View Full Version : Engel ponownie trenerem kadry?
Tomek 20
25-02-2009, 14:57
http://sport.onet.pl/0,1248770,1923101,wiadomosc.html
Jesli to jest prawdziwa informacja to mamy z głowy Mś i lepiej jakbysmy na swoim Euro chyba nie wystapili.Co myslicie?
nie, nie kurwa, tylko nie ten matoł....
jak już musza zmieniać, to kogoś z jajami, a nie tego partacza.
może jeszcze Antek da się namówić? albo Jacuś Gmoch?
same asy....
19piotrek64
25-02-2009, 15:16
Mam nadzieje że to jakiś farmazon...
Sory ale co by Antek wniosl jako trener kadry? dla mnie to taki sam wybor jak z Engelem.
Wszystko tylko nie polski trener!!! Leo zrobił duzo bo mu sie nie wpierdalano. PZPN wszystko rozwali z tym pajacem Latem na czele. Lepiej niech rząd rozwali PZPN i niech nas zawieszą niż ma tak być jak jest.
Kurwa, skandal i kpina w żywe oczy z kibiców.
Tylko czekali (czekają) aż Benhakerowi powinie się noga, żeby go wyjebać i dać na to miejsce właśnie żenującego piechniczka, żenującego engela itd.
Euro było słabe, ale Leo wniósł do polskiego zespołu coś, czego nie jest w stanie inny polski trener...
No ale tym leśnym chujom to nie pasuje - dlatego lato jest prezesem, a trenerem zaraz będzie funfel nieudacznik i ciota engel.
Jaworzno
25-02-2009, 15:56
Spokojnie to tylko Onet
heh, jest już temat o Polskiej piłce.
Żeby z takiego powodu nowy temat zaczynać?
Ale jak już tutaj piszemy ...
Watpie, żeby to była prawda, ale jeżeli tak, to bedzie niezły cyrk.
Engel selekcjonerem:rotfl::rotfl::rotfl:
heh to się zdziwicie jak po remisie z Irlandią Leo się zleje na nas
jest mi wstyd jak chuj, Leo to świetny trener, i tylko dzięki temu, że ma już swoje lata i wiele przeżył daje jeszcze rade w tym polskim bagnie gdzie leśne dziadki napierdalają na niego z każdej strony. nie chce nawet wiedzieć jaka fama idzie w Europe przez jego usta o naszym kraju, szkoda chopa i tyle
od pierwszych dni już udowodnił, że nie będzie kolesiostwa w reprezentacji. nie bał się powoływać zawodników z 1 ligii, nie bał się wypierdolić reprezentacyjnych betonów..poukładał reprezentację, a w zamian za to leśne dziadki wylewają na niego regularnie wiadra pomyj, bo przecież to niemożliwe żeby "nasz człowiek" nie mógł być selekcjonerem
kim kurwa jest Engel ? co on osiągnął ? już pomijam fakt, że bardzo dobrze wiedział o korupcji syna, sam ten fakt powinien go dyskwalifikować w przedbiegach już
jestem niemiłosiernie wkurwiony tym newsem, a Piechniczkowi to bym w ryj napluł
wielka banda w latach 70 odniosła mały sukces, a teraz myśli że przez wieki będą rządzić i dzielić w polskiej piłce
Engel zostanie trenerem, to pewnie Żurawski i Szymkowiak wrócą do reprezentacji. Dudek wróci do bramki, a w ataku będziemy mieli Kryszałowicza i Olisadupe.
Sory ale co by Antek wniosl jako trener kadry? dla mnie to taki sam wybor jak z Engelem.
Przecież to ironia była...
No ładnie, mecz się zbliża, to się dziadki muszą ponapinać...
Ale ja temu wiary nie daję, wiadomo, jak powstają takie artykuły.
kaos azul
25-02-2009, 16:36
ale swoje Leo tez zjebal
zmiana jest nam potrzebna,ale bron boze kogos z lesnych dziadow kregu!
najlepsza opcja wg. mnie bylby inny trener zagraniczny,no ale kto o zdrowych zmyslach przyjdzie sia paprac w tym bagnie (czytaj PZPN) ? Skoro tak jak whydack mowifama juz poszla na bank w Europe jak to sie u nas zajebiscie pracuje
A i przy okazji dodam, że Listek ciulem był jakim był, ale jedno trzeba mu oddać - konsekwentnie bronił Leo przed tymi debilami.
No nic zobaczymy - mimo wszystko Leo prędzej zrezygnuje z tego bagna niż go zwolnią.
Zresztą zostać zwolnionym przez Latę to byłaby ujma na honorze.
Tomek 20
25-02-2009, 17:55
Jak znam Latę to o zagranicznym trenerze mozemy zapomnieć przeca to Lato byl najwiekszym przeciwnikiem zatrudnienia Leo. A jezeli chodzi o Engela i o ten artykuł to te doniesienia sa juz w kazdym portalu wiec raczej z niczego sie to nie wzieło pozatym Lato twierdził juz dawno ze on widzi tylko dwoch ktorzy moga przejac reprezentacje Engela i Majewskiego wiec wg mnie on po prostu wciela w zycie plan ktory zaczal konstruowac od poczatku prezesowania
wciela w zycie plan ktory zaczal konstruowac od poczatku prezesowania
plan ostatecznego zniszczenia polskiej piłki?
Tomek 20
26-02-2009, 19:06
plan ostatecznego zniszczenia polskiej piłki?
Niestety tak
MisiekWNC
27-02-2009, 19:26
Nie jest zmiana wcale potrzebna, ja się nie dziwie, że Leo się wku*wia, jak on ma pracować jak mu nie dają wolnej ręki, ino ciągle mu w dupe wchodzą, że wg. nich źle robi. Jakby mu dali wolną rękę, to by on zrobił z tej kadry coś, przecież już widać efekty jak grają a jak grali ;]
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.