View Full Version : Kamila Skolimowska nie zyje [']
Damianos
18-02-2009, 22:58
http://sport.interia.pl/lekkoatletyka/news/kamila-skolimowska-nie-zyje,1262120
Silna walczaca.....i jej nie ma[']['][']
Widzieliśmy się w Portugali podczas meczu Polski z Walią.
Kilka dni temu. Przyszła na mecz z tego samego zgrupowania.
Uśmiechnieta, wypoczęta, cierpliwie pozowała do zdjęć...
Śmiała się że lepiej pijemy, niż dopingujemy...
szko i tragedia.
kurza twarz... 26 lat :szok:
bardzo sympatyczna babka, bardzo ...
Zawsze dażyłem Ją szczególną sympatią.
Sport to zdrowie, nosz kurwa mać!
zły jestem w ch..j;/
Mistrzyni Olimpijska z Sydney, Wicemistrzyni Europy z 2001 roku oraz brazowa medalistka z 2005.
27 lat - mysle, ze spokojnie jeszcze nie raz rozslawilaby Polske, wkoncu jest to wrecz idealny wiek do uprawianie tejze dyscypliny.
Wielka strata......
Jaworzno
19-02-2009, 09:26
Jak w najbliższych dniach nikt nie poda do wiadomości publicznej konkretnego powodu smierci to wszystko będzie jasne...
bardzo sympatyczna babka, bardzo ...
Zawsze dażyłem Ją szczególną sympatią.
Krzyś ja mam dokładnie to samo. Bije na głowę te wszystkie zarozumiałe Gruchały i inne.
Szkoda dziewczyny bo mogła jeszcze wiele osiągnąć.
Jak w najbliższych dniach nikt nie poda do wiadomości publicznej konkretnego powodu smierci to wszystko będzie jasne...
ech już tam nie szukaj ...
26 lat, organizm sie dalej rozwija, więc mógł najnormalniej nie wytrzymać.
Kamila od bardzo młodego wieku zaczęła osiągać super wyniki.
Może czegoś nie dopilnowano?
Wątpie, zeby na wspomagaczach śmigała.
Jaworzno
19-02-2009, 11:22
A ja się będe upierał, że doping zadziałal. Ostatnio podobna akcja z kolarzami była przecież. Dziewcze 26 lat, uprawiała sport, badania non stop itd a tutaj zasłabnięcie i zgon. Śmierdzi mi to niesamowicie. Tak jak mówie, jak w ciągu kilku dni nie bedzie wiarygodnej opinii na ten temat to zdanie podtrzymam.
Damianos
19-02-2009, 11:57
A ja się będe upierał, że doping zadziałal. Ostatnio podobna akcja z kolarzami była przecież. Dziewcze 26 lat, uprawiała sport, badania non stop itd a tutaj zasłabnięcie i zgon. Śmierdzi mi to niesamowicie. Tak jak mówie, jak w ciągu kilku dni nie bedzie wiarygodnej opinii na ten temat to zdanie podtrzymam.
Tak..wykryja cala tablice mendelejewa u nie.... Jak komus sie uda to od razu trzeba szukac "haka"...
a moze przyczyna bylo zrzucenie duzej ilosci kilogramow przez ostatnie 5 lat ?
oj medycyny(chocby zarysu) to Ty chyba nigdy nie skrobnales co ?
Jaworzno
19-02-2009, 12:59
Noooo masz mnie. Jestem po niepełnym podstawowym i z poglądami faszystowskimi. A na forum sami lekarze w kurwe jego mac.
Noooo masz mnie. Jestem po niepełnym podstawowym i z poglądami faszystowskimi. A na forum sami lekarze w kurwe jego mac.
lekarzem nie jestem, za słaby byłem na to:)))
Po prostu myślę, że coś nie wykryto, bądź coś pojawiło sie nagle.
Ja jednak stawiam na serce ...
FranklinWNC
19-02-2009, 13:12
Badz nie ujawnią tego w mediach dla zwykłych ludzi
Poczekajmy na jakieś informacje, zamiast robić na forum rozkmninkę, a już zwłaszcza uszanujcie sytuację i nie kłóćcie się tu o pierdoły.
probowalem Ci tylko zasugerowac, ze twierdzenie - sportowiec pod opieka lekarzy nigdy nie zachoruje - jest kompletna bzdura.
znam przypadek, ze dziewczyna uderzyla sie w glowe majac 2 lata - zas skutki odczula 7 lat pozniej(9 lat).
ja akurat na studiach mam takie przedmioty jak Biologiczne podstawy i mechanizmy zachowania oraz zarys neurobiologii - nie studiuje medycyny.
narazie jako jedyny postawiles diagnoze - doping, tak wiec najblizej Ci do lekarza. poza tym takimi postami jak wyzej mozesz niektorych wprowadzic w blad, ze jestes tylko po podstawowce - co ma z tym tematem wspolnego faszyzm ?
;)
ps czekajmy cierpliwie na oficjalny komunikat !
http://sport.onet.pl/0,1248733,1920219,wiadomosc.html
Jaworzno
20-02-2009, 09:56
co ma z tym tematem wspolnego faszyzm ?
To że taka ideologia mi wyszła w teście :hihi:
Dobra już koniec, dziś mamy poznac przyczyne. Pozdro
http://sport.wp.pl/kat,1762,wid,10869665,wiadomosc.html
http://sport.wp.pl/kat,1762,title,Wenta-to-obciazenia-genetyczne,wid,10869640,wiadomosc.html
naaaaagle się teraz wszyscy budzą ;/
JohnyManhattan
21-02-2009, 00:42
Sport to zdrowie, nosz kurwa mać!
zły jestem w ch..j;/
Ale z wyczynowym czesto jest odwrotnie... :(
Powiem wam tak ze zator plucny ciezko przewidziec, ja w czerwcu w ostatniej chwili przez przyapdek trafilem do lekarza na usg i okazalo sie ze mam skrzep kilkucentymetrowy w zyle, prawda taka ze mialem wiecej szczesica niz rozumu. Jak powiedizal mi lekarz 99 % pacjentow jak ja konczy w kostnicy...
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.