PDA

View Full Version : Zdobyte autografy

Tommywie
23-01-2008, 00:27
Nie wiem czy byl juz taki temat, ale w kazdym razie teraz nie znalazlem, wiec tak sobie pomyslalem, ze zaloze, bo dzisiaj spotkalem Tomasza Iwana w SCC :D widzial go ktos jeszcze? Zaraz przed swietami spotkany Tomasz Hajto rowniez w SCC... Ogolnie mam autograf od Jerzego Dudka (który mi przysłał), Kamila Kosowskiego (moj tata spotkal go w KRK na stacji kiedys), Wojciecha Malajkata (przypadkowo bylem w tym samym hotelu w Chorwacji), Józefa Młynarczyka (był kiedys na meczu gwiazd w TG)...

Kogo Wy spotkaliscie? Moze macie jakies ciekawe historie z tym zwiazane? Wiem, ze duzo ludzi kreci zbieranie podpisow od znanych ludzi :)

Dudi
23-01-2008, 00:36
Ja mam autografy od całej drużyny GieKSy z sezonu 2002/2003 :napinka:

Zdobyłem je tak, że leżałem w szpitalu na oddziale na którym leżała córeczka od Mariusza Muszalika. Kiedy ja byłem w szpitalu GieKSa grała akurat pamiętne derby z Ruchem i po meczu kiedy przyszła żona od Muszalika spytałem się jaki był wynik ona mi powiedziała pogadała ze mną i się mnie spytała czy chce autografy od piłkarzy GKS-u a ja bez zastanowienia powiedziałem, że tak i na drugi dzień już miałem kartke z wszystkimi autografami :napinka:

Kajutek
23-01-2008, 09:28
no to tak od Sebastiana Gielzy plkat z GieKsy z podpisami wszystkich
Tomek Adamek
Ania Rogowska
Jacek Krzynowek
Louis Saha
Michał Żewłakow ( dedykacja )
Tomek Kuszczak
CRISTIANO RONALDO !!
-Rhein Neckay LOwen -
Oleg Velyky
Andrej Klimovets
Maros Kolpak
David SZlezak
Petr Hrachovec
Sven Raab
Dandrej Siniak
Sergey Shelmenko
Christian Caillat
Uwe Genshmeier
Iouri ChevstovDimitri Torgovanov
Michael Haass
MARIUSZ JURASIK
SŁAWOMIR SZMAL
--------------------------
Ben Olsen
Jerzy Engel ( dedykacja
Drużyna Arki Gdynia
Krzysztof Hołowczyc
Monika Pyrek ( dedykacja )
Rafael Van Der Vaart
Roman Kosecki
Szymon Pasko
--Alemania AAchen--
Nicht
Casper
Schmadtke
-------------------
Grzegorz Piechna

Kilku nie mogę znaleźć :(( :foch:

k

Marcin
23-01-2008, 09:30
w 2003 nie mogliśmy z bratem być na meczu z Wisłą Kraków (wygrana 1-0) bo mieliśmy komunie kuzynki, której po prostu nie dało sie opuscic. Udalo sie jednak załatwić C+ wiec az tak zle nie bylo. Jako ze był to taki hotel-restauracja gdzies koło Sosnowca (nie pamietam dokladnie) to zatrzymali sie tam... piłkarze Wisły na kilka godzin przed szpilem:) Jop, Żurawski, Paszulewicz, Kosowski itd:) Fotki, autografy praktycznie z cała druzyna:)

A z GieKSy to wiele: Widuch, Andrut, Bała, Kubisz, Furtok(z dedykacja:)) Kucz, Gajtowski, Muszalik, Tkocz, Świerczewski, Sławik, Plizga, Owczarek, Kowalczyk,Moskała, Sierka, trenerów Olszy i Kaczmarka, i... kilka od Bojara (mieszkał na Brynowie :D ) i wiel, wiele innych

Mam tez autograf od Tomasza Sikory (tego biatlonisty) który dorwałem kiedyś w Zakopanym, bo przypadkowo mieszkalismy w jednym ośrodku.

Błażej miał gdzieś duża i obszerna kolekcje jeszcze, zawierajaca pare gwiazd (Maldini, Dudek,Rodrigo chyba) - Jak bedzie mial czas to sie pewnie wpisze;)

Pozdro

Kajutek
23-01-2008, 09:37
dodam że Bała mnie trenował przez pół roku ;]

Gierdi
23-01-2008, 14:16
ja posiadam na fladze Polski autografy od:
M. Glinki
K. Skowrońskiej
I. Bełcik

mariuszeeek
23-01-2008, 15:11
mam pare od hokeistow : Bakiewicza Jarosa i innych najcenniejszy na karcie z NHL Czerkawskiego... tak to Swierczewskiego Krzynowka...nigdy jakos mnie to nie bawilo

pless
23-01-2008, 15:23
Ja ostatnio spotkałem Wlazłego na hali w Pszczynie, nasze dziewczyny grały z Bełchatowem (też dziewczyny - I liga kobiet), a jego żona gra właśnie w Bełchatowie, a że miał kontuzje to sobie przyjechał popatrzeć.
W SCC spotkałem kiedyś Krzysztofa Gierczyńskiego (kadra Polski w siatkówkę, AZS Częstochowa), ogólnie był w szoku że ktoś go rozpoznał, ale chwilę pogadaliśmy, w porządku gość! :)

Rahim
23-01-2008, 16:33
to hm
Ja obecnie nie poznajduje juz ich chyba
Ale kiedys mialem autografy m.in z Macka Iwanskiego (gdy Szczakowianka byla beniaminkiem ekstraklasy i przyjechala na towarzyski do Wolbromia),Abla Salamiego,Kubisza na koszulce ktora mam do dzisiaj :) (taka ona malutka obecnie hehe) no wielu innych pilkarzy mniej znanych ktorzy wtedy tam grali tj.Tomasz Ksiezyc...inne autografy mialem np.od Artura Sarnata (byl na tym meczu goscinnie)+jakies foto z dedykacja ...Mam fotki z Markiem Kubiszem m.in :)...fotki mam rowniez z takimi pilkarzami jak Jaroslaw Popiela,Hernani bodajze Adriana Sikore mam na fotce (okazja meczu z Gornikiem 2-1 do przodu :zabki: )...mam rowniez fotke ze Zbigniewem Kozminskim hah :D
Jak patrze to wsrod starych dosc biletow z czasow jezdzenia na mecze mojego brata ma na bilecie autograf Janusza Jojki.Z ciekawych sytuacji zwiazanych z tymi biletami wspominam ten mecz ze Szczaksa ,gdy brat gadal z Kubiszem i nawiazali do pamietnego meczu z KSG w 2001 roku (1-1) i sam Kubisz sie smial mowiac ze chcieli pomoc Gornikowi w utrzymaniu no i...smiesznego karnego zrobil :)
Ogolnie kiedys bylo wieksze cisnienie na takie rzeczy a obecnie juz takie cos nie rusza tak bardzo :)
Kiedys taki przyjazd druzyny znanej do Wolbromia to bylo cos. Obecnie z roku na rok klub grywa z coraz lepszymi druzynami...nawet z poza granicy Polski ,ktore nie sa u nas w kraju postrzegane jako anonimowe wiec sie tak czlowiek tym nie podnieca.
Pozdro :zabki:

Wiciowiec
23-01-2008, 16:40
Metallica, Prodigy, Big Cyc, DJ Bobo to te co pamiętam, jak znajde mój album to wypisze reszte. A z piłkarzy to Guruli, Hajto, Strojek, Jojko, Szewczyk,Cesare Maldini itp.

alen59
23-01-2008, 16:41
ja mam autograf czaka norisa

Misa
23-01-2008, 17:05
Ja jak miałem jakieś 12 lat byłem z rodzicami i ich znajomymi w Zakopanym. Pamiętam że weszliśmy do knajpy, zajęliśmy miejsca przy jakimś tam stoliku, patrze a tu obok Cezary Pazura sobie wcina kolacyjkę z jakąś babką :zabki: dostałem autograf ze specjalną dedykacją dla mnie :zabki: jako małolat strasznie sie cieszyłem :zabki: dobry był motyw że w kiblu w tej knajpie puścili soundtrack z killera :lol:

KrzYchU
23-01-2008, 17:29
Ja mam autografy wielu reprezentantów Polski między innymi Smolarka, Żurawskiego, Frankowskiego, Krzynówka itd. (musiałbym poszukać te autografy żeby wypisać wszystkie nazwiska) oraz mam też autografy Tomaszewskiego, Niemczyka i Świeniewicz.

sharks
23-01-2008, 17:59
Del Piero
Cezare Maldini
Świderski

Ameba
23-01-2008, 18:10
Ja mam autograf od członków zespołu SAMI grali kiedyś na dniach Giszowca:zabki:, chce ktoś moge odsprzedać. Tanio!
hihihihi

WueR
23-01-2008, 20:06
Mam podpisaną płytę Buldoga i plakat oczywiście przez Kazika.
Z GieKSiarskich autografów mam podpisy całej drużyny z wiosny 2005. Autografy zebrane na prezentacji w starym Mega m.ii. od R.Czerwca, A. Andruszczaka, D. Plizgi. Ale taki plakat to chyba ma pół tego forum, bo wtedy te podpisy to hurtowo szły :P

ToJa
23-01-2008, 20:49
A ja mam tylko jeden autograf - Marii Pańczyk z czasów jej występów z Masztalskimi :napinka:

Kapeć
23-01-2008, 20:54
Autograf ze specjalną dedykacją od urzędującego teraz prezydenta Siemianowic Śl. jest mój : )

czacha
23-01-2008, 21:09
Autografów nigdy nie zbierałem, ale tego zdjęcia trudno było sobie odmówić :)

http://http://i29.tinypic.com/1444mq1.jpg (http://i29.tinypic.com/1444mq1.jpg)

joGus
23-01-2008, 22:01
Ja mam z dedykacja od Jagny Marczułajtis..... Waldemara Wspanialego,Papke i od paru innych siatkarzy,ale gdzies sie to zawieruszylo......

Studi
23-01-2008, 22:48
a ja mom Autograf od ToJa :zabki:

Ania
23-01-2008, 23:39
Mam plakat z naszymi grajkami z dedykacja od Grzesia Górskiego oraz proporczyk z podpisami ( również naszych ) - prezenciki urodzinowe :)
A całkiem niedawno osobiście zdobyłam autograf od tego "Tito" , z tym że to dla koleżanki :zabki:
Jakoś nie mam szczęścia do spotykania znanych osób .

MiRO
24-01-2008, 12:17
jak bylem 2lata temu na wakacjach w Miedzyzdrojach to akurat trafilem na FESTIWAL GWIAZD, wiec gdybym zbieral to troche tego by sie uzbieralo:) np. od Buczkowski, Zborowski, Aiston, Milowicz, Fajbusiewicz, Kasprzyk, Iwona Pawlowic (Taniec z Gwiazdami), Kuryło, Stefen Muller....
Niedawno na rynku w Katowicach widziany Mariusz Max Kolonko.
Poza tym szerokie grono politykow m.in: Jaroslaw Kaczynski, Andrzej Lepper, Leszek Miller. Na nartach na Czantorii spotkalem Marcinkiewicza:)
Wczoraj w Spizu na STUDENT PARTY byla okazja zeby wziac autograf, zrobic foty, pogadac z Tomkiem Hajto. Spoko gosc, pogadalem chwile, a potem odbil 'moja' laske do tanca :szok: :D widziany tez Kamil Cholezynski..

Kris'91
24-01-2008, 12:35
Skromnie-Otylia Jędrzejczak i Paweł Korzeniowski,miałem też drużyne Ruchu :szok:nie ma się czym chwalić.

przemol1984
24-01-2008, 14:59
Ja mam autorafy zawodników GieKSy z sezonów 2005/06 i 2007/08 , poza tym na kartkach pocztowych - Jana Furtoka , Marka i Piotra Świerczewskich , Romana Szewczyka , Adama Ledwonia , Andrzeja Lesiaka , Marka Koniarka , Krzysztofa Warzychę . Mam też koszylkę z autografami polskiej kadry A w siatkowce z 2004r. (m.in. Murek , Kadziewicz , Winiarski , Zagumny ) , autograf Włodzimierza Smolarka i innych zawodnikow Eintrachtu Frankfurt , Jerzego Dudka , Jacka Krzynówka i Mirosława Szymkowiaka , Piotra Piechniaka , Ivicy Kriżanaca i byłego pilota Krzysztofa Hołowczyca - Macieja Wisławskiego . Poza sportowcami mam też autografy z dedykacjami od Kazimierza Kutza , Piotra Skargi , Grzegorza Turnaua , Ireny Jarockiej i Paolo Cozzy . W mojej kolekcji są też podpisy kabaretu ''Rak'' oraz Andrzeja Grabowskiego . Pozdrawiam

*Piotrko*
24-01-2008, 15:09
Ja posiadałem autografy od reprezentacji polski. (przed meczem Polska vs Anglia w Chorzowie)
Jasiu Furtok
Antoni Piechniczek
Grzegorz Lato

JedrzeJ
24-01-2008, 18:15
ja posiadam całej repr. Polski w siatkówce
Interu Mediolan jak grał z ruchem
repr. Włoch jak grali na śląskim z Polską...
reprezentacji Polski w piłce nożnej za czasów wójcika jak grali na śląskim
Wojciechowskiego, Ledwonia, Furtoka, Jojko i paru innych.
Czekrawskiego do tego foto z nim i z Hajto i jeszcze dużo innych jak sobie przypomne to napiszę :)

Marcin_64
25-01-2008, 18:28
Ja mam autografy paru zawodników Schalke oraz J. Isimbajewy

ROW--KSG
25-01-2008, 19:14
Ja gdzieś tam mam autograf J. Dudka na fotce jeszcze z bluzie Feyenordu, i paru zużlowców m.in. Mistrza Świata Nicki'ego Pedersena , Jarosława Hampela , Sebastiana Ułamka i jeszcze innych tylko nawet już nie pamiętam :zabki:

majk
26-01-2008, 20:17
ja mam zdjęcie i autograf Roberta Kubicy, spotkanego w Silesii na kręglach :D

resovia
26-01-2008, 20:32
Od :
-Adasia Baly(z dedykacja, zdjecie klubowe z roku bodajze 1997)
-Marcina Bebna(poczatki w Odrze Wodzislaw, a zdjecie jeszcze za czasow gry w Clearexie Chorzow)
-Malysza i Tajnera( po krotkie rozmowie okazalo sie ze mamy nawet wspolnych znajomych ! hehe )

Stęga
26-01-2008, 20:43
R.Gilewicz- z dedykacją

R.Czerwiec,M.Sznaucner,M.Widuch,M.Świerczewski,J.K owalczyk,G.Niciński,A.Andruszczak,G.Lato,K.Górski
K.Gajtkowski,P.Piekarczyk,Piotrek Lato z I edycji BB :cham:

Piter_Jaw
26-01-2008, 22:16
Skromnie tylko od Salety, spotkanego w Krakowie ;)

Kamil
26-01-2008, 22:20
Mam Autograf Petera Schmeichela, obecnie prowadzi program o najtrudniejszych zawodach na świecie dla Discovery bodajże i kręcili jeden z odcinków w kopalni Krupiński, gdzie pracuje mój ojciec i stąd go mam:)

vAn Daal
29-02-2008, 12:44
a ja mam od Zbyszka Wodeckiego...pare lat temu kaleczył saksofon w korezie:)

Topór
29-02-2008, 15:15
ja skromnie od Małysza kiedy po treningu rozdawał 2lata temu w Zakopcu