View Full Version : Niemcy-Turcja
Bardzo ciekawy mecz się szykuje. Ja oczywiście jak zawsze za Niemcami, choć rywal bardzo trudny. Mówi się, że osłabienia Turków nie wpłyną na nich, ale moim zdaniem Turcja bez Nihata traci co najmniej 30% swojej wartości i piłkarsko, i mentalnie.
Bedzie haja :zabki:
Jak Niemcy nie wygraja to sie wyprowadzam
Bossman1522
24-06-2008, 21:56
Co wy gadacie. ja całkowicie za Turcją :)
ludzie ktorzy ida za turkami sa dla mnei zdrajcami Europy, mocne slowa ale jak ktos kibicuje tym ciulom co przyjezdzaja do europy po socjal a ich ziomki strasza atakami terrorystycznymi. duze uproszczenie ale ta kultura islamska jest dla mnie biedna, smieszna i wsiowa (dyskryminacja kobiet, lazenie w tych szmatach cale zycie, brak poszanowania dla zycia, fanatyzm religijny itd)
Mayek, każdy ma prawo kibicować komu chce, ja osobiście szkopów i ich bali nie trawie, więc mi ten szpil wisi, choć jak wygra ( w co wątpie) Turcja to sie ucieszę. W tym roku po wielu namysłach, lecę z rodzinką na wczasy do Turcji, to o nich zdanie będę mieć nieco później, a nie z gazet i opowiadań:)
broda1981
25-06-2008, 07:36
Z racji tego że kebab jest smaczniejszy od winerek , licze na zwycięstwo Turków
ludzie ktorzy ida za turkami sa dla mnei zdrajcami Europy, mocne slowa ale jak ktos kibicuje tym ciulom co przyjezdzaja do europy po socjal a ich ziomki strasza atakami terrorystycznymi. duze uproszczenie ale ta kultura islamska jest dla mnie biedna, smieszna i wsiowa (dyskryminacja kobiet, lazenie w tych szmatach cale zycie, brak poszanowania dla zycia, fanatyzm religijny itd)
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Lepiej kibicowac Niemcom? W koncu to nasi "przodkowie" :jezor:
W reprezentacji Turcji już wiadomo oficjalnie, że nie zagra także Emre(nie udało się go postawić na nogi tureckim lekarzom). Tym samym najprawdopodobniej kadra meczowa Turków na mecz z Niemcami będzie liczyła 15 zawodników.
Z kolei w niemieckiej drużynie gotowy ma być już T.Frings, z tym że nie wiadomo czy J.Loew da mu szansę od początku, gdyż może zagrać taktycznie podobnie jak z Portugalią.
Ja ide za Turkami ! i co jestem zdrajcą Europy? :rotfl::rotfl:
Wole Turków od Szfabów :dead:
Jaworzno
25-06-2008, 14:05
Rozum podpowiada, że Niemcy wygrają ale licze na niespodzianke i mała ilośc goli:-)
Mayek, miłość do Niemców, zgodna z Twoimi (Waszymi) ideami jest zrozumiała, ale na tej zasadzie to ja jestem zdrajcą Zarzecza, bo kibicuje klubowi z Dębu. Za to nie kibicuję Marsjanom, więc nie można mnie nazwać zdrajcą Ziemi.
Kibicuję to za duże słowo (bo kibicuję tylko GKS i Polsce), ale wolałbym, żeby wygrała Turcja, bo Niemców z ich Bastim Schweine Fantastim nie lubię. Mimo wszystko szczęście Turków chyba już się wyczerpało, a Niemcy ze swoim wyrachowaniem boiskowym i szczęściem powinni wygrać. A może?... Cztery lata temu po każdej z rund mówiło się, że Grecja wyczerpała limit szczęścia. A wygrała turniej. Może teraz będzie podobnie?
Turcja ma fatalną sytuację kadrową i to przemawia na ich niekorzyść.
Mayek tyś jest głupszy niż to przewiduje ustawa.
Zdrajcy europy :lol2: :lol:
jak bedziecie mieli 10 kebabow za sasiadow tak jak maja Niemcy to wam to przypomne :lol:
albo innych takich ze wschodu
jak bedziecie mieli 10 kebabow za sasiadow tak jak maja Niemcy to wam to przypomne :lol:
Kazdy inny wszyscy rowni.
Bedzie haja :zabki:
Jak Niemcy nie wygraja to sie wyprowadzam
obojetnie kto wygra bedzie haja.
wlasciwie to caly czas ju som u mnie.
a po meczu znowu bedzie bal …:zabki:
Anglicy powinni miec podobne zdanie do Twojego...
Pierdolenie i tyle. Zdrajcy Europy ja pierdole :golebie:
Mam nadzieje ze kebaby pykna Niemców. Najfajniej by bylo w ostatnich minutach- trudno mi nie kibicować druzynie grajacej tak emocjonujace mecze
Wlasnie ogladalem sport na TVP i narzekali na murawe w Bazylei. Mam nadzieje, ze Oszuk nie ogladal, bo jeszcze stwierdzi ze jak na Euro sie o trawe nie dało zadbać to u nas też nie trzeba :)
W sumie mało ważne dla mnie kto wygra, jednak wolę oglądać fanatyczny doping i zabawę Turków na trybunach niż "Małyszomaniaków" na sektorach niemieckich... Więc trochę bardziej kibicuję Turkom a... Niemcy i tak wygrają. Tak jestem zdrajcą Europy ale lepszy kebab niż eintopf.
za niedługo każdy mecz będzie sie zaczynał od 20 minutowego przemówienia przeciwko rasizmowi....
osobiście za niemcami bo dobrze grają, ale podolski zmusza mnie żeby kibicować turką
iii 1:0 !!!!!!!
TURCJAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chudy NFG
25-06-2008, 21:06
Wyobrazam sobie co teraz dzieje sie w Niemczech :)
Zdrajcy Europy ... co za debil.
Byłbym gotów kibicować każdemu w tym meczy byle szwaby przegraly. BO ICH NIE NAWIDZE!
super Turcja, niemcy chuja grają, ale jak zwykle, jeden strzał i brama;/
Najnowszy news!
Pierwsza połowa:
Niemcy 1 - 1 Turcja
Bramki Niemców:
26 minuta
Bramki Turków:
22 minut
Doliczony czas: +1
Druga połowa:
Niemcy 3 - 2 Turcja
Bramki Niemców:
79 minuta, 89 minuta
Bramki Turków:
85 minuta
Doliczony czas: +3
Koniec meczu! Niemcy w finale mistrzostw Euro 2008!
zdrajcy europy :lol2:
jebac niemcow ! muslinów też jebac, ale badz co badz to oni beda w finale
Ja pierdole co za ciuliki...
Zeby kibicowac czarnuchom jako gieksiarze to dla mnie jeden wielki wstyd!
Gdybyscie tylko kurwa znali tylko troche ich mentalnosc i obycie to byscie sie moze opamietali.
a jusz to pieprzenie w strone podolskiego to wiocha calkowita bo widocznie wogole nieorientujecie sie w klimatach wokolo podolskiego a te wiesniackie wstawki to poraszka !
Wogole to moze zostancie muzulmanami i dajcie sie obrzezac albo zasuwac do sosnowca na szpile :dead:
Pozdro do Bialych:zabki:
Koniar, jak chcesz nas czegokolwiek nauczyć, to sam najpierw naucz ortografi:)
Ty GieKSy w to nie mieszaj. Chuj z czarnuchami, ale dla mnie worgiem nr. 1 są szwaby i nie rozumiem jak może im ktoś kibicować.
Krzys chlopczyku mily moj a czy to jest dyktando w szkole na j Polskim?
Niestety robie duzo bykow ale ma to pewien powod o ktorym niebede teraz nudzil w twoim stylu.
Mac a ile ty masz lat ziomal? Urodziles sie w Europie czy Azji?
na G.Slasku czy gdzies indziej?...Wiesz cokolwiek o tych czarnuszkach i ich klimatach albo slyszales tylko w szkole cos na ten temat hm?
kurwa, ciesząca się andżela merkel wygląda jak gumi-bersien wsadzony do koli na 24 h :lol2:
Turcja 2-2 !!! Zajebiscie...Koniar takis stary chłop a pierdolisz jak niezdrowa dupa
szkoda gadać :/ jak widze cieszących się Niemców to mi się podnosi :cham:
Wogole to moze zostancie muzulmanami i dajcie sie obrzezac albo zasuwac do sosnowca na szpile :dead:
A co ma wspólnego Turcja z Sosnowcem?
Wolałabym w finale oglądać nieeuropejskich Turków którzy grają do końca i z ambicją niż ociężałych Szwabów z których jeden gryfniejszy od drugiego ;-)
YYYYYYYYEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!!!!!
EUROPA 3 :Azja 2 !!! Biali 3 :Czorni 2!!! Chrzescijanie 3: Muzulmanie 2!!!
Biali i chuj!!!!:lol2:
kurwa co za fuksiarze...ja pierdole jak ja ich nienawidze......
dobre wieści są takie, że porażka niemców w samym finałe będzie smakować podwójnie !!
aż sie nie mogę doczekać :faja:
haha, ale wytypował elegancko wynik na typerze, co do bramki... szkoda, że tylko nie zagrałem u Buka :(
Chudy NFG
25-06-2008, 22:38
Meczyk bardzo przyjemny ... ale jak zawsze wygrali Niemcy ... Turkom fart wyczerpal sie ... ale moim zdaniem i tak daleko zaszli ... no i najwazniejsze duzo bramek bylo ... ciekawy jestem finalu czyzby mecz znowu na 3:2 :) mam nadzieje ze nie dla Niemiec :)
aż sie nie mogę doczekać :faja:
a jak nie daj Boże wygrają (odpukać w niemalowane) to będzie podwójna rozpacz : )
Rosja się nimi zaopiekuje w finale :cham:
:) dobrze ze nie ma tak ze Niemcy musza wlazic do knajpy kaj siedza same turki i smieja sie im w morde. to jest w tym samym stylu jakby w knajpie w Katowicach siedzialo zaglebie s i nam sie smialo w pysk po ewentualnym wygranym meczu z nami
Miro Klose! w finale bedize ciezko ale trza wdupic 3 tory i wygrac klasyfikacje strzelcow :)
Krzychu_1977
25-06-2008, 22:41
jebać pierdolonych farciarzy szwabskich!
kurwa, jacy oni są cieńcy, byli gorsi od zdziesiątkowanej Turcji.
nienawidze szkopskich ciuli!
żeby im Rosja ze 3-0 wjebała w finale, Rosja ich zarżnie biegowo, kondycyjnie i techniką.
szwaby to nie drużyna, to zlepek naturalizowanych kolesi!
Niestety albo stety mój wynik sie sprawdził (2-1)
Kurwa jakiego oni mają farta!
i tak mam nadzieje że w finale wdupią z Rosją lub nie daj Boże z Włochami
Tak Rosja już sobie z nimi poradzi w Finale!
Ale mi się podobają te Wasze wpisy na temat Niemców...rozkosz dla oczu.
Cieszę się, że dostali się do finału. Tak naprawdę w turnieju pozostały trzy drużyny, które lubię i kto teraz wygra, to już wszystko jedno.
z Włochami
chyba z Hiszpanami : )
Flame nie poznaje cie :) myslalem ze bedizesz bluzgal Niemcow jak cale forum.
rozumiem Polakow ze sa antyniemieccy. ok, badzcie sobie (ale w takim razie tez powinniscie byc antyruscy! ba, nawet Ruscy zabili wiecej Polakow niz Niemcy) ale k** jak ktos sie czuje Ślązakiem i jest antyniemiecki to tego nie pojme nigdy, tyle co Niemcy tutaj zrobili dobrego dla tej ziemii i teraz na nich pluc trza byc hipokryta albo udawanym Ślonzokiem (zeby nie napisac inaczej)
sorry już mnie głowa boli na samą mysl że oni są w finale...
Krzychu_1977
25-06-2008, 22:53
"Klose i Podolskiego można nazwać zdrajcami"
http://sport.onet.pl/0,1264200,1776630,wiadomosc.html
fjodor1978
25-06-2008, 22:53
Jaaaaaaa!!!! Genauuu!!!!!!!
Deustschalnd!!!!!!!!!!!!!!!!
Und wo sind diese verfluchte Italiaener??? Diese Arschloecher, die immer zeigen, dass den Deutschen Fussball hassen?? Nudeln nach Hause, Deutschland ins Final!!!!
Wunderschoen:)
Ty GieKSy w to nie mieszaj. Chuj z czarnuchami, ale dla mnie worgiem nr. 1 są szwaby i nie rozumiem jak może im ktoś kibicować.
Wybacz, ale wobec tego widocznie jesteś ograniczony. Sam niebnawidze Makaronów, ale chociaż się np. z Marcinem i resztą nie zgadzam w całej rozciągłości, jakoś, ciężko bo ciężko potrafię zrozumieć, ze ktoś za tymi nędznymi aktorzynami i antypiłkarzami może kibicować...
kurwa, ciesząca się andżela merkel wygląda jak gumi-bersien wsadzony do koli na 24 h :lol2:
...a faszysta Berlusconi jak zużyty kondom...
z drugiej strony rasizm to też gówno... Kurwa, jacy czorni, indoeuropejscy jak my. A połowa tych Turków, zwłaszcza ci urodzeni poza granicami to tacy mumułmanie jak z koziej dupy trąbka... Co do chrześcijaństwa niektórych Niemców też nie byłbym taki pewien...
Ja wcale Niemców nie kocham, ale nawiązując do Waszych reakcji na moje posty anty-makaronowe:
KURWA, ludzie, co Wy chcecie od tych Niemców, odpierdolcie się od nich... Wszędzie odzywają się głosy jadące po nich, ani to nie grają brzydko, ani... Sam będe chyba kibicował w finale za zwycięzcą półfinału Espana - Rassija, chyba że mnie do reszty wkurwicie swoją dziką, ślepą i irracjonalną nienawiścią do Niemców!!!
potwierdza sie zasada inni grają Niemyc WYgrywają i tyle . Wolałem zeby wygrali Niemcy i wygrali nie powoduje to u mnie euforii ale sie ciesze bo nie lubie turków za to jacy są fałszywi , w ogole nie lubie muzułmanów ... ale to temat na inną bajkę .Szkoda ino że Podolski nie wdupił jakiegos tora ale trudno ...
pzdr
"Mac a ile ty masz lat ziomal? Urodziles sie w Europie czy Azji?
na G.Slasku czy gdzies indziej?...Wiesz cokolwiek o tych czarnuszkach i ich klimatach albo slyszales tylko w szkole cos na ten temat hm?"
a ty w ogóle czytasz co ktoś pisze? Czy tylko we własne posty jesteś zapatrzony?
Jak dla Ciebie mam 13 lat i pochodze z południowej Tunezji, a w szkole Pani mówiła że turasy są OK. Ziomali szukaj gdzie indziej. Wszystko.
"szwaby to nie drużyna, to zlepek naturalizowanych kolesi!"
dokładnie
Porownywanie Podolskiego do Klose to jak porownywanie Zaglembia.S z Gieksa!
A jesli ktos niema pojecia o pewnych faktach to niech lepiej niepierdoli Farmazonow...
Mac to moze skonczymy ta dyskusje na necie i porozmawiamy normalnie to moze sie lepiej dogadamy...
Koniar zgadzam sie Podolski to zupełnie inna bajka niż Klose i nie ma co dalej rozprawiać Podolski sam mówił że serce ma Polskie ... samo to jak zachował sie po strzelonych golach w bramke naszej reprezentacji jest powodem do tego żeby go szanować (zero radosci)
marcin GieKSa
25-06-2008, 23:37
Mayek wez sie pierdol..czuje sie Ślazakiem i co mam niemcow po dupie calowac...po raz kolejny szwabom sie fuksło..szlag czlowieka trafia te te ciule robia 4 akcje na mecz i strzelaja 3 bramki...kurwa czulem ze tak bedzie....jebac szwabow
Wyobrazam sobie co teraz dzieje sie w Niemczech :)
A w Niemcach wszyscy sie ciesza
F I N A L E !!!!!!!!!!!!! :pijaki:
rozumiem Polakow ze sa antyniemieccy. ok, badzcie sobie (ale w takim razie tez powinniscie byc antyruscy! ba, nawet Ruscy zabili wiecej Polakow niz Niemcy) ale k** jak ktos sie czuje Ślązakiem i jest antyniemiecki to tego nie pojme nigdy, tyle co Niemcy tutaj zrobili dobrego dla tej ziemii i teraz na nich pluc trza byc hipokryta albo udawanym Ślonzokiem (zeby nie napisac inaczej)
Czyli w meczu Polska Niemcy mielismy kibicowac tym drugim?
:) dobrze ze nie ma tak ze Niemcy musza wlazic do knajpy kaj siedza same turki i smieja sie im w morde. to jest w tym samym stylu jakby w knajpie w Katowicach siedzialo zaglebie s i nam sie smialo w pysk po ewentualnym wygranym meczu z nami
Miro Klose! w finale bedize ciezko ale trza wdupic 3 tory i wygrac klasyfikacje strzelcow
:)
Miro Klose Fussballgott !!!
Ok już mi lepiej, sorki jak kogoś uraziłem, ale w takich sytuacjach emocje biorą góre. Faktycznie nie ma co takich rzeczy rozkminiac na necie.
Czyli w meczu Polska Niemcy mielismy kibicowac tym drugim?
kibicuj komu chcesz. jestes Polakiem wiec po co takie pytania?
ile razy mam powtarzac ze ja z punktu widzenia Ślonzoka ida za ta druzyna kaj jest wiecej Ślonzokow, jak jest rowno to nie patrza na szpil albo chce ogladac ladna pilka.
Polska = 0 Ślonzokow
Niemcy = 2 Ślonzokow
Polska - Niemcy 0:2 akurat wyszlo wg kalkulacji
wiecznie tego tematu ciagnac nie mozna. nie jestem Niemcem. ale nie mam podstaw isc za Polska, nie ide za Niemcami ida za Ślonzokami zeby tory wcisli.
niektorym to jest kiepsko pojac, to czy to jest sluszne to jest subiektywne ale starczy ino zrozumiec. nie wszystko trzeba akceptowac
ale oni sie nie czuja ani slazakami ani polakami
żeby im Rosja ze 3-0 wjebała w finale, Rosja ich zarżnie biegowo, kondycyjnie i techniką.
zeby ktos niemcow nie lubil ok, ale zeby byv za ruskimi to juz przesada
ale nie dziwie sie jak wiekszosc kibicow GKS to teraz potomkowie goroli zza buga
nie wspminajac "polskich" rogerskich i olisaadebow
marcin GieKSa
25-06-2008, 23:51
zrozumcie jedna sprawe FUTBOL to NIE polityka...nie mieszajcie do tego polityki!!!niech wygra najlepsza druzyna i tyle
najlepsza druzyna to ta co wcisnie przynajmniej 1 tora wiecej od przeciwnika
Blejz skad te informacje jak oni sie czuja?
Niemcy = 2 Ślonzokow
Polska - Niemcy 0:2 akurat wyszlo wg kalkulacji
gwoli ścisłości powinno być 1-2 ( mam na myśli Piszczka w polskiej drużynie )
gwoli ścisłości powinno być 1-2 ( mam na myśli Piszczka w polskiej drużynie )
ja richtig zapomnialem o nim, pewnie dlatego ze wszedl na krotko w 2 polowie z tego co kojarze
"Konina na flagę niemiecką" - ot motto niektórych forumowiczów : )
PS. Miejmy nadzieję, że Ruscy pojadą ich w F I N A L E.
Żaba-Bogucice
26-06-2008, 00:00
szkoda ze nie czuja sie sprzedajnymi kurwami...sprzedajne kurwy folksdojcze.:kurwa:
Klose to Niemiec z mniejszosci niemieckiej. jakbys sie urodzil w turcji jako mniejszosc polska to bys byl turek?
Podolski to Ślonzok, to moze grac w Niemcach, Polsce czy Czechach. Chciol grac, wiela mozna czekac, dobrze zrobil przynajmniej pogro sie w finale a nie euro przed tv
Sir Bobby
26-06-2008, 00:10
Mayek kurwa idziesz za hitlersynami a dorabiasz do tego jakas poejabana ideologie, powiedz zwyczajnie ze wolisz niemcow i tyle...
ja tez dzis wolalem aby wygraly szkopy z kozojebcami i tyle
gadnaie o tym jaki to z klosego jest dupny slonzok rozpierdala po calosci
Żaba-Bogucice
26-06-2008, 00:26
MAYEK,powoli sie plontosz i sam dupcys farmazony...jo sie urodził sam a nie chuj wi kaj.ciulnij se inne porownanie co nie zmienio faktu ze sa dwiema kurwami,i ze separatyzm odciepłech jakies 15 lot tymu.pozdro.
Mayek, dychnij sobie od forum, bo te posty to do humoru bardziej pasuja...
Mi to w sumie nie obchodzi kto tam wygra, gdy Polska odpadła to juz dła mnie sie Euor skonczyło, ale w dalszj walce o mistrza "kibicowałem" Włochom, oni tez odpadli wiec kapa...
a co do dzisiejszego meczu to jestem pod wrazeniem uporu Turków :szok: taki skład a prawie ze rozpykali szwabów... osobiscie bardziej wolałem aby wygrała Turcja (za kebaby haha) ale i tak tych i tych nie lubie, ale NIGDY nie bede trzymał kciuków za SZWABóW
Myśle ze Rosja wejdzie do finału ale niestety szwaby wygraja, tak jak Grecja 4 lata temu - CHUJA GRAJAC a siedzac w tyle i czekajac na kontry, a sa bardziej doswiadczonym zespołem, a Ruscy beda cisli na pałe i tak wdupia na kontre wyrachowanych niemców...
Sir Bobby
26-06-2008, 00:35
portuglii strzelili 3 gole.... dzis strzelili 3 gole... skonczcie pierdolic ze chuja graja, bo graja dobrze i skutecznie, nie o to chodzi w futbolu? nie wiem co szwaby musieliby zrobic aby uznzac ze zasluzyli na zwyciestwo... strzelic 3 bramki glowa, po dwie lewa i prawa noga i jeszcze dorzucic 4 ciulem?
Niemcy - Rosja 1:2 (1:0)
1:0 - Klose (4. ciulikiem)
1:1 - Arszawin (56. głową)
1:2 - Pawljuczenko (89. karny)
wszyscy "ruscy to", "ruscy tamto"
a w finale będzie Hiszpania :)
zgadzam się!
Ewentualnie może to byc Hiszpania:)
A co do niemców, ich gra jest nudna, a wyniki fuksiarskie!
I tak jak napisałeś, wysługuja sie zawodnikami innej narodowości:))))
biedny adolf:lol2:
Mayek, nie mieszaj w to politykę i historię, akurat ja patrze na sam futbol, czy sport ogółem w dupie mam (no może czasami mnie poniesie) inne przesłanki. Mnie akurat wkurwia ten mega fart i sama gra niemców, czy tez włochów. Nie cierpie ich KURWA!!
I w finale jak będzie grała z nimi Rosja to kibicuję im w 100%, bo grają ładną dla oka bale i to wszystko!!!
Pamiętaj, ze fanatyzm, obojetnie w jakim wydaniu staje się niebezpieczny!
obadej se kadra Niemiec i napisz to jeszcze raz:lol2:
zeby ktos niemcow nie lubil ok, ale zeby byv za ruskimi to juz przesada
ale nie dziwie sie jak wiekszosc kibicow GKS to teraz potomkowie goroli zza buga
nie wspminajac "polskich" rogerskich i olisaadebow
buahahahhahahaaaaaaa
a tak poważnie, to Ci zza buga to akurat powinni nienawidzieć ruskich! Za to co im zrobili.
Kurwa dlaczego Wy mieszacie w to polityke i inne gówna?
Ja widzę, że niektórych bardzo boli ten Klose czy Podolski, bo co temat to gadka o nich.
Ja napisze jeszcze o meczu.
Tak słabych bramkrzy to dawno nie było na jednym boisku na tak dużej imprezie.
andrew1948
26-06-2008, 14:04
gdyby turasy zagraly w swoim 100% skladzie szkopy by odpadly to tyle...
RobertSK
26-06-2008, 14:51
Ja napisze jeszcze o meczu.
Tak słabych bramkrzy to dawno nie było na jednym boisku na tak dużej imprezie.
DOKŁADNIE!! Rustu i Lehman to juz staruszkowie straszni!To co zrobili przy bramkach na 2:1 i 2:2 to smiech na sali!
Dziwie sie ze w połfinale graały druzyny których bramki bronią tacy gracze...
Flame ostatnio pisałes ze Volkan Demirel jest gorszy od Rustu....podtrzymujesz?
Zawalił im mecz i tyle.
pozdro
Blejz mylisz sie z tym ze niejest to dziwne jesli sie mieszka w polsce i raczej najwiecej informacji zbiera sie z smiesznych artykulow z Faktu itp.
Klose fakt, jest bardziej niemiecki niz pani Merkel :hihi: najlepiej jak widza go przy spiewie niemieckiego hymnu :lol2:
Co do Lukasza to calkiem inna sprawa ale niechce mi sie tukej teraz wszystko tlumaczyc lecz uwierz mi ten synek czuje sie przedewszystkim Polskim Slazakiem a ze grajac i mieszkajac/zyjac w Niemczech o pewnych zeczach sie niewspomina to chyba logiczne i zreszta taktycznie samozrozumiale na jego miejscu...
2 Panowie szczescie sprzyja lepszym!!!! a pozatym nie walcie farmazonow ze Niemcy przez ostatnie 30 lat zawsze maja Fuksa bo to jest smieszne.
Fuksa mozna miec 1 ,2 lub 3 a nie przy kazdym turnieju.
Moze niegraja ladnej i widowiskowej pilki ale za to skuteczna, zdyscyplinowana taktycznie i zawsze sa dobrze przygotowani pod wzgledem Fizycznym wiec opieraja swoj styl na swoich mocnych punktach to chyba logiczne i madre!
Acha i jeszcze jedno sprostowanie ja osobiscie niemam nic do ciemnych Europejczykow ale za to duzo do Muzulmanskich kolkeszkow z Turcji i Arabi.
(Mam okazala kolekcje milych wspomnien i "zaliczonych" akcji z tymi brudasami:lajkonik::hihi:
Rustu katastrofalny. Zresztą już od dawna był taki. Kiedyś był dobry, ale wszystko się załamało gdy przeszedł do Barcy, gdzie co prawda grał mało, ale zawalał dużo bramek.
W ogóle to w tym meczu na miejscu Terima postawił chyba na 3 bramkarza.
Flame ostatnio pisałes ze Volkan Demirel jest gorszy od Rustu....podtrzymujesz?
Podtrzymuje, bo Volkan Demirel, niesamowite ilości podań do rywali zalicza...
A Rustu podpalał się zawsze, choć z pewnością kiedyś miał więcej szczęścia. Co do Lehmanna to jego w ogóle nie wiem jak ocenić, z Portugalią grał rewelacyjnie, a z Turcją rzeczywiście przeciętnie(dwa gole jego)
Kurwa dlaczego Wy mieszacie w to polityke i inne gówna?
bo czesc ludzi boli to jak wiele do powiedzenia na Gieksie maja gorole z Jaworzna i Malopolski i wylewaja swoje lzy na forum.
ciekaw jestem czy, gdyby powstala teraz reprezetacja Gornego Slaska(nowe panstwo wpisane na mapie Europy) i Klose, Podolski czy Pospech oraz inni Slazacy mieli do wyboru raz jeszcze reprezentacje w ktorej chcieli by grac(z ktorym panstwem sie utozsamiac), czy chocby jeden z nich wybral Gorny Slask ?
a teraz idzcie sobie na dwor pokrzyczec "Gorny Slask" !
do tego dochodzi ze na forum ślonskiego klubu ktos kpi z Górnego Ślonska :dead:
przynajmniej wychodze na dwor a nie na pole.....
do tego dochodzi ze na forum ślonskiego klubu ktos kpi z Górnego Ślonska :dead:
przynajmniej wychodze na dwor a nie na pole.....
ale napisz mi kto tu kpi????
napewno nie ja!!
Mayek daj se spokoj to jest temat pilkarski a Ty ciagle siejesz zamieszanie i schodzisz na swoje slaskie dywagacje. Ciekawe komu bys kibicowal ze swoja filozofia jakby w Turcji gralo 5 slazaków.Najlepiej nie odpowiadaj juz i jak masz cos do powiedzenia to pisz ale na tematy pilkarskie a nie polityczno-spoleczne i Bóg wie jakie jeszcze.
Mayek jestes smieszny. Wielki reprezentant Gornego Sląska- regionu szczycacego sie swoja roznorodnoscia i wielkulturowoscia a siejesz nienawisc i ksenofobie do wszystkich (w tym do Polakow) w kazdym temacie.
Kibicowalem Turkom, ale trzeba przyznac ze bramka na 3-2 super i kolejny raz pokazala, ze Niemcy graja do konca.
Mayek tak mnie wkurzasz jak nigdy. Wszędzie wiele do powiedzenia, mało do robienia. Ludzie petycje zbierają, aby Ci bana dowalić, więc może postąpisz honorowo i sam przestaniesz pisać na Forum?
Niech ludzie lepiej pdpisy pod 25000.pl zbieraja, bo na bana juz nie trzeba :cham:
Tak kurwa, dyktatura i mam to w dupie :)
portuglii strzelili 3 gole.... dzis strzelili 3 gole... skonczcie pierdolic ze chuja graja, bo graja dobrze i skutecznie, nie o to chodzi w futbolu? nie wiem co szwaby musieliby zrobic aby uznzac ze zasluzyli na zwyciestwo... strzelic 3 bramki glowa, po dwie lewa i prawa noga i jeszcze dorzucic 4 ciulem?
Widzisz Bobby chyba oto chodzi, ze Niemcy przeważnie nie wygrywają różnicą tych trzech bramek tylko jedną. Nie widać u nich tej radości gry w piłkę, tylko punktowanie niczym bokser.
przesada z tym banem, fajnie sie czyta Mayka:)
Złamał gdzieś on regulamin?
Bo jakoś inni tu jadą po drugich i dalej są bezkarni.
To tylko takie moje spostrzeżenie.
A co do tematu: szkoda, że nie ma meczu o 3 miejsce;/
vBulletin Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.