrać w siedzibie kuriera? (Firma Siódemka z siedzibą w Piotrowicach).
Można, w przypadku tej firmy takie osobiste odbiory to chyba norma...
szybkie pytanie - jest inny sposob na wejscie do awaryjnego, niz F8, F4, F5? nic nie dziala, nie mozna wybrac awaryjnego=wlaczyc kompa. [;aduje system do ekranu ogowania - pojawia sie tylko niebieski ekran z kursorem i nic wiecej].
wie ktos, co zrobic?
z ciekawości zacząłem szukać... bo kurna nawet nie wiedziałem, że to-to się jakoś nazywa :D
z tego co wysznupałem to Marvin Marsjanin :D
Hehe to chyba z He-men'a jest nie? Tak sie to nazywalo?
http://www.lexlowther.com/wp-content/uploads/2008/04/heman.jpg
:rotfl:
Hehe to chyba z He-men'a jest nie? Tak sie to nazywalo?
nie, to nie to :) przynajmniej z tego co jo kojarza, to ten pieron to taki kosmitek z kreskówek Looney Tunes :) Bugs, Daffy i spółka :D
Misiek1964
07-10-2008, 23:31
szybkie pytanie - jest inny sposob na wejscie do awaryjnego, niz F8, F4, F5? nic nie dziala, nie mozna wybrac awaryjnego=wlaczyc kompa. [;aduje system do ekranu ogowania - pojawia sie tylko niebieski ekran z kursorem i nic wiecej].
wie ktos, co zrobic?
Ctrl+alt+delete i se zakonczas co chcesz
nie, to nie to :) przynajmniej z tego co jo kojarza, to ten pieron to taki kosmitek z kreskówek Looney Tunes :) Bugs, Daffy i spółka :D
http://bloodthirstyliberal.com/wp-content/uploads/2007/08/marvinthemartain.jpg
Jakim busem najszybciej dojade do Czeladzi na ul. Legionów?
no toć kurna wim... (chociaż nie wiedziałem, że to się w ogóle nazywa jakoś) :D a właśnie odpowiedzi szukałem na wcześniej zadane przez Marcina pytanie, a wy tu zamęt siejecie ;)
Wieeem, ale nie przeczytałem wcześniejszych postów, a jak przeczytałem i chciałem zedytować swojego posta, to forum umarł :(
A właśnie - kto umarł forum i po co?
Faktyczie szopiyenioku. Pojebaly mi sie kreskowki.
_Bartos_
08-10-2008, 19:20
Mam film w formacie RMVB moge go otworzyc jedynie w Windows Media Classic... Jak moge wrzucic do niego napisy PL ? Chyba ze mozna uzyc jakiegos innego programu ?
wie ktos, co zrobic?
mozna brutalniej :)
zresetuj komputer w czasie ladowania systemu.
za ktoryms razem wejdzie menu wybory z awaryjnym trybem
tomekk_86
08-10-2008, 20:46
Mam film w formacie RMVB moge go otworzyc jedynie w Windows Media Classic... Jak moge wrzucic do niego napisy PL ? Chyba ze mozna uzyc jakiegos innego programu ?
Real Player też otwiera filmy w formacie RMVB więc spróbuj.
Szczepan
08-10-2008, 22:23
Mam film w formacie RMVB moge go otworzyc jedynie w Windows Media Classic... Jak moge wrzucic do niego napisy PL ? Chyba ze mozna uzyc jakiegos innego programu ?ściągnij sobie to i będziesz normalnie odtwarzał http://www.free-codecs.com/download/real_Alternative.htm
O której w Niedziela 12 Października są ślizgawki w Satelitce?
Zna ktos jakies firmy elektroniczne w Katowicach kaj mozna odbyc bezpłatna miesieczna praktyke zawodowa ? :zabki:
Toczmek89
09-10-2008, 15:52
Somar na Bogucicach, Emag? czy jakos tak. Tam sa ponoc najlepsze prakty dla profilow elektronicznych
takie pytanko (głównie do osób z WITOSA):
czy któryś z Was zna może właścicieli tych oto mieszkań:
http://dom.gratka.pl/tresc/26-26071777-slaskie-katowice-os-witosa-witosa.html?w=8951d12d30087c09&s=4
http://dom.gratka.pl/tresc/26-26485742-slaskie-katowice-os-witosa-obroki.html?w=65773cf2a169db1b&s=1
nie chcę dać zarobić darmozjadowi-pośrednikowi.
Real Player też otwiera filmy w formacie RMVB więc spróbuj.
a nie latwiej nazwac plik txt identycznie jak plik filmu?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=449789395
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=455083244
Wiecie coś na temat tych kart? Ma ktoś działają?
Moj brat kupił do swojego fona (k850i) i nie działało , ale za to na moim fonie (k300i) zadziałało bez problemu , ale odesłał im i zwrocili kase bodajze Yesim sie nazywała ta karta i tez została kupiona poprzez allegro ;)
tomekk_86
09-10-2008, 23:18
Kto wie o której godzinie rozgrywają swoje mecze koszykarze AZS-u AWF Katowice?
ostatnio grali w sobote w czasie meczu GieKSy, a jutro lub pojutrze grają na MOSie na Paderewie, nie wiem dokładnie bo sie nie interesowałem zbytnio.. :)
facetoface
10-10-2008, 09:33
takie pytanie...
gdzie w Katowicach kupie jakies dobre czapki z daszkiem?? odpada SCC bo tam hujowizna straszna
napiszcie mi czy da się zrobić coś takiego.
biorę abonament w play i nowy numer, w międzyczasie zlecam im aby mój dotychczasowy przenieśli z orange do play.
po przeniesieniu chciałbym mieć abonament na swoim starym numerze.
przejdzie coś takiego?
ile trwa przeniesienie numeru na kartę?
chyba raczej nie. Możesz wziąć abonament na stary numer, ale dopiero po przeniesieniu go do playa. Czas oczekiwania około miesiąca, koszt - około 70 zł.
Kattowitz
10-10-2008, 12:37
facetoface w gosporcie
facetoface
10-10-2008, 13:33
facetoface w gosporcie
a gdzie dokładniej to jest? gdzies na Stawowej?
ok dzieki juz wiem. podejrzewam ze chodzi Ci o 3 stawy
czy ktos ma dostęp lub info o kimś kto ma dostęp do 2 ciężarówek Kamaz - sprawa na poniedziałek będę wdzięczny za wszelkie uwagi podpowiedzi itp.
Mógłby ktoś zarzucić jakiś link skąd mozna pobrać CS'a 1.6?
Z góry dziękuwa
Mógłby ktoś zarzucić jakiś link skąd mozna pobrać CS'a 1.6?
Z góry dziękuwa
http://files.filefront.com/cs16full+v7exe/;8628249;/fileinfo.html
na szybko potrzebuje: Co dziś za impreza w Kwadratach i czy płatny wstęp?
Gdzie w Katowicach zrobie zdjecia takie jak do dowodu w dobrej cenie i zeby byly gotowe do godziny???
GzG Antos
11-10-2008, 01:18
Gdzie w Katowicach zrobie zdjecia takie jak do dowodu w dobrej cenie i zeby byly gotowe do godziny???
na dworcu w K-ce , szybko dobrze tanio
Kto wie o której godzinie rozgrywają swoje mecze koszykarze AZS-u AWF Katowice?
czyżby 3 mecze do odbębnienia?;>:PP
gdzie najlepiej kupić plazme w katowicach? w gre wchodza markety i wszystkie inne sklepy...
kamilosgks
11-10-2008, 15:27
TVP Sport jest w kablówce?
mlodzikz16
11-10-2008, 15:27
jak masz w pakiecie to jest a jak nie masz to nima :) proste i logiczne
Jutro pokazują Giekse na TVP Sport a ja jestem w tym czasie na uczelni!! Czy będzie można pooglądać ten mecz po 20 ??
ma ktoś może link do filmiku na jutubie :zabki: kaj facet tańczy do różnych piosenek ? kiedyś był w temacie humor ale przyznam szczeże że nie chce mi się szukać :P
http://pl.youtube.com/watch?v=dMH0bHeiRNg
Jaworzno
11-10-2008, 18:20
TVP Sport to stare TVP 3?
nie to zupełnie co innego
TVP 3 to teraz chyba TVP Info
dokładnie tak jak pisze Kajutek.
dzieki podus :piwo:
gdzie mogę się dowiedzieć czy żyje członek rodziny (fater)? Znaczy czy jakiś urząd może udzielić mi takiej informacji? W tym głupim internecie wyskakuje wszystko - łącznie z informacjami o śmierci Ojca Świętego, ino tego nikt nie napiszę :sportowiec::sportowiec::sportowiec::sportowiec: :sportowiec:
Urząd stanu cywilnego? Mojego zamieszkania, czy fatra. Ważne.
wzieli sie chyba ostro za mandaty z KZK GOP. dostalem kilka dni temu wezwanie do zaplaty za przejazd bez biletu, strasza, ze jezeli bedzie brak wplaty przekaza nieuregulowana oplate do firmy windykacyjnej bla bla. Zaplacilem to. 2 dni potem dostalem nastepne "przedsadowe wezwanie do zaplaty" tym razem z 2005 roku :szok: i teraz pytanie, placic to, czy olac? dostane nastepne wezwania? orientuje sie ktos?
Ogólna zasada kodeksu cywilnego przewiduje, że przedawnienie roszczeń co do zasady wynosi lat 10 a dla roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej oraz roszczeń okresowych 3 lata (art. 118 kodeksu cywilnego). Roszczenie stwierdzone prawomocnym orzeczeniem sądu, przedawniają się z upływem lat 10 (art. 125 § 1 kc). Od ogólnej zasady kodeks cywilny przewiduje wyjątki. Zgodnie z art. 778 kc, roszczenia z umowy przewozu osób przedawniają się z upływem roku od dnia wykonania przewozu, a gdy przewóz nie został wykonany – od dnia, kiedy miał być wykonany.
Należy także pamiętać, że bieg przedawnienia roszczenia przerywa się przez każdą czynność przed sądem lub innym organem powołanym do rozpatrywania spraw lub egzekwowania roszczeń danego rodzaju albo przed sądem polubownym, przedsięwziętą bezpośrednio w celu dochodzenia lub ustalenia albo zaspokojenia lub zabezpieczenia roszczenia (art. 123 § 1 ust. 1 kc). Po przerwaniu biegu przedawnienia biegnie ono na nowo.
Jeżeli zatem nie został przerwany okres przedawnienia, to po upływie roku roszczenia z umowy przewozu uległy przedawnieniu. Zatem w tym przypadku można powalać się na zarzut przedawnienia roszczenia. Roszczenie przedawnione nie musi być spełnione, ale trzeba powołać się na zarzut przedawnienia. Jest to uprawnienie, z którego można skorzystać.
.... i wszystko jasne :cham:
Jaworzno
12-10-2008, 10:43
Pierdol to i nie płac chamom. Zawsze strasza 10 listami a i tak chuja robią.
Pozdro
Tata jest kierowcą w KZK GOPie. Od 1 października z kierowców zrobili jeszcze kanarów (Sosnowiec) i wsiadając pokazujesz kierowcy bilet. Dotyczy to tylko lini wykonywanych krótkimi autobusami. Mieli szkolenie w związku z tym, że sa teraz kanarami i dowiedzieli się, że od teraz jak ktoś nie zapłaci mandatu GOP moze podac taka osobe do BIKu, czy cos takiego.
Żeby nie bylo. Nie wiem ile w tym prawdy itp. Tyle mowili im na szkoleniu.
Pozdro
Jaworzno
12-10-2008, 11:22
Tutaj w PL i tak macie dobrze. W Anglii bez biletu nie pojedziecie nigdzie :zabki:
Orientuje sie ktoś jakie ceny są w Sky Barze na wyjście na kawe powiedzmy? i czy wstęp jest dalej płatny?
Tutaj w PL i tak macie dobrze. W Anglii bez biletu nie pojedziecie nigdzie :zabki:
Chyba chciales napisac"tutaj w PL i tak macie dobrze,U NAS w Anglii bez biletu nigdzie nie pojedziecie" :hihi:
gdzie mogę się dowiedzieć czy żyje członek rodziny (fater)? Znaczy czy jakiś urząd może udzielić mi takiej informacji? W tym głupim internecie wyskakuje wszystko - łącznie z informacjami o śmierci Ojca Świętego, ino tego nikt nie napiszę :sportowiec::sportowiec::sportowiec::sportowiec: :sportowiec:
Urząd stanu cywilnego? Mojego zamieszkania, czy fatra. Ważne.
Takie informacje powinni mieć w Urzędzie Stanu Cywilnego i w Urzędzie Miasta w Wydziale Ewidencji Ludności czy jak się to tam zwie. Prędzej czegoś się dowiesz w miejscu zamieszkania ojca, bo w Twoim miejscu zamieszkania raczej takie rzeczy ich nie interesują, chociaż z drugiej strony można i tu spytać.
Możliwe że będziesz też musiał mieć ze sobą jakiś dokument potwierdzający że jesteś synem (np akt urodzenia), bo chyba takich informacji komukolwiek nie udzielają, choć u nas wszystko jest możliwe ;-)
beatdown
12-10-2008, 15:01
witam
mam sprawe a raczej pytanie do wszystkich którzy kiedykolwiek bawili się w produkcję wlepek
moja kapela potrzebuje zrobić sobie takowe ale oczywiście nie wiemy kaj i jak
projekt mamy, brakuje nam adresu odpowiedniej drukarni i orientacyjnych cen
pomocy! :)
beatdown
12-10-2008, 15:15
danke
beatdown
12-10-2008, 16:12
nie wiecie jak stoi u nich sprawa z wysyłką za granice? na ultra stylu jest co prawda stronka prowadzona po niemiekcu ale zero odzewu z ich strony na wysyłane maile
no nie odpiszą ci w 15 minut, ale na maile odpisują zawsze, jak chcesz info szybko to na stronie jest telefon podany.
A gdzie chcesz wysłać to spytam.
beatdown
12-10-2008, 16:39
wlepki mają być wysłane do Magdeburga, podałem chłopakom linka do tej stronki to odpisali mi że już na ultra stylu byli dawno temu i wysyłali do nich maila z zapytaniem kilka razy, jednak ani razu nie dostali odpowiedzi
Załatwię te vlepki ze Skóra w sklep.kibica.pl
Wysyłka pewnie według cennika poczty polskiej - czyli ekonomiczna paczka do 1 kg w cenie 56 złotych.
No chyba, że masz lepsze opcje.
Jeśli im to pasuje, to wyślij mi na maila kosa8864@wp.pl projekty, które mają iść do druku + rozmiary vlep i poszczególne ilości.
Kasę potem puścisz/puszczą na konto.
pzdr
beatdown
12-10-2008, 16:56
dzięki ci wielkie, najpóźniej do 2 dni dostajesz wszystkie informacje na maila (projekty i wymairy)
kasa albo przyjdzie do ciebie z niemiec na konto albo osobiście podskocze na Katowice
Ile czasowo jedzie się do Bratysławy samochodem?
http://mapy.google.pl/
na to wychodzi ze ok 5h... godz dluzej jesli bedziesz chcial omijac drogi platne
Co potrzebne jest w czasie zapisywania sie na egzamin teoretyczny na prawko ?
-Dowód
- papier ze skonczylem kurs
cos jeszcze ?
kwitek z kasy że wpłaciełeś kase za egzamin
ma ktoś do oddania/sprzedania klatke dla szczura? o odstępie 1 cm między prętami
mart84zaw
13-10-2008, 00:57
Pięc godzin, to sie jedzie do Wiednia
Zakladajac sam czas jazdy, to jakies 3, 3,5h plus korki...
Dwa pytania.
1) Dlaczego na naszej klasie wiele osób daje zdjęcia jakichś gwiazd, aktorów, aktorek i dodaje <woOlNa> albo <ZaJęTa>.
2) Czy tym ludziom kompletnie odpierdoliło?
Ja zapytam.
Napewno ktos taki bedzie kto mi pomoze.
Kiedys na GieKSiarzach.pl byly archiwalne skroty z naszych meczow m.in z Benfica a takze na necie dawniej spotkalem sie ze skrotami z obu meczow z Rangersami.
Ma ktos moze linki do tego, ew. owe skroty?
Jesli tak to prosilbym o zarzucenie
Pozdro :)
Uzywa ktos takie fotele ze skóry do siedzenia przy kompie ?
Jesli tak to poprosze jakies opinie bo slyszalem ze cholernie dupa sie poci :]
kamilosgks
13-10-2008, 19:47
Uzywa ktos takie fotele ze skóry do siedzenia przy kompie ?
Jesli tak to poprosze jakies opinie bo slyszalem ze cholernie dupa sie poci :]
Niestety jest to prawda:hihi:
Potwierdzam :cham:
szczególnie w lato nie polecam, chyba, ze lubisz sie czuć jak na zjeżdzalni w aqua parku :cham:
jest na forum lub poza, a macie namiar..jakaś osoba, która posiada szeroką wiedze o Hondzie Civic V ??
czym dojade do NFZ na Jankego, najlepiej pod same schody ?
czym dojade do NFZ na Jankego, najlepiej pod same schody ?
9, 11 297,689z centrum.
296 tez dojedziesz ale na około troszke:P
PDk.
pod same schody 11, 9 , 689, 297 :)
byłem pierwszy!!! Jeaaa xD ^^ o_O
a teraz może mi ktos odpisać na poprzednie pytanie:)
2/4 busy? MiRO, z takimi informacjami to nikt nigdzie nie dojedzie:P
Pod same schody to na kole :P
Szybkie pytanie, szybka odpowiedź
Ile kosztują papierosy L&M albo Marlboro
Od czasu jak rzucałem palenie 10 miesięcy temu to ceny sie troche pozmieniały, mam 9zł drobnych i nie wiem na co mi starczy a nie mam po drodze bankomatu...
Nie pal Zbychu, walcz z tym!
Momo_Group
13-10-2008, 23:47
L&M i Marlboro drogie w chuj (coś 8, 9 zł).
Lepiej sobie kupić
Viceroye Lighty - nie do pojebania. Dużo lepsze od L&M od keidy te zmieniły filter, a o niebo lepsze od Marlboro. Cena 6,80
RGD Lighty - nawet niezłe, cena 6,80
9,10zł Marlboro :szok: Jak zaczynałem palić to za tą cenę bym miał 2 paczki. Pieprzeni złodzieje władcy akcycy.
Viceroye Lighty - nie do pojebania. Dużo lepsze od L&M od keidy te zmieniły filter, a o niebo lepsze od Marlboro. Cena 6,80
RGD Lighty - nawet niezłe, cena 6,80
kurwa jak mozna palic takie wynalazki, to juz lepiej tyton se kupic \, bibulki i krecic, niz takie siano palic
czy talon na odziez w areszcie ma jakis termin waznosci? np. miesiac?
Ma ktoś iPODa Mini 4gb? Jak tak to niech napisze jak się sprawuje i czy opłaca się kupić..
Chyba chodzi Ci o wersję nano... iPod jest zajebisty, chodzi bardzo szybko, ma genialne funkcje typu ściąganie z neta dodatkowych informacji o autorze itp... ponadto solidność i wygląd :) Bierz bez zawahania
bartek64WNC
14-10-2008, 15:01
Pomyłka przepraszam...
Momo_Group
14-10-2008, 15:28
kurwa jak mozna palic takie wynalazki, to juz lepiej tyton se kupic \, bibulki i krecic, niz takie siano palic
Jakie siano ?! Viceroye są jednymi z najlepszych papierosów w Polsce.
Marlboro niestety to ciemna plama na historii polskich palaczy :jezor:. Marlloboro uosabiały zamożność wiec ludzie to palili, chociaż nie były to jakieś zajebiste fajki.
A tytoń i bletki trzeba mieć naprawdę porzadne żeby dało sie to palić :dead:
Czy jeśli uruchomiłem usługę roaming, a wyjadę za granicę, to uaktywni mi się ona automatycznie? Czy roaming może działać tam gdzie nie ma tradycyjnego zasięgu?
Jestem zielony w tych sprawach.
jak nie będzie działać to Ci dam zadzwonić z mojego ;p
Przemek64
14-10-2008, 19:14
Gdzie można tanio wydrukować ulotki reklamowe?
mam pytanie . Gdzie w orange na stronie mogę zobaczyć przychodzące swoje mmsy ;/ bo kurde nie umiem znaleźć
musisz sie zalogować na stronie igdizęś tam pogrzebać
no jestem zalogowany i tyle to wiem ze musze gdzies pogrzebać.Ale odkąd zmienili wiekszosc na stronie to nic nie wiem kaj jest
no jestem zalogowany i tyle to wiem ze musze gdzies pogrzebać.Ale odkąd zmienili wiekszosc na stronie to nic nie wiem kaj jest
Multi Box --> skrzynka mms
Jak wyrobic ksiazeczke sanepidowska?
Moglby ktos opisac krok po kroku jak to wyglada? Gdzie sie idzie, co kupuje, gdzie placi, ile, itp?
kupujesz pojemniczek z lopatka w aptece, robisz kupke wsadzasz, kawalek do tegoz pojemniczka, idziesz na dworcowa bodajze na 3 pietro? i tam jest laboratorium. a co do cen i jak to dalej wyglada to nie wiem bo zakalad pracy mi pokrywal
powodzenia :lol2: od razu zaznaczam najwieksza kapa przy wkladaniu kupki do pojemniczka, aaaa niby musisz wdupic do 3 pojemnikow , kupke z 3 dni,ale pierdol to. mozesz wsadzic jedna do trzech pojemnikow :golebie: :cham:
kamilosgks
15-10-2008, 17:09
Jak chce komuś kasę na konto przelać to muszę iść do banku i podać numer jego konta a muszę mieć w banku swoje konto czy nie?
Oprócz kupy, musisz isc jeszcze z wynikami do lekarza medycyny pracy, jeszcze badania krwi wymagają czasami te podstawowe OB i inne. A za lek. medycyny pracy ok. 30 zł płacisz.
Jak chce komuś kasę na konto przelać to muszę iść do banku i podać numer jego konta a muszę mieć w banku swoje konto czy nie?
Robisz to samo co na poczcie taki druczek wypełniasz. Tylko że w bankach biorą większa prowizje
jakimi busami najszybciej dostanę się do centrum Dąbrowy Górniczej ? i ile mniej więcej trwa podróż ?
27 z godzine jazdy masz albo jakimiś 800 z sokolskiej
.
Robisz to samo co na poczcie taki druczek wypełniasz. Tylko że w bankach biorą większa prowizje
nie koniecznie jeśli wysyłasz do kolesia hajs i idziesz np do PKO i ma ten koleś co mu wysyłasz tez z PKO to nic nie płacisz(prowizji) :kac:
mam pytanie czy nie orientuje się ktoś gdzie w Nike jest kurtka zimowa w tzw. "kropki" albo "mercedesy" ??? byłem chyba w 3 punktach i nic :/
Wie ktos gdzie w Katowicach moge zrobic portret-karykature, dajac zdjecie osoby ktora to ma byc na tym portrecie ? i ile takie cos moze trwac i kosztowac ? sprawa dosc pilna
Jak chcesz przelać to musisz mieć konto a jak chcesz tylko wpłacić to nie musisz.
powodzenia :lol2: od razu zaznaczam najwieksza kapa przy wkladaniu kupki do pojemniczka, aaaa niby musisz wdupic do 3 pojemnikow , kupke z 3 dni,ale pierdol to. mozesz wsadzic jedna do trzech pojemnikow :golebie: :cham:
Rozumiem że pierwszą próbkę zaniosłeś od razu a resztę trzymałeś w domu w lodówce i donosiłeś codziennie do sanepidu? ;-)
Aaaa i nie przesadzajcie z ilością - wystarczy troszkę na łopatce, nie trzeba do pełna ;-)
nie koniecznie jeśli wysyłasz do kolesia hajs i idziesz np do PKO i ma ten koleś co mu wysyłasz tez z PKO to nic nie płacisz(prowizji) :kac:
No nie wydaje mi się, jak niektóre banki nawet za przelew na necie biorą prowizje. Jak tak by było to by się im ten interes nie opłacał, a kolejki jak po chleb.
19artur64
15-10-2008, 21:43
mam pytanie czy nie orientuje się ktoś gdzie w Nike jest kurtka zimowa w tzw. "kropki" albo "mercedesy" ??? byłem chyba w 3 punktach i nic :/
tu mozesz kupic przez internet
zimowej w kropki chyba niema
tomekk_86
15-10-2008, 23:55
ma ktoś nawigacje firmy Myguide?( http://www.myguide.pl/44,,products.php ) jak tak to jak ona się sprawuje,i czy dużo się rózni Microsoft Windows CE.net 4.2 od tego 5.0 ?
facetoface
16-10-2008, 13:38
takie czapki wie ktos gdzie dostane? lub chociaz cos podobnego?
http://www.citysport.com.pl/index.php?page_id=14&search=1&showCat=544&from=20&showCat=544&productID=13032
http://www.citysport.com.pl/index.php?page_id=16&search=1&showCat=539&showCat=539&productID=15058
http://www.citysport.com.pl/index.php?page_id=16&search=1&showCat=539&from=20&showCat=539&productID=14110
http://www.citysport.com.pl/index.php?page_id=16&search=1&showCat=539&from=30&showCat=539&productID=11787
tyle juz objezdzilem i wszedzie lipa.
za huj nie moge ich dostac
ma ktos moze skan nowego TMK??
Wie ktos gdzie w Katowicach moge zrobic portret-karykature, dajac zdjecie osoby ktora to ma byc na tym portrecie ? i ile takie cos moze trwac i kosztowac ? sprawa dosc pilna
Wiem że na allegro mozesz gościowi wysłać zdjęcie a On karykature z tego ulepi.
Przykładowo : http://infobot.pl/r/PvU
No nie wydaje mi się, jak niektóre banki nawet za przelew na necie biorą prowizje. Jak tak by było to by się im ten interes nie opłacał, a kolejki jak po chleb.
trudno ale jest tak jak napisalem.
Jaworzno
16-10-2008, 18:39
Poszukuje ksiazki na necie Prawo Konstytucyjne autor: Banaszak.
Macie jakies dobre stronki gdzie moge sciagnac?
O ktorej leci w niedziele Finał Futsalu ?
Pracuje na umowe zlecenie od miesiaca (jeszcze nie dostałem pierwszej wypłaty) i chce wziasc kredyt na cały 1 tysiac, dostane? Jezeli tak to w jakim BANKU ? (banku- nie w providencie itd.)
Słyszałem o tych małych kredytach na "dowod", jak z tym wyglada?
Pracuje na umowe zlecenie od miesiaca (jeszcze nie dostałem pierwszej wypłaty) i chce wziasc kredyt na cały 1 tysiac, dostane? Jezeli tak to w jakim BANKU ? (banku- nie w providencie itd.)
Słyszałem o tych małych kredytach na "dowod", jak z tym wyglada?
Nie lepiej od jakiegoś ziomka pożyczyć jak to tylko tysiak??
czy mając już zaciągnięty jeden kredyt w banku, nie mając zalegosci w splatach, mozna dostać drugi w tym samym lub innym banku??
jesli brac kredyt z myślą o zakupie auta, to najbardziej oplaca sie brać kredyt samochodowy, czy to jakaś sciema i zwykly jest lepszy? gdzie najlepiej wziąć kredyt na około 5tys. zł?
jestem zielony w temacie:) moze ktoś pomoże:)
Damianos
17-10-2008, 14:15
Amebko dziecko drogie dobrze gada.. za przelewy wewnetrzne nie ma prowizji z PKO do PKO Ale z PKO np do ING juz 1 biora jakas prowizje
no tak jeśli wysylasz do jakiegoś kolesia co ma z ING a idziesz przez PKO wpłacić to naturalnie płacisz prowizje, ale jak wysyłasz przez PKO do kolesia co ma PKO to nic nie płacisz.
chce przekopiować cracka z dysku na dysk - iso, sciagałem
i teraz jak kopiuje to wyskakuje błąd
NIE MOŻNA SKOPIOWAĆ,ODMOWA DOSTĘPU
SPRAWDZ CZY DYSK NIE JEST ZAPEŁNIONY,LUB CHRONIONY PRZED ZAPISEM, ORAZ CZY PLIK NIE JEST AKTUALNIE UŻYWANY
dysk pełny nie jest. co teraz? licze na szybką odpowiedź
najprawdopodobniej jakis program uzywa tego iso - montowales w daemonie ? jak tak to odmontuj
edit:moze zresetuj kompa - nie mam pojecia
to niestety nie to, wszystko odmontowane.
Jaworzno
17-10-2008, 19:52
Te opłaty za przelew z konta na konto to zależy od rodzaju konta
Czy serial Ross Kemp on Gangs był po polsku?
jak nie to ma ktos napisy?
Ile kosztuje 100g siarki żółtej?
hanys 85
18-10-2008, 17:16
o 21 w sobote jak wpadniemy w pare osob do 2b3 to siadziemy se normalnie czy juz nie bedzie kaj?
West Highland White Terrier
gdzie w okolicach Katowic znajdę hodowle tych psów?
interesuje mnie piesek bez rodowodu ;)
_Bartos_
18-10-2008, 17:59
Ciezko bedzie z miejscem w 2b3...
JohnyManhattan
19-10-2008, 13:09
A nawet bardzo ciezko, tam czasem w tygodniu nie ma miejsca o 19, a co dopiero w sobote o 21. Ale rezerwacje se mozecie zrobic.
Jakim tramwajem z Katowic dojade do Bytomia oraz na jakim powinienem wyśiąśc przystanku zeby było blisko na plac Sobieskiego?
Z góry dzięki:piwo:
Jakim tramwajem z Katowic dojade do Bytomia oraz na jakim powinienem wyśiąśc przystanku zeby było blisko na plac Sobieskiego?
Z góry dzięki:piwo:
z rynku 6,19, ale nie wiem kaj wysiadasz
zna ktoś ceny parkingów strzeżonych w okolicach śródmieścia?
w srodmiesciu to nie wiem,ale w centrum
sądowa 10?12zl doba
a jesli chodzi ci taki na h to strzezonych nie ma...ale np. qubus jest ok bo nikt nieporzadany tam dlugo nie pobedzie bo od razu ochrona reaguje 2,5 albo 3,5 h nie pamietam
Pytanie do obeznanych w tym temacie.
Mam zamiar zakupić sobie worek treningowy, ale nie znam się na tych firmach itp. Tak więc chciałbym od Was się dowiedzieć, jaki był by najlepszy do ceny 50zł.
A następnie czym taki worek najlepiej wypełnić ?
za 50zl w miare dobrego worka nie kupisz
poczytaj sfd tam bedzie czym wypelnic worek
sa gdzies w centrum katowic bary/knajpy gdzie piwo kosztuje ponizej 5 zl za 0,5 l ?
z gory dzieki
pilne...
w który dzień tygodnia WKU jest otwarte dłużej i do której ? ? ?
maks_wnc
19-10-2008, 21:21
sa gdzies w centrum katowic bary/knajpy gdzie piwo kosztuje ponizej 5 zl za 0,5 l ?
z gory dzieki
Tawerna na Stawowej(w bramie)
Tyskie i Lech (lane) 4,50zł :zabki:
z gory dzieki
w poniedzialki w Carpe Diem za 2,90zl
w srody za 3,50
ale tylko Warka:)
z gory dzieki
piekielny dołek o ile sie nie myle 3,50
gdzie kupie dres w miare tanio?
hanys 85
20-10-2008, 10:06
Na targu
Na targu
inny niż targowy:p zapomniałem sprecyzować
na allegro :hihi:
go sport, fashion house, decathlon
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.